Punainen keittiön suunnittelu (18 kuvaa): kauniit yhdistelmät ja sävyt

Keittiön sisustuksessa eri värejä voidaan käyttää. Tämä pätee myös punaiseen, joka näyttää monilta "myrkyisiksi". Jos olohuone tai makuuhuone tässä värissä ei näytä liian mukavalta, niin punainen keittiö näyttää hyvin epätavalliselta ja kauniilta, mutta käyttäessäsi tätä väriä kohtalaisesti. Tässä tapauksessa se ei tee sinua hermostuneeksi ja väsyneeksi, mutta siitä tulee huoneen valoisa aksentti. Ei ole väliä mitä keittiötä käytetään - suoraan tai kulmikkaasti.

Punainen keittiö, jossa on musta ja metalli huonekalut keittiössä

Keittiön sisustus on edullisesti tummempia sävyjä punaisena. Tällaisen kuulokemikrofonin käyttö on todellinen keittiön varustus, joka on valmistettu modernilla tyylillä. Erityisesti, jos käytät kiiltoa muotoiluun.

Tyylikäs keittiö, jossa on punaiset seinät

Punakaalin edut ja haitat

Psykologit ovat yksimielisiä siitä, että punainen väri on positiivinen väri. Se edistää hermoston viritystä, stimuloi verenkiertoa, stimuloi ruokahalua ja tunteita kirkkaammaksi. Mutta kuten olohuone, keittiö punainen väri ei sovi kaikille. Siksi tilattaessa on suositeltavaa tarkistaa, että voit olla sellaisessa valoisassa huoneessa ilman terveydellisiä vahinkoja.

Punainen keittiö sisätiloissa on vasta-aiheinen seuraavissa tapauksissa:

  • Jos olet hypertensiivinen. Punainen väri edistää paineen kasvua, joten myös pienissä keittiötarvikkeissa, jotka ovat samanlaisia ​​kuin väärinkäyttö, ei ole välttämätöntä;
  • On toivottavaa, että kalusteet ja keittiökalusteet asetetaan hiljaisiin väreihin, jos olet liian väsynyt töissä tai usein stressaavissa tilanteissa. Punainen väri vain lisää jännitystä;
  • Jokainen, joka seuraa hänen figuurinsa, pitäisi myös luopua keittiöstä punaisella. Loppujen lopuksi hän on erinomainen piristys ruokahalu, joten noudattaminen ruokavalion tulee olemaan vaikeaa;
  • Jos keittiön ikkuna on aurinkoisella puolella, niin punainen väritys lisää lämmön ja tukkeutumisen yleistä tuntemusta. Jos haluat edelleen tehdä huoneesta kirkkaamman, siinä ei ole ilmastointilaitetta;
  • Pieni keittiö olisi myös koristettava sviitillä, jossa on neutraalit julkisivut. Aktiivinen punainen visuaalisesti kaventaa huoneen, mikä vaikuttaa ilman puutteeseen. Osittain päästä eroon tästä vaikutuksesta on mahdollista, jos käytetään kiiltävää pintaa. Myös poikkeus on keittiö-studio, jonka kanssa olohuone yhdistetään. Tässä tapauksessa voit jakaa välilyönnin palkissa.
Punainen ja musta moderni keittiö
Punainen ja valkoinen keittiö, jossa maalaismainen aksentti
Beige ja punertava keittiö

Punainen väri vaihtoehtoja keittiössä

Punainen väri voidaan käyttää keittiön koristeluun sekä julkisivujen valmistukseen. Sisustuksessa sitä käytetään ottaen huomioon huoneen mitat. Jos keittiö on pieni, sitä voidaan käyttää paikallisesti, esim. Laatat esiliinaa varten, korostuskuvio seinien koristelemiseksi, verhot, verhot tai ruokapöytä ja tuolit.

Punaisen, kerman ja valkoisen kukan yhdistelmä keittiön sisätiloissa

Tilavammassa huoneessa on enemmän muotoiluvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi käyttää venytyskattoa punaisella sävyllä, pehmeällä sohvalla tai koristella huoneen baaritiskiin sopivan sävyn työtasolla. Käytä joustavaa kattoa, joten sinun tulisi olla valmis tekemään huoneesta visuaalisesti alhaisempi. Jotta voit päästä eroon tästä, voit käyttää kaavoitusvaikutusta sekä yhdistelmää pehmeämmillä sävyillä suoraan kuulokkeiden alueella.

Kun käytät sarjaa punaisella julkisivulla, sinun on harkittava moduulien määrää. Jos keittiönurkka ja monia on toivottavaa laimenna sen yläosa läpinäkyvällä tai himmeällä lasilla tai avoimilla hyllyillä. Myös punaisten värien yhdistäminen muihin väreihin näyttää kauniilta. Esimerkiksi alkuperäinen beige-punainen keittiö näyttää.

Punainen julkisivu voi olla puusta, kun käytetään viiniä, kirsikkaa ja terrakotta-sävyjä. Nämä vaihtoehdot sopivat erinomaisesti sisustustiloihin maan tyyliin. Tämän kuulokkeen pohjaa täydentää puun valmistettu ruskea työtaso ja myös vihreä tai harmaa-beige, jäljittelevä marmori.

Punainen ja valkoinen keittiö aamiaisbaarilla
Punainen ja valkoinen keittiö, jossa kuvioita

Valitse taustakuvaksi punainen keittiö

Huoneen seinät ovat eräänlainen tausta. Useimmiten ne on koristeltu tapetilla, mutta koriste-kipsiä tai laattoja voidaan käyttää. Ihanteellinen tausta on seinät, jotka on koristeltu neutraalien väreillä: kerma, valkoinen, vaaleanharmaa, maitosuklaan tai sulatetun maidon väri jne. Kaikki tämä vähentää punaisen aggressiivisuutta ja korostaa sen hallitsevaa roolia sisustuksessa. Mutta lattia ja katto valkoista väriä on parempi olla kokeilematta, koska se tuo liiallista virallisuutta ja sterilointia sisätiloihin.

Jos et halua toistaa kontrastia, valitse valkoinen taustakuva punaiselle keittiölle, jossa on heikompia sävyjä. Esimerkiksi seinien alkuperäinen beige-harmaa väri näyttää alkuperäiseltä. On mielenkiintoista, että tällaiset värialueet ovat todellisia keittiötiloihin, toteutettu paitsi modernilla tyylillä myös klassisella tyylillä. Myös täällä voit kokeilla herkullisia väriyhdistelmiä. Kotitekoinen asetus luo karamellin, maitosuklaarin ja kanelin sävyjä. Myös hedelmäinen ja marjayhdistelmä näyttää alkuperäiseltä, esimerkiksi, jos sisätiloihin sisällytetään keltaisia ​​sävyjä.

Valkoiset taustakuvat punaiseen kuulokkeeseen keittiössä
Kuvioitu esiliina kuulokkeeseen keittiössä
Beige taustakuva klassisessa keittiössä, jossa on punainen sarja

Onnistunut punainen keittiön yhdistelmä

Musta ja punainen keittiö näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä, koska se on musta väri, joka tekee punaisen keittiön syvyydestä entistä upeammaksi. Tässä tärkeintä on valita oikeat mittasuhteet, koska jokainen niistä on melko raskas. Kun tällainen sviitti on sisustettu, on suositeltavaa antaa etusija katon ja seinien neutraaleille väreille. Tällaisessa sisätilassa ei pidä käyttää monitasoa kattoa, koska se näyttää hieman maultavalta. Täydellinen yhdistelmä tässä tapauksessa on musta lattia ja kuulokkeen alaosa, punainen yläosa ja taustavalot. Puhtaasti harmaa seinä näyttää haalistuneelta, joten on toivottavaa lisätä muotoiluun kirkkaampia aksentteja.

Punainen asetettu kirkkaana aksentiksi keittiössä

Lisää tilaa ideoiden toteuttamiseen antaa punaisen ja valkoisen keittiön. Terävät kontrastit eivät ole parempia tehdä täällä, vaan suosivat kermanvärisiä sävyjä. Valkoista väriä voidaan monipuolistaa kodinkoneiden avulla, esimerkiksi jääkaapilla, jossa on harmaa-metallista varjostettu julkisivu. Myös punaisen ja valkoisen keittiön ulkonäkö näyttää erilaiselta sen koosta ja valaistuksesta riippuen. Esimerkiksi tummalle keittiölle voit käyttää enemmän valkoista ja vaaleaa koralliväriä.

1

Punainen keittiö ja ruskeat huonekalut näyttävät hyviltä klassisissa sisätiloissa. Moderniin sisätiloihin voidaan käyttää pöytää ja tuoleja metallikehyksellä, jossa on ruskea verhoilu tai vastaava väri sohva, joka on toteutettu minimalistisessa tyylissä. Jos huoneen koko sallii, voit koristella sen puupalkkitaskulla. Tämä vaihtoehto soveltuu erityisesti klassiseen tyyliin sisustustiloihin.

Punainen ja valkoinen keittiö high-tech-tyyliin
Säde punainen-valkoinen saari keittiössä

Epätavallinen värien yhdistelmä punaisella

Erittäin harvoin on sininen-punainen keittiö. On vaikea työskennellä tällaisen yhdistelmän kanssa, koska sininen on kylmä ja punainen on aggressiivisempi. Sinipunainen keittiö ei kuitenkaan ole triviaali ja kirkas, joka sopii mainiosti niille, jotka haluavat saada alkuperäisen suunnittelun. Tämä korostuu erityisesti sävyjen suhteeton käyttö - sinisen pitäisi vallata. Sinipunainen keittiö on usein koristeltu valkoisella tai harmaalla marmorisella työtasolla.

Punainen ja valkoinen keittiö saarella

Jotta voidaan tehokkaasti keskittyä yksittäisten osien keittiöön, voidaan käyttää harmaasävyjä. Sisustus voidaan monipuolistaa korallipesulla. Tämä auttaa myös tekemään kirkkaan verhoja ja verhoja. Sisäisen auringonpaisteen antamiseksi anna keltainen aksentti punaisen keittiön suunnittelussa. Jos aiot käyttää punaista vain koriste-elementtien sisustuksessa ja valmistuksessa, niin yhdessä vihreiden huonekalujen kanssa, sekä kuulokkeet itse ja esimerkiksi tuolit näyttävät hyviltä.

Kuten näet keittiön suunnittelun punaisena - tehtävä ei ole vähäpätöinen. Siksi tätä prosessia on lähestyttävä pätevästi ottaen huomioon kaikki hetket, pinnan suunnittelusta tavalliseen jääkaappiin. Mutta jos teet kaiken oikein, sitten keittiömusiisi muuttuu ja löytää se antaa sinulle todellista iloa.

Punainen keittiötila elvyttää keittiötilaa
Tummanpunainen keittiö
Moderni punaiset keittiön kalusteet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 − = 66