Oversigt over toilet med bidetfunktion (20 billeder)

Nu er der mange byggevirksomheder og producenter, der tilbyder VVS af forskellige former og farver, samt til enhver smag. I dette tilfælde er der også et bidet af forskellig størrelse og design. Men hvis toilettet ikke kan installeres samtidigt, er toilettet kombineret med bidet det bedste valg. Det har designet et standard toilet med indbygget hygiejnebruser og har flere fordele:

 • Sparer plads, hvis det er begrænset.
 • For folk i alderen, der er svære at tage et bad og gravide, hjælper det med at overvåge deres personlige hygiejne.
 • De er nemme at vedligeholde og holde rene.
 • De er bedre end et almindeligt toilet, fordi producenterne producerer dem i den bedste kvalitet.
 • Tilgængelige modeller med elektronisk styring, ventilation og opvarmning.
Toilet skål med bidet funktion
Toilet skål med bidet funktion

Selvfølgelig forsøger alle at gøre badeværelset rent og hyggeligt. For at gøre dette er det nødvendigt, at alle detaljer i interiøret er i samme stil. Derfor producerer producenterne dem forskelligt i stil og farve.

Ophængt toiletskål

Hjørne toilet skål

Anvendelse af toiletskål og driftstilstande

Hvert år forsøger producenterne at producere et toilet med et bidet, der bruger nye teknologier.

 1. Vask regime. Det kan være bølget, pulserende, med vibration eller lys.
 2. Unionens stilling. Det kan løses eller automatisk forlænges. Den anden visning begynder at virke efter at have trykket på "start" -knappen og begynder at føje vand af en bestemt temperatur. Generelt fodres det ikke mere end fyrre grader. Også i udtræksforbindelsen leverer den vand under forskelligt tryk, og i nogle modeller er der syv trin.
 3. Udvidelsesgraden har syv trin. Takket være dette kan alle vælge selv den nødvendige position. Det er velegnet til medicinske formål og tilføjer der medicin eller afkog fra urter.
 4. Toilet med bidet funktioner bliver kaldt to i én, bare fordi han er samtidig desinfektion overfladen og fjerner ubehagelige lugte. Injektorerne rengøres efter hver brug med en særlig desinfektionsopløsning.
 5. Opvarmet vand. At varme vandvarmeren specielt installeret, som begynder at opvarme vandet efter sidder på toilettet.
 6. Enheden dækker og sæder. De nyeste modeller er udstyret med en microlift, og nogle begynder at stige jævnt, når en person kommer frem. Den automatiske skylning begynder, når låget er lukket.
 7. I nogle modeller er der en baggrundsbelysning og en hårtørrer, som er udstyret med tørretilstand.

Udover at overtrækket er smudsafvisende, er det også antibakterielt på grund af brugen af ​​sølv.

Toilet skål med bidet funktion
Toilet skål med bidet funktion

design

Eksternt adskiller toilettet med et indbygget bidet sig fra en simpel, kun i størrelsen af ​​en afløbstank. På grund af det indbyggede elektroniske system er det lidt større. En simpel VVS-armatur bliver til et moderne bidet, når du trykker på knappen.

Toilet skål med bidet funktion

Toilettet med bidet er udstyret med en mekanisme, der er placeret i sin skål. Dette er en injektor eller et bidet, monteret i toiletskålens kant. Det kan også være en indtrækbar eller fast montering. Takket være dette er det nemt og nemt at overvåge din personlige hygiejne.

Toilet skål med bidet funktion

Brug en speciel regulator til at indstille vandtemperaturen. Hvis du vil bruge bidetfunktionen, skal du trykke på knappen, og dernæst trækkes dysen ud og vandforsyningen går. For nylig producerer producenter elektroniske toiletskåle, som er udstyret med yderligere funktioner, der tænder automatisk. For at bruge dem og indstille vandtemperaturen er der ikke behov for intervention.

Toilet skål med bidet funktion

typer

VVS er opdelt i tre typer:

 • Floor.
 • Suspenderet.
 • Corner.

Toiletskålen med bidetfunktionen hører til de klassiske modeller. Den installeres direkte på gulvet og adskiller sig fra det sædvanlige, da det har vandforsyning til sprøjten og styrer opvarmningen.

Suspended toilet med bidet kompakt i badeværelset tager lidt plads. I dette tilfælde skjules afløbstanken i væggen, hvilket giver ekstra plads i et lille rum.

For at installere det har du brug for en installation af stærkt materiale, som kan modstå hele konstruktionen med personen. Under installationen af ​​en flush knap på væggen, den ene er at tømme tanken, og de andre - i en del, og hvordan alle de modeller, det har fordele og ulemper.

1
Toilet skål med bidet funktion
Toilet skål med bidet funktion

fordele

 • Det er let at rengøre.
 • Kompakt og tager lidt plads.
 • Noiselessly arbejder.

mangler

 • Kraftig adgang til afløbssystemet.
 • Det kræver en stor indsats i installationen.
Toilet skål med bidet funktion
Toilet skål med bidet funktion

Hjørne toilet skål

Hjørne toilet skål med bidet funktion er velegnet til meget små badeværelser, hvor der ikke er plads til en klassisk model, fordi det tager mindre plads end et hængende toilet. Installer den i et hjørne, den har en trekantet tankform og har sine fordele og ulemper.

fordele

 1. Optager lidt plads.
 2. Badeværelset producerer glatte hjørner.
 3. Har en lydløs slags arbejde.
Toilet skål med bidet funktion

mangler

 1. For at installere det skal du have et specielt fastgørelsesorgan.
 2. Til en pris er det dyrere end konventionelle modeller.
Toilet skål med bidet funktion

Fordele ved elektroniske enheder

Hvis du vælger en toiletskål eller et bidet, er det bedre at stoppe dit valg på en elektronisk enhed - de har en række fordele:

 • En bred vifte af funktioner.
 • Nem indstilling for hvert familiemedlem.
 • Indbygget filter til rengøring, hvilket er varmt vand, og du kan tilføje flydende sæbe efter behov.
 • Aero- eller hydro-massage.
 • Takket være den indbyggede mikro-løft lukker låget glat, og først efter det er tændingen tændt.
 • Det har et ultraviolet baggrundslys, der desinficerer, dræber bakterier og steriliserer luften.

Læger siger, at toiletskålen er et godt forebyggende middel til mange sygdomme.

Toilet skål med bidet funktion

Cover-bidet til toilet

Hvis reparationen på badeværelset stadig er for tidligt, eller der ikke er nogen penge til et nyt toilet-bidet, men du vil virkelig have det, eller du skal bare have det, så begyndte producenterne at producere et dæk med en bidetfunktion.

Frem for alt er det blevet fortalt om de toiletter med indbygget bidet derfor at forstå, hvad dækker toilet med bidet funktion, vil det være meget let. Dette er den samme enhed med de samme funktioner, kun indbygget i sædet. Der er også en fitting, som strækker sig efter behov, der er at blande vand og opvarmede sæder.

Toilet skål med bidet funktion

Dens fordel er, at det ikke kræver indsats i installationen. Det er installeret meget simpelt, og enkle modeller har en mixer, og kun varmt og koldt vand skal tilsluttes.

Den elektroniske bidet dækning er meget dyrere end en simpel, fordi den styres af en fjernbetjening eller en styreenhed.

Toilet skål med bidet funktion

Typer af vask

Hver model er opdelt efter afløbsrørets placering, som falder sammen med kloakken. På parametrene er de opdelt i vandret, lodret og skråt.

Toilet skål med bidet funktion

Den optimale løsning med vandrette parametre. Det kræver ikke yderligere forbindelsesvinkler og refererer til klassiske modeller. I sådanne tilfælde er drænsystemet placeret vandret bagud og er forbundet ved hjælp af en korrugeret slange. Under installationen skal der tages højde for hældningsvinklen, så vandforsyningssystemet ikke er tilstoppet.

Lodret afløb blev tidligere brugt i gamle bygninger. Systemet er forbundet med bunden af ​​toilettet og gemmer sig i gulvet under anvendelse af et stift system af forbindelser.

Toilet skål med bidet funktion

Hvordan laver man det rigtige valg, når man køber en toiletskål?

Når du køber en toiletskål med et bidet, skal du være opmærksom på garantikuponer og kvalitetscertifikater. Har et garantikort, hvis det bryder sammen, eller hvis varerne ikke passer, er det underlagt en gratis udskiftning.

Det er nødvendigt at kontrollere produktet for skade, som i fremtiden kan påvirke driften og forkorte levetiden.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 60 = 61