Sort toilet i interiøret – et nyt kig på VVS (20 billeder)

Markedet for sanitetsartikler tilbyder mange muligheder for ikke-trivielle løsninger til design af badeværelset. En af dem er et sort toilet i interiøret, der er i stand til at ramme gæster derhjemme. På trods af at det er en klassisk farve til en bred vifte af designprojekter, anvendes den sjældent i et badeværelse og et badeværelse. Der er forklaringer til dette, men fakta er: et sort toilet er en glimrende mulighed for et eksklusivt interiør. Udstyret med en microlift af samme farve, vil det skabe en følelse af luksus, og i kombination med korrekt udvalgt keramik kan imponere alle husstande i hele deres liv.

Sort toilet med bidet

Sort toilet med sideflush

Fordele ved sort toiletskål

Denne VVS kan ikke kaldes universel, i modsætning til gulv toilet skåle i hvid, kan sort ikke sættes i ethvert badeværelse. På trods af dette har denne løsning mange fordele:

  • Farveløs farveopløsning til interiøret;
  • Ideelt passer ind i et rum, hvis design er designet i stil med art deco eller high-tech;
  • Sort farve vil føje til det indre af raffinement og drama;
  • VVS af denne farve produceres ikke i store mængder, og der findes næsten ingen forfalskede produkter på markedet;
  • overkommelig pris med imponerende effekt.

Korrekt udvalgte væg- og gulvfliser kan forbedre den æstetiske effekt af den sorte toiletskål på andre.

Sort og hvid toiletskål

Sort toiletskål med indretning

Ulemper ved den sorte toiletskål

Når du designer et toiletdesign, skal du ikke glemme, at toilettet er i konstant kontakt med vand. I vores akvedukt er dets kvalitet langt fra ideel, og kun destilleret vand er helt rent. Selv drikkevand af højeste kvalitet, der leveres i glasflasker fra de italienske alper, har urenheder i sammensætningen. Tørring, de vises levende på en sort baggrund i form af hvide og grå pletter. Hvad kan vi sige om det almindelige byvandforsyningssystem!

Af denne grund er det værd at huske, at toilettet med et sort toilet skal rengøres dagligt ved hjælp af husholdningskemikalier. Fjernelsen af ​​plakaten er nødvendig for at passe på, at der ikke er nogen skilsmisse tilbage på hygiejnefaget. Efter grundrengøringen er det nødvendigt igen at tage håndværktøj baseret på ammoniak og specielle klude til fastlæggelse af den endelige ordre. Desuden er støv helt synlig på en sort baggrund, selv den mindste og mest uhåndterlige. Det bliver nødt til at blive kæmpet så forsigtigt som med et raid - og det kræver en masse iver og tid.

Sort keramisk toiletskål

1

Sort rund toiletskål

Hvad er sorte toiletter?

Potentielle købere kan købe et sort toiletmonoblok, der tiltrækker med dets praktiske, nem installation og vedligeholdelse. Sådanne produkter fremstilles af mange italienske, spanske og portugisiske virksomheder, der producerer VVS. Du kan købe en model med en microlift af sort farve, hvilket vil være relevant både i familier med små børn og for de ejendomsejere, der tager sig af VVS.

Beundrere af moderne teknologi kan bestille en hængende sort toiletskål med et installationssystem og inventar, som sikrer en økonomisk vandstrøm. Han vil gøre toiletens design endnu mere raffineret og luksuriøst.

Sort toilet med låg

Sort toiletskål med firkantet form

Indvendige træk af værelser med sorte toiletter

Udvikling af toilets design, som er planlagt til at installere en toiletskål i sort, skal du omhyggeligt nærme valget af farver til vægge, gulve og lofter. Det er svært at ringe mindst en af ​​mulighederne win-win. Sorte vægge, loft og gulv skaber i godt lys er ikke den mest dystre følelse. Denne løsning kan kaldes eksklusiv, og den skal være klar. Selvfølgelig kan du vælge en flise til sort læder eller et loft i form af en stjerneklar nattehimmel, men stadig et lignende design - til eliten.

Sort toilet i loft stil

Sort toiletskål

Sort toilet med microlift

Toiletskålene med sort farve passer perfekt ind i rummet, hvis vægge er lavet i beige, grå eller hvid. Kontrastløsninger tiltrækker altid deres storslåede dynamik, for eksempel er det muligt at vælge en mikrolift af hvid eller grå farve på en sort toiletskål. Kontrastfarve med VVS kan kun have en toiletvæg. Det er muligt at forlade væggene sorte og gøre gulvet lysegrå eller beige. Effektivt vil se sort VVS på en baggrund af hvide fliser, dette er den perfekte løsning til dem, der udvikler det oprindelige badeværelse design.

Store ligner et sort toilet på en sand baggrund, det giver dig mulighed for at installere det på et toilet eller badeværelse, færdig med travertin eller beige marmor. Meget populær i dag er keramiske fliser til sandsten eller shell beige. Det vil være stilfulde kombinationer med VVS-sort.

Sort toilet i jugendstil

Sort toilet skål gulv

Sort toiletskål hængende

Tilføj luksus til interiøret, som er domineret af sort farve, ganske simpelt. Forniklet, forkromet, forgyldt eller sølv dekorative elementer passer perfekt sammen med sort. Alle slags indehavere af håndklæder og toiletpapir, rengøringssæt til VVS, air freshener står - alt dette vil genoplive interiøret og gøre det mere luksuriøst. Også værd at være opmærksom på de dekorative elementer af samlinger af keramiske fliser. Indlæg, grænser, dekorationer lavet til sølv eller guld, vil være
et glimrende supplement til den sorte flise.

Sort toiletskål

Sort VVS

Grå toiletskål

Sort toilet er et vanskeligt valg. Det kræver en afbalanceret tilgang til design af badeværelset eller badeværelset, omhyggeligt valg af alle finishmaterialer. Slutresultatet med en kompetent tilgang vil altid være imponerende, der kan ramme den mest sofistikerede gæst derhjemme. Når du vælger en sort sanitetsartikler, er det værd at huske, at det er den mest krævende at passe på dig selv. Hvis du ikke er klar til at rengøre grundigt hver dag på toilettet, bør du give præference til mere universelle nuancer af sanitetsartikler.

Toilet med sort sæde

Sort toilet på badeværelset

Sort toilet med indbygget cistern

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

81 + = 87