Vuode parvella – teollinen aksentti (24 kuvaa)

Makuuhuoneet parvekkeella ovat huoneet, joissa on erityinen sisustus, yllättävä ja hämmästyttävä yksinkertaisuus ja vapaus. Tällaisissa tiloissa yhdistyvät kauniin teollisen tyylin elementit ja virkistys- ja rentoutumisalueiden pehmeät ja rauhalliset tilat. On mahdotonta erottaa yhden ja pysyvän kuvan sisätilasta loft-tyyliin. Jokaisella suunnittelijalla on oma käsityksensä "teollisesta" kauneudesta ja lisää ilmapiiriin ainutlaatuisia ja ainutlaatuisia aksentteja.

Beige-vuode loft-tyyliin

Valkoinen sänky parvekkeella

Kehystetty sänky parvekkeella

Huoneen asettelun tulisi olla mahdollisimman tarkka, koska parvella on suuri vapaata tilaa. Voit järjestää sängyn eri tavoin:

 • niissä - kun sänky on suljettu ulkomaalaisista näkymistä mobiili- tai pysyvät väliseinät;
 • makuuhuone ullakolla (toisella tasolla) on hyvä vaihtoehto eristykseksi lepoon tilavassa huoneessa;
 • huoneen keskellä on parvi sänky, joka on tavallisin vaihtoehto, joten voit rakentaa koko sisätilojen ympärille. Tässä tapauksessa huonekaluista voi tulla todellinen taide-esine, jota voi tarkastella mistä tahansa huoneesta. Jos haluat luoda eristyksen ulkoasun, liukusäädin voidaan asentaa lähelle sänkyä. Muodikas elementti loft-tyylinen makuuhuone oli rakentaminen väärä seinä, joka korostaa nukkumapaikka valtavia huoneita.

Muut huonekalut järjestetään yleensä huoneen ympärillä mielivaltaisessa järjestyksessä.

Sänky, jossa ei ole sängyn päätyä

Vuode parvella tyyliin

Musta sänky tyyliin

Sängytyypit: lyhyt kuvaus

Suurten huoneistoiden omistajat eivät voi varautua epätavalliseen ja haastavaan tyyliin sisätiloissa. Oikea sängyn valinta on täysin mahdollista asentaa parvi kompaktiin huoneeseen.

1

Kuormalava sängyssä

Parveke tyyliin korokkeella

Vuodetekstiili parvekkeella

Koon ja paikkojen määrän mukaan

Valmistajat antavat sängyn aikuisille ja lapsille. Tuotteet eroavat toisistaan. Esikoululaisten -hotellissa malleja jopa 160 cm, nuorille -. 190 cm Sänky pituus 200 cm on tyypillistä olla täysimittainen aikuinen sängyssä.

Joka perustuu leveys huonekalut, seuraavat suoritusmuodot vuodetta :. Single (80-100 cm) ja kaksinkertainen sänky - 150 cm mallit tehdään yleensä välein 20 cm Tuotteet leveydet 140 ja 160 cm, voidaan pitää kompakti kaksinkertainen vuodetta. tyyli parvi.

Puinen sänky tyyliin

Puinen parvi parvekkeella

Loft-tyyppinen vuoderakenne

Rakenteilla

Suorakulmainen muoto voidaan pitää perinteisenä loft-tyyliin. Laaja valikoima malleja voit sisustaa sisustusta eri tavoin:

 • sängyn jalka voi olla klassinen malli. Jalustan valmistukseen käytetään sekä puuta että metallia. Sängyssä oleva sänky näyttää lämpimältä ja kodilta;
 • Alustaiset sängyt on rakennettu erikoispenkereille. Alustan rooli voidaan suorittaa kehyksellä, joka on valmistettu palkkeista, jotka on vuorattu kankaalla tai nahalla. Erityisen tyylikäs ja alkuperäinen näyttää massiivista nahkaa, joka täydentää harmonisesti huoneen teollista sisustusta.

Puiset ja metalliset sängyt voidaan koristella koristeellisilla niiteillä, joilla on tehdasilme. Järjestelmän toiminnallisuuden lisäämiseksi ja tilan säästämiseksi alustoilla on erikoislaatikoita, joissa voi säilyttää vuodevaatteita tai vaatteita.

Nahkavuode loft-tyyliin

Sängyn laminaattirakenne

Parivuode tyyliin

Epätavalliset ja teolliset karkeat näyttävät sängyt, jotka on asennettu puuletkille. Lisäksi tällaista pohjaa ei ole pukeutunut tai sisustettu millään tavoin, ja siihen on sijoitettu joitakin kohteita tai asioita (kengät, pussit). Omistajien toiveista riippuen tällaisen improvisoitu alustan korkeus voi olla erilainen - joskus on useita rivejä kuormalavoja:

 • Parvirakenteinen kerrossänky on järjestetty lähinnä lastenhuoneeseen. Tällaiset mallit ovat useimmiten puusta valmistettuja. Teini-ikäisessä huoneessa on mahdollista asentaa kaksikerroksinen metallipohja, ja nukkumispaikan alla työpaikka sopii täydellisesti;
 • vuodesohva sopii pieniin tiloihin, omistajat, jotka eivät halua sietää pienellä alueella ja yrittävät kaikin keinoin tuoda huonetilaan ja vapaus parvi tyyliin.

Tehtävän helpottamiseksi yhden huoneen huoneistoissa keittiö yhdistetään huoneeseen ja jo studio on mahdollista laittaa sohva ja ihmeellisesti toteuttaa rohkeimmat projektit.

Sängyn valinta on yksilöllistä. Kuitenkin tyylin tunnelman säilyttämiseksi on tarpeen ottaa huomioon huoneen pinta-ala.

Parivuode loft-tyyliin

Vanha sänky parvekkeella

Sängyn päällinen on raketteja parvella

Tyypin mukaan

Se voidaan integroida sängyn pohjaan tai saranoitu. Ensimmäisessä tapauksessa, pää on tehty samasta materiaalista kuin kerroksen pohjaan, ja toisessa tapauksessa, pää voi olla pehmeä (fringed kangas, nahka) tai jäykkä (puu).

Päätylevyt on muodos
tettu erityisistä pienistä laatikoista - varastointijärjestelmistä, jotka ovat lähekkäin makuuasentoon.

Parven tyylien sisäpuolella kuormalavat täyttävät melko helposti päätytoiminnon. Jotta rakenne olisi esteettisesti miellyttävä ja turvallinen, on toivottavaa ensin kaavata laatikot, sitten pohjamaali ja lakka. Yhdistettyjen kuormalavojen puurakenne ja karkea ulkonäkö saumattomasti sopivat teolliseen muotoiluun.

Vuode loft-tyyliin

Modulaarinen vuode parvella

Sänky metalliosissa loft-tyyliin

Kuinka kerätä parvi vuode itse?

Tämä sisustussuunnitelma sallii esineiden taiteellisen laiminlyönnin, joten ei ole vaikeaa luoda tarvittavasta tyylistä asioita.

Sängyn keräämiseksi tarvitaan: puiset kuormalavat, lakka, maalit, kynnet, vasara. Kuormalavojen lukumäärä määritetään erikseen ja riippuu sängyn koosta (yhden tai kahden hengen vuode) sekä omistajien toiveista.

 1. Ennen rakenteen kokoamista laatikoiden on oltava hieman kertyneet. Kaikkien kuormalavojen ulkopinnat hiotaan, niitä käsitellään pohjamaalilla ja maalataan tai lakataan.
 2. Laatikot on kiinnitetty yhteen. Rakenteen päälle asetetaan paksu patja, jossa on tyynyt, pellava on peitetty.
 3. Voit myös käyttää kuormalavoja koristella päätylevyä. Jos et halua sellaista kuormalavoja, silloin on parempi tehdä ilman päätylauta, jolloin vain mukavuudet ovat yöpöydät.
 4. Yöpöydät voidaan tehdä pienillä laatikoilla, jotka on maalattu samalla maalilla kuin kuormalavat.

Sisäpiha tyyliin on arvaamaton ja dynaaminen. Ja makuuhuone ei ole poikkeus. Viihtyisä lepohuone voidaan järjestää huoneen keskelle tai laittaa vuoteet väärän seinän takana. Yksinkertaisten tilojen omistajat voivat myös stilisoida makuuhuoneen sisätilat parvekkeen alla. Tätä varten riittää, että päällysteet (tai sen jäljitelmät), runsaasti valoa, vapaata tilaa ja metallia / puuta ympäristöön.

Harmaa sänky tyyliin

Vuode loft-tyylisessä makuuhuoneessa

Vuode loft-tyyliin

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

75 − = 72