Indretning af et orange soveværelse (35 billeder): gode designeksempler

Orange farve i interiøret er en kilde til varme, munterhed og munter stemning. Det ser ud til, soveværelse design giver ikke mulighed for en sådan ordning, fordi dette rum er beregnet til afslapning. Men med korrekt valg af farver, en kombination af møbler og dekoration, orange soveværelse er i stand til at opfylde de æstetiske og fysiologiske behov: glat træthed efter en arbejdsdag, for at skabe en romantisk stemning om aftenen, for at skænke lyse livlighed vågne.

Orange-hvidt soveværelse
Oransje-hvide børneværelse
Orange væg i soveværelset

Regler for at bruge orange i soveværelset

Det er ikke helt sandt, at den orange farve er noget lyst og festligt. Den har mange nuancer: mørk og lys, lys og pastel, gennemsigtig-lys og fløjl dyb. Selv lyse gul-orange farver vil være passende og harmoniske i soveværelset, hvis du følger de anbefalinger, som designerne deler:

 • Kalme orange nuancer kan fungere som en generel soveværelse baggrund. Vindende ser design, hvor tapet, gardiner og indretning opretholdes i et enkelt udvalg af skiftende farver: fra gul-orange til brun-chokolade.
 • En lys orange farve er bedre at bruge fragmentarisk. Lad det være et tapet på hovedet af sengen, indretningen, gardinerne eller tæpperne.
 • Mættede nuancer er ikke egnede i det indre af små værelser, fordi de visuelt skjuler ledig plads.
 • Egenskaben ved at "krympe" rummet vil være nyttig til visuel korrektion af lange smalle rum, hvis du bruger en lys farve på de smalle sider af rummet og neutrale varme nuancer på de brede.
 • Den mest berettigede brug af orange nuancer i rummet, som har mangel på naturligt lys: i værelser beliggende på nordsiden.
Creme orange soveværelse med en sort seng

Overmætning af beboelsesrum med lyse farver er uønsket for hurtige tempererede irritable mennesker. Men det betyder ikke, at favoritfarven skal opgives. I interiøret er der altid plads til lyse designelementer, hvis du fortynder dem med lysneutral nuancer.

Orange soveværelse og dekoration muligheder
Beige og orange soveværelse
Orange væg og accenter i soveværelset
Orange tekstiler i børnenes værelse

Orange-hvidt soveværelse
Orange lysekrone i soveværelset
Orange-gule møbler i børnehaven

Gulv, loft, vægge, møbler eller indretning - farve muligheder

Orange soveværelse kan ikke fra gulv til loft have en catchy rig farve, ellers hvile i det vil være svært. Hvordan er det bedre at bruge orange skalaen, så den ikke har en vækkende effekt og giver æstetisk nydelse?

vægge. Orange tapet kan bruges på hele overfladen af ​​væggene, hvis de har lys orange nuancer og suppleres med diskret mønstre. Fra en enkeltfarvet lyse farve bør det ikke kasseres, men tapetet skal klistres, så de fra soveren var ude af syne. Væggen i sengens seng er bedst til dette.

Orange vægge i soveværelset

lofter. Moderne dekorationsmaterialer giver dig mulighed for at udføre ethvert design af loftet, herunder multi-farvet. Et enkeltfarvet blankt loft i interiøret hjælper med at korrigere den lave højde af rummet, men den bør ikke være fuldstændig orange, for ikke at have den nøjagtige modsatte virkning. Små kontrastindsatser, tegning er tilladt.

Hvid-orange loft i soveværelset

Paul. Det oransje gulv i lejligheden behøver ikke at have en ren åben farve. I det indre af soveværelset vil de varme woody brune fersken nuancer af gulvbelægningen og en lille fluffy sengemad af honning nuance se godt ud.

Orange tæpper i soveværelset

Hvis soveværelsesdesignet indebærer installation af orange møbler, skal vægge, gulv og loft bedre opretholdes i et neutralt farveskema, ellers vil der være et overskud af lysstyrke.

dekoration. Dekorelementerne bringer en særlig charme til indretningen, men overdriver det ikke med dekorationer i en enkelt farveopløsning. Lad interiøret have en række farver, og så bliver det harmonisk.

Orange pude i soveværelset
Dekorerer et orange soveværelse
Orange-blå lyse børn
Orange-brune børn
Orange brune tekstiler i soveværelset

Farver-ledsagere til et orange soveværelse

Hvilke farvekombinationer vil være relevante i det indre af soveværelset, så det ikke bliver til et usmageligt sæt af forskellige elementer? Udvikling af soveværelset, med valg af en ekstra farve bliver nødt til at arbejde.

 • Skygge af brun - en fremragende tilsætning til det oransje soveværelse i orientalsk stil.
 • Hvid passer perfekt til orange, men har en uhensigtsmæssig evne til soveværelset til at forbedre lysstyrken og kontrasten i interiøret. Det er tilladt at bruge ikke rene farver, men deres nuancer: hvidkrem, alabaster, farven af ​​smeltet mælk, elfenben.
 • Store ser blå ud i duet med orange. Men som med brugen af ​​hvid har denne kombination en overdreven kontrast. Derfor er det nødvendigt at vælge en række lys nuancer: gul-orange og havgrøn, abrikos og turkis, honning og lys violet.
 • Delicious kombination skaber en tandem af orange og grøn, men også lysets lysstyrke skal indstilles, idet man nægter rene farver til fordel for et roligere udvalg af oliven, pistacien.
 • Grå farver skaber i det orange interiør den meget ro, der er nødvendigt for soveværelset.
Blå-Orange Soveværelse
Hvid-orange børneværelse
Orange-grøn accenter i det indre af soveværelset
Hvide og orange gardiner i soveværelset
Orange-lilla møbler i børnehaven
Orange-gule børn
Orangegrå soveværelse
Smukke orange-hvide børneværelse

Orange humør til en behagelig hvile

Rummets professionelle design er bygget på højst fire grundlæggende farver. For soveværelset bør du begrænse dig til to nuancer til det overordnede design af rummet og to til at tilføje som små farvepunkter. Følgende kombinationer af finish og indretning vil se godt ud:

 • Tandem tapet orange og grøn skygge (pistacie, oliven osv.), Brune beige gardiner, tekstiler i hvid-creme og chokolade toner.
 • Hvidmure vægge med et orange mønster, brun-beige tekstiler, gul-orange gardiner.
 • Gråblå vægge med tilsætning af orange indsatser, brun-beige tekstiler, gardiner i hvide og blå toner.
 • Gul-orange tapet, gardiner og tekstiler af sand og creme nuancer.
 • Vægge med et orange-sort mønster (kun i sengens seng), tapet med neutral skygge, gardiner af gul-orange nuance, tekstiler i grå-sort-orange toner.
 • Tapet dæmpet orange skygge, terracotta nuancer, beige-brun tekstiler.
 • Forsigtigt fersken tapet, gardiner af chokoladefarve, tekstiler i creme og lysebrune nuancer.
Orange væg i det indre af soveværelset

Designet af det oransje soveværelse kan ikke begrænses ved brug af et spektrum af nuancer, hvis korrekt organiseret belysning. Dæmpet lys dækker overdreven lysstyrke. Og så om aftenen giver atmosfæren dig mulighed for at slappe af, og om morgenen energi og munter.

Orange gardiner, en lænestol og en sofa i soveværelset
Grå, orange og hvide farver i det indre af børnenes soveværelse
Hyggeligt sort og orange soveværelse
Orange, hvid og turkis farver i det indre af børnenes soveværelse
Orange accent i soveværelset
Orange accenter i det sorte og hvide soveværelse
Brun, orange og hvid i soveværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 40 = 46