Schuifladekasten in het interieur van het appartement of huis (50 foto’s)

Monumentaal en innovatief, majestueus en solide, gemaakt van een reeks MDF of spaanplaat - hij is de kast. De ruimte van een appartement, een huis en zelfs een kantoor, een gemeentelijke instelling is moeilijk zonder te stellen. Degene die verschillende problemen tegelijk oplost, dient als onderdeel van een algemeen headset en onafhankelijk element, kan een versieren het interieur in een bepaalde stijl, waardoor een centraal focuspunt of fuseren met het totale ontwerp. Maak je interieur feestelijk en speciaal, schrijf er eenvoudig een kast in. Geheimen - net onder!

Beige en witte kledingkast in de woonkamer
Beige en witte spiegelkast
Designer bruin-witte kledingkast in de woonkamer

Kast: het vermogen om veel taken op te lossen

De legende zegt dat het prototype van de kast kan worden beschouwd als een kledingkast, uitgevonden door Napoleon Bonaparte zelf. Andere bronnen beweren dat het prototype is uitgevonden door de Spanjaarden die in hun krappe appartementen wonen. Maar één ding blijft duidelijk: het waren de Amerikanen die de deur "op wielen" creëerden en langs de handleidingen aan de zijkant liepen. Sovjet-ruimte verrassing innovatieve kast pas aan het begin van de jaren 1990, maar een volwaardig deel van het interieur van de kast is pas onlangs beschouwd. Sindsdien is de gevel versierd met spiegels, glas in lood, glas met artistieke schilderingen, rotan, lianen en zelfs decoupage-elementen.

Grote kledingkast - kleedkamer in het appartement

Echter, het decor - een beetje later. Nu leren we over de taken waarmee het kabinet "perfect" sluit. Nu is het heel eenvoudig om een ​​van de moderne modellen voor uw huis of werkplek te kiezen!

Dus, de kasten in het interieur helpen:

  • organiseer de ruimte van de kamer. De kast, nauwkeurig gemaakt voor de grootte en vorm van de kamer, standaard of ingebouwd - is het gebruik van elke centimeter op competente en gepaste wijze. Met schuifdeuren kunt u elke plaats voor de kast kiezen en hoeft u voor uw slaapkamer geen meubels meer te kopen en te raden wat de juiste indeling is;
  • om een ​​maximum aan dingen op te slaan in één gebied. Modern kasten in het interieur zijn niet alleen licht en stijlvol stuk, maar maken het ook mogelijk om binnen accessoires en schoenen, kleding en textiel, beddengoed en zelfs de hele massa te plaatsen. Het belangrijkste hier is een vakkundige vulling;
  • zonering van het grondgebied. Een dergelijk scheidingselement helpt niet alleen om dingen netjes te houden, maar ook om het slaapgedeelte te scheiden van het werkgedeelte, bijvoorbeeld in een studio-appartement van 20-25 vierkante meter. In dit geval kan de gevel van de kast een enkele eenheid worden met kleurvulling en het decoreren van het slaap- of werkgebied;
  • visueel uitbreiden of "trekken" van de kamer. Het volstaat alleen om een ​​kleerkast-coupé van een bepaalde maat te bestellen en die manier van versieren van de gevel te gebruiken, die hierbij helpt;
  • versier de kamer. Het maakt niet uit welke kamer wordt gekozen voor het kabinet, moet het een perfecte harmonie, niet alleen met de overheersende kleur palet van de kamer, maar met andere meubels, met de stemming en fantasie eigenaren. Alleen op deze manier zal hij volledig "van hemzelf" worden en zowel lid van de familie als gasten zijn!
Kast in de woonkamer

Let op: laat u bij het kiezen van een kast leiden door zijn optimale totale afmetingen. De praktijk leert dat met elk jaar het aantal dingen alleen maar toeneemt, ze hebben allemaal een enkele opslagruimte nodig, praktisch en functioneel. Laat het zo groot mogelijk zijn!

Witte kledingkast in de woonkamer
Zwarte kast in de woonkamer
Boekenkast-vak in de woonkamer

Kast met kersenbloesem in de woonkamer
Bruin-witte kledingkast
In reliëf gemaakte witte voorgevel van de schuifdeurgarderobe
Schuifgarderobe met matglas

Praktisch: materialen en apparatuur

Alleen een betrouwbare, onderhoudbare en gemakkelijk te beheren kast kan zijn gepaste positie aannemen als een centraal punt van het interieur. Daarom, kies modellen, overweeg opties en vergelijk het ene ontwerp met het andere, let op 2 belangrijke componenten.

Witbruine inbouwkast in de woonkamer

Dit zijn:

  1. Een coupesysteem dat als een frame dient en bestaat uit geleiders, rollen, deurkozijnen en andere elementen. Als u voor een jaar een kledingkast wilt kiezen, geeft u de voorkeur aan staalsystemen of aluminium. De eerste biedt absolute betrouwbaarheid, maar vereist een kleine deurbladgrootte. Anders zullen de deuren "spelen" en "lopen", wat onveilig is. De tweede optie is optimaal voor het deurblad van alle mogelijke maten en vormen, omdat aluminium licht is en gemakkelijk te verwerken. Klassiekers of innovatie - het is aan jou;
  2. De kledingkast vullen. Fabrikanten bieden meestal kleding- of ondergoedopties, maar u kunt beide combineren in het g
    eval dat de kast de volledige ruimte van een van de wanden in beslag neemt en het voldoende is. Selecteer om zijn assistent stang onder de kleding van verschillende lengte, gebruik maken van de stroomafnemer in het geval de kast is vrij hoog, combineer laden met manden voor schoenen, standaard planken en zontnitsey t. D.
Witte glanzende kledingkast in het interieur

Let op: als materiaal voor zijpanelen, "terug" kunt u MDF, OSB, spaanplaat binnenlandse of buitenlandse fabrikanten kiezen.

Zwart en witte kledingkast in het interieur
Hoekkast in de slaapkamer
Beige kast met spiegelende inzetstukken

Beige kast met spiegelende inzetstukken
Witte inbouwkast in de woonkamer
Grote inbouwkast in de slaapkamer
Grote spiegelkast in de gang
Zwart en witte kledingkast in de gang

Afwerking van de schuifdeurkast

Het gebruik van conventioneel hout in kleur zwart-wit zal geen aandacht vestigen op je kast. Het zal groter, doffer en monumentaler lijken en je moet het gewichtloos, energiek en autorijden. Deze manier van afwerking - dit is een economische optie voor tijdelijke huisvesting of een conservatief die een Spartaanse levensstijl leidt.

Houten en spiegelgevel van de garderobe

Laat de gevel van het kabinet verfijnd, perfect, volledig aan dit of dat interieur van de kamer - gemakkelijk. En de directe vorm (of radiusversie) is helemaal geen excuus om te weigeren een comfortabel meubelstuk in de slaapkamer te gebruiken in de stijl van de Provence of de barokke woonkamer. Het enige dat nodig is, is dat het verstandig is om de tint van de kleur van het gevelmateriaal te kiezen. En de kast zal indruk maken en u en uw gasten charmeren!

Spiegel en witte gevel van de kledingkast
Houten grote kast in de slaapkamer
Beige spiegelkast in het interieur
Glanzende afwerking van de kledingkast in de woonkamer-keuken
Beige zwarte kledingkast in de gang
Bruin-spiegelgevel van de garderobe in de woonkamer
Grote kledingkast met patronen
Spiegelkast in de gang

materialen

Natuurlijke kenmerken, een vleugje identiteit en lichte charme van de kamer zullen de kast geven, waarvan de gevels zullen zijn gemaakt van hout, rotan of bamboepanelen. Hun warme tinten en unieke textuur creëren een lichtspel op het oppervlak, brengen een stukje exotisch en verfrissen de atmosfeer. De inhoud van de kast achter dergelijke panelen wordt op natuurlijke wijze geventileerd en er is geen twijfel aan de ecologische compatibiliteit!

Spiegeldeuren bij de kledingkast

Leder decoratie is respect, elegantie en uniciteit. Stijlvol zal het eruit zien als een lederen kast met hetzelfde meubilair op een lichte achtergrond. In dit geval zal de tandem van donkere en lichte tinten lijken op een retro-stijl (zwart met een melkachtige berijpte, chocolade met wit, rood en beige), maar felle kleuren - bordeaux, oranje, blauw en zelfs groen zal van belang zijn om de achtergrond van zachte roze, lila en wenge. Door de mogelijkheid om bijna elke kleur voor de gevel te selecteren, kunt u een enkele ruimte creëren, de kast nauwelijks waarnemen of deze markeren met een contrasterende tint. De keuze is aan jou.

1
Interne opstelling van een kastje

Let op: Denk bij het kiezen van een gekleurde huid na over zorgvuldiger onderhoud dan over een niet-geverfde optie. Krijg alles wat je nodig hebt, zodat je garderobe lange tijd de schoonheid betovert.

Kast in de gang
Zwart en witte kledingkast in de slaapkamer
Spiegel grote kledingkast in het interieur
Klassieke beige kast
Witte glanzende kledingkast in het interieur
Kast voor keukengerei
Zwarte matglanzende schuifdeurkast

Magie, of de oneindigheid van schoonheidsopties

De spiegel in de kwaliteit van de schuifdeurkast is al nostalgie naar het verleden. Tegenwoordig kunt u voor decoratie en volledige harmonie spiegels gebruiken met een afbeelding die er verfijnd en elegant uitziet in moderne interieurstijlen. Het gebruik van matglas met een patroon is bijvoorbeeld ideaal voor ruimtes met een hoge lichtintensiteit.

Glanzende zwartbruine kast

Gekleurd glas, glas met schilderijen en kunstmatige glas-in-lood - de droom van schoonheid! Dubbel glas met planten is een organische toevoeging aan tropisch, Japans en een van de natuurlijke interieurstijlen. Ze brengen de levendigheid, natuurlijkheid en de meest pragmatische, pragmatische glimlach naar de kamer. De keuze van uw ideale kast is aan u.

Kast met fotodruk
Spiegeldeuren met een patroon voor de kledingkast
Ingebouwde moderne kledingkast in de slaapkamer
Zwarte kledingkast in een licht interieur
Grijs-witte kledingkast in de woonkamer
Kleedkamer met transparante deuren
Bruine kledingkast met spiegeldeur

Bruine kledingkast met spiegeldeur
Grote ingebouwde kledingkast in de gang
Grote kledingkast met planken
Grijsroze glanzende kledingkast met inzetstukken in spiegel
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 74 = 80