Hozblok kesäasuntoon: maalaiselämän ergonomia (20 kuvaa)

Ensimmäinen asia, jonka jokainen maanomistaja tekee asiakirjojen ostamisen ja käsittelyn jälkeen, on väliaikainen rakennus. Ajanottaja on välttämätön välineiden, työvaatteiden varastointiin. Rakentajat voivat elää siinä. Pääkaupunkiseudun rakentamisen jälkeen leiripaikka voidaan muuntaa varastoksi dacha-varastolle, työkaluille, kylpylle, kylpyhuoneelle, jossa suihku ja wc, pergola. Useat maan omistajat sijasta useat eri rakennukset sivustolla mieluummin yhdistää kaikki rakennukset yhden katon alla muodostaen hozblok. Näin materiaalit ja paikka paikoille tallennetaan.

Hozblok, jossa on kylpyamme
Hozblok kesäasuntoon

Maatilojen pystyttämisessä on otettava huomioon sen sijainti paikan päällä ja talon ulkonäkö. On toivottavaa, että ne ovat sopusoinnussa toistensa kanssa, niin koko dacha näyttää kauniilta.

Hozblok sisustuksella

Hozblok puusta

Maatilalajityypit

Kotitalousrakennukset ovat erittäin suosittuja kesän asukkaiden keskuudessa. Ne ovat edullisia, helppo tehdä omiin käsiinsä, purkaa ja koota uudelleen muussa laitoksessa, valmiin rakennuksen tarvittaessa voidaan muuntaa, saatuani hätävara studio, vajan - autotallin eristettyjen hyttien - kylpy.

Puinen hozblok
Hozblok kanssa polttopuun jyvinä

Tuulilasi, jolla on puu-leikkuri dachalle, on hyödyllinen kaikille, jotka käyttävät puuhellaa, grilliä tai grilliä.

Kodinhoitohuone voidaan rakentaa metallista, puusta, muovista. Materiaalin valinta riippuu siitä, miten myöhemmin he aikovat käyttää sitä. Osa rakenteesta voidaan jättää avoimeksi ja myöhemmin varustaa se veranta tai huvimaja, jossa maatila on kesäasunto.

Kahden kerroksen rakennuksen edut

Jos sivustossa ei ole tarpeeksi tilaa, hozblok voidaan tehdä kaksikerroksiseksi. Saatavilla voi olla monia vaihtoehtoja:

 • ensimmäisessä kerroksessa - kylpy, ja toisessa - vierashuone;
 • autotalli ensimmäisessä kerroksessa ja tarkkailu kuoppaan kellarissa. Jos tarkastuskaivoa syvennetään ja betonoidaan, saadaan jokaiselle summermanille tarpeellinen kasvihuone;
 • pohjakerroksen kattilahuoneessa, työpaja - ensimmäisessä.

Jos hozblok suunniteltua sijoittaminen wc ja suihku, on välttämätöntä miettiä etukäteen, miten pumppauksessa jäteveden tehdään tarpeen mukaan, jotta hälytysajoneuvot matkustaa hyvin.

Kätevä nurkkaan hozbloka: yhdessä osassa rakennetta suihku ja wc keskellä - aputilat, toisessa päässä - autotallissa tai ulkoterassilla.

Hozblok suihkulla

Hozblok kesäasuntoon puusta

Jos kotitalous on suunniteltu uimaan, valitse yleensä tiili tai puu palkin tai lokin muodossa. Sopii myös kylvökorvakehykseen. Puu, toisin kuin rauta tai muovi, tallentaa lämpöä paljon paremmin, joten jos sitä käytetään kylmäkaudella, se on valittava.

Talvella lämmittämiseksi lämmitys tai uuni riittää tukkeumasta tai lokerosta, runkorakenteessa tarvitaan lisäeristyskerros aina 100 mm: iin saakka. Lämmitetyt kotitaloudet eivät käytä runsaasti sähkönkulutusta pienen koon vuoksi, koska ne nopeasti lämmetä.

Puurakennus näyttää paljon näkyvämpiä kuin rauta tai muovi, säilyttää mikroilmastonsa eikä lämmitä kovin paljon lämpöä.

Maataloustublok

Metal hozblok kesäasuntoon

Metallirakenteilla on monia etuja:

1
 • alhainen hinta;
 • paloturvallisuus;
 • helppo asentaa;
 • pitkä käyttöikä;
 • ei kiinnosta jyrsijöille;
 • eivät pelkää lämpötilan muutoksia;
 • eivät vaadi erityistä hoitoa.

Päärakennuksen sävyllä aaltopahvilla varustettu rakennus sopii täydellisesti koko maisemaan.

Hozblok, joka on valmistettu metallista, on runko, joka on kierretty tai hitsattu metalliprofiilista ja kulmista. Ulkopinta - aaltopahvi. Sisästä, rakenne on päättynyt vuori, vaneri, OSB levyt. Tarvittaessa se voidaan eristää mineraalivillakerroksella.

Hozblok ja autotalli

Muovinen hobblock

Hozblok on valmistettu muovista - jopa enemmän budjetin rakentamista verrattuna metalliin. Miinukset - vähäinen lujuus. Muoviset rakennukset on suojattava iskuilta ja avotulta. Tällainen rakenne voidaan ostaa valmiiksi osien joukkoon, jotka on kiinnitetty toisiinsa. Halpoisuudesta huolimatta muovirakenteiden edut ovat moninaiset:

 • helppo asentaa;
 • Helppo puhdistaa;
 • rakennuksen siirtäminen toiseen paikkaan ei ole vaikeaa;
 • voidaan valita väreillä;
 • ei tarvitse maalata;
 • säätiölle ei ole kustannuksia, mikä riittää tasoittamaan tulevan kerroksen pinnan;
 • ei koskaan ruostu.

Muovirakennuksia käytetään yleensä varastokauppana. On myös kätevää varustaa WC ja suihku niihin, koska muovi on helppo puhdistaa ja desinfioida. Se ei märä korkean kosteuden vuoksi. Muoto, joka on ilmestynyt, voidaan helposti poistaa, koska se ei syö. Asuintilojen alta muovinen tuotetta ei voida käyttää huonon ilman läpäisevyyden vuoksi. Talvella on parempi purkaa tällainen rakenne, koska muovinen pakkasessa tulee herkkä.

Hozblok metallista

Maatilan rakentaminen maassa

Valmistelutyöt

Useimmiten lähialueiden omistajat valitsevat kehystyyppisen rakennuksen. Kehyksen rakentamisen edut ovat ilmeisiä:

 • kaikki työ voidaan tehdä itsenäisesti;
 • työskentelyprosessissa tarvitset säännöllistä työkalua, joka ei vaadi erityisiä taitoja työhön: saha, vasara, ruuvimeisseli, taso;
 • runkorakenne on halvempaa kuin palkin tai lokin rakenne;
 • Älä lämmitä yhtä paljon kuin metalli tai muovi;
 • tarvittaessa se voidaan eristää millä tahansa eristyskerroksella;
 • sopii pysyvään oleskeluun.

Ennen rakentamisen aloittamista sivustolla sinun on määritettävä tulevan rakenteen sijainti. Kaikkien maalaistaloiden on täytettävä SNiP 30-02-97 vaatimukset.

Kun olet valinnut sijainnin, sinun on määritettävä koko. Rakennuksen koko on laskettava sen mukaan, mitä tiloja siihen sisältyy. Voit yhdistää kylpyamme pukuhuoneeseen, suihkuhuoneeseen, wc-laitteeseen, työkalujen ja varastorakennuksen, avoimen verannan, katoksen. Myös rakennus voi olla suorakulmainen tai kulmikas. Projektin laatimisen jälkeen sinun on laskettava rakennusaineiden määrä.

Hozblok kuomu

perusta

Runkorakenne on tarpeeksi helppoa, voit tehdä pylväsperustaista. Ympyrän merkitsemisen jälkeen merkitse pisteiden kärjet, poista maaperän kerros 15-20 cm: llä, kompakti, hiekka hiekkakerroksella puoleen syvyydestä ja paina vielä kerran. Poraa porojen reiät poranterän avulla. Panee pilareita maaperän jäädyttämiseen alueella. Kun valitset syvyyden, on suositeltavaa keskittyä itse maaperän luonteeseen. Jos maaperä on monimutkainen - juotava, puchinisty - säästää syvyyteen ei ole sen arvoista, sillä koko rakennuksen voi loimata pakkasella.

Hozblok paneeleista

Jokaisen reiän pohjalle kaadetaan hiekkakerros, joka on kaatunut. Lisäksi on tarpeen alempi kuhunkin reikään asbesti sementti putki, kaada se betonimassaan kolmanteen osaan ja vetää putken 10-15 cm. Putki on lukittu tasolle ja odottaa muutaman päivän kuivua liuokseen. Tämä menetelmä luo konkreettisen perustan kuoppien pohjalle, mikä estää rouhituksen.

Sitten reiät voidaan kaataa betonilla maatasolle. Nurkkaviivoissa työnnä lujitustangot. Ne kiinnitetään niihin grillage - runko runko. Betonin täydelliseen parantamiseen tarvitset vähintään kaksi viikkoa, jolloin pylväät suljetaan auringonvalolta säkkiin, joka on kasteltu jopa kuivaukseen.

Hozblok muovista

grillage

Kehyksen tai grillata- misen alaosa on koottu palkista. Rungon ja säätimen välissä on välttämätöntä asettaa kerros kattohuopa, käsittele itse runko antiseptisellä aineella. Risteytyslokit asennetaan pitkin pitkiä sivuja. Kaikki osat on yhdistetty toisiinsa uran "vpolderova" avulla ja kiinnitetty sähkösinkittyjen puuruuvien avulla.

Hozblok puutarhassa

Rakenteen luuranko

Kehystä varten tarvitset myös palkin. Ensin pystysuorat kannattimet sijoitetaan kulmiin ikkunan ja oviaukkojen välissä. Rungon kanssa ne kiinnitetään sinkittyihin kulmiin ja itsekierteisiin ruuveihin. Vahvistaa rakenteen jäykkyyttä viereisten tukien väliin 45 asteen kulmassa. Kiinnitä ne pylväisiin ja rungolle pultattavalla liitoksella aluslevyillä. Lisäksi asennetaan ikkuna- ja oviraudat - horisontaaliset runkoelementit.

Garden hozblok

Ylävaljaat on myös valmistettu palkista, jonka korkeus on vähintään 2 m. Se koostuu vaakasuorista segmentteistä, jotka liittävät nivelet "liitokseen" ja kiinnitetään ruuveihin teräskaarien läpi.

Hozblok Shed

kattotuolit

Pieni rakenne on helpompi tehdä satula. Kodin yksikkö, joka koostuu useista huoneista, jotka edellyttävät eristämistä, tarvitaan pylväskatto.

Teräs tublok

Harjat on koottu maahan, sitten ne kootaan. Harjat on peitetty katoksella. Kaistaleiden välinen etäisyys riippuu kateaineen painosta. Ennen katon asennusta reunukset ja ulokkeet on ommeltu reunuslevyllä, höyrysulkukalvo tai katemateriaali asetetaan ja kiinnitetään rakennustelineellä. Sitten lattia ja katto.

Kotitalouksien rakentaminen

Lopullinen teos

Lopulliset teokset ovat:

 • ulko- ja sisäseinät;
 • ikkunoiden ja ovien asennus;
 • enimmäismäärä;
 • viimeistely - seinien, katon ja lattian maalaus.

Tarvittaessa hozblok voidaan eristää kerroksella mineraalivillaa tai muuta eristettä.

Talo, jossa wc

Tällöin voidaan ajatella, että rakenne, joka on äärimmäisen välttämätöntä dachassa, voidaan pitää valmiina. Ilmeisesti hankinta tai rakentaminen ei vie paljon rahaa ja aikaa, mutta maa-elämässä tarvittava kaikki poistetaan yhden katon alla.

Hozblok verannalla maassa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 72 = 81