Design ruskeasta makuuhuoneesta: viihtyisä yhdistelmä (29 kuvaa)

Meidän myrskyisä ja täysi-luvulla, kun työpäivän aikana henkilö kokee uskomattoman määrän tietoa, kun aivot on usein rajoilla kykyjään, kun monet meistä mennä kotiin yöllä taivutettu fyysinen väsymys jaloissa ja raskaan lastin kokenut päivä tunteita - toistuvasti lisää arvo kodin mukavuutta, mukavuus, halu saada turvallisuutta saarille, jossa voi levätä, rentoutua, toipua hukkaan teho päivällä löytää mielenrauhaa. Kaikissa moderneissa huoneistossa yksi näistä varattavista paikoista on makuuhuone.

Ruskea makuuhuone

Psykologien mukaan meluisissa ja suurissa kaupungeissa elävien alitajuntaan liittyy ruskeaa väriä luonnon kanssa maan kanssa. Tämä selittää hänen rauhoittavan vaikutuksensa ihmisen psyykeeseen, ja siksi tämä väri sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin.

Ruskea makuuhuone

Miksi valita makuuhuone ruskeina sävyinä?

Ruskeassa makuuhuoneessa on useita etuja. Yleisluonteisen, erittäin lämmin ja tyydyttyneen paletin ansiosta ruskea sopii lähes kaikenikäisille, jopa lapsille. Tämä väri on luonnollista yhdessä muiden värien kanssa - jokainen näistä yhdistelmistä antaa makuuhuoneelle sen ainutlaatuisuuden. Lisäksi ruskea makuuhuone, jossa on asianmukainen muotoilu, näyttää erittäin tyylikkäältä ja puhuu omistajansa hienosta mausta. Riittää, että emme tee virheen sisätilojen valinnassa.

Ruskea makuuhuone

Toinen ruskean epäilyttävä etu on hänen sosiaalisuutensa. Sen eri sävyt sekoittuvat täydellisesti muihin väreihin. Joten, suklaaseen sopivin beige, valkoinen, lämmin keltainen ja harmaa-sininen todellisen ruskea - vihreä, valkoinen, turkoosi. Ruskeanpunaisiin sävyihin sopii paremmin appelsiini, sinappi, vaaleanvihreä sävy ja ruskea, jolloin harmaa-oranssi, koralli, vihreä.

Ruskea makuuhuone

Lisäksi valittaessa sopivia sävyjä, makuuhuoneen päällikön yksilölliset psykologiset mieltymykset ovat tärkeitä. Esimerkiksi, jos hän kärsii lisääntynyttä kiihtymystä ja kärsii unettomuudesta, sopivin ovat hiekka tai beigen sävyjä lomassa heille kirkas elementit: puhdas ruskea väri luo tunteen lämpöä ja kellertävä pohjavirettä sopii niille, jotka eivät aio kokonaan katkaista aivotoiminta yölläkin loma .

Ruskea makuuhuone

Mitä tyyliin, siellä on myös toiminta-ala. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut klassikoista, silloin tällainen makuuhuone sopii kirkkaisiin seinänpäällysteisiin ja ruskeisiin huonekaluihin. Päinvastainen kuva havaitaan, jos haluat aristokraattista tyyliä: tummat tapetit ja vaaleiden sävyjen huonekalut ovat hyväksyttäviä täällä.

Ruskea makuuhuone

Valaistus on tärkeä rooli ruskean sävyjen valinnassa. Kun otetaan huomioon tämän värin erityispiirteet, on tarpeen valaista makuuhuoneen katto ja seinät, muuten se tuottaa hieman synkän vaikutelman. Tämä ongelma on täysin ratkaistu tyylikkäillä seinävalaisimilla tai kiinnikkeillä kaappeihin. Voit myös korostaa peilejä makuuhuoneessa.

Ruskea makuuhuone

Ruskean makuuhuoneen sisustus

Ruskean makuuhuoneen alla suuret verhot ovat sopivia. Suunnittelijat eivät tarjoa koristeellisia tyynyjä, tekstiilejä, mattoja ja mattoja. Kuvaa täydennetään maalaustöillä tai valokuvilla seinillä ripustettavan kehyksen sisällä.

Ruskea makuuhuone

Kevyet valaisimet sängyn päällä, niiden vieressä olevilla yöpöytälöillä ja telineessä olevaan televisioon todistavat omistajan erinomaisesta mausta.

Ruskea makuuhuone

Jopa kattokruunu on vastattava sisätilojen yleistä ilmapiiriä, ja se olisi sovitettava makuuhuoneen valittuun tyyliin.

Ruskea makuuhuone

Oikeiden yhdistelmien valitseminen

Parhaat vaihtoehdot ovat yhdistelmät, joissa on beige- ja emerald-värejä. Ensimmäisessä tapauksessa visuaalisen laajennuksen vaikutus on hyvä maku, ja jos tuo vähän punaista, makuuhuone tulee lämpimämmäksi. Vihreän vihreän värimaailman, jonka elävät kasvit ja pienet lisävarusteet ovat luoneet, tekee sisustuksesta luonnollisemman.

1
Ruskea makuuhuone

Yhdistelmä beige ja ruskeat värit makuuhuoneessa tehty ekotyyppinen
Ruskea makuuhuone

Turkoosi ja kaikki vihreät vaaleat sävyt tuovat puhtauden ja tuoreuden elementtejä, jolloin ruskea huone ekologinen väri. Kokonaiskuva tulee luonnollisemmaksi, jos tapetit, huonekalut, sisustustarvikkeet valmistetaan luonnonmateriaaleista. Jos tuodat pienen valkoisen ja sinisen tämän yhdistelmän, tuoksu merestä tuntuu sinun makuuhuoneessasi. Brown luo aluksen illuusion, joka liikkuu tasaisesti meren aallon värien sävyissä. Kuvan täydentämiseksi voit lisätä yksityiskohtia kuorien, kiviä ja muita esineitä. Ihanteellinen niille, jotka haluavat nukahtaa unelmien aikana merimatkoilla.

Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone

Menestyvä yhdistelmä - ruskean, oranssin, keltaisen tai harmaisen yhdistelmän ja vaaleanpunaisten sävyjen inkluusiot luovat tyylikkään ilmapiirin.

Toinen mielenkiintoinen yhdistelmä on tandem ruskea ja sininen, tämä väri voi olla verho tai huonekalujen verhoilu. Ei huono näyttää ja taustakuvaa sinertävästä värimaailmasta, joka on yhdistetty kaakaonvärisiin huonekaluihin.

Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone

Huomaa vielä yksi tärkeä vivahde. Jotta makuuhuoneessa vallitsevat ruskeat sävyt eivät vähenisi visuaalisesti, asiantuntijat suosittelevat turvautumaan kevyempien sävyjen käyttöön.

Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone

Vadelma-vuodevaatteet tumman saksanpähkinän makuuhuoneessa
Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone

Ruskean värinen makuuhuone yhdistää lähes kaikki palaverin veljet.

Vain yksi väri, jonka yhdistelmä on luonnollista ruskealle makuuhuoneelle. Se on musta ja tummat sävyt violetilla ja sinisellä. Vaikka voi olla rohkeita, jotka haluavat olla edelläkävijöitä.

Ruskea makuuhuone
Ruskea makuuhuone
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1