Lohkareunien ovien ominaisuudet ja edut (21 kuvaa)

Sectional garage doors - suhteellisen nuori keksintö. Eurooppaan ilmestyvä uutuus sai nopeasti tunnustusta ja levisi kaikkialle maailmaan. Nyt suurin osa niistä, jotka haluavat asentaa uudet autotallin ovet, valitsevat leikkausvaihtoehdon. Onko ihme, koska se on "secession", joka täyttää monia vaatimuksia ja sopii täydellisesti modernin elämän vauhtiin.

Mikä on poikkileikkausovi?

Tämä käsite on ymmärrettävä erikoinen portin, jonka ovi ei koostu yhden lehden, kuten perinteinen keinu malleja, ja useita yksittäisiä osia (kohdat). Kaikki nämä osat on liitetty toisiinsa tiukasti erillisillä silmukoilla. Useimmiten pieni mallien mukaisesti 3 silmukoita: yksi silmukka molemmissa päissä ja keskellä. Suuri tuulilasi vaatii lisäkiinnittimiä.

Automaattiset poikkileikkausovet

Valkokankaat

Tällaisten laitteiden laajuus on melko laaja. Ne löytyvät usein yksityisissä kodeissa, autotallissa, huoltoasemilla, autopesuissa, teollisuusrakennuksissa. Jokaisessa näistä vaihtoehdoista leikkuulaite on käyttökelpoinen mekanismi, kätevä ja helppokäyttöinen.

Musta osa-ovet

Rakenteen ominaisuudet

Työn ominaisuudet ja tämäntyyppisen portin edut ovat mahdollisia erityisen rakenteen vuoksi.

Ovenlehti. Kuten jo todettiin, yksittäiset osat kiinnitetään silmukoilla, mikä mahdollistaa lamellien joustavan kiinnittymisen. Tämä sallii ovenlehden liikkumisen ei ainoastaan ​​suorassa linjassa vaan myös sujuvasti katon alle tai seinän lähellä. Valmistajat tarjoavat "kylmä" oven ja "lämmin". Kylmä oviosat ovat yksikerroksisia. "Lämmin" lamellit on valmistettu kaksikerroksisesta, eristyskerroksen keskellä. Tällaiset poikkileikkaavat autotallin ovet soveltuvat mihin tahansa tilaan.

Jousitukset ja ohjaimet: rullat sijaitsevat ovilevyn kunkin osan reunassa. Ne antavat porttien liikkua toiseen suuntaan. Määritä liikkeenohjainten liikerata - teräsprofiilit, kiinnitetyt ripustimet. Ne ovat pystysuorat ja vaakasuorat, tältä osin portti on jaettu nostoon ja liukumiseen.

Jousimekanismit. Tämä osa on tarpeen tasapainottamiseksi. Vääntöjousien tai jännitysjousien asennus mahdollistaa jopa suuren ison ovilevyn avaamisen manuaalisesti.

Sectional portti mustan värin

1

Sectional portti puun alla

Sectional Garage Doors

Luokittelu ja ominaisuudet

Osittaisovien valitseminen kannattaa harkita, että valmistajat tarjoavat tämän laitteen eri malleja. Erot ovat nimittämisessä ja avaamis- / sulkemismenetelmissä.

Sen tarkoituksen mukaan leikkausovet voivat olla autotalli ja teollisuus.

 • Garage-malleja voidaan käyttää yksityisissä talleissa ja autotallissa. Ne ovat pienikokoisia ja eivät vaadi tehokkaita kulutusta kestäviä laitteistoja. Voit valita tämän vaihtoehdon leveyden ja korkeuden avaamiseksi.
 • Ikkunaluovien teolliset tyypit eroavat autotallin suurista mitoista, luotettavuudesta, kulumiskestävyydestä. Tärkeimmät vaatimukset, joita tällaisille portteille asetetaan, ovat kyky työskennellä voimakkaasti jopa suurella ajoneuvojen virtauksella, mikä tekee jopa sataa avaamista ja sulkemista päivittäin.

Poikkileikkaukset joustavat portit

Sectional Brown Gates

Osittaiset punaiset portit

Mallit vaihtelevat aukon tyypin mukaan:

 • Nosto (tässä tapauksessa ovenlehtiosat nostetaan avattaessa);
 • liukuoviovet (tällaisissa malleissa kankaalle siirrytään sivulle).

Avaton tapa on myös erittäin tärkeä. Se voi olla:

 • mekaaninen (ovilehti avataan käsin);
 • automaattinen (automaattiset ovet toimivat sähkökäyttöisellä);
 • kaukosäädin (ohjauspaneeli).

Tämän monimuotoisuuden ansiosta jokainen ostaja pystyy valitsemaan sellaisen tyyppisen poikkileikkauksen, joka soveltuu parhaiten suorituskykyominaisuuksiin.

Sectional metal gate

Sectional doors in Art Nouveau tyyliin

Sectional ovet pinnoittamalla

Ominaisuudet ja edut

Poikkileikkausovien asennus on universaali ratkaisu, koska tämä muotoilu toimii lähes kaikissa tapauksissa. Tätä helpottaa tällaisen ovilevyn lukuisat edut.

 • Tilaa säästävä. Toisin kuin kääntöovi, "poikkileikkaus" voi siirtyä sivuun tai nousta kattoon. Tältä osin se ei vaadi lisätilaa ovien avaamiseksi. Sectional garage doors soveltuvat myös lähimpään huoneisiin.
 • Lämmönkestävyys. Yksinkertainen mekanismi toimii virheettömästi, jopa lämpötiloissa -50 - +70 astetta. Näin ollen leikkausovien asentaminen sopii alueelle jopa kova ilmasto.
 • Korroosionkestävyys. Laitteen lamellit peitetään erityisellä koostumuksella, joka estää ruostetta.
 • Korkea lämmöneristys. "Lämmin" lamellien valinnassa ovi luotettavasti estää lämpöhäviön eikä vaadi ylimääräistä eristystä.
 • Äänieristys. Rakenteen tiukkuuden ansiosta (kaikki aukot poistetaan), katujen äänet häviävät.
 • Kyky valmistaa eri kokoja. Poikkilehtien etu on se, että ne voidaan asentaa myös tavanomaisiin oviaukkoihin (tuotantorakennuksiin, autopesuihin, huoltoasemiin).
 • Suurin turvallisuus. Jokainen leikkausluukun laite suojaa kaapelin katkeamista ja lukituksia sulkemisen jälkeen.
 • Yksinkertainen korjaus. Jos yksi tai useampi oviosa vahingoittaa, ne voidaan vaihtaa nopeasti ja edullisesti uusilla.
 • Laaja valikoima värejä ja kuvioita. Tämä valikoima ovien avulla autotalli on alkuperäinen ja houkutteleva.

Sectional sliding doors

Sectional Lifting Gates

Sectional rolling portit

Poikkileikkauksen haitat

Huolimatta lukuisista eduista liuku- ja nostolohkojen ovien käytössä, rakenteessa on myös joitain haittoja. Sinun tulisi tietää tällaisista vivahteista ennen leikkausovien asennusta.

 1. Suunnittelun ja asennustyön korkeat kustannukset. Tämä on tuskin haitta, koska kustannukset korvataan pitkällä käyttöiän, mukavuuden ja estetiikan avulla.
 2. Oikea kunnossapito. Portin hyvää työtä koskeva takuu riippuu palvelun säännöllisyydestä ja oikeellisuudesta.

saavutettavuus

Ne, jotka ovat päättäneet hankkia tällaisen laitteen, ammattilaiset voivat neuvoa lisää mahdollisuuksia lisätä mukavuutta.

Poikkileikkaukselliset portit, joissa on portti, ovat erinomainen tilaisuus olla avaamatta suurta ovilevyä, mutta käydä pienen oven läpi. Jokapäiväisessä elämässä tällaisilla petkeillä on erittäin tärkeä rooli, ne auttavat säästämään aikaa, energiaa ja energiavaroja.

Niissä tapauksissa, joissa on välttämätöntä saada aikaan luonnollinen valaistus huoneessa, on tarpeen asentaa poikkileikkaukseltaan autotallinovet ikkunoiden kanssa. Tällaisia ​​malleja kutsutaan panoraamiksi. Niitä käytetään usein autokaupoissa ja messukeskuksissa. Tällaiset lamellit on varustettu alumiiniprofiililla, johon on lisätty läpikuultava tai täysin läpinäkyvä materiaali. Pienien ikkunoiden avulla on mahdollista antaa muotoilu ja houkutteleva ulkonäkö.

Toinen kätevä lisäys, kuten ovioven ovi, on liiketunnistin. Tämän päätöksen ansiosta talon vuokralaiset tai yrityksen työntekijät eivät enää tarvitse avata ovet - poikkiporttien automatisointi tekee kaiken itsestään.

Profiililevystä valmistetut poikkileikkaukset

Osittaiset liukuovet

Sectional folding portit

Mitä etsiä ostaessasi

Osto oli kannattavaa ja pitkään säännöllisesti palvellut sen omistajaa, kun ostaessaan portit poikkileikkaukseltaan (pystysuorat ja vaakasuorat) on osoittaa mahdollisimman huolellisesti.

Aluksi määritämme huoneen ominaisuudet ja toiminnan voimakkuus - vain tämän perusteella, valitse sopiva vaihtoehto ja asenna se.

On tärkeää harkita:

 • ovikoot - oikea asennus oviaukosta ammuttu mittauksia ja muotoilu ovat erikseen (tämä on erityisen tärkeä tekijä ostaessaan hissi ja liukuovet aukeavaa standardista);
 • lamellipaksuus - jos huone on lämmittämätön (esim varasto), niin ei paljon eroa, ja voit säästää, kun kyseessä on lämmitetty huone on suositeltavaa valita paksu säleet lämmöneristystä.

Ennen kuin teet leikkausluukun, monet kysyvät, kannattaako tilata ammattimaisen laitteen asennus tai tehdä osiovet omiin käsiisi. Arvioiden mukaan itsenäisen asennuksen mahdollisuus on hyvä niille, jotka tuntevat rakentamisen perusteet tai ovat halukkaita viettämään aikaa ja vaivaa asian tutkimisessa. Kaikissa muissa tapauksissa on nopeampaa ja luotettavampaa maksaa asennus asiantuntijoille.

Sectional steel gate

Sectional doors with glass

Sectional gate green

Yhteenvetona voimme sopia lausunnosta: "leikkaaminen" - erittäin kätevä moderni laite, joka voi parantaa elämänlaatua. Loistava tulos riippuu kuitenkin oikeasta valinnasta ja toiminnasta.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 20 = 27