Massiivipuuta: luonnollisten muotojen sopivuus (24 kuvaa)

Asunnon tai kerrostalon ekologia riippuu suoraan tilojen ja huonekalujen sisustuksesta. Tarkemmin sanottuna huonekalut (tuoli, sohva tai pöytä), mutta materiaalia, josta se on tehty. Kaikki synteettiset materiaalit vapauttavat myrkyllisiä aineita enemmän tai vähemmän. Moderni teknologia mahdollistaa luoden luotettavia, kestäviä, kauniita paneeleja, jotka jäljittelevät luonnollista puuta. Ne toistavat eri puulajeiden rakenteen, sen ainutlaatuisen kuvion ja luonnollisen värin. Niitä ei kuitenkaan voida kutsua täysin vaarattomiksi, koska ne sisältävät hartseja, formaldehydejä, liuottimia ja muita kemiallisia elementtejä.

Massiivikoivun vuode
Massiivipuutainen vuode

Hyödyllisiä tietoja

Erityisen tärkeää on turvallisen tilan ongelma makuuhuoneessa, jossa vietämme kolmanneksen elämästämme.

Makuuhuoneessa on kiinteä pyökki
Puinen sänky klassiseen tyyliin

Paras vaihtoehto lepo- ja lepohuoneessa voi olla vain luonnonpuusta valmistettuja vuoteita. Ne eivät ole ainoastaan ​​ympäristöystävällisiä ja luotettavia. Heidän turvallisuutensa takaavat lukuisat maailman laboratoriotutkimukset ja itse luonto. Lisäksi havupuu antaa käyttökelpoisia aineita - phytoncides, jotka ovat kuolemaan moniin bakteereihin ja infektioihin.

Ja massiivipuiden sängyt ovat hämmästyttäviä ominaisuuksia - ne tekevät makuuhuoneesta tuntuu paremmalta. Ne ovat pehmeitä ja kovaa puuta.

Männyn, lehtien, setri, kastanja, lehmus ja jotkut muut lajit pidetään pehmeinä. Massiivipuuta koivu, vaahtera, omena, tammi, pyökki ja legendaarinen lehtikuusi. On myös joukko kiviä, jotka kuuluvat hyvin kova - koira, vuori tuhka, palmi, puusepän ja pistaasipähkinät. Ne ovat niin kovia, että monet niistä käyttävät epitettä "rautapuu", jota käytetään tekemään pieniä esineitä ja koristeosia.

Massiivipuuta sisustettu
Massiivipuuta

Paras on lapsille!

Puuvillasta valmistettu hyvä vauvan sänky voidaan varustaa nostomekanismilla, joka helpottaa nukkumapaikan tai klassisen, antiikkisen, nelikolmion sijainnin muuttamista. On tärkeää, että se ei aiheuta haitallisia aineita. Valitse laatutuotteita ja koristeellisia elementtejä, jotka on valmistettu vaarattomista materiaaleista. Lasten huonekalujen laatu ja koostumus on vahvistettava vaatimustenmukaisuustodistuksilla.

Massiivipuusta valmistettu vuode
Massiivipuuta makuuhuoneen sisätiloissa

Massiivipuuta sisältävä vuode laatikoilla

Esimerkiksi sänky lapsille (ryhmä), jossa on laatikot, on oltava kokonaan luonnonmateriaalia eikä yhdistettyä rakennetta: koivun seinät ja laatikot - puu-lastulevy (DWP), joka on liimattu erityisellä teksturoidulla paperilla. Älä luota lapsen terveyteen häikäilemättömiin tuottajiin.

Massiivimatot

Jos huonekalujen käyttö tuottaa pysyvää kemiallista hajua, joka ei sovellu ilmasta ja märkäprosessointiin, paras ratkaisu on palauttaa alivaltainen osto myyjälle. Valitse sänkyjä massiivipuusta lapsille luotettavien yritysten, jotka ovat todistaneet itse huonekalumarkkinoilla.

Eko-tyyliin sopiva massiivipuuta

Tällaiset erilaiset rodut

Puupäällysteen kauneutta on käytetty vuosisatojen ajan. Yhdistämällä eri rodut, mestarit luo mosaiikki hämmästyttävän harmonian värit: pähkinät, suklaa, terrakotta ja oker-ääniä sopivat täydellisesti toisiinsa. Kun ostat sänkyä marmorista tammi, kiinnitä huomiota kiinteän rakenteen ja sileyden materiaalia. Oak on kovaa kiveä. Se sietää tilojen kosteutta ja ei altistu mekaanisille vaurioille, mikäli valmistaja ei ole rikkonut puun kuivausta ja käsittelyä, mikä tekee massiivipuusta.

Puinen vaneri
Maa-puusta valmistettu vuode

Jatkamalla keskustelua ominaisuuksista, huomataan koivun massan sängyn laatuominaisuudet. Se tuo tammea arvoon, mutta kuluttajaominaisuudet ovat hieman pienemmät:

  • antifungaaliset ominaisuudet;
  • bakterisidiset ominaisuudet;
  • luotettavuus ja kestävyys;
  • tiheä ja kevyt puu, jolla on ainutlaatuinen kuvio.

Viimeinen parametri määräytyy puun tilavuuden ja massan suhteen mukaan.

1

Mänty on erinomainen materiaali huonekalujen valmistukseen, helppoon koneistukseen ja maalaamiseen.

Lakattu massiivipuuta
Vuode ullakolla olevasta massiivista

Terveellinen mikroilmasto ja pieni mäntypuikkojen haju makuuhuoneessa t
arjoavat kerrossänkyä, joka on tehty mäntystä. Sävyt kelta-beige-vaaleansininen ja vaaleanpunainen eroja koristella kaikki sisätilat klassisesta trendikkään antiikki.

Tämä on lapsille tarkoitettu budjettivaihtoehto (esimerkiksi mäntymetsästä valmistettu kerrossänky), keittiöt ja kodinhoitohuoneet. Se sietää kosteutta hyvin, koska se sisältää riittävä määrä tuoksuvaa hartsia kuiduissa, joilla on vettä hylkivä ominaisuus. Laaja kaksinkertainen ja pehmeä yksittäinen männyn tiedostosta - tällaiset vaihtoehdot ostajat valitsevat usein maalaistaloja ja maalaistaloja korvaamalla muodikkaat kerran sohvat.

Massiivipuinen puu art nouveau -tyylistä
Sävytetty puu

Ash - toinen arvokas, kova puu. On erinomaisia ​​koristeellisia ominaisuuksia. Erilainen kontrastirakenne ei muuta väriä, kun se on lakattu ja päällystetty öljymäisinä formulaatioina. Hyvä valkaisun ja värjäämisen siirto: maali asetetaan tasaisesti vaikka sitä käytetään kerran. Ihanteellinen huonekalujen koristelemiseen vanhoina aikoina, jähmettämättä ja veistämällä. Jälkimmäinen koristelee usein nojatuoleja ja nojatuoleja, sohvia. Siksi nostolaitteella varustettu kiinteä tuhkapohja sopii vaativimpaan ostajalle. Korkea, verrattuna koivun ja mäntyjen tuotteisiin, kustannukset maksavat pitkän käyttöiän, moitteettoman ulkonäön.

Puiset huonekalut makuuhuoneessa
Puinen sänky Art Nouveau tyyliin

Huolehdimme kunnolla

Massiivipuusta valmistettu puusta valmistettu puu on hyvä, sileä ja kestävä puu. Sitä voidaan käsitellä vahalla, lakalla tai vesipohjaisella maalilla. Mutta mekaanisista vaurioista peräisin oleva puinen vuode ei ole vakuutettu: lasten ruokia, lemmikkejä ja huonekalujen uudelleenjärjestely jättää jälkiä huonekaluille. Naarmut, hankaukset ja sohvan tai sängyn koskemattoman kauneuden palautuminen on helppo ratkaista vinkkumme avulla.

Vuode kerroksineen hyllyillä
Massiivipuuta Provence-tyyliin

Tärkeintä on, että kaikki luonnollisesta luonnonmateriaalista valmistetut kalusteet, olipa kyseessä joko massiivipuuta tai männyn kerrosta, tarvitsevat säännöllistä hoitoa.

Tumman puun sänky

Ammattitaitoa on helppo tarjota, jos ostat erikoisliikkeitä kiillotusaineita. Ne voivat olla ruiskujen, kynsien ja emulsioiden muodossa. Esteettisen ulkonäön aikaansaamisen lisäksi jätekokoonpanojen pinnalla oleva suojakalvo poistaa staattisen sähkön puupinnasta houkuttelemalla pölyä.

Sänky tumman puun sisätilojen makuuhuoneeseen

Vakavampien vaurioiden varalta: hampaat, syvät ja pitkät halkeamat, käytä pehmeää lastalla ja erikoisella pohjamaalilla puuta varten.

Massiivipuuta rasialla

Vanha, vuosisatoja vanha materiaali on puu. Tänään voimme jälleen kääntyä lähteisiin käyttämällä lämpöä, mukavuutta ja kauneutta elämässämme. Lakattu, kiinteästä männystä valmistettu kerrossänky heijastaa auringon säteitä pinnasta ja luo tunnelman koko sisustukselle. Suosikki klassikko, lempeä Provence tai artsy art deco - millä tahansa tyyliin sängyt sarjasta näyttävät täydellisiltä!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 32 = 36