Pink soveværelse (20 fotos): Hvordan man laver et smukt indretning

Pink farve er ømhed, romantik og børns drømme. Designere bruger ofte det i udformningen af ​​forskellige rum, men du ser, en særlig glæde skyldes det rosa soveværelse! På samme tid kan man realisere sin "rosa drøm" i livet alene. Det vigtigste er at vide visse nuancer og cunnings.

Rose-golden soveværelse
Barn med pink accenter i interiøret

Vægindretning

Soveværelset er et hvilested, og derfor bør interiøret til det vælges roligt. Det drejer sig bl.a. om lyserøde nuancer. Den bedste mulighed - indretningen med lyserød tapet med et hvidt mønster. Du kan også gøre en af ​​væggene rent hvid eller gråhvid og alle andre vægge dækket med lyserød.

Bemærk: I nærvær af lyst tapet i rummet skal der være hvide accenter, ellers vil designet være "trættende".

Pink tapet i soveværelset

perler

En af de mest effektive metoder til design af lyserøde indvendige vægge med gråperlecoating i et bredt bånd. Til det rosa soveværelse virker ikke for "cloying" designere anbefaler at fortynde sådanne ensembler med lyse accenter: lilla, lilla, lilla palette mv.

Hvid, grå og lyserød i soveværelset

Hvid og lyserød

Men for at skabe et mere følsomt interiør er det værd at bruge en hvid og lyserød farveskema. Denne kombination giver mulighed for at få en kontrastpalette. Derudover synes det hvide og lyserøde soveværelse visuelt mere rummeligt.

Bemærk: Et lignende område bruges ofte i udformningen af ​​andre rum, hvor der er et lille nok område.

Hvis væggene vil have et lyserødt tapet, så kan loftet laves hvidt, og gulvbeige. Forresten vil et sådant interiør perfekt supplere de turkis eller "cremede" møbler.

Generelt er kombinationen af ​​lyserød og hvid meget gunstig for soveværelset. Dette gør atmosfæren i rummet blid, ren og mere frisk. Men for at dette design ikke irriterer øjet, kan du tilføje et slør og gardiner af lyserød skygge.

Pink og hvide børns soveværelse

Lyserød og grå

Dette er en anden god kombination til udsmykning af et hvilestue. Alle lyserøde (herunder tapet) suppleres med en grå palette. Meget flot i den generelle rosa stil er en lys og kold base farve med grå - dyre og elegant. Typisk bruges denne mulighed i de "glamourøse" soveværelser eller i designet af rummet til pigen.

Pink og gråt soveværelse

Lyserød og sort

Opret en spektakulær og endda lidt dristig situation i rummet vil hjælpe en kombination af pink og sorte farver. Som et resultat vil et meget dramatisk og dynamisk soveværelse vise sig i lyserøde toner.

Vigtigt: Denne kombination passer ikke for følsomme og nervøse mennesker, fordi for eksempel sorte wallpapers undertrykker psyken.

Pink og sort soveværelse

Lyserød og oliven

Behageligt og samtidig er originalen kombinationen af ​​pink og oliven. Selvfølgelig er et sådant interiør sjældent, for det ser bare godt ud. Soveværelset i denne stil vil udstråle fred og ro.

Pink Olive Bedroom

Lyserød og blå

En sådan kombination skal fortyndes med hvid farve (for eksempel at lægge et hvidt tæppe på sengen) som en neutral accent. Den blå palette virker beroligende, det giver en følelse af rummelighed. Dette gælder især for de såkaldte "himmelske nuancer".

1

I dette tilfælde kan soveværelset i pink blive dekoreret med hvid som hovedfarve, og lyserød og blå vil fungere som accentfarver. Hvis hovedfarven er lyserød, vil det ideelle supplement til det være alle slags detaljer af himmelblå og lyserøde nuancer.

Rose-blå soveværelse

Lyserød og lilla

Denne mulighed er egnet til et soveværelse, hvis vinduer vender mod sydøst eller syd. Violet rækkevidde i interiøret blødgør solens strålende stråler. Denne kombination betragtes som meget raffineret og supplerer perfekt til alle stilarter, men du bør vælge nuancerne omhyggeligt.

Pink og lilla soveværelse

Lyserød og grøn

Det indre af soveværelset, der kombinerer lyserøde og nuancer af grønt eller grønt, ser utroligt stilfuldt ud. Disse nuancer stimulerer udviklingen af ​​fantasi, hvilket er meget vigtigt, hvis et barn eller en teenager bor i rummet. Som supplement er forskellige dekorationer og tilbehør til lyse og skrigende lyse grønne farver (igen, lyse grønne nuancer også acceptable).

Rose og salat soveværelse

Lyserød og Gul

Pink soveværelse med tilstedeværelse af fersken-gule nuancer - ideel til aktive mennesker eller til en lille pige. En sådan kombination vil fylde rummet med sollys indefra. Som den vigtigste kan du bruge lyserød farve, men møblerne skal være ren hvid eller beige-creme farve. Man bør også ikke glemme gardiner, sengetæpper og puder med lyse gule nuancer.

Vigtigt: lofterne i det rosa soveværelse er færdige efter de samme principper.

Pink og gul soveværelse

belysning

En vigtig rolle i skabelsen af ​​et interiør er belysning. Den optimale mulighed for et pink eller hvid-pink soveværelse er installationen af ​​fælles og lokale lyskilder. Sidstnævnte ligger som regel tæt på et spejl eller en seng: smukke sconces, nightlights og gulvlamper.

Hvis vi taler om det generelle lys, skal det være blødt og spredt. Som armatur i loftet vil den ideelle løsning være en lysekronekrone eller spotlights med en blød og varm farve. For god belysning skal du placere dem omkring omkredsen af ​​soveværelset. Det vigtigste er, at der ikke er skarpe skygger i rummet.

Smuk lysekrone i det rosa soveværelse

møbler

Det bedste i det rosa soveværelse vil se et sæt af rolige, kolde skygge. Men brune møbler i dette tilfælde er absolut ikke godt. Møbelgenstande bør ikke skabe en uoverensstemmelse med gulv og vægge.

Det er også nødvendigt at undgå for lyse, catchy produkter. Udmærket supplement til møblerets lyserøde indretning er en blid gylden farve. Men det er vigtigt ikke at overdrive det, da en masse guld vil se vulgært ud.

Hvis der er hvide vægge i soveværelset, kan du foretrække rosa møbler varme nuancer.

Med hensyn til produktets form, vil enhver, undtagen for komplekse geometriske varianter, gøre.

Hvide møbler i soveværelset med rosa toner
Lyserøde og hvide møbler i soveværelset

persienner

Og selvfølgelig fortjener gardinerne særlig opmærksomhed, når de udsmykker et rosesoveværelse. De vil tilføje en vis hygge og skønhed til det indre af rummet. For eksempel, til et klassisk lysrosa design, er massive gardiner med et originalt mønster velegnet. Du må ikke se dårligt ud i dette tilfælde, og blinds i brun.

Tætte gardiner og tyll i soveværelset med rosa toner

Tætte gardiner og tyll i soveværelset med rosa toner

Visuelt forstørre rummet i rummet kan være ved hjælp af grå-creme, fersken gul og hvid-pink gardiner, men mørke gardiner tværtimod visuelt reducere soveværelset.

Bemærk: Gardinens design og farve skal passe til resten af ​​tekstilet i soveværelset.

Derudover skal det huskes, at for lyse gardiner i det rosa soveværelse ikke anbefales, især bourgogne eller ferskenrød.

Rose-grå ​​interiør i soveværelset
Lyserødt soveværelse
Pink og grå pastel soveværelse
Smukt soveværelse med rosa elementer
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 11 = 16