Puusta valmistetut veistetyt sängyt: lepäävät kuninkaallisella tavalla (24 kuvaa)

Jos aikaisemmin lepäävät kuninkaan sängyssä, vain sinisen veren edustajat voisivat nykyään järjestää sängyn kuninkaallisella sängyllä lähes kuka tahansa. Esimerkiksi veistetyt puiset sängyt ovat erinomainen vaihtoehto kuninkaallisen sisustuksen luomiseen. Monimutkainen koristeellinen muotoilu tekee niistä todellisen taideteoksen, mikä osoittaa omistajien hyvän maun ja heidän kunnianhimoisen elämisnäkymän.

Veistetty aukko

Tietenkin tällainen veistetty sänky ei todennäköisesti ole sopiva moderniin sisustukseen minimalismin tai hi-techin tyyliin. Noble-puu vaatii erinomaista muotoilua klassisissa ilmentymissä. Klassikot, barokki, rokokoo ja jopa eräitä jugendtyyppisiä muunnelmia ovat tyylejä, jotka pystyvät sopeutumaan sängyllä, jossa on veistetty koriste.

Veistetty sänky katolla

Carved bed in barokkityylinen

Veistetty parisänkyä näyttää hyvältä makuuhuoneessa Country House, valmistettu yhdessä tyylejä edustettuina, ja parivuode koristella huoneeseen tytöt haaveilevat romanttinen tulevaisuuden.

Veistetty valkoinen vuode

Veistetty musta sänky

Veistetty sänky klassiseen tyyliin

Erityinen ilme

On vaikea puhua kaiverretun sängyn eduista, koska tosiasiassa pohja on nukkujan perinteinen muotoilu, mutta voidaan todeta, että tämä sänky:

1
 • näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä;
 • on ainutlaatuinen muotoilu (useimmiten sängyt veistetty koristelu tehdään tilauksesta);
 • Se on pitkä käyttöikä (lehtipuita käytetään sellaisten sängyn luomiseen, joka säilyttää laatunsa vuosikymmenien ajan).

Tietenkin tällainen sänky vaatii erityistä hoitoa. On erittäin tärkeää puhdistaa huolellisesti kaikki kiharat ja mutkat, koska lika ja pöly kerääntyvät parhaiten. Jos et, sänky pian tulee museon näyttely, eikä tyylikäs vuode. Älä kuitenkaan ole innostuneita märkäpuhdistukseen, on parempi varastoida erikoisilla harjoilla ja työkaluilla puupintojen käsittelyyn.

Veistetty puinen sänky

Veistetty tammen vuode

Suorituskyvyn vaihtelut

Kuten aiemmin mainittiin, veistetyt sängyt koostuvat useimmiten arvokkaasta puusta, tavallisesti tammen ja lehmän. Heidän puunsa on parhaiten leikattu ja silti säilyttää suorituskykyään vuosikymmenien ajan. Puun ulkoseinän eri sävyjen aikaansaaminen mahdollistaa erikoispinnoitteet ja puumaalit, jotka ovat nykyään runsaasti rakennusmarkkinoilla.

Kaiverrettu sänky goottilainen tyyli

Veistetty sänky Intian tyyliin

Kuten tiedätte, maltillisuus on yksi hyvästä maun merkistä, joten kun koristelet sängyn veistettyjä yksityiskohtia, tätä sääntöä pitäisi ohjata. Tietenkin voit koristella koko sängyn reunalla, mutta vain kaksi suosituinta aluetta, jotka sopivat rekisteröintiin:

 • veistetyt jalat;
 • veistetty sängynpää.

Jos jalat on usein muodostettu kolmiulotteisiksi puusta valmistetuiksi veistoksiksi, päätylauta tulee todelliseksi kentälle fantasiaan, jossa luojan todellinen upea mestaruus avautuu. Kauniit päätylevyt muistuttavat toisinaan suurien mestareiden kuvia ja tulevat sisätilojen itsenäisiksi elementteiksi.

Sängyn veistetty pää

Veistetty sänky maalaistyyliin

Taide jokapäiväisessä elämässä

Woodcarving on taidetta peräisin muinaisista ajoista. Venäjällä tällaisella avaruustutkimuksella on erityinen historia. Monet arkkitehtoniset monumentit, jotka on koristeltu puisilla kaiverruksilla, ovat edelleen maan kulttuuriperinnön joukossa.

Koska kotitaloustuotteet, kuten sängyt, ovat vain muutamia tunnetuimmista veistosvaihtoehdoista, joista kannattaa puhua:

 • litteä kierre lanka;
 • helpotus;
 • pass-through;
 • veistoksellinen.

Kaikilla näillä tekniikoilla on monia alaluokkia, jotka on muodostettu eri kouluissa päälliköiden ja eri alueilla, mutta niillä kaikilla on vertaansa vailla hienostuneisuutta ja taitoa.

Bed kanssa veistetyt sarakkeet

Pehmeä tyynypään veistetyt elementit

Plane-veistosangat

Tällainen puun kanssa tehtävä työ edellyttää, että päätausta pysyy tasaisena ja lankaelementit ovat ikään kuin upotettu siihen. Tähän tekniikkaan kuuluu useita päätyyppejä:

 • Contour-kierre - vain esineiden muotoa leikataan, niiden pääpinta on taustalla tasolla;
 • nidonta lanka - kuvio tässä tapauksessa luodaan käyttämällä eri suuntiin tehtyjä viiltoja erikoistyökalulla käytettävien niitteiden muodossa;
 • musta lakkaus - työ tehdään pinnalla, joka alun perin oli päällystetty mustalla lakalla, jolloin syntyi poikkeuksellinen kontrastin toisto;
 • geometrinen veistos - tämän tekniikan ytimessä ovat litteät viivat ja erilaisten figuurien yhdistelmät, jotka yhdistyvät monimutkaiseen ornamenttiin.

Litteä kierre soveltuu sängyn selän ja sivupintojen suunnitteluun.

Veistetty sänky pähkinästä

Kohokuvioitu lanka

Tätä tekniikkaa pidetään monimutkaisempana kuin planimetrinen tekniikka. Täällä elementtejä ei ole upotettu taustalle, vaan päinvastoin ne nousevat sen yläpuolelle, mikä luo täten kolmiulotteiset kuvat tasossa. Harkitse suosituimpia tekniikan lajikkeita:

 • litteä relief lanka - tausta ja kuvio ovat samalla tasolla;
 • sokea ki
  erre - luku nousee merkittävästi yli tärkein tausta, riippuen korkeudesta kohokuva koriste erittää (kuviot työntyvät hieman pohjan yläpuolella) ja kohokuva (kuviot merkittävästi taustan yläpuolella ja tulee kuin veistokset) säiettä.

Tällainen puuntyöstö soveltuu ex terrierin huonekalujen ja esineiden koristelemiseen. On hienoa tarkastella aikuisten parivuoteita ja lasten sängyn päätyjä. Lapselle tämä on koko tarina, joka kerrotaan huoneessaan, kuvaa voidaan tutkia aina ennen nukkumaanmenoa, aina löytää jotain uutta.

Kaiverrettu patina patina

Veistetty sänky kultauksella

Kierteen läpi

Kuten nimestä käy ilmi, tässä tapauksessa puuta leikataan, useimmiten päästään eroon taustasta. Tuloksena oleva muotoilu on täynnä keveyttä, herkku ja ilmapiiri. Tämä massiivipuuta on erinomainen koristelu nuoren tytön huoneelle.

Käytetystä työkalusta riippuen tämä säie voi olla:

 • uratut - taltat käytettiin työssä;
 • propilennaya - tausta poistettiin sahalla tai palapelillä.

Tällaisessa tekniikassa tehty aukko, joka tuntuu melkein painoltaan ja täyttää koko ympäröivän sisätilan helposti. On välttämätöntä olla varovainen valittaessa sängyn ympäröivää taustaa, mikään ei saa raskaampaa luomaa rakennetta.

Carved bed Provence-tyyliin

Veistetty sänky kasviskuviolla

Veistoksellinen tekniikka

Tämäntyyppistä veistämistä käytetään useimmiten koristelemaan sängyn tai parvekkeiden jalkoja, joiden avulla katoksella tai katoksella pidetään sängyn yläpuolella. Volumetriset luvut leikataan erityisellä tarkkuudella ja ne muuttuvat itsenäisiksi taideteoksiksi.

Muotoilemalla myös taustalevyjä käytetään joskus tätä tekniikkaa, mutta luvut lähes kaikki ulottuvat yleisen taustan yli ja alkavat elää omaa elämäänsä.

Tällä tekniikalla ei ole erityisiä lajikkeita, mutta se eroaa sen alueellisesta merkistä ja kuuluu mestarin kouluun. Tunnetut luonnon veistokset: kasvit, puut, eläimet ja linnut; ihmisluvut; uskonnollisia kuvia ja taistelu kohtauksia. Tällainen taito vaatii korkeaa taitoa, joten jokainen kuvio suoritetaan vain yhdessä kappaleessa ja sitä pidetään todellisena taideteoksena.

Carcass bed tyyliin rokokoo

Veistetty sänky maalaismainen tyyli

Lisärakenne

Kaikkien näiden mallien erottamiskyky on heidän riippumattomuutensa. Itse asiassa ne ovat niin omavarainen, että ne tulevat usein sisätilojen erillisiksi elementteiksi.

Kuitenkin usein koriste-esineet tarvitsevat asianmukaista tukea paljastaakseen itsensä täydellä voimalla. Joten voit esimerkiksi koristella sänkyä ilmakatoksella itämaisella tyylillä tai silkkipeitteellä, joka välittää viktoriaanisen Englannin aikakauden.

Lasten sängyt voidaan maalata eri sävyillä, ja kaksitasoinen malli voidaan varustaa veistämällä portaat, jotka yhdistävät jalkojen ja selän kuvioita yhdeksi kokoonpanoksi. Kuvat voidaan myös koristella metalliosilla tai peittää joitain yksityiskohtia pronsseilla ja kultauksella.

Veistetty sänky hopea pääty

Vaihtoehtoja, kun lanka vuorottelee pehmeillä kankailla, toistaa katoksen tai päiväpeitteen verhoilu. Jos luulet, että veistos ei vastaa näkemääsi tarpeeksi, sinulla on aina useita vaihtoehtoja voittaa se itsellesi.

Veistetty vuode reunakivillä

Luonnollisesti selkänojan tai jalkojen pintojen veistäminen pidetään kalleimpana ja todella työläs. Vain heidän liiketoiminnan päälliköt voivat uskoa tämän, mutta heidän työnsä ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Jos taloudelliset resurssit eivät salli tällaista kallista investointia, on aina mahdollista turvautua vaihtoehtoon, kun valmistetaan vain veistettyjä osia, jotka sitten asetetaan päälle pään pinnalle. Ehkä tämä malli näyttää hieman yksinkertaiselta, mutta se ei varmasti menettäisi esteettistä arvoaan. Oikean kuvan valinta ja päällikkö luovat hienon mestariteoksen tässä tekniikassa.

Kaiverrettu sänky itämaiseen tyyliin

Asuminen klassiseen sisätilaan on erittäin vaikeaa ja kallista, vaatii erityistä elämää ja erityistä asentoa maailmalle. Jos kuitenkin päätät ottaa tällaisen askeleen, kaikkien ympäristösi on sovitettava kuvaan, ei poikkeukseen ja huonekaluihin, joista vietät suurimman osan elämästäsi. Haluatko nukkua kuninkaallisella tavalla? Luo kuningas sängyn ja asu tyylikkäästi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 1 =