Have i haven – en dejlig ferie i naturen (56 billeder)

Tilstedeværelsen af ​​et lysthus i haven af ​​et moderne landsted er ikke kun den mest populære og alle de foretrukne udsmykninger af havedesign, men også en temmelig funktionel bygning. Efter alt under et charmerende havepavers tag kan du slappe af ved at drikke læskedrikke eller gå på pension for at læse en bog eller arbejde. Lad det lyde trite til sidst at skjule fra brændende sollys på en varm sommerdag eller omvendt fra kraftig regn i foråret eller efteråret undertiden. Og du kan samle i hele lysthuset hele familien på samme bord. En eventuel begivenhed, organiseret i frisk luft, vil passere i en højde. Fuglens kvidre, græshoppers grin, luften fyldt med naturens dufte og smukke landskaber, som kan være mere behageligt end enhed med naturen.

Smukt indretning af lysthuset

Pavilion ved poolen

Hvid arbor

Træ arbor

Gazebo med sofa

Arborets design til gårdhave er nu sammenlignelig med et kunstværk, omend temmelig lille. Hvordan man arrangerer et sommerhus for at være ikke kun et husly fra vejrforholdene, men den største ejendom i et landskabsinteriør? Det er nødvendigt at vælge den rigtige model af lysthuset, så det bliver ejendommen og den vigtigste udsmykning af infielden. Hvis du vil, kan du kontakte design specialister. Men dit hovedmål er at kombinere den fremtidige bygning med ydersiden af ​​hovedbygningen og udformningen af ​​gården. Efter at have kombineret lysthuset med andre bygninger på stedet, modstår den overordnede stilistiske retning i designet, kan du opnå effekten af ​​et enkelt ensemble i arkitekturen.

Design af et træ sommerhus

Arbor med smedet indretning

havepavillon runde

Gazebo med pergola

1

Havemøbler i haven

Gazebo med pejs

Ejerne af landsteder ofte ønsker at se i din have havepavillon med pejs eller brændeovn til vejret ikke diktere deres betingelser, hvis pludselig de ønskede at forberede et måltid i det fri sommer skyfri eftermiddag.

Alliancen af ​​træ og sten ser virkelig mesterværk. Dette er næsten alle favoritversionerne af lysthusdesignet. Kombinationen af ​​træ og sten skaber allerede i sig selv hygge og komfort. For ordentlig hvile skal ejere og gæster bosætte sig et sted. Dette design supplerer perfekt kurvmøblerne med bløde puder, som ikke kun harmonerer med det overordnede billede i det oprettede designprojekt, men også er behagelige, så gæsterne ikke kun kan spise middag, men også slappe af. Suspended gadebelysning placeret på loungenes tag vil gøre det muligt at fjerne manglen på belysning.

Designet af lysthuset med en hyggelig blød sofa og en lille bar tæller er perfekt til en familieferie og om aftenen til en lille fest med venner.

Belysning i lysthus er en vigtig detalje i indretningen, hvilket er bedre at tænke på i designfasen. I øjeblikket er der mange belysningsmuligheder. Uanset om det er en stor lysekrone, et par lamper eller en imiteret krans, afhænger det af de finansielle investeringer og bredden af ​​omfanget af ideerne hos boligejere. Efter at have lavet loftet fra træbjælker, kan du opnå god lysfordeling ved hjælp af dagslysstråler.

For elskere af kontraster kan du oprette et telt, hvor de lyse farver i ovnen og polstrede møbler vil være i harmoni med de mørke toner af indretning og smedning.

Overdækket havepavillon med pejs
Sten arbor med pejs
Åben lysthus med pejs
Åben lysthus med grill
Projekt af et lysthus med pejs
Overdækket havepavillonterrasse med pejs
Træ arbor
Smuk træbark
Stilfuldt alt vejr arbor
Gazebo i strand stil
Pergola, dekoreret med gardiner
Smukt lysthus uden tag på gården

Glas Arbor

Gazebo på terrassen

Sommerhus i japansk stil

Spisestue

For fans af at spise al fresco, har designere forsøgt at skabe en passende model af lysthuset med organisationen af ​​spisepladsen. Et åbent lysthus med grill i nærheden af ​​dammen kan blive et yndlingsspise sted for hele familien, når som helst på dagen. For romantiske naturer kan du genskabe i et lille havepavillon en hyggelig stueatmosfære ved hjælp af et lysstykke.

At skabe et hyggeligt sted vil passe høje hegn. I hjørnet af hegnet kan du placere et lysthus for hvile og spise. Designet af dette design kan suppleres med hvide gardiner lavet af de mest vægtløse stoffer. De vil samtidig hjælpe med at skjule sig fra solens stråler og fra fremmede synspunkter og om nødvendigt skabe en atmosfære af romantik og intimitet.

Arboret med et kuplet tag har simpelthen brug for et rundbord og ifølge traditionen en lysekrone over den. Et bord i denne formular kan rumme mange gæster til en fælles middag i det fri.

Arboret, fremstillet i orientalsk stil, kan blive et hyggeligt spiseplads for hele familien. De lyse møbler vil se ud i kontrast til de varme toner af træ, hvorfra du kan lave en arbor. Og tilstedeværelsen af ​​en hedgerow vil tilføje ekstra komfort og et humør til afslapning.

Udformningen af ​​træhylder ved siden af ​​væggen af ​​planter, der giver beskyttelse mod sollys i løbet af dagen, kan være et godt eksempel på familie middage og middage.

Spisestue til hvile
Smukt lysthus dækket med polycarbonat
Gazebo med spisebord
Arbor med spisebord og halvcirkelformede bænke
Smukt design af lysthus med spisebord
Arbor med rundbord
Åben lysthus med grill og rundbord
Stort spisebord og grill i lysthuset
Glaset havepavillon med spiseplads
Udendørs lysthus-terrasse med spisebord
En glaseret træ lysthus med spisebord
Stort lysthus med opholdsområde og spisebord
Lille sommerhus

Gazebo på taget af huset

Fraværet af et sommerhus eller et landhus er ikke en undskyldning for at fratage dig muligheden for at hvile i den friske luft og beundre den smukke udsigt. Hvis du vil, kan du selv organisere et lille paradis på tagets tag. Selvfølgelig kan ikke alle have råd til en sådan luksus, men det er helt rigtigt. I store byer er det meget fashionabelt at organisere hvile på husets tag. Arboret af stål, blandt beton og mursten, vil se meget organisk ud. En særlig atmosfære til udendørs rekreation vil være vævede møbler lyse farver og levende planter blomstrer i blomsterpotter.

Nå, der ikke kan lide metal og beton, hvorfra udspringer lidt koldt, er det muligt at lette design, projektering dem fra andre lettere materialer, såsom træ og vægtløse gardiner. En baldakin kan tjene som en markise i form af en stor paraply og nødvendigvis munter farver. Fortynd billedet kan stadig være ved hjælp af friske blomster, hvis palette blot skal blændes af den generelle baggrund for at udglatte den industrielle atmosfære. For fans af orientalske motiver er et lysthus i stil med en kinesisk pagode egnet.

Du kan bygge en arbor med dine egne hænder, men for det første skal du have en god fantasi, samtidig er en teknik eller teknisk uddannelse ønskelig at tegne tegningerne af det fremtidige design selv. Og for det andet er oplevelsen af ​​snedkeri faktisk nyttig og at indse, hvad der blev opfattet i livet. Hvis du har det godt med fantasi, og du designe præcist at repræsentere dine fremtidige pavilloner, men uddannelse og kvalifikationer ikke, så fortvivl ikke. I stedet for dig kan alt dette gøres af fagfolk. I ethvert forsøg vil hoved ønske og lyst og alt andet følge. Må ikke skamme sig over deres fantasi, action og alt, du får.

Projekt af et lysthus på taget af huset
Gazebo på taget af huset
Træ glaseret lysthus
Sommer lysthus, dekoreret med blomster
Stor smedet arbor
Arbor fra træstammer
Gazebo i kinesisk stil
Sommerhus i japansk stil
Smuk hvid arbor
Arbor med smedede elementer og kurvemøbler
Stort hyggeligt lysthus ved dammen
Træ lysthus med bænke og bord
Stilfuld lysthus dekoreret med gardiner
Metal lysthus med et smukt udseende
Sommer lysthus med kurvmøbler
Udendørs lysthus ved poolen
En hyggelig lysthus dækket af en klud
Design af lysthuset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 3 =