Zwart plafond in het interieur (20 foto’s): ontwerp en spectaculaire combinaties

Een charmant ontwerp dat een huiselijke sfeer van vrede en comfort geeft, is de droom van veel mensen. Cosmetische of revisie reparaties achtervolgen ons door het leven. Vaak doet zich de moeilijke vraag voor dat een persoon naar boven komt om een ​​stijl te ontwikkelen in zijn eigen appartement of in een landhuis.

Zwart plafond in de keuken met eiland

Banal en geslagen door tijdopties, bijvoorbeeld het lijmen van saaie kleurenbehang in de gang, verliezen geleidelijk hun relevantie en relevantie. Ze worden vervangen door gewaagde en memorabele ontwerpoplossingen. Een van de meest populaire opties van vandaag is een elegant zwart plafond in een appartement of een ander residentieel gebouw.

Zwarte kleur: advies van psychologen

Donkere tinten worden gekenmerkt door een hoge verzadiging en een volledig absorberende diepte. Zwarte kleur in de kamer is een soort symbool van levenskracht, het vormt een sfeer van veiligheid en comfort.

Om te kiezen welk zwart plafond u moet kiezen, moet u zeer zorgvuldig benaderen vanwege persoonlijke intolerantie of een aantal stereotypen die in de samenleving zijn toegepast. Deze schaduw in de kamer werpt een soort uitdaging voor de persoon op, en zorgt voor beslissende veranderingen. Dat is de reden waarom de beslissing over de juistheid van zwarte tonen in het interieur van de woonkamer, hal, badkamer en andere woongebouwen zeer individueel is.

Zwart en wit plafond in de slaapkamer

We schilderen het plafond in het zwart: kenmerken en voordelen van design

Het zwarte plafond in het interieur wordt gekozen door gedurfde en onafhankelijke persoonlijkheden met een sterk karakter en een sterke geest. Maar vergeet voordat u een reparatie start niet dat donkere plafonds de mogelijkheid hebben om objecten visueel te benaderen. Daarom wordt aanbevolen om oppervlakken van dergelijke tinten alleen in een ruimte met een hoog plafondniveau te plaatsen.

Zwart plafond in een witte badkamer

Nuttige feiten over de plafonds van de kleur van de nacht:

 1. Zwarte kleur is ideaal gecombineerd met bloemenprints en levendige, sappige tinten - geel, oranje, enz. Een vergelijkbare combinatie van kleuren presenteert de projectie van een echte sterrenhemel of een hele melkweg in de gang of hal.
 2. De combinatie van tegenstellingen - wit en zwart - vormt een luxueus appartementontwerp. En de genodigden zullen opnieuw overtuigd worden van de juistheid van de esthetische smaak van de eigenaar.
 3. Zwarte kleur absorbeert geen natuurlijk licht, maar geeft het een aura van mysterie.
 4. Het matzwarte plafond versterkt meerdere keren het panoramische effect.
 5. Donkere tinten vereisen een categorische afwijzing van traditionele gordijnen. Vervang ze met oprolmogelijkheden in de woonkamer of hal.
 6. Zwart glanzend spanplafond heeft het effect van reflecterende objecten (een spiegeleigenschap).
 7. Als je besluit om de kleur in de kamer een beetje zachter te maken, zal er hulp komen met lampen (kroonluchters, staande lampen en schansen).
Zwart plafond met balken in de woonkamer

Zwart vals plafond past bij de eisen van verschillende moderne stijlen:

 • Urbanistiek - de kleuren in de kamer zijn overwegend grijs, een stilistische toevoeging aan de elementen van een grote stad (restjes kranten, foto's, details uit het dagelijks leven);
 • hightech - hoge functionaliteit in elke kamer (in de woonkamer, toilet, hal);
 • minimalisme - het verwachte effect kan worden verbeterd door gedempte achtergrondverlichting;
 • etnische opties - het vullen van het interieur met de traditionele elementen van nationaliteiten (rode decoratie, decoratie met een tekening);
 • Art Deco - ontwerp in een levendige, verzadigde kleur.

De donkere achtergrond is een voordelige optie en een grote ruimte voor de manifestatie van fantasie bij het versieren in elke kamer: in het toilet, hal, hal, enz.

Zwart glanzend plafond in de keuken
Zwart plafond met schijnwerper in de badkamer

Zwart plafond in een gezellige slaapkamer
Zwart glanzend plafond in een lichte slaapkamer

Zwart plafond in de eetkamer
Zwart mat plafond in de keuken

Zwarte kleur in het interieur van woonruimten

De meest voorkomende oplossing is een zwart plafond in de keuken, in de woonkamer, in de badkamer of in de gang. De huisstijl met donkere tinten benadrukt de ernst en zal uw ogen niet afleiden van het overschot van verschillende kleuren.

Verschillende oplossingen voor woonkamers:

 1. Badkamer decoratie. Een gedurfde combinatie van rood en zwart vult het ontwerp met heldere tonen, past zich aan aan een beslissende harmonie.
 2. Een mogelijke optie voor de gang - we ontmoeten de gasten met een opgewekte stemming. Het witte onderste deel van het tweelaagse plafond, de spiegels aan de muren en de afwezigheid van vloerbedekking op de vloer.
 3. Aantrekkelijke woonkamer. Rode afwerking van sommige delen met een verzadigde plafondkleur.
 4. Ontwerp voor andere kamers. In de gang kan het toilet een zwarte kleur gebruiken met impregnaties van wit of rood (naar keuze van de eigenaar). Minimalisme in dergelijke gebouwen is welkom.

Vergeet niet dat een heldere en relevante tekening kan worden gedecoreerd en nieuwe accenten kan leggen in het interieur van elk appartement.

Zwart en witte slaapkamer

Multi-level structuren van plafondoppervlakken

De ontwerpen met meerdere niveaus kunnen de schoonheid en het mysterie van het zwarte plafond benadrukken en benadrukken. Een glanzend zwart plafond met twee niveaus vult het interieur met nieuwe kleuren en creëert een persoonlijk ontwerp. Een succesvolle oplossing voor moedige individuen is het contrasterende zwarte plafond (het ontwerp van een van de niveaus op een lichte toon). Deze optie trekt de ogen en laat een spoor achter in het geheugen.

1
Twee-niveau zwart en wit plafond in de woonkamer

Plafonds met twee niveaus worden het belangrijkste accent van het ontwerp met een bekwame combinatie van verschillende kleuren en prints in de kamer. Het is bijzonder en duur om het oppervlak van het plafond te zien bij het toepassen van bloemrijke patronen met digitaal printen.

Zwarte kleur is geschikt voor het afwerken van elke kamer: het gebruikelijke ontwerp in de gang, badkamer, toilet, woonkamer veranderen. De belangrijkste voordelen van spanplafonds van deze kleur zijn hun betaalbare prijs en bedieningsgemak.

Het zwarte plafond in het interieur heeft dus, naast het aantrekkelijke uiterlijk, een belangrijke praktische betekenis. Verlaagde plafonds zijn betrouwbaar en duurzaam zonder gebreken. Bovendien is de zorg voor dergelijke structuren eenvoudig genoeg - de noodzakelijke natte reiniging in de kamer kost niet veel tijd en moeite.

Multi-level zwart plafond
Twee niveaus zwart en wit plafond in het interieur
Zwart plafond in de eetkamer
Zwart plafond en muren in de kamer van een tiener
Zwart en wit mooi plafond in de slaapkamer
Prachtig zwart plafond met veel verlichting in de badkamer
Zwart plafond en wanden in de slaapkamer
Zwart mat plafond in het huis
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

49 + = 52