Thuisbar in het interieur: een compacte vakantie (50 foto’s)

Het woord "bar" kwam uit Amerika. Het is daar dat ondernemende eigenaren van een aantal drankgelegenheden, wetende dat tijd geld is, zich ontdoen van tafels en stoelen en hun klanten hebben getransplanteerd naar hoge en niet erg comfortabele ontlasting. Krukken geplaatst voor een houten bar - een barrière die bezoekers van planken met alcoholische drank scheidt. Het idee was succesvol. Klanten benaderden de "barrière", bestelden een drankje en omdat het niet erg comfortabel was om te zitten, bleven ze niet lang. Dit verhoogde de capaciteit van instellingen, en daarmee de winst. Na verloop van tijd verloor het woord "barrière" het einde en alleen de "balk" bleef over.

Thuisbalk
Thuisbalk
Thuisbalk

Tegenwoordig is de balk al een bekende definitie. En dit is niet alleen een instelling die gespecialiseerd is in de verkoop van alcohol en snacks, maar ook een apart gedeelte in het huis waar de verzameling alcoholische dranken zich bevindt, verschillende apparaten voor het maken van cocktails en gebruiksvoorwerpen voor hun gebruik.

Thuisbalk
Thuisbalk

De thuisbar is een indicator van het materiële welzijn van de eigenaars, een helder individueel detail in het interieur.

Thuisbalk

Met behulp van deze hoek kunt u uw huis levendiger en gezelliger maken, de functionele gebieden benadrukken, het ontwerp benadrukken. Daarnaast is de thuisbar - een ontmoetingsplaats met vrienden, aangename informele communicatie, een plaats van redding van blues en depressie.

Thuisbalk
Thuisbalk

Wanneer u van plan bent om een ​​bar in uw huis te plaatsen, moet u eerst bepalen in welke zone deze zich bevindt, welke functie u wilt uitvoeren. Het is heel belangrijk dat het harmonieus past in het interieur van de hele kamer, in overeenstemming met het ontwerp.

Thuisbalk
Thuisbalk

Een thuisbalk kan uit twee typen bestaan: stationair (met een eigen vaste plek) en mobiel (mobiel).

Thuisbalk

Stationaire bar

Thuisbalk

Voor frequente, vriendelijke feesten en zakelijke bijeenkomsten met een groot aantal mensen, kunt u een hele bar in het huis organiseren. Stilistisch verfraaien met verlichting, spiegels, posters, leisteen, decoratieve planken met een bril en accessoires voor het maken van cocktails. Zet er een bureau-tafel, hoge stoelen, speciaal meubilair in, met kasten-vitrines met je favoriete drankjes, een koelkast, een gootsteen. Deze versie van de wijnbar is goed voor een groot landhuis.

Thuisbalk
Thuisbalk

Voor een studio-appartement is een goede optie een verticale rek (barreuning) met een apparaat voor flessen en glazen met een tafelblad.

Thuisbalk
Thuisbalk
Thuisbalk

Het werkblad kan, afhankelijk van het ontwerp van de keuken, glas, hout of van enig ander materiaal en in verschillende vormen zijn. Een dergelijk rek zal multifunctioneel zijn, aangezien het, naast de plaats van bereiding en consumptie van cocktails, kan worden gebruikt voor het serveren van desserts, snel ontbijt en diners. Met behulp van een verticale balk kunt u de keuken visueel scheiden van de rest van de kamer.

Thuisbalk
Thuisbalk

Vaste minibar

Thuisbalk

Als er geen mogelijkheid is om een ​​hele kamer of zelfs een deel ervan toe te wijzen voor de opslag van alcohol, kunt u altijd aan de "mini-bar" -optie blijven.

< div id="attachment_23091" class="wp-caption alignnone" style="max-width: 736px;"> Thuisbalk

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + = 6