Vangst voor gordijnen – klassiek unfading (33 foto’s)

Vergrendeling van de gordijnen in een bepaalde positie verandert visueel de vorm van de raamopening, verbetert de comfortabele omstandigheden in de kamers. Met succes het decoreren van de ramen, benadrukken prachtige plukken voor gordijnen op subtiele wijze de uniciteit van het interieur.

Ophalen voor fluwelen gordijnen
Beige en roze gordijnen met pick-up
Stofophalen voor gordijnen

Ophalen in gordijnen

Doel en functionaliteit

Door gordijnen, gordijnen en gordijnen is het niet altijd mogelijk om de stroom zonlicht die uit een raam komt te regelen. Aanpassen van de natuurlijke verlichting van de kamers laat de originele accessoires in de vorm van tapes, clips, borstels, andere decoratieve elementen. Ze helpen het compositorisch ontwerp van vensters te voltooien door weelderige, diepe gordijnen te maken of de gordijnen sierlijk gebogen lijnen te geven.

Vang voor gordijnen van kralen
Ophangketting voor gordijnen

Opvouwbare gordijnvangers

De liften voor gordijnen die een dunne stof in een kleine assemblage verzamelen, vullen de kamer met gemak, elegantie en luchtigheid. Door het vormen van grote, zware plooien op de gordijnen in het kader van deur- of raamopeningen, creëren ze het effect van luxe, stevigheid, rijkdom. Dergelijke accenten in het interieur, zoals borstels, riemen of haaknaalden voor gordijnen, transformeren ramen. Ze maken het gordijn tot een opvallend en expressief stuk decoratie.

Grijp voor klassieke gordijnen

Vang voor gordijnen in de vorm van bloemen

Materialen van vervaardiging

Decoratieve apparaten voor het geven van gordijnen van een soort die overeenkomt met het bedachte idee kunnen van alle details worden gemaakt: van gewichtloze zijden linten tot metalen kettingen. Geschikte elementen voor hun productie zijn materialen:

 • textielstoffen;
 • leer;
 • vlecht;
 • garen;
 • kant;
 • snoeren;
 • kralen;
 • knopen;
 • steentjes;
 • broche;
 • suspensie.
Babyspullen voor gordijnen
Eco-vriendelijke gordijnen
Pick-up bar voor gordijnen

Rieten of haaknaalden voor gordijnen kunnen kralen, ringen, borstels van franje combineren. In het etnische interieur bevatten ze patronen met bloemen, folkornamenten. Om keuken- of landelijke gordijnen exclusief te maken, kunt u voor de decoratie de details van keramische gerechten, gebogen metalen bestek en andere geïmproviseerde middelen gebruiken. Zacht speelgoed met gordijnen is interessant en leuk in de kinderkamer.

Vang voor gordijnen in de vorm van feeën
Tie-up stropdas voor gordijnen

Verzamel het raam dat het raam op de juiste manier siert, zonder het aan de muur te bevestigen, laat gordijnrails op magneten en contactband voor klittenband toe. Met hun hulp kunt u de gordijnen in het middengedeelte van een breed raam richten of naar de kroonlijst tillen. Voor luxueuze composities zijn er elementen van raamdecoratie met exotische bloemen van satijnen linten, nobele penselen met gouden en zilveren draden.

Gordijnen met pick-up in de woonkamer
Grijp voor gordijnen met steen
Kabels voor gordijnen

Ontwerpopties

Voor monochrome gordijnen zijn kleurrijke, flitsende accessoires geselecteerd. In de algehele compositie zien ze er lichtpuntjes uit, waardoor een rustige inrichting ontstaat. Laconische doeken kunnen effectief worden verbonden met touw, touw, touw met behulp van zeeknobbels. Veelkleurige, elegante gordijnen volstaan ​​om dichte stroken stof in pastelkleuren op te pikken. Om een ​​romantische sfeer te creëren, kunnen pick-ups voor gordijnen worden versierd met bogen, oude munten, medaillons.

Ophalen voor gordijnen met borstels
Vang voor gordijnen in de vorm van linten

In kleine keukens lijken gordijnen die zijn verbonden met asymmetrie aantrekkelijk. Aan de ene kant worden ze opgepakt met vlechten met borstels, stroken stof op klittenband of op een andere manier, aan de andere kant van de stof blijven ze in een rechtgetrokken staat. Bij veelvuldig openen van venstervleugels of het plaatsen van binnenbloemen op de vensterbank is het ook handig om gordijnrails op magneten te gebruiken. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel de positie van het blad wijzigen.

Magnetische elementen voor gordijnen
Sluiting voor gordijnen op een magneet
Catcher voor metalen gordijnen
Ophalen voor gordijnen in maritieme stijl

Ontwerpideeën

Bij het versieren van ramen van woon en administratief gebouw is het wenselijk om de artistieke beslissing van het interieur te volgen. Meestal is het toegewijd aan een bepaalde stijl:

 • klassiekers, die worden gekenmerkt door een combinatie van elegantie en luxe, omvat het gebruik van producten gemaakt van fluweel, zijde, satijn;
 • De landelijke stijl wordt geassocieerd met eenvoud en naïviteit, uitgedrukt in het gebruik van natuurlijke materialen, eenvoudige tekeningen op stoffen en podhvaty;
 • oosterse Arabische stijl. De elegante parelsnoeren op doorschijnende gordijnen naderen het, luxueuze brokaattapes op rijke gordijnen, pompeuze penselen op gordijnstoffen.
Wandhaak voor gordijnen
Gordijnen met pick-up in de gang
Vangen voor gordijnen in de stijl van de Provence

Onbeperkte mogelijkheden voor verbeelding, creativiteit en creativiteit zorgen voor moderne stijlen. Hiermee kunt u originele haken maken voor gordijnen met een unieke configuratie, om te experimenteren met het gebruik van ongebruikelijke objecten.

Gordijnen met pick-up in het binnenland van de Provence
Grijze gordijnen met pick-up

Praktische tips

Door de hele lengte van de gordijnen langs het raam kunnen plectra op verschillende manieren worden geplaatst. Houd hen stevig vast aan decoratieve bevestigingsmiddelen die op de muren zijn bevestigd: haken, vignetten, rozetten. Meestal worden de houders van raamgordijnen voor de keuken, woonkamers op een hoogte van 1-1,2 m van het vloerniveau geplaatst, naast de vensterbank. Ze zijn bevestigd nadat de aan de dakrand opgehangen doeken de gewenste vorm hebben gekregen.

1
Gordijnen met snoerplukken
Gordijnen met oprapen in het interieur van de slaapkamer
Vang voor gordijnen met steentjes

Gordijnen voor de ramen moeten worden opgehaald, rekening houdend met de verhoudingen van de kamers. Optisch vergroot de vensteropening van de laaggeplaatste elementen voor gordijnen. Wanneer ze dichter bij het plafond worden bevestigd, creëren ze de illusie dat de hoogte van het venster wordt verhoogd. De uiteindelijke beslissing wordt genomen in overeenstemming met de individuele eigenschappen van het weefsel en de ontwerpsamenstelling van de decoratie van het pand.

Gebreide haken voor gordijnen
Pick-ups voor gordijnen met borduurwerk
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

55 − 53 =