Tyypit portit autotalli ja yksityinen talo

Porttien tyyppejä voidaan luokitella useiden ominaisuuksien mukaan: käyttötarkoitus, muotoilu, valmistuksen perusmateriaalit, kankaiden määrä, suunnat ja avaamismenetelmä, portin läsnäolo. Rakennemateriaalista riippuen valmistetaan seuraavat porttityypit:

 • Teräs - varmistaa alueen turvallisuuden. Ne eroavat kuitenkin kiinteässä painossa ja siksi asennuksen monimutkaisuudessa. Lisäksi metalliset portit ovat herkkiä suurelle kosteudelle ja vaativat erityistä käsittelyä korroosionestoaineilla;
 • puusta on kaunis koristeellinen ulkonäkö. Ne antavat yksilöllisen ulkoasun sivustolle, näyttävät orgaanisesti mökeissä puutaloja. Kuitenkin niille on ominaista lyhyt käyttöikä puun epästabiilisuudesta johtuen ultraviolettisäteilyn, kosteuden ja lämpötilan muutoksista (se murtuu ja repeytyy nopeasti);
 • kaikenlaiset takorautaportit antavat sivustolle erinomaisen ulkoasun. Täydellisesti yhdistetty muihin materiaaleihin ja soveltuu maanrakennuskohteen järjestelyyn. Ei ole halpaa. Omistajan pyynnöstä taonta voi olla yksilöllinen ja ainutlaatuinen;
 • Profiililevyä voidaan kutsua suosituimmaksi vaihtoehdoksi materiaalin saatavuuden ja käytännöllisyyden takia.

Portin ulkonäköä noudattaen on mahdollista asentaa rakenteet täysin suljettuina tai joissa on joitain alueita avoinna, jolloin kävijät voivat nähdä alueen tai osan siitä.

Valkoinen portti

Valurautaportti

Portille on olemassa useita yleisiä vaatimuksia:

 • luotettavuus - rainojen vioittumaton avaaminen;
 • Suunnittelussa ei pitäisi olla mahdollista purkaa ulkopuolelta. Lisäksi on mahdotonta sallia mahdollisuutta purkaa lukituslaitteiden ulkopuolelta;
 • puuovien valmistukseen käytetään havupuuta: mäntyä, kuusta, kuusetriparia. Sen saa käyttää alder, linden, poppeli.

Tyypit portit autotalli ja yksityinen talo

Puiset portit

Vaihtoventtiilit

Näitä rakenteita voidaan pitää klassisina. Kotitalous- ja teollisuusrakennusten järjestelyihin ja kotelointiin käytetään erilaisia ​​kääntöportteja. Tuote koostuu kahdesta venttiilistä, jotka kiinnitetään tukiin silmukoiden avulla. Jotta sisäistä tilaa ei käytetä, ovet avautuvat vain ulkopuolelle. Voit asentaa yhden lehden mallin. Kankaan leveys tässä tapauksessa saattaa lopulta johtaa lehtimuutokseen ja vaatii myös enemmän tilaa aukolle, joten on irrationaalinen asentaa tällaiset portit suurille aukkoille.

Edut: yksinkertainen asennus, kohtuulliset kustannukset, voit järjestää erilaisia ​​portteja ja portteja, hyvää murtosuojaa.

Haitat: vaatimaton ulkonäkö, on mahdollista muokata lehtisiä voimakkaissa tuulissa, vapaata tilaa pakollista saatavuutta varten lehtien avaamiseksi / sulkemiseksi.

1

Kaikenlaiset sisäänkäyntiportit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista: alumiiniprofiili, sandwich-paneelit, taotut. Metallikehykset voidaan ommella profiililevyllä, raudalla tai puulla.

Yksityisen talon portit on asennettu porttiin tai yksin. Rakennetta asennettaessa on suositeltavaa nostaa läpät vähintään 5-10 cm, jotta vältetään mahdolli- simman maata.

On parasta asentaa minkä tahansa tyyppisiä kääntöportteja puutarhavyöhykkeille ja avoimiin alueisiin.

Portti laudoista

Autotallin ovet

Liukuovien tyypit

Nämä rakenteet on asennettava suurille aukkoille. Seuraavien elementtien portit ovat: ulokepalkki, rulla- ja tukijärjestelmä, sashes. Ovetulppaa liikutetaan pitkin rullia oikealle / vasemmalle avattaessa. Voit asentaa tuotteen, jonka ovet liikkuvat eri suuntiin.

Kaikilla liukuovilla on seuraavat edut: riippumattomuus portin edessä olevasta vapaasta alueesta, mahdollisuuden järjestää wicket kankaalle, erinomainen vastustuskyky voimakkaalle tuulelle.

Miinukset: korkeat kustannukset, avaruuden portilla pitäisi olla vapaa.

Pienessä huoneessa tällainen järjestelmä ei sovi, joten tällainen autotallinportti ei sovi.

Portti portin kanssa

Taotut portit

Sectional door types

Tällaiset tuotteet on tarkoitettu asetettu aukkojen leveys on 7,5 m ja korkeus 5,5 m. Kangas on valmistettu muodossa, sandwich-elementtien täytetty polyuretaani ja yhdistetty saranamekanismilla (tämä takaa korkean joustavuuden). Erityisten tiivisteiden ansiosta varmistetaan suuri tiiviys. Lehti liikkuu pitkin ohjaimia avattaessa. Jos portti on täysin auki, sitten koko runko on sijoitettu lähelle kattoa, yhdensuuntaisesti lattiaan.

Rakenteen edut: Rakenteen edessä tai takana ei tarvita vapaata tilaa, korkea lämmönjohtavuus, ikkunoiden / ovikortin ominaisuudet, tuoteparametreihin ei ole rajoituksia, panoraamavalointi on sallittua.

Tuotevirheiden: Katto muoto pitäisi voida asentaa portit, korkeat kustannukset, kun läsnä on useita liikkuvia elementtejä monimutkaistaisi rakennetta asentamiseksi järjestelmään välttämättä rakentaa teräs / betoni runko aukon ympäri.

Tällaisia ​​automaattisia portteja voidaan pitää suurimpana kysyntänä autojen tai tilojen järjestelyyn.

Metalliset portit

Liukuovet

Nostoväylätyypit

On olemassa erilaisia ​​nostotappeja: kun rakenteen kangas käämityksessä kääritään akselille ja kun raina on jäykkä rakenne ja pyörii vain.

Hyödyt tuotteista: äänetön ja tasainen avaaminen / sulkeminen, avaruuskäyttö, käytännön suunnittelun, käyttöturvallisuuden, vaunu / ikkunajärjestelyn, manuaalisen / automaattisen ohjauksen ansiosta.

Suunnitteluprofiilit: vain suorakulmaisia ​​aukkoja varten, kun aukko on auki, aukon korkeutta alennetaan keskimäärin 20 cm, yksittäisten osien korjausta ei ole.

Tämä vaihtoehto on parempi autotallin ovien tai varastojen varalle.

Portin asentaminen proflista itse

Kun valitset portin etusijalle, annetaan mallit, jotka ovat helppoja asentaa ja helppokäyttöisiä. Portaiden tyypit, joiden leveys on 3,5-4 metriä, sopivat autolle tai pienelle kuorma-autoon pääsemään tontille. Hitsattu runko voi olla korkeintaan noin 2 metriä. Raskas taotut portit, jotka asennetaan puutarhoon, ovat kalliita ja puumallit ovat vähemmän kestäviä vaikeissa sääolosuhteissa. Aaltopahvista valmistetut portit ovat paras vaihtoehto.

Profiililevy tarkoittaa katemateriaaleja ja se on pr
ofiiloitu galvanoitua terästä. Polymeerikerrokselle kiinnitetyn tuotteen lisä- suoja ja koristeellinen ulkonäkö. Rakennusmateriaalin edut: kestävyys, pitkä käyttöikä, miellyttävä esteettinen ulkonäkö, pieni paino (helpottaa toimitusta ja asennusta).

Rakenne koostuu jäykistä metallikehyksistä, vaipoista (aaltopahvista), pylväät, silmukat, pultit (lukko).

Nostoportti

Suspendoidut portit

Työn vaiheet

 1. Sivuston merkintä portin alla.
 2. Tukipylväiden asennuspaikoissa kaivetaan kaivoja (noin metriä syvyyteen ja halkaisija 20-40 cm). Pohja on säädetty hiekka-tyynyllä ja rauniolla. Pylväät asennetaan uraan ja täytetään betonilla. On tärkeää seurata tukien pystysuuntaista järjestelyä. Saranat asennetaan vasta betonin lopullisen kovettumisen jälkeen.
 3. Rungon kehyksiä suositellaan valmistettavaksi pylväiden materiaalin kaltaisesta materiaalista. Kerää rakenteet tasolle. Suorakulmion muotoisia kehyksiä hitsataan ja kulmat vahvistetaan edelleen teräskaarilla.
 4. Kehysten pitkät sivut on jaettu kolmeen osaan. Kehyksiä vahvistetaan edelleen kahdella hyppääjillä (hitsattu merkittyihin kohtiin). Silmukat ja teräskolmat on hitsattu liitoksiin. Merkkien mukaan myös pultit hitsataan.
 5. Hitsauksen jälkeen kiinnityspisteet hiotaan, pohjustetaan ja kaikki rakenteet maalataan.
 6. Kehysten kokoonpaikassa nahat on tehty. Aaltopahvipakkauksen kiinnittämiseksi käytä ruuveja, joissa on kuusikulmainen pää. Kiinnitä arkit runkoon tai lisää hitsattua teräsnauhaa. Kiinnitä 1 neliömetrin arkin käyttö vähintään 6 ruuvilla niin, että porttilevyt pystyvät kestämään tuulikuormia.
 7. Profiililevyjen kiinnittämisen jälkeen portti on ripustettu saranoille.

Porttimallin ehdoton suosio selittyy sen eduilla: pieni paino, koristeellinen (voit valita kukin aidan värin), hyväksyttävä hinta.

Mallin edut: kevyt, koristeellinen (voit valita kukin aidan värin), hyväksyttävä hinta.

Yksityisen talon portit

Swing portit

Automaattisten porttien tyypit

Portin toimivuuden ja käytännöllisyyden lisäämiseksi voit automatisoida avaus- / sulkemisprosessin. Swing-porttien automatisointiin käytetään lineaarisia ja maanalaisia ​​laitteita sekä vipukytkentäjärjestelmiä.

Lineaarijärjestelmään asennetaan kierukkavaihteisto. Tällaiset laitteet, joissa "keskiarvot" on perustettu portista maksimipaino on 600 kg kankaan ja sen leveys ei ole enemmän kuin 3 m Edut laitteet. Mahdollisuus kiinnittämistä kapeat pylväät, hidasta etenemistä läppien lopussa aukon / sulkeminen (pidentää laitteiston käyttöikää), on järjestelmä ovien käsinohjaus hälytystilanteessa. Haitat ovat rajalliset avautumiskulma puite - 90 astetta.

Vivun käyttö mahdollistaa talon omistajan itsenäisen asennuksen. Järjestelmä on asennettu monoliittiseen porttiin. Laitteen etuihin kuuluu sisäänrakennetun vara-akun läsnäolo. Tämä takaa työskentelyominaisuuksien säilymisen sähkökatkon sattuessa. On myös tärkeää, että venttiilit voivat liikkua tasaisesti koko aivohalvauksen ja avautuvat jo 120 astetta. Haitta on mahdollisuus asentaa vain laajoihin sarakkeisiin.

Liukuovet

Sectional door

Portit tiilipylväät

Portin automaattinen avaaminen maanalainen järjestelmä ei muuta portin ulkonäköä ja se on lähes näkymätön ulkopuolisen silmään. Laite sopii kapasiteetin varustamiseen, jonka lehtipaino on noin 900 kg ja leveys jopa 5 m. Laite on sijoitettu koteloon, joka suojaa laitetta ruosteelta. Järjestelmän edut: hiljainen ja sileä työ. Laitteen kokoonpanon mukaan lehden avauskulma voi vaihdella 110 °: sta 360 °: een. Järjestelmän häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi on toivottavaa, että asentaminen on ammattimaisille.

Kaikenlaiset automaattiset portit hiljaa ylittävät mekaaniset rakenteet markkinoilta, koska ne eivät ole ainoastaan ​​mukavia ja takaavat luotettavan suojan. Pääetua voidaan pitää mahdollisuutena varustaa sopiva automaattinen järjestelmä kaikentyyppisiltä portilta: keinuvat, pyörivät, rullaavat, nostoavat ja pyörivät ja poikkileikkaavat.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 6 =