Blanderluftator er en nyttig tilsætning

I et moderne køkken eller badeværelse kan du i slutningen af ​​mixer tuden se en interessant tilsætning som en belysningsapparat. Hvad er det, og hvorfor er det installeret?

Luftbeholdere (nogle gange også kaldet vandøkonomer eller økonomier) er specielle dyser, der blander vand med luft og danner en sådan vandstrøm, at den har en række positive egenskaber:

 • Strålen bliver blød, det vil sige, hvis den rammer din hånd eller tallerkener, er der ikke meget sprøjt i siderne. Strømmen af ​​vand som den omslutter hvad den er rettet mod.
 • Vaskeprocessen bliver lettere (især hvis der er installeret en roterende lufteanordning) og effektiv i sammenligning med brugen af ​​en stiv stråle, der ikke passerer gennem en luftfilter og har egenskaben "lokal påvirkning".
 • Vandstrømmen falder, men forbliver stærk nok til at sikre en vellykket vaskning (uden sprøjtning) af vaskemidler. Blanderluften, som er en strømningsbegrænser, gør det muligt at reducere mængden af ​​vand, der forbruges ved at vaske op, eller ved vask to eller flere gange uden at reducere bekvemmeligheden ved at udføre disse procedurer.
 • Smag af vand og dets fordele for levende organismer afhænger især af koncentrationen af ​​ilt opløst i den og om graden af ​​forvitring af chlor (hvis der anvendes chloreret vand).
Aerator til mixer med høj tud
Luftbeholder til køkkenhaner

Dyserluftatoren:

 • forbedrer effektiviteten af ​​vandstråler;
 • forbedrer selve vandets kvalitet;
 • reducerer forbruget.
Messinglufler til mixer

Designfunktioner og typer af belysningsapparater

Designet af de fleste belysningsapparater indbefatter sådanne grundlæggende komponenter som:

 • kroppen;
 • gummi eller plast pakning;
 • et eller flere filtre;
 • forskellige dissekere og reflekterende flowplader;
 • forlængerrør eller hængsel (altid inkluderet i den roterende lufteanordning).
Dyse til at spare vand på mixeren

Sagerne af belysningsapparater kan fremstilles:

 • fra plastik;
 • af presset metallegering;
 • fra messing.

Det må siges, at den sidste type skrog er den mest holdbare, men det koster mere end de andre.

Plast- og ekstruderede metalhuse er et godt alternativ til messing tilfælde, men messing belysningsapparater er stadig bedre.

Luftet af presset metallegering

Dårlige valg har en række ulemper: belufteren krop skrøbelig og frygt for eventuelle kraftige mekaniske påvirkninger, er i stand til at blive oxideret, har den egenskab at "klæbe" til drænet, hvilket komplicerer dens demontering. Kun i meget billige mixere installere lignende belysningsapparater.

Plastluftblæser til mixer

Plastluftanlæg

Dette er en ekstremt kortvarig mulighed, men en sådan beluftning til blandere vil ikke holde fast i dysens dyse, det kan let demonteres og installeres på et andet sted, hvis det er nødvendigt. Men det er ikke modstandsdygtigt over for mekanisk belastning og bryder derfor ofte ned.

Messingørere

For pålidelighed og holdbarhed overgår de alle deres konkurrenter: de ruster ikke og kan modstå store mekaniske og temperaturbelastninger. De kan kun være et alternativ til rustfrit stålprodukter. Selv om dette selvfølgelig er en god mulighed, men det er meget sjældent.

Luftbeholder med belysning til mixer

Under hensyntagen til installationsmetoden er belysningsapparaterne opdelt i tre typer:

1
 • Med intern installation. Sådanne belysningsanordninger har en ydre gevind og skrues ind i blanderen på tuden.
 • Med ekstern monteringsmetode. I deres tilfælde er der en indvendig gevind, takket være hvilken en sådan beluftning kan skrues på enden af ​​mixerens tud, hvis den har en ydre gevind på det tilsvarende sted.
 • Modeller med specielle indsatser, der tillader disse belysningsanordninger (fjernelse af disse indsatser eller brug af dem) skal installeres på begge typer blandere, det vil sige de ydre og indvendige gevind i den sidste del af tuden.
Aftagelig mixerlufator

Hvis vi skelner belysningsapparater med deres ekstrafunktioner, det vil sige modeller:

 • Drejeligt eller fleksibelt. Disse enheder kaldes så fordi de flytter leks. En sådan fleksibel beluftning kan flyttes inden i køkkenvasken og justere (hvis det er nødvendigt) hældningen af ​​dens vandkande og dermed vandstråleens retning.
 • Vedrørende justerbare enheder, der kan indstilles til enten "spray" eller "jet" -tilstand, mens strømmen af ​​vandstrømmen også kan variere.
 • Og såsom luftblander belyst, og udfører funktionen af ​​dekoration, og (i de fleste modeller) gør det muligt at farve en vandstråle til at bestemme en omtrentlig værdi af vandtemperaturen ved udløbet af blanderen. For eksempel ved en vandtemperatur under 29 ° C, kan farven være grøn, og hvis vandtemperaturen er i området 30-38 ° C - blå, og hvis det er så varmt, at dets temperatur 39 ° C eller mere, vandstrømmen bliver rød. Alle disse smukke specielle effekter kan have en mixer til en håndvask med en belysningsapparat, hvis de har skjult inde i lysdiodene, et elektronisk kredsløb og meget små dimensioner af en turbine, der genererer elektrisk strøm.
Stålluftblæser til mixer

Mixer med luftfilter og termostat

værdighed

Hvis du beslutter dig for at købe en perlator for vandbesparelser, så når du bruger det, vil du være i stand til at reducere forbruget af 15 l / min op til 6-7 liter / minut (op til 1,1 liter per minut, hvis du indstiller vakuum luftblander). Derudover har en sådan indretning en række andre fordele:

 • Støjen vil falde
  ved brug af vand, da vand, der leveres som en blanding med luft, ikke skaber meget støj.
 • Til lufteanlægget (inklusive roterende type), uanset hvor den er installeret, i køkkenet eller i badeværelset, er det altid let at tage sig af og lette at reparere.
 • Designets enkelhed gør det muligt at forstå denne enhed selv til en husmor, som selv kan demontere og rense det.
 • Lufthavnen fungerer som det enkleste grove filter.
 • Eliminerer stænk, forbedrer vandkvaliteten, mætter den med ilt og reducerer klorprocenten.

De, der har små børn i familien, kan købe dyser til vandluftning, der minder om dyrefigurer. Disse enheder kan også være ovalt og rektangulært i form. Opfundet allerede, og sådanne belysningsapparater, som kan dreje adskillige vanddyser, enten i form af en elegant fancy spiral eller i form af et usædvanligt vandrister.

Blanderhaner på badeværelset
Indbygget mixerlufler

mangler

Hvis vi taler om de ulemper, der nogle gange opstår efter installationen af ​​beluftningsapparatet, så er det for det første lidt, og for det andet, at ikke alle, der har købt og installeret en økonom for vand, står over for dem:

 • Det er ofte nødvendigt at rengøre filternettet, og det kan være nødvendigt at reparere eller endda udskifte enheden, hvis vandkvaliteten i dit hjem er meget lav. For eksempel, når det centrale vandforsyningssystem er gammelt, og rørene i det er dækket af et tykt lag af rust.
 • Når mængden af ​​vand, der kommer ind i tidsenheden, falder, bliver badet og den store gryde fyldt langsommere.
 • Reducere væskestrømhastigheden i røret til en egnet blander, kan resultere i tilfælde, hvor vand anvendes til at opvarme gas vandvarmer med automatisk elektronisk tænding, til situationer, hvor ved meget lavt vandtryk i systemet, undertiden er der ingen Obduktioner varmeanlæg.
Mixer med luftfilter og skuffe
Fleksibel aerator til mixer

Afslutningsvis skal vi sige et par ord om vakuumpumpeanlæg. Tilgængeligheden af ​​en speciel vakuumventil gør det muligt for disse enheder at spare endnu mere vand, hvilket reducerer forbruget, takket være væskens indledende kompression, før den føres til sprøjtemassen. Så for dem der ikke kan lide det, når vandet fra vandhanen hælder med stor hastighed og uden strømbegrænsning, selv når du skal vaske et par teskefulde, anbefaler vi dig at købe en sådan blenderluft.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 77 = 86