Parvekkeet: mielenkiintoisia ideoita (29 kuvaa)

Parveke vallitsevassa suurimmassa osassa tapauksista on runsaasti tarpeettomia asioita, improvisoitu kodin varastorakennus tai kasvin varastointipaikka. Makuuhuone, pieni ullakko tai kaappi, jossa ikkunat - tämä on rooli, joka on varattu loggialle kaupunkilaisissa huoneistoissa. Mutta parveke voi olla viihtyisä ja toimiva huone.

Parvekkeiden järjestely
Parvekkeiden järjestely

Lisää asunnon videokuvaa

Kyse on käyttökelpoisen tilan kasvusta, joka tavallisesti tulee tavoitteeksi niille, jotka ajattelevat parvekkeen varustamista. Jos käytetään oikein loggialle erillisessä huoneessa, harkita toiminnallinen tila, jossa inspiraation tulla maaliin, lasitus, vedenpitävät, koriste, eristys, ja muita kohtia, seurauksena voi saada paikka hyvä levätä lopussa kova päivä.

Parvekkeiden järjestely

Pieni parveke on usein keittiön jatko. Erityisesti tämä vaihtoehto on merkityksellinen asukkaille "Hruščov" tai asunnon omistajat erittäin kapeilla loggias. Ideat parvekkeelle ovat monipuolisempia: jos mitat mahdollistavat, voit varustaa ergonomisen makuuhuoneen, tyylitellyn mini-kahvilan tai mukavan toimiston.

Parvekkeiden järjestely

Parvekkeen tai logistiikan järjestely

Ennen siirtymistä suoraan parvekehuoneiston viimeistelyyn, sinun on suunniteltava huolellisesti projekti. Joten parvekelajärjestelyn ajatus toteutuu seuraavilla välivaiheilla:

 1. Hankkeen kehittämiseen: kokoelma mittausten parveke tilaa, määritetään kysymys laajennus viereisessä huoneessa takia loggia tai suunnittelu huone pieni erillinen huone, valinta tietyn järjestelyn ideoiden parvekkeet ja sisustustyyli, laatia suunnitelma järjestely huonekaluja, suoritetaan viestintää, selvitystä hankkeen budjetissa.
 2. Materiaalien valinta seinien, katon ja lattian sisustukseen, tarvittavien rakennusmateriaalien hankinta.
 3. Tyhjentää tilaa tarpeettomista asioista, järjestää suljetut kaapit tallentamaan asioita, joita ei voida heittää pois.
 4. Ratkaisu ongelmaan parvekkeella, rakennusmateriaalien hankinta ja idea toteuttaminen.
 5. Huoneen seinien ja katon lämmitys siten, että parvekkeen lämpötila ei eroa päähuoneesta.
 6. Valaistuksen tarjoaminen loggiaa koskevan ajatuksen mukaisesti.
 7. Viimeistely sisustukseen, huonekaluihin ja lisävarusteisiin.
Parvekkeiden järjestely

On tärkeää paitsi harkita viimeistelyvaihtoehtoja, mutta myös kirjoittaa kaiken yksityiskohtaisesti paperille. Näin saat täydellisen kuvan tulevasta korjauksesta (mikä lisää huomattavasti menestysmahdollisuuksia) ja määrittää budjetin tarkasti.

Parvekkeiden järjestely

Rakennustöiden aloittaminen

Parvekkeen viimeistelyn idean toteuttaminen alkaa selvittämällä tilaa tuleville muutoksille. Joten on välttämätöntä purkaa vanhat asiat, jotka vuosittain kertyvät loggiaan, puhdistavat ja siirtävät kaiken muun, mikä voi olla kätevää, muuhun varastointipaikkaan tai esimerkiksi ottamaan ne dachaan. Puhdistamalla parveke tilaa, sinun pitäisi kääntyä muuhun toimintaan.

Parvekkeiden järjestely

Loggauksen lasitus

Runko tai kehyksetön, toimiva ja kulutusta kestävä PVC-ikkuna tai ylelliset puiset, kaksi- tai kolmikammiokylpyikkunat, ulkonäkö ja mitat. Voit tilata tavallinen läpinäkyvä lasi, lasimaalaus tai sävytetty.

Parvekkeiden järjestely

vedeneristys

Useimmissa tapauksissa suojaa epäsuotuisten sääolosuhteiden käytetään pinta vedenpitäväksi perustuu yleinen nestemäinen kumi, polymeerit tai asfaltti, kattomateriaalin erityistä aluketta tai kyllästetty vettä hylkivä vaikutus.

Parvekkeiden järjestely

Parvekkeen lämmitys

Eristetään kaikki parvekkeen elementit (ja seinät, lattia ja katto). Teknologia tarjoaa kehyksen kiinnitys (metallista tai puusta), vedeneristyskerros, ja sitten annetun lämmitin (penoplex käytetään vaahtomuovia, mineraalivillalevyn) ja höyrynestomateriaalin, joka voi olla, esimerkiksi, polyeteeniä tai penofol.

Menestyksekäs ratkaisu on lattialämmitysjärjestelmän asennus loggiaan. Tämä mahdollistaa paitsi toimivan huoneen myös hyvän lepopaikan, mutta myös makuuhuoneen, jossa ei voi pelätä yön viettämistä talvella.

Parvekkeen sisäinen viimeistely

Sisustustarvikkeet on valittava taloudellisten voimavarojen, omistajien henkilökohtaisten mieltymysten, viereisen huoneen sisustuksen ja valitun parvekelusuunnitelman perusteella.
Katon, joka muuten voidaan keskeyttää, usein vuorattu vuorauksella, laadukkaalla kipsilevyllä tai yksinkertaisesti kalkilla. Tulevaisuudessa kipsilevy voidaan maalata tai stilisoida puupaneeleilla.

Parvekkeiden järjestely

Sisäseinät on yleensä tehty muovipaneeleilla, yleispuulla tai talousarviomateriaalilla - vinyylipidikkeellä. Koristele tylsät seinät voivat olla:

1
 • kirkas taustakuva;
 • maalauksia pop-taiteen tyyliin;
 • vinyyli tarroja;
 • koriste-kipsi;
 • liuskekortti (vaihtoehto sopii erinomaisesti keittiölle tai tutkimukselle);
 • useiden kankaiden koostumus;
 • jopa värillisellä nauhalla tai tarroilla.
Parvekkeiden järjestely

Monet mielenkiintoiset ajatukset tarjoavat myös huoneen suunnittelun rauhallisessa väri
maastossa, jossa on yksi kirkas elementti: massiiviset verhot parvekkeella, kontrastit vuodevaatteet, alkuperäinen sisustus.

Parvekkeiden järjestely

Lattialle, riippuen parvekkeen huoneen tyyliin sopii laminaatti, linoleumi, matto. Kun olet tehnyt kaikki tarpeelliset työt, voit jatkaa parvekerassin järjestelyä: huonekalujen ja lisävarusteiden järjestelyä, sisustusta.

Parvekkeiden järjestely

Parvekkeen järjestelyvaihtoehdot

Parvekesuunnittelun pääajatukset rajoittuvat seuraavaan valikoimaan vaihtoehtoja, jotka voidaan majoittaa sisätiloissa.

Parvekkeiden järjestely

keittiö

Loggiasta tulee viereisen keittiön erinomainen jatko. Pääsääntöisesti, ylimääräisessä huoneessa, aseta suuri työtaso (ikkunaluukussa) tai pieni pöytä ja tuolit.

Parvekkeiden järjestely

Makuuhuone

Tämä epätyypillinen ratkaisu sopii täydellisesti pienten asuntojen järjestelyyn.

Parvekkeiden järjestely

tutkimus

Parvekkeella voit sijoittaa tietokoneen pöydän (vaikka sinun täytyy tehdä yksittäinen tilaus), useita roikkuu hyllyjä tai matala kaappi paperit. Toimiston sijasta voit varustaa koululaisen työpaikan.

Parvekkeiden järjestely

Urheiluhalli

Vaihtoehto sopii paremmin parvekkeisiin, joissa on useita simulaattoreita, urheiluvälineitä ja joogamattoja.

Parvekkeiden järjestely

Pieni puutarha tai keittiö

Tällainen ajatus antaa omistajille tuoretta vehreyttä jopa talvella. Mutta voit vain laittaa kukkia parvekkeelle kaunis kokoonpano.

Parvekkeiden järjestely
Parvekkeiden järjestely

Lasten kulma

Jokainen lapsi on tyytyväinen riippumatossa, teltassa tai jopa hiekkalaatikossa aivan asunnossa, minikeittiössä tai työpaja. Yhden huoneen huoneistoissa, joissa perheet elävät kasvavalla lapsella, parveke voi olla analoginen erillinen lastenhuone.

Parvekkeiden järjestely

työpaja

Neulomiehillä on ilo tarjota erillinen tila heidän suosikkiammatillensa. Mukaan hankkeeseen workshop on hyvin samanlainen kuin toimisto: se riittää sijoittaa taulukko (ompelukoneella, esimerkiksi) ja hyllyjä varten tarvittavat tiedot, ja ostaa hyvä pöytälampun.

Parvekkeiden järjestely

Home Cafe

Parvekkeella baarissa (esimerkiksi ikkunalaudalla) ja ostamalla muutaman tuolit, voit varustaa erinomaisen minikahvilan. Se on erityisen hyvä, jos ikkuna on sopiva tällaiseen muotoiluun.

Parvekkeiden järjestely

Paikka rentoutumiseen ja rentoutumiseen

Voit laittaa loggia-pehmeän sohvan, keinutuoli, lattiavalaisin, sohvapöytä ja muut kohteet, jotka liittyvät rauhaan ja mukavuuteen. Lisää entourage sopivat verhot parvekkeella, kukka painatus tai puupaneelit.

Parvekkeiden järjestely

Tarkka varastotila

Jos sinulla ei todellakaan ole tarpeeksi tallennustilaa, sinun täytyy laittaa pari lisäkaapelia ja arkkua parvekkeelle.

Parvekkeiden järjestely

Kotikirjasto

Pidä suosikki kirjoja parvekkeella on hyväksyttävää, jos annat tarvittavan lämpötilan ja kosteuden.

Parvekkeiden järjestely

Ideoita pienelle parvekkeelle

Kaikki edellä mainitut vaihtoehdot eivät sovellu pieneen huoneeseen. Tässä tapauksessa sinun on lähdettävä siitä, mikä huone on parvekehuoneen vieressä. Ideoita pieni parveke voi tarjota puhdistumaan ikkunalaudalla muodossa ruokapöytä (jos huoneen vieressä keittiö), rakentaminen kaapin tai asettamalla muutamia tuoleja ja lattiavalaisin.

Parvekkeiden järjestely

Pienen parvekkeen suunnitteluideat tarjoavat usein myös visuaalisen laajennuksen, jota ei tietenkään pidä unohtaa. Joten ei ole toivottavaa käyttää massiivisia koristeelementtejä, karkeita huonekaluja, runsaasti yksityiskohtia. Viimeistelyä varten on parempi käyttää vaaleita värejä ja kiiltäviä pintoja.

Parvekkeiden järjestely

Lämmitetty loggia, joka on varustettu tietyllä tyylillä, tulee varmasti kodin kohokohdaksi, eikä vain lisää käytettyä tilaa vaan myös viihtyisä virkistyspai
kka tai lisätoiminta-avaruus.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

47 − 46 =