Parvekkeen tai loggean luominen omiin käsiisi (39 kuvaa): esimerkkejä sisustuksista ja vinkkeistä

Lasitetun parvekkeen tai logiikan muotoinen arkkitehtoninen elementti on suhteellisen pieni alue, jota usein ei käytetä tai yksinkertaisesti aiheutuu erilaisista roska-aineista. Samalla pieni parveke voidaan muuttaa ja tulla erinomaiseksi virkistys- tai työskentelyalueeksi. Esimerkiksi viimeistelyn ja asianmukaisen rekisteröinnin avulla loggia voidaan muuttaa varsin mukavaksi lepoalueeksi. Nämä useat neliömetrit voivat helposti tulla toimiva huone, jos vapautat ne roskakoriin ja käsittelevät oikein järjestelyä.

Parveke ruokailutilassa

Suunnittelijat pyrkivät maksimoimaan useiden suunnittelutekniikoiden käytön: panoraamakuvan ikkunoista, huonekaluista, sisustustekniikoista, sisustustuotteista, valaistuksesta ja muista vastaavista.

Parveke - täydellinen paikka romanttiselle illalliselle
Myös parveke voi olla loistava paikka rentoutua

Loggiahuoneen valmistelu

Ensinnäkin sinun pitää hoitaa parveke sisäpuolelta omilla kädilläsi. Windowsin pitäisi pystyä kestämään lämpötilahäviöitä ja luonnoksia, ei pitäisi olla mitään halkeamia. Parvekkeen sisällä Hruščovin lattiat tulisi tehdä mahdollisimman lämpimästi ja seinät eristyksissä. Lisäpäällysteenä voit leikata seiniä ja lattiaa keraamisilla laatoilla ja luonnollisella puulla. Kaikki loggia-rakenne riippuu materiaalimahdollisuuksista ja valituista ideasta.

Työalue pienellä parvekkeella

Jos voit tuskin kuvitella tulevaa suunnittelua parvekkeet ja loggias, voit kysyä apua suunnittelija, joka tarjoaa ideoita, jos haluat luoda asettelu parvekkeelle Hruštšovin päättyy, sekä apua valintaan tiimin suorittamaan valmistavasti pieni huone huoneisto. Paras aika aloittaa maali on alkukeväästä. Kaikki huonekalut ja vanhat asiat on poistettava parvekkeelta tai parvekkeelta, mukaan lukien lattian ja seinien vanha pinta, eli puhdistaa sisempi huone viimeistelyyn. Samaan aikaan voit itse tehdä tällaista työtä ja laittaa huonekaluja asuntoon.

Kaappi liitettynä parvekkeella

Suunnitteluvaihtoehdot

Vain muutaman metrin päässä pieni huone luovat parvekkeen harmonisen sisätilan työhön tai vapaa-aikaan. Ideana voit ajatella mahdollisuutta järjestää talvipuutarha parvekkeella tai leikkipaikalla lapselle. No, jos parveke liittyy Kruščovin keittiöön, voit harkita vaihtoehtoja ruokasalin järjestämiseksi sukulaisille ja vieraille. Kaikki rajoitetaan vain mielikuvituksella, koska ideat voivat olla moninaisia. Parvekkeen sisäosat olisi luotava ottaen huomioon, mihin Hruščovin vyöhykkeeseen se on tarkoitettu.

Jos Hruščovin ystävät usein keräävät esimerkiksi jalkapallo-ottelun tai juovat teetä, voit mielellään järjestää tarvittavan huoneen parvekkeelle. Siksi avoimen parvekkeen suunnittelu on tehtävä viisaasti. Voit tarjota vaihtoehtoja ikkunoiden viimeistelyyn verhoilla ja kasveilla, jotta loggia on kaunis ja moderni ulkonäkö.

Talvipuutarha parvekkeella
Virkistysalue ja puutarha parvekkeella
Parvekkeen koristelu kasveilla

Parvekkeen koristelu elävien kasvien kanssa
Kesä lasten parvekkeella
Lastenhuone, joka ulottuu parvekkeen kustannuksella
Kesällä vieraat voivat kutsua teetä parvekkeella
Mukava ruokailutila parvekkeella
Parveke valossa maalaismainen tyyli
Parveke kaupungin asunnossa voi tulla rauhalliseksi saareksi
Parveke talosi on helppo koristella pöytä ja tuolit, luoda uusi paikka viestintää

Huonekalujen valinta

 1. Nykyään monet valmistajat tarjoavat erikoiskalusteita sellaisen pienen huoneen suunnitteluun. Se sopii lähes kaikkiin huonekaluihin, mutta on parempi valita kosteutta kestävä. Jos parvekesuunnittelu edellyttää avoimuutta (ei ikkunoita), on suositeltavaa huolehtia vedenpitävistä suojist
  a. Joten voit säästää huonekalut pilaantumiselta.
 2. Jos sisäinen tila on kapea ja tiukka, on suositeltavaa harkita muuntajan vaihtoehtoa tai mieluummin sisäänrakennettua huonekalua. Tämä Hruščovin kapean parvekkeen muotoilu maksimoi tilan käytön.
 3. Huonekalut voidaan tehdä eri materiaaleista: muovi, puu ja metalli, dacha-muunnokset sallitaan "palmun" muodossa omilla käsillä. Kaikki esimerkit huonekaluista ja koristelu omalla kädellä ovat täällä sopivia.
 4. Ilman mukavaa virkistysaluetta Hruščovissa, jossa on mahdollisuus rentoutua, mikään ei katoa. Ajatuksena on esimerkiksi esimerkki, jossa pieni sohva sopii parvekkeen tilaan. Sitä voidaan täydentää sohvapöydällä ja pienellä televisiolla. Tällainen parvekkeen muotoilu on erityisen tärkeä, koska on mahdollista viihtyä ja mukavasti nauttia suosikkielokuvastasi häiritsemättä perheenjäsenten lepoa. Tällaiset ajatukset ovat varsin merkityksellisiä, varsinkin yhden huoneen huoneistoissa.
Parvekkeen alkuperäinen muotoilu vaaleissa väreissä
Viihtyisä työalue parvekkeella, sopii viestintään
Mukava oleskelualue parvekkeella
Laconic huonekalut pieni parveke

koristelu

 1. Parvekkeen alkuperäinen sisustus on mahdotonta ilman sisustusta. Ajatuksena voit käyttää erilaisia ​​koriste: koristeöljylamppuja, matot ja tyynyt värillisiä tekstiilejä, lintu häkeissä ja ruukut kasveilla, joka koristaa kaikenlaista ikkunoita.
 2. Kasveja sisältäviin ruukkuihin tulisi kiinnittää erityistä huomiota. On toivottavaa koristella parveke kukilla, jotka reagoivat hyvin lämpötilan muutoksiin. Esimerkiksi kääpiö sitruspuita täydentää täydellisesti parvekkeen sisätilaa. Lisäksi tällaiset kasvit eivät ainoastaan ​​koristele ikkunoiden ulkonäköä, vaan heikentävät erityisen herkän miellyttävän tuoksun.
 3. Jos huone mahdollistaa, voit jopa sijoittaa BBQ: n huoneeseen. Tämä vaihtoehto sopii kuitenkin vain maalaistalon terassille. On suositeltavaa harkita mallia, jolla on huppu, jotta grillata grilli oli mahdollista ja huonolla säällä.
 4. Älä unohda musiikkikeskusta tai televisiota, koska siinä ei ole tarpeeksi ikkunoita ja kaunis näköala hyvällä tuulella. Tämä nostaa henkiä tai vain häiritsee kun tylsistynyt.
 5. Sisustus voi olla kauniisti koristeltu omilla käsillä erilaisilla julisteilla ja maalauksilla. No, itse pöydällä voi olla koristeltu kuppi tai tuoreita kukkia, kudottu maljakko kauden hedelmillä ja älykäs pöytäliina.
Kaunis sisustus parvekekoristukseen
Kukat sopivat erinomaisesti parvekkeelle
Parvekkeen koristelu kukilla ja epätavallinen maalaus
Parvekkeen koristelu hyllyillä, huonekaluilla ja kasveilla

valaistus

Tietyllä kokemuksella työskentelystä sähkön kanssa on aivan mahdollista toteuttaa valaistus parvekkeella omilla kädilläsi. Sähköjohtojen asettamista varten on mahdollista käyttää vapaata sisätilaa, joka pysyy maalipeitteen ja lämmittimen välissä. On suositeltavaa sijoittaa johdot itselleen erityisellä kotelolla estääkseen niiden syttymisen. Tällöin paikka olisi valittava siten, että vuoraus on mahdollista poistaa nopeasti mihinkään toimintahäiriöön.

Yleensä on tehty vaneria tai kipsilevyä. Niissä on tarpeen merkitä etukäteen ja katkaista aukot kytkimiin ja pistorasioihin. Kun loggia on eristetty, katto on myös eristetty. Siksi sisäänrakennetut valaisimet on helppo asentaa. On syytä miettiä huomaamatonta ja pehmeää valaistusta. Tässä voit näyttää mielikuvituksesi. Esimerkiksi jos huone on tarpeeksi suuri, voit tehdä erillisen valoalueen sohvan tai tuolin viereen. Joten voit tehdä kaksitasoisen valaistuksen.

Valaisimet voivat olla tavallisten hehkulamppujen ja myös valodiodin kanssa. Ne voidaan asentaa kattoon, seiniin ja jopa lattialle. Pienen talvipuutarhan läsnä ollessa voit jopa tehokkaasti korostaa kasvit tai muut sisätilat. Pöydän ympärillä voit ajatella yli ja seinää seinälle.

Parvekkeen valaistus kiinteillä valaisimilla
Parvekkeen valaistus sisäänrakennetulla valaisimella
Parvekkeen valaistus seinävalaisin
Parvekkeen valaistus sisäänrakennetuilla valaisimilla ja seinävalaisin
Parveke huipputekniikan tyyliin
Parveke ja huoneisto skandinaaviseen tyyliin
Tällaista parveketta voidaan käyttää sekä työhön että viestintään
Parveke lasiovilla levätä varten
Parveke voi toimia henkilökohtaisena työpaikkana
Pieni työskentelyalue parvekkeella
Leväpaikka avoimella tilavalla parvekkeella
Parveke, jossa on tiiliseinä ja laattalattia
Kulmasohva parvekkeella
Vyöhyke päivällä lepää lukemalla parvekkeella
Parvekkeella työskentelytila, erotettu makuuhuoneesta
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 3 =