Värillinen WC-kulho: mahdollisuus värjätä kylpyhuoneessa (22 kuvaa)

Valkoista väriä käytetään useimmiten roikkuu- ja ulkotiloihin. Kuitenkin moderni muotoilu kylpyhuoneet vaativat kirkkaita värejä ja sävyjä, joten markkinat LVI löytyy monenlaisia ​​wc, jotka eroavat paitsi suunnittelussa, muoto ja kiinnitysmenetelmään, mutta myös väriä. Tässä tapauksessa voit luoda valoisamman ja epätavallisemman kylpyhuoneen muotoilun. Värisävyjä valittaessa kuitenkin sinun on valittava tarkasti värisävy. Kaikki sävyt eivät näytä hyvältä kylpyhuoneelta. Esimerkiksi ison perheen wc: n valinnassa on otettava huomioon kaikkien kotitalouden jäsenten toiveet. Ennen ostamista kannattaa harkita värilajien valintaa, malleja ja ominaisuuksia.

Valkoinen WC-kulho

Turkoosi WC-kulho

Värihuuhteluiden edut

Värilliset WC-astiat eivät aina ole samanväriset tuotteet. Jotkut mallit voivat sävyttää eri sävyjä tai sisältää epätavallisia koristeita. Moderni teknologia mahdollistaa lähes kaikki piirustukset WC-pintaan ja luo kestävän ja kirkkaan kuvion.

Tällaisten wc-kulhojen haitta on korkeampi kustannus verrattuna niiden valkoisiin vastaaviin. Niillä on kuitenkin myös useita merkittäviä etuja:

 • Kirkkaus ja yksilöllisyys. Monivärinen putkisto näyttää ekspressiivisemmältä, joten se pystyy antamaan huoneelle yksilöllisyyden ja kirkkaan ulkonäön.
 • Laaja valikoima värejä ja malleja. Moderni teknologia antaa mahdollisuuden käyttää malleja ja koristeita keraamisiin, muovisiin tai faience-wc-laitteisiin. Tässä tapauksessa voidaan käyttää sekä väripäällystettä että väriainetta, joka lisätään suoraan käymälöiden valmistukseen raaka-aineeseen.
 • Mahdollisuus luoda epätavallinen sisustus. Jos laitat vessan wc: hen, siitä voi tulla huoneen keskipiste ja tärkein aksentti. Lisäksi voit tilata vesijohto paitsi kirkkaista väreistä, myös epätavallisesta suunnittelusta.

Siten edut värillisiä wc, liittyy pääasiassa niiden ulkonäköä, joten väri LVI on suosittu ystäville kauniita ja epätavallisia asioita.

Vaatekaappi

Musta WC-kulho

Värillisten WC-altaiden tyypit

Värilliset WC-altaat eroavat toisistaan ​​suunnittelussa, yhteystyypissä, suunnittelussa ja muissa ominaisuuksissa. Tärkein ero on kuitenkin värjäysteknologia. Tämä indikaattori vaikuttaa käyttöiän kestävyyteen, maalien mekaaniseen vaurioitumiseen ja burnoutiin, sekä koristeellisiin ominaisuuksiin.

Värillinen harmaa WC-kulho

1

WC värillinen istuin

Värillinen WC-kulho, jossa kuvio

Värjäysmenetelmällä ne ovat:

 • Tuotteet, jotka on maalattu valmistuksen aikana. Tässä tapauksessa väriaine lisätään saniteettituotteiden raaka-aineisiin. Tällöin pinnoitteen halkeilua ei ole, joten erityisiä käyttöolosuhteita ei tarvita. Näissä WC-altaissa on kuitenkin pehmeät pehmeät värit, ja ne näyttävät hyviltä vain mustilta tai muista tummista sävyistä.
 • Lasitettu WC-kulho. Tällaisia ​​WC-altaita ei ole valmistettu värillisistä materiaaleista, vaan ne peitetään halutun varjossa olevan emali-lasitteen avulla. Näin voit luoda epätavallisimmat, kirkkaat ja rikkaat värit. Moderni teknologia mahdollistaa korkealaatuisen akryylipinnoitteen, joka säilyy kirkkaana eikä repeä. Lasi-WC-kynän pidentämiseksi on kuitenkin noudatettava käyttöohjeita, välttäen lämpötilaeroja ja mekaanisia vaurioita.

Jos puhumme WC-astioiden tyypeistä, ensinnäkin on tarpeen tarkastella luokittelua kiinnitysten, muodon ja muiden vakiomallisten ominaisuuksien mukaan.

Puinen wc-istuin

Kaksivärinen WC-kulho

Violetti WC-kulho

Tärkeimmät WC-altaat:

 1. Asennuksen tyypin mukaan. Tämän kriteerin mukaan erilaiset lattiat ja ripustetut WC-altaat ovat erilaisia. Lattiarakenteita ovat vakiomallit, joille on ominaista pienemmät kustannukset, sekä vapaan tilan saatavuus wc-kerroksessa asennusta varten. Toisin kuin lattialattiat, ripustetut rakenteet ovat esteettisesti miellyttäviä ja pienikokoisia.
 2. Yhteyden avulla. Valmistetaan WC-kulhot, joissa on vino, pohja ja suora poisto. Suosituimmat tuotteet ovat vialliset tuotteet viemäriverkkojen erityispiirteiden vuoksi.
 3. Kokoonpanon tapa. Tällä ominaisuudella voit erottaa WC-kulhon kompakti ilman säiliötä, jossa on erillinen säiliö ja wc-kulho monoblockit. Jälkimmäisellä on alkuperäinen muotoilu, mutta se on epäkäytännöllistä. Jos elementti on hajonnut, sinun on vaihdettava koko tuote.
 4. Kulhoon nähden. Ne voivat olla suppilomainen, poppet ja visiiri. Jälkimmäinen vaihtoehto on suosituin johtuen riittävästä esijännitetystä defekoitavien tuotteiden itsepoistoon sekä purskeen puuttumiseen.
 5. Valmistusmateriaalien perusteella. Värilliset WC-astiat voivat olla posliinia, muovia, posliinia, keraamista ja jopa kiveä. Värillisellä päällysteellä valmistetaan useimmiten keramiikkaa ja posliinituotteita.

WC-altaat on myös jaettu kooltaan ja muotoiltaviksi, joten värivaunun valinnassa on otettava huomioon paljon parametrejä, joista jokainen on erittäin tärkeä mukavan käytön kannalta.

Värillinen wc sisätiloissa

Värillinen ruskea wc-kulho

Värillinen punainen wc-kulho

Käyttämällä värillisiä wc-kulhoja sisätiloissa

Ainoa syy siihen, että voit valita värillisen WC-kulhon, on luoda tyylikäs kylpyhuone tai wc-muoto. Käyttämällä kirkkaita värejä ja epätavallisia muotoja omistajat voivat ilmaista yksilöllisyyttään luomalla kylpyhuoneen muotoilua.

Samaan aikaan sisustuksessa ei käytännössä ole rajoituksia
. Keraamisessa wc: ssä voidaan käyttää mitä tahansa piirustuksia ja koristeita, käytä lasitettua pinnoitusta, mikä tahansa väri ja kirkkaus. Tämä wc voidaan tehdä kokoonpanon keskukseksi, ja sen ympärille rakennetaan sisus. Tässä tapauksessa WC: n värin alla voit valita laatta, koristeelementit ja jopa tekstiilit. Voit kuitenkin asentaa wc: n ja kontrastivärin.

Värikäs neliö WC-kulho

Värillinen seinään asennettava WC-kulho

Väri riippuva WC-kulhoon

Valintasäännöt

Väri-WC: n valinnassa olisi otettava huomioon samat valintaperusteet kuin vakiotuotteissa. Näiden tuotteiden korkeammista kustannuksista on kuitenkin myös ilmoitettava sen korkealaatuinen, joten on suositeltavaa arvioida tuotteiden tilaa tarkasti ja tutkia laatusertifikaatteja.

Värikäs WC-kulho retro-tyylillä

Värillinen WC-kulho, jossa on kuva

WC-kulho, jossa on värillinen kansi

Perusvalintasäännöt:

 1. On varmistettava, että ulkoisia vikoja ei ole, mikä voi sisältää halkeamia, siruja, värin väärinkäytöksiä tai huonosti käytettäviä kuvioita. Jos on vikoja, on parempi kieltää ostaa erityinen wc. Luotettava valmistaja ei koskaan tuota markkinoille visuaalisia virheitä.
 2. Erityishuomiota tulisi kiinnittää WC-kulhoon perustuvien malleiden teknisiin ominaisuuksiin. Liitännätyyppi, säiliön kiinnitysmenetelmä, kulhon muoto ja mitat ovat tärkeitä. Ilman näitä ominaisuuksia wc ei toimi kunnolla tai sen kytkentä ei ole mahdollista. On syytä tarkastella huolellisesti tuotteen mekanismeja. Niiden pitäisi olla luotettavia ja kestäviä. Tämä estää tuotteen vaurioitumisen.
 3. On suositeltavaa kysyä valmistajalta valittua mallia. Voit etsiä sitä Internetissä ja pyytää myyjää toimittamaan laadunvarmenne.
 4. Materiaalin valinnassa on parasta asettaa posliinille etusijalle. Tällainen WC-kulho säilyttää alkuperäisen värin pitkään, mikä on erityisen tärkeää värillisen tuotteen ostamisessa.
 5. WC on ensimmäinen asia, joka jokainen ihminen kokoontuu aamulla. Ja että päivä alkoi hyvin, wc olisi mukava, joten älä epäröi ja valitse malli pelkästään ulkoisista tekijöistä, ei haittaa on yrittää istua siinä.
 6. Suurin osa WC-istuimista on myös istuin. Tyypillisesti tämä on halpa muovinen istuin, joka on suositeltavaa vaihtaa paremmin ja mukavammaksi. Kussakin kalliissa WC-malleissa on kuitenkin värillinen wc-istuin, jossa on mikrohissi, joka sulkee kansi itsenäisesti.

Valitessaan lattiaa tai roikkuvat värilliset WC-altaat on otettava huomioon tekniset ominaisuudet, suunnittelu, koko, kustannukset ja kustannukset. Etsiä värituote joka sopii täydellisesti sisälle kylpyhuoneet, on viettää enemmän aikaa, mutta tulos on sen arvoinen - värinen wc-istuimen muuttavat kylpyhuoneen tai wc tyylikäs ja epätavallinen paikka.

Värillinen WC-kulho vihreä

Väri keltainen WC-kansi

Värillinen keltainen WC-kulho

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

62 + = 66