Valokuva Taustakuvat sängyssä: matka ennen nukkumaanmenoa (23 kuvaa)

Jos olet lause "Mural" kuultavaksi silmät valkoiset rungot koivuja on siniharmaa tausta kiiltävä paperi, nämä yhdistykset ovat toivottoman vanhentuneita. Nykypäivän tapetti ei todellakaan muistuta 80-luvun tylsää kuvaa, ja lisäksi ne ovat sisustussuunnittelun muotisuuntauksia. Niiden ulkonäkö on muuttunut niin paljon, että ne, jotka ovat epäileviä hankinnasta, ovat yllättyneitä erilaisista kuvista ja kirkkaista väreistä. Eläinten realistiset kuvat, kukkien ja kasvien makrovalokuvaus, upeat maisemat ja upeat taiteilijat maalaukset ovat vain osa mahdollisuuksista, joita valokuvataustakuvat antavat. Valitse aiheesi!

Antiikkinen taustakuva sängyn yläpuolella
Seinäpaperi, jossa on arkkitehtuurin kuva sängyn yläpuolella

Kukka-aihe

Kasvimaailman monimuotoisuus, uskomaton väriyhdistelmät pastellisävyistä kirkkaisiin värejä herättävät kukan teeman erityisen suosittu. Tällaiset modernin muotoilun suuntaukset heijastuvat täysin makuuhuoneiden suunnitteluun. Kauniit taustakuvat makuuhuoneessa sängyn yläpuolella tilastojen mukaan joka kolmas ostaja valitsee. Valintana on laaja valikoima, jossa voit helposti ottaa kuvan mille tahansa sisustus- ja värimaailmalle.

Valokuva-seinämaalaus"цветение" над кроватью

Valokuva-seinämaalaus"цветы" над кроватью

Kirkas sävyjä Provencen yhdistetään täydellisesti kuvien vaalealla taustalla: suuri valkoinen tulppaanit, laventeli kentät valossa aamulla Haze näön akvarelli sävyjentoistoa kanssa pionit, ruusut ja krysanteemit.

Valokuva-seinämaalaus"осеннее дерево" над кроватью

Yleissääntö: sitä kirkkaampi kuvio, sitä enemmän neutraaleilla muilla seinillä pitäisi olla ja vähemmän väriä aksentteja huoneessa.

Makuuhuoneen loft-, esimerkiksi muodikasta sängyt puiset varastointitukipisteiden vastaa täydellisesti tuulella yksivärinen kukka abstraktioita, romanttinen panoraamakuvia kedon kukkia, tiiliseinät, kerrattua kanssa muratti Emerald, suuri valokuvia eri kasveja kerätään yhdeksi kollaasin.

Valokuva-seinämaalaus"хвойные деревья" над кроватью

Valokuva-seinämaalaus"город" над кроватью

Klassiseen tyyliin makuuhuone sovi lempeä taustakuvia vintage ruukut täynnä kukinnan kukkakimput, hämmästyttävän realistinen silmut ovat pudonneet kasteen tekniikka makro, maisemia kukinta unikot aro - mustavalkoisena tai seepia. Sängyn tai pehmeän sohvan pyöreä veistetty selkänoja täydentää harmonisesti kaikkia lueteltuja kuvia.

Valokuva-seinämaalaus"горы" над кроватью

Valokuva-seinämaalaus"каллы" над кроватью

Teollinen teema

Tehdä makuuhuone jossa kuvakuvakkeet ei ole kovin yhteensopiva virkistys, kaupunkien, teollisuuden teema on hyvä idea. Se sopii saumattomasti mihin tahansa tyyliin, koska se on moderni valokuvapainatus ja erilaiset kuvat. Ensinnäkin nämä ovat sellaisia ​​aloja kuin huipputekniikka ja parvi.

Valokuva-seinämaalaus"карта мира" над кроватью

Suuren metropolin valot, neon-pilvenpiirtäjät, Nevskin vetokoukut ja maailmankuuluvat rakennukset epätavallisella arkkitehtuurilla näyttävät hyviltä missä tahansa huoneessa. Eiffel-torni, pariisilaiset kadut, Big Ben luovat viihtyisän ja romanttisen ilmapiirin makuuhuoneeseen, ja nuorempi sukupolvi pitää erityisen miellyttävän. Taustakuvioiden tulisi vastata seinien, tekstiilien ja sisustusten yleistä väriä. Kaksoisasioiden laki ehdottaa ideoita harmonian luomiseksi - samanlaisen teeman ja värin kuvat, kuvioon nukkumallissa ja peitossa.

Valokuva-seinämaalaus"книги" над кроватью

Maisemat ja maisemat

Mikä voi olla rauhallisempi ja rauhoittava? Tämä on täydellinen ratkaisu - tyylikäs taustakuva sängyn yläpuolelta, josta on näkymät kukkivat pellot, viljat, mansikka-niityt ja syksyn metsä.

Visuaalisesti suurenna makuuhuoneen tilaa panoraamakuvanäkymä: läpinäkyvä metsän sumu, voikukkailmaukut ja muut kuvat, joilla on visuaalisesti poistettu horisontti. Niitä lähestytään makuuhuoneessa, jossa on laakkimaista tyyliä, jossa pääpaino ei ole huonekaluilla vaan seinällä olevaan kuvaan.

Tällainen maisema yhdistää kolme osaa: rakennukset, luonto ja taivas. Tulostus taidetta tehnyt niistä upea kauneuden ja realismia kaaren meren rannalla, kivetty Italian kaduilla, ulottuu yli horisontin, ja ammollaan ikkuna kohti merituulen. Niiden avulla on mahdollista muuttaa huoneen totaalisesti, ilman investointeja paljon rahaa korjata tai muuttaa kokonaan tyyliin tuhlaamatta aikaa ja energiaa.

Valokuva-seinämaalaus"лошади" над кроватью
Valokuva-seinämaalaus"лес" над кроватью

3D-taustakuvat

Uusi sana suunnittelussa. Haluat koskettaa näitä kuva-aseita, koska on erittäin vaikeaa luottaa silmiisi. Ne näyttävät olevan kohokuvioitu kohollaan osat ja ontto - vesipisarat maahan lasi on noin liukua, nuput kukkivat ja kahinaa vesiputous, heittää noin kirkkaan sateenkaaren spray. Suunnittelijat suosittelevat samanlaista tapettia makuuhuoneen yläpuolella sängyn yläpuolella pienille tai epäsymmetrisille huoneille. He tekevät ihmeitä! Oikea paikka ja valaistus lisäävät tilaa, lisäävät arvokkaita mittareita ja korjaavat väärät kulmat ja muodot. Tähän ryhmään valokuvataustakuvalle voidaan katsoa kuva, jolla on optisia vaikutuksia. Nukkumaan ja herätä järven ja metsän, talvipuutarha tai laguuni - hieno tunne, jolloin positiivisen varauksen koko päivän.

1
Valokuva-seinämaalaus"листва" над кроватью

Vauvan taustakuvia

Lasten makuuhuoneessa pieni isäntä valitsee tapetin. Vanhemmat vain korjataan hänen valintansa, yrittämättä kääntää tilaa nukkumaan ja lepää lapsen kirkkaalla leikkipaikalla. Tämän valinnan suosio voidaan arvioida lisääntyvällä valikoimalla joka vuosi. Valmistajat tarjoavat:

  • tyylikkäät graffit;
  • hauskoja sarjakuva-teemoja: maagisia keijakoita, viileitä autoja ja sateenkaari-poneja;
  • suosikki satuja sankareita: hämähäkki, salpa ja kissa Prostokvashinosta;
  • ihana kuvia pesukarjoista, pennuista, pennuista ja muista eläinmaailman edustajista;
  • Maantieteelliset kartat osoittavat missä piraatti aarre on piilotettu;
  • Maisemat, jotka näyttävät portista satuun.

Kaikki tämä loisto voidaan liimata irrallisella seinillä tai sängyn yläpuolella. Muut huonekalut ja sisustustarvikkeet valitaan samalla teemalla ja sävyillä kuin taustakuva tai pysyvät neutraalina, jolloin paikka on keskeinen.

Valokuva-seinämaalaus"мост" над кроватью
Seinäpapereita, joiden kuva on vanha yökaupunki makuuhuoneen yläpuolella

Materiaali taustakuvaksi

Taloudellisin tapetti - paperi. Ne painetaan raskaalle paperille teollisissa digitaalisissa kirjoittimissa (plotterit). Suuret alueet tulostetaan paperiliuskoille tai neliöille. Niiden etuja: monenlaisia ​​aiheita, alhainen hinta, liimaus ja irrotus, kyky tilata yksittäisiä piirroksia ja valokuvia. Miinukset: tarvitset tasaisinta pintaa, koska alustan riittämätön paksuus ei piilota vikoja.

Seinäpaperit, joiden maisema on sängyn yläpuolella makuuhuoneessa

Seuraavaksi hintaluokka - tiheä tapetti kuitukankaasta tai vinylistä, jossa ei-kudotut pohja. Nimikkeestä on selvää, että niiden pohja koostuu useista kerroksista, kuten tuhkakakun. Kuva käytetään digitaalisessa suurkokotulostuksessa. Hyödyt: vahvuus, substraatin paksuus, liimaus, ekspressiivisimmät värit, enemmän värintoistoa, mielenkiintoiset tekstuurit. Jälkimmäinen voi olla jäljitelmä pellavan, hiekan, märän kipsiä, maalausta varten. Vähemmän: monimutkaisempi verrattuna paperiin, purkamiseen ja korkeaan hintaan, erityisesti muokattavissa tapetilla, valmistettu yhdellä saumattomalla kankaalla.

Seinäpaperit, joissa on sängyn yläpuolella oleva kuva makuuhuoneessa

Miten liimata taustakuvia

Sängyn yläpuolella oleva Pokleit-taustakuva seuraa pakkauksen ohjeita ja tapetit (paperi tai vinyyli). Jotkut valmistajat kiinnittävät tarvittavan liiman taustakuvaksi, mutta jos he eivät, sitten myymälässä, konsultit poimivat tarvitsemansa. Seuraavaksi ennen asennusta seinäpaperit tarkistetaan laatua ja täydellisyyttä (kun on olemassa muutamia kaistaleita tai neliöitä). Tulostusvirheitä ei saa esiintyä - värit, raidat ja maalaamattomat palaset eivät ole sallittuja.

Valokuva-seinämaalaus"розы" над кроватью в спальне

Valmista liima, puhdas kuiva kangas, harja, laite seinän tapettien tasoittamiseksi, yksinkertainen kynä, paperitavara ja portaat. Sulje ikkunat, jotta luodit eivät häviä, joten taustakuva ei kuivu kokonaan.

Valokuva-seinämaalaus"тюльпаны" над кроватью в интерьере спальни

Aikaisemmin pohjustetulla ja kuivalla seinällä ja tapettimaalauksella levitetään liimaa. Muutaman kymmenen sekunnin kuluttua kangas asetetaan seinälle, tasoitetaan rullalla niin, ettei ilmakuplia ja ryppyjä jää.

Niille, jotka ovat koskaan liittäneet taustakuvan elämäänsä, tämä ammatti ei näytä monimutkaiselta.

Tumma seinäpaperi sängyn yläpuolella makuuhuoneen sisustuksessa

Ideoita elämälle

Sisustuksen mahdollisuuksia voi rajoittaa vain ostajan mielikuvitus. Tyylikäs seinäpaperi sängyn yläpuolella ihailla heidän eksentrisyyttä.

Valokuva-seinämaalaus"туман" над кроватью в интерьере спальни

Makuuhuoneessa oli tarpeeksi tilaa vain sängylle tai arvostaisit minimalismia? Ei ole väliä, ainutlaatuinen taustakuva, jossa on tekijän huonekalujen kuva, kierreportaat ja täytä tila ja lisää sitä.
Optiset petokset ja 3D-piirustukset antavat nukkua meressä rannalla tai kaupungin puistossa. Tämä on niin realistista, että ensimmäinen vaikutelma siitä, mitä näet, ei tapahdu heti.

Kirkkaat seinäpaperit makuuhuoneen sisustuksessa

Nykyään lähes jokaisella perheenjäsenellä on hyvä kamera. Luo kollaasi ja mini-albumi makuuhuoneessa. Nukkuva lapsi ja kissa, auringossa auringonpaistuttava koira, miellyttävät yhteisten lepotilojen ja maakohtaisten luonnosten hetket rauhoittavat ja asettavat positiivisia ajatuksia. Yksittäiset tilaukset valokuvataustatulostusta varten ovat monien yritysten hyväksymiä, valits
e haluamasi ja luomasi!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 7 = 3