Koriste tehtaan sivustossa (25 kuvaa): maaseudun tyylikkäitä ominaisuuksia

Maisemointi kodin puutarhassa, haluan tehdä niin mukava ja kaunis kuin mahdollista. Kurssilla on erilaisia ​​tekniikoita maisemasuunnittelun suunnittelulle: erilaiset kukkapenkit ja alppihiihtäjät, lampia ja vesiputouksia sekä veistoksia ja erilaisia ​​koristeellisia sävellyksiä. Viehättävä ulkonäkö ruohon ja veden taustalla on niin hieno yksityiskohtia, kuten koristeellinen mylly.

Kauniita pieniä koristetehtaita puutarhassa

Tämä rakennus voi olla puutarhan yksinomaan koristeellinen elementti tai se voi kuljettaa toimivaa kuormaa. Toinen vaihtoehto on välttämätön pienille alueille, jotka kuitenkin haluan koristella niin paljon kuin mahdollista. Artikkelissa tarkastelemme tämän puutarhan maiseman sisustuksen ominaisuuksia, selvitämme, millaisia ​​koristetehtaita on olemassa ja onko niitä mahdollista tehdä itsenäisesti.

makeiset

Koriste tehdas on puutarha koriste, lisää maalainen viehätys alueella, jolloin tunne rauhallinen, koristeltu maisemaan. Mutta kaikille liioiteltu koriste rakenne voi kantaa ja toiminnallisia nagruzku.K esimerkiksi se voi auttaa piilottaa yksityiskohtia puutarhaan, ja viestintä, joka hänen mielestään hänen pilata - tehdas voi naamioida rumia luukku venttiilien ja muiden kaupunkien osia, jotka eivät sovi idyllisessä puutarhassa kuva.

Koristehylly, jossa ruukut ja taottu elementti

Puusta tai kivestä valmistettu koriste- teho voi olla eri korkeus - 30 cm: stä kahden metrin raken- teeseen, jossa useat aikuiset voivat mahtua. Täällä on luonnollisesti otettava huomioon ensin tontin koko - ei ole todennäköistä, että suuri, ei liian toimiva rakennus sopii kuusisataa neliömetriä kohti. On myös niin suuria puisia koristeellisia näytteitä, joiden sisälle voi jopa varustaa pieni huvimaja levätä. Siten malli voi olla sekä koristeellinen että hyödyllinen rakenne.

Puun tehtaalla paikan päällä

Ei liian suuri esimerkki voidaan käyttää kätevänä säilytyspaikkana. Joten, tyylikäs rakenne terät voi korvata ruma navetta.

Koristeellinen vesimylly on paras katsella lampi tai virta. Pieni koristeellinen vesiputous tai kaskadi soveltuu myös tällaisen rakenteen taustaksi. Tällä sivustolla voit laittaa lepoalueen rentoutumaan iltaisin, katsellen veden ja pyörivien siipien tehtaalla.

Puuteollisuus puutarhassa
Kevyt puutavaramylly kesäasuntoon
Koristeellinen puumylly tontille
Kaunis tehdas sivuston koristeluun

Mihin sijoittaa ja mitä yhdistää

Koristemylly voi olla tuulimylly, vesi tai yksinomaan kauneuden - ei-kiertyvät terät - nämä ovat usein pieniä matkamuistomalleja. Molemmat lajit voidaan sijoittaa sekä säiliön lähellä että hiljaisissa kulmissa. On tärkeää valita oikea koko tehtaalta, jotta se ei heikennä ulkotilojen ulkonäköä.

Beige ja ruskea mylly kesäasuntoon

Tuulimyllyn malli sopii täydellisesti mihin tahansa puutarhaan, jopa kaikkein huomaamattomimpiin. Tässä tapauksessa se sisustaa sitä ja antaa erityinen maku. Voit sijoittaa tehtaan korkean ruohon joukkoon. Tällaisessa viehättävässä ympäristössä rakenteen koristekyky on erityisen ilmeikäs.

Tehdas Baijerin tyylillä

Koriste mylly puutarha sopii sivuston ulkoasu on erityisen harmoninen, jos kaikki rakennukset se on suunniteltu vanhaan venäläiseen tapaan ja tyylitelty, esimerkiksi puitteissa. Mutta jos sivusto on moderniin tyyliin, niin ehkä tämä rakenne se on tarpeeton yksityiskohtia. Moderni design ja niiden taipumus akuutit muodot geometricity, kohteen ymmärtämistä ole sopusoinnussa kuvankauniista tuulimylly.

Pieni koristemylly

Mylly näyttää hyvältä lähellä aitaa, varsinkin jos se on tyylitelty ukrainalaisen paju-aidan ympärillä. Kaivon vieressä sijaitseva tuulimylly on myös hyvä koostumus. Ja jos sivustolla on koristeellinen silta, silta lähellä oleva mylly on hyvin orgaanista. Tyylitelty "kylä" -kori, joka sijaitsee vieressä, viimeistelee kokoonpanon.

Koriste tehdas maalaismainen tyyli

Lisäksi näihin paikkoihin, se myös lähti kauneutta koriste tehtaan satelliittien kuten puisia pyörä vaunu väitetään (tämä pyörä voidaan käyttää kukkapenkkiin, istuttaa kukkia siihen), yksinkertainen puinen penkki, Puutarha variksenpelätin kuvankaunis iloinen suunnittelussa. Muista, että laatimista puutarhan tähän tyyliin, tärkeintä - välttää määritelmää kurinalaisuuden geometricity ja terävät kulmat. Rustiikkityyliin pitäisi tuottaa vaikutelman rauhallinen ja lempeys, kohteita on oltava pyöristetty muoto.

Koristehylly juonialueen ulkopinnalla

Jos juoni puutarhasi aasialaisilla - Japanin tai Kiinan tyyliin - koriste tuulimylly on myös täysin sovi ympäröivään maisemaan rauhoittava. Kuten edellä on mainittu, tehdas ei sovellu lukuun ottamatta suoraan moderni lakoninen tyyli.
Kuitenkin, tulee ymmärtää, että tehtaan näennäinen Venäjän kansa suorituskyky ei ole sopusoinnussa Oriental maisema - se on tarkoituksenmukainen rakenne muodossa pagoda tai tyylitelty alle Kiinan ja Japanin muotoilu.

1
Pieni koriste tehtaalla sivustolla

Ei paha näyttää koristeellisia rakennuksia pienillä kukkuloilla - kukkuloilla, kukkuloilla jne. Näin se näkyy mistä tahansa puutarhan osasta. Lähistöllä olevat hauskat satuhahmot tai puutarhan gnomeet tekevät sivustosta tehtaan vieläkin maagisemmaksi.

Kaunis punkiteita tehtaalle

Toiminnallinen tarkoitus

Koristeellinen puutarhamylly voi olla erinomainen lasten leikkimökki. Monet ihmiset tietävät, kuinka tärkeää on, että lapsilla on oma "suoja", jossa he voivat olla vähän pomo. Tärkeintä, jos käytät lasten pelien rakennetta - varmista, että malli on riittävän vakaa eikä vahingossa kumota.

Valo beigen koristekasvi

Monet käyttävät kivimyllyä haudutettuna. Kiven luonteen ansiosta se sopii täydellisesti lämpöön ja sillä on kaikki tarvittavat lämmönjohtavuusominaisuudet.

Puutarha-apteekki auttaa myös säästämään sivuston mätteistä. Tätä varten on tarpeen varustaa rakenne pyörivillä teriöillä, jotka on ajoittain kytkettävä päälle. Kierto synnyttää tärinän, joka maan alla menee aaltoon ja karkottaa myyrät ja muut haitalliset elävät olennot.

Koristeellinen vaneritehdas

Booth koiralle tehtaan muodossa - ja tällaisen käyttökelpoisen rakenteen soveltaminen voimme tavata.

Jos rakenne on asennettu lampun rannalle, niin sen "suolistossa" on mahdollista tallentaa laitteita säiliön hoitoon: verkko lehtien, rakeiden, kalastustuotteiden jne.

Koristeellinen mylly viiniköynnöksestä
Kaunis koriste metalli ja puu
Musta koristepuute

vinkkejä

Muutamia hyödyllisiä suosituksia koristeellisen tehtaan harmonisoimiseksi puutarhan ja dachan maisemasuunnittelussa.

Kokeneille sisustamoille on suositeltavaa ostaa näytteitä tyyliteltyinä "vanhoina päivinä" tai itsenäisesti käsitellä uutta muotoilua erityisellä ikääntymiskoostumuksella. Tällainen retro-ilme antaa tehtaalle ja ympäröivälle maalle todella vanhan "hengen" ja tuoda rauhaa.

Suuri puumylly paikan päällä

Jos päätät rakentaa itsesi itse, muista, että joskus nämä mestariteokset saadaan yksinkertaisimmista materiaaleista käsin ja jäännökset kiven korjauksen jälkeen. Jos talon omistajalla on kädet paikoillaan ja hänellä on fantasia, hän voi helposti rakentaa kauniin koriste- tehtaan, jota kukaan muu ei saa. Tehdäksesi sen, sinun ei tarvitse paljon materiaalia: tarpeeksi ovat levyt, kiinnittimet, maalit ja lakat.

Yksinkertainen puusta valmistettu koristeellinen mylly

On parasta rakentaa mäntyrakenne - tämä puu näyttää hyvältä, edulliselta ja helppo käsitellä. Älä unohda käsitellä rakenneosia antiseptisellä - tämä suojaa rakennetta ennenaikaiselta pilaantumiselta ja hajoamiselta.

Kaunis pieni koriste tehtaalla sivustolla

Kun valitset tehtaan mitat, huomioi ensin tontin koko ja maisema. Suuret rakenteet näyttävät paremmilta epätasaisilta maastoilta - kukkuloilla, kukkuloilla ja eri korkeuksilla viehättävällä maisemalla. Ja kukkulan päällä näyttävät hienolta pieniltä tehtailta.

Pieni koristeellinen mylly, joka on valmistettu puusta kodin sisustamiseen

Epäilemättä tällainen maalauksellinen rakenne kuin mylly voi toimia todellisen sisustuksen kesämökin, antaa sille yksilöllisyyttä ja erottuvuutta. Siksi on järkevää osallistua pienen tehtaan ostoon tai valmistamiseen - ja sitten miellyttää itseäsi, vieraita ja naapureita sivustosi viehättävällä maisemalla.

Koristeellinen pienhiomakone, joka on valmistettu metallista ja puusta
Koristeellinen pieni metalli- ja puunjalostamo sivustoon
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

39 − 31 =