Rullakaihtimet autotallissa – auton suoja ja mukavuus omistajalle (22 kuvaa)

Swing portit ovat nyt kysynnän jalostukseen portteja tai aidat esikaupunkialueilla kanssa aidat, mutta vähitellen eilen kaiken autotallien, koska tarve olla tyhjä paikka siipien liikettä on perusteetonta ylellisyyttä. Moderni autotallin ovet eivät sulje ikkunoita lainkaan.

Nämä mallit on nimetty kahden sanan yhdistelmäksi: englantilainen rulla (rulla) ja venäläinen suljin. Suunnittelu on vankka kangas (toisin kuin sokea), joka on kääritty rullaksi, sijoitettu erityiseen tapaukseen. Järjestelmän elementit ovat: kaulus ajaa, lehtien leikkeet, ohjaimet, lukituslaitteet (avain / lukko, kahva, ohjauspaneeli).

Lamellien valmistukseen käytetään kahta metallityyppiä: alumiinia ja terästä.

Alumiiniset rullakaihtimet

Automaattiset rullattavan ovet

Alumiini - on ominaista voima, keveys, luotettavuus, kohtuullinen hinta. Kätevä ja helppokäyttöinen, koska se on kevyt. Materiaalin kestävyys johtuu korroosionkestävyydestä.

Teräkselle on ominaista luotettavuus, lujuus (kangas on vaikea vaurioittaa tai rikkoa). Teräslamullat ovat kalliimpia kuin alumiiniset, mutta jos sinulla on kallis auto, älä tuhlaa aikaa.

Rullaikkunat, joissa on lasisisäkkeet

Vihreiden ikkunaluukut

Rullaikkunat, keltainen

Rullakaihtimien etuja ovat:

1
 • säästää tilaa - melkein ei miehitä alueita toisin kuin muut autotallin ovet;
 • sopii parhaiten alhaisen katon omaaville autotallille;
 • Kun asennat ilmanvaihtoprofiilit, lisäsuojaa vaihdetaan;
 • luotettavuus - nämä mallit vähentävät merkittävästi hyökkääjien mahdollisuuksia onnistuneeseen hakkerointiin;
 • liiketunnistimen tai "herkän reuna" -järjestelmän asennus, joka poistaa mahdollisen loukkaantumisen verkon laskemisen aikana. Jos jotain esteitä (kone, henkilö) koskettaa, rulla pysähtyy liikkumaan ja sitten rullaluukut alkavat liikkua vastakkaiseen suuntaan.
 • Lamellien erinomainen vakaus vaikeisiin tuulikuormiin ja epäsuotuisiin sääolosuhteisiin (sade, lumi, ultravioletti);
 • yksinkertainen hoito - pinnoitteet helposti pyyhkiä tai puhdistetaan pesuaineella;
 • järjestelmien varaosien valikoima ja saatavuus;
 • lukuisia vaihtoehtoja alumiinilevyjen maalaamiseksi mahdollistaa sen, että valitset sävyn kankaalle, joka sopii täydellisesti rakennuksen julkisivulle.

Valkoinen portti rullakaihtimet

Black Gate Roller Shutters

Rakenteiden haitat ovat:

 • portit rullat ikkunaluukut autotallissa eivät täysin korvata ovi - katu ilma kiertää vapaasti;
 • Joskus lamellit jäätyvät ja liikkeen jarrutusmekanismit. Vianmääritys voidaan helposti nauhoittaa oppaista (jäänpalojen kaatamiseksi). On suositeltavaa asentaa suojavisiiri autotallin aukon yläpuolelle;
 • korkeat kustannukset.

Kankaan koko määräytyy autotallin aukon parametrien mukaan. Valmistajat tarjoavat suurin leveys saipin - 7 m. Pohjustettu ikkunaluukut autotallien korkeus 2-4 m laatikkoon yläaukon vaatii 30-40 cm pitkä paikka (corpus koot riippuvat rainan pituutta) .. Ohjainten asentamiseen aukon sivuille on välttämätöntä aikaansaada noin 10 cm leveitä nauhoja.

Rullaverhot puulle

Rullaikkunat kotiin

Rullaovi ovi

Rullakaihtimien asennus suoritetaan seuraavilla tavoilla:

 • tavaraa - yleisimpiä. Käytetään asennuspaikkoihin pitkään rakennettuihin korjaamoihin, joihin ei liity jälleenrakennusta. Tällöin laatikko on kiinnitetty seinään aukon yläpuolelle ulkopuolelta tai sisäpuolelta;
 • sisäänrakennettu - laatikko on asennettu aukkoon ja rakenne ei erottele rakennuksen julkisivulla.

Rullaverhon portti autotallissa

Rullaovi, ruskea

Rullaverhot, punainen

Kuinka asentaa rullan ovi omilla kädillä

Ennen asennusta tarkista aukon geometria. Voit tehdä tämän mittaamalla diagonaalit - sallittu ero enintään 5 mm. On myös tärkeää tarkistaa sivulatausten pystysuuntaus ja ylemmän kirkas vaakasuora järjestely (yli 5 mm poikkeamat katsotaan merkittäviksi). Rinteiden on oltava sileitä ilman siruja.

Rullaluukut profiililevystä

Rullaverhot aaltopahvista

Rullan sulkimen portti läpinäkyvä

Asennustöihin tarvitaan työkaluja: porakone / porakone, porakone, mittanauha, rakennustaso, ruuvimeisseli, vasara.

Asennuksen vaiheet

 1. Molemmat ohjaimet asetetaan vaakasuoralle pinnalle ja niihin kiinnitetään reikiä. Poraa molemmat osat kerralla symmetrian ylläpitämiseksi. Alareunasta ja yläreunasta on tarpeen vetäytyä 15 cm: iin. Jokaiselle ohjaimelle riittää neljä reikää. Ensinnäkin molemmissa ohjaimen seinissä tehdään reikiä itsekierteittävien ruuvien kokoon, ja sitten vain etupyöhön koristekappaleen / tulpan reikää.
 2. Molemmat laatikot on kiinnitetty laatikkoon ja koko rakenne on kiinnitetty oven aukkoon. Rakennustason avulla tarkistetaan oppaiden j
  a horisontaalisen laatikon pystysuuntainen linjaus.
 3. Ohjausreikien aikaisemmin porattuna ruuveja ruuvatetaan seinään. Samoin laatikon runko on kiinnitetty vasemmalle ja oikealle puolelle. Kotelon päässä porataan reikä, joka johtaa kaapeli kauko-ohjaimesta.
 4. Roletnogo rengas rullainkoneissa tasaisesti akselin, raina asetetaan varovasti akselin läpi johteiden (yksi pitäisi alkaa alempi kaista). Kangen yläreunassa vedetään vetojouset ja levitetään tasaisesti kankaalle. Kaikkien jousien reunat on kiinnitetty akselin erikoisreikiin / reikiin.
 5. Kauko-ohjausyksikön liittämistä koskevien ohjeiden mukaan kytkeydy sähköasemaan yksikköön.
 6. Moottorin ollessa käynnissä terän päätyasennot säädetään. Alempi asento määritetään koskettamalla laukaisinta lattialla, ja yläasennossa on toivottavaa jättää puolia rainaa.

Asennukseen on tarjolla autotallinovet manuaalisella tai automaattisella ohjauksella. Kun valitset järjestelmä on otettava huomioon, että manuaalinen rakentaminen - edullinen, mutta vaikeampi selviytymään niistä, ja autotalli automaattinen portti on helpompi käyttää (varsinkin jos on etälaite), mutta ne ovat kalliimpia.

Manuaalisella ohjauksella käytetään seuraavia mekanismeja: hihna, johto, jousi-inertia. Käsikäyttöisten järjestelmien epäilemättömyys on sähköisen työn itsenäisyys. Suosituin on laitteen kevät-inertiaalinen versio: laske kankaalle alas, vedä ikkunaluukut alas riittävän voimalla alas kahvoilla.

Rullaverhot mekaanisesti

Rullan sulkimen asennus

Nostovälineet Rullaverhot

Suositukset rullakaihtimien valinnasta

Monet portin malleista edellyttävät erilaisten teknisten ominaisuuksien saatavuutta, joten kun ostat tuotteen, sinun on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • Laatikot voivat olla kolmesta tyypistä: pyöreä ja puolikorkea asennettu seinälle aukon yläpuolelle ja suorakulmainen - aukon sisällä. Ja jälkimmäisen kustannukset ovat jonkin verran pienemmät;
 • vaahdolla täytetty profiili ei salli lämmön säilyttämistä autotallissa tarpeeksi hyvin, mutta sillä on joitakin lämmöneristysominaisuuksia;
 • laajempi autotallin aukko, sitä vähemmän vastetta web joutuu tuulikuormiin;
 • lukitusjärjestelmä ovat: lukko alapalkissa (halvin ja helpoin vaihtoehto), ylemmän palkin lohko (asennettu laatikon sisällä), käsi-sivuventtiilien, automaattinen lukitus kytkin.

Jos malli ja rakenteen asennuksen epäilyt ovat epätietoisia, voit kuulla ammattilaista, joka arvioi autotallin seinien laadun, aukon koon ja ottaa huomioon omistajan toiveet. On melko mahdollista valita ja asentaa rullan ovi omilla kädillä - riittää seuraamaan valmistajan ohjeita.

Rullaikkunat liukuvat

Rullaverhot, rullakaihtimet

Kaihtimen portti, sininen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 5