Rack in de kamer (108 foto’s): zonering en decoratie van het interieur

Uitgegroeid tot een belangrijke functionele meubels in de woonkamer, om te helpen stroomlijnen van de collectie van favoriete porseleinen beeldjes, dienen als een soort van walk-in closet voor jassen en schoenen, goed verdeeld ruimte of om te benadrukken de verfijnde stijl kan alleen hij, praktisch en gewichtloos, elegant en magische rack.

Originele rekken in het interieur

Plank wit

Plank groot

Rek voor woonkamer met kantoor

Legbord voor woonkamer zwart

Legplanken voor woonkamer klassiek

Rek voor woonkamer met bloemen

Tot voor kort was het niet eenvoudig om een ​​kamer in te denken zonder rekken of rekken, omdat er geen alternatief was. Rekken voor de woonkamer werden vervangen door ladekasten, modulaire systemen en mini inloopkasten. Echter, de eigenaar die zijn eigen comfort, gezelligheid en vrije ruimte op prijs stelt, kiest een rek voor elk ander meubel voor opslag van dingen.

Witte rekken voor zonering in de woonkamer

Rekken voor de woonkamer

Een plank met een decor voor de woonkamer

Houten rekken

1

Houten rekken

Rek voor woonkamerontwerp

Opschorten voor het ontwerp van de woonkamer

Rek voor woonkamer in het huis

Eiken woonkamerplank

Constantie van keuze: top-7 redenen om een ​​plank in de woonkamer te plaatsen

In moderne huizen en appartementen worden rekken gebruikt voor het in de schaduw stellen en decoreren van natuurlijke en moderne stijlen - met behulp van design, strikte of sierlijke lijnen, onberispelijke vormen. Dat is waarom ze gemakkelijk te zien zijn en op het grondgebied van een klein studio-appartement, en in loft-stijl appartementen, en in een gebruikelijke drie-kamer "Chroesjtsjovka". Dus waarom zijn de rekken zo geliefd bij iedereen?

Rekken in de woonkamer

Een plank met een tafel in de woonkamer

Plank voor eetkamer

Rek voor woonkamer in studioflat

Rek voor donkere woonkamer

Teak woonkamer plank

Rek voor woonkamer driehoekig

Omdat het rek is:

 1. Veelzijdigheid. Hoog of breed, open of gesloten, gemaakt van hout, innovatief plastic, smeedijzer, glas en zelfs steen, het rek past gemakkelijk in het interieur van elke kamer in huis of appartement. Het zal geschikt zijn in de kinderkamer voor twee kinderen, in de keuken voor het bewaren van de verzamelingen gerechten, in de slaapkamer, de gang, de gang en zelfs in de badkamer.
 2. Flawless ontwerp. U kunt opslaan items en een frame (openbaar) rek, die slechts uit planken en rekken en kies iets gecompliceerder, hetgeen een wand rekken. Een dergelijk meubelstuk is de mogelijke aanwezigheid van een achterwand en deuren in sommige delen van het rek. Vergeet ook niet dat u niet alleen een klassiek rek in de hele wand met een rechthoekige vorm kunt kiezen, maar ook de voorkeur geeft aan een hoekoptie voor maximaal gebruik van nuttige ruimte.
 3. Eenvoudige opslag van dingen. Een open rek stelt u in staat om alle noodzakelijke dingen te vinden en te nemen zonder er lange tijd naar te zoeken. Dit zal het zoeken naar dingen voor ouders en kinderen aanzienlijk vergemakkelijken, in de ruimte waar een rek is. Met zo'n meubelstuk kunnen je vrienden bijvoorbeeld zonder veel moeite de nieuwste collectie gekochte porseleinen borden bekijken. En geen gedoe!
 4. Maximaal nuttig gebied. Iedereen zal altijd dat model van het rek kunnen kiezen, dat onmiskenbaar geschikt is voor een bepaald deel van de gang, keuken, slaapkamer of kinderkamer. Als u een niet-standaard kamer heeft, bestelt u het rek op een individuele schets. In dit geval komt het volledig overeen met de vorm van de kamer en neemt het geen extra ruimte in beslag die u kunt gebruiken voor het beoogde doel.
 5. Zonering in de ruimte zonder onnodige complicaties. Door een open rek te kopen, kunt u het gebruiken om verschillende functionele gebieden van één ruimte te scheiden. Het kost een minimale inspanning en iede
  reen zal weten dat achter het rek een heel ander gebied begint.
 6. Decoratieve component. Steeds meer mensen die de schappen liever in de woonkamer, kiezen voor hen, niet alleen omdat de planken zijn functioneel, eenvoudig te gebruiken, duurzaam, maar ook omdat ze zijn stijlvol, elegant en uniek in zijn soort. Dat wil zeggen, ze noteren schoonheid in een volledig pragmatisch ontwerp.
 7. De minimale kosten in vergelijking met een volledig boek, kast, bibliotheek, kast of modulair systeem, kleedkamer. Tegelijkertijd kunt u de voorkeur geven aan natuurlijke materialen zoals steen, glas, metaal, hout en de voorkeur geven aan meer betaalbare opties met heldere decoratieve details. Vergeet bovendien niet: als je na een tijdje niet tevreden bent met iets in je rack, kun je er kleuren, drive en charisma aan toevoegen. Techniek craquelure, decoupage of iets dergelijks - en je rack zal veranderen in een kunstwerk!
Decoratieve rekken in de eetkamer
Bruine rekken in een grijs interieur
Witmetalen rekken in het Scandinavische interieur
Witte rekken in het interieur van de kast
Grote boekenkast in het interieur

Planken voor woonkamer turquoise

Rek voor woonkamer met deuren

Eettafel in eclectische stijl

Eco-stijl woonkamer plank

De beste plaats voor een rek, of de regel van locatie

Dus, rekken voor de woonkamer - de beste optie voor jou. En u overweegt de modellen al, meet de grootte van de kamer en plant de basisfunctie die de rekken in uw kamer zullen vervullen. En het is allemaal goed, maar het is goed te beseffen de locatie van de regels die het rek zal gebruiken zonder het gedoe, met het houden van een hele hoop dingen tegelijk op "presenteren" het zo veel gunstige licht, draaien in de belangrijkste decoratief stuk van het meubilair in de ruimte.

Witte planken in de woonkamer in art-decostijl

Rek voor woonkamer van triplex

Rek voor woonkamer in een futuristische stijl

Rek voor geometrische woonkamer

Rek voor woonkamer GKL

Legplanken voor woonkamer glanzend

Rek voor woonkamer in Chroesjtsjov

Als de kamer:

 • groot, ruim en licht (wat een zeldzaamheid is voor kleine appartementen), dan kan het rek een van de muren nemen en in hoogte het plafond bereiken. In dit geval zal de rek de rol van een achtbaan of een conventionele muur, die de hal zal veranderen in een volle recreatiezaal, positioneren met behulp van rack Group garderobe items (dichter bij de voordeur), en andere dingen, kleine dingen, huishoudelijke apparaten, accessoires en favoriete hart kleinigheden uit te voeren - de rest grondgebied;
 • klein, kies dan het optimale rek. In dit geval zal het niet omslachtig en monumentaal lijken, maar netjes passen in het gebied dat het bedoelde en perfect omgaan met de praktische kant van het probleem;
 • niet-standaard vorm. Hiermee kunt u kiezen voor de in de hal, woonkamer of slaapkamer ingebouwde stellingen (vaak hebben "oude" appartementen meerdere nissen en groeven) of geeft u de voorkeur aan een rek met ronde vorm. Als u voor deze optie kiest, kunt u gemakkelijk schoenen en accessoires, tassen en hoeden, bovenkleding en andere spullen opbergen.
Groot boekenrek in de woonkamer

Industriële eetkamer rekken

Rek voor woonkamer in het interieur

Kastrek

Plank voor boeken

boekenrek

Plank kast

Leg tussen haakjes

Rek in het appartement

Met een rek in een kleine ruimte, let op m
obiele opties. Krachtige wielen verplaatsen het rek indien nodig naar een andere kamer, doen een algemene reiniging zonder gedoe of krijgen een opgerold object. Let bij het kiezen van een rek op wieltjes op de hardware: deze moet betrouwbaar, duurzaam en duurzaam zijn. Dit is het "detail", waarop het niet de moeite waard is om te besparen!

Een plank bij de trap in het huis
Kleine houten planken
Stijlvolle witte ruime boekenrekken

Gelamineerde woonkamerplank

Rekken voor de woonkamer bij de trap

Rek voor trap in de woonkamer

Rek voor woonkamer loft

Kleur en verlichting van de planken

Rekken in de woonkamer zijn niet alleen functionaliteit, pragmatisme, maar ook een onderdeel van schoonheid. Daarom, bij het kiezen van een rek gemaakt in een bepaalde kleur, denk na over welk resultaat u wilt bereiken. De klassieke oplossing is een wit rek in een kamer in elke kleur en schaduw. Het ziet er altijd netjes en stijlvol uit.

Zwarte planken voor appartementszonering

Rek voor woonkamer op de zolder

Planken voor woonkamer van massief hout

Rek voor woonkamer van MDF

Metalen schappen

Rek voor woonkamer in minimalismstijl

Multifunctionele stellingen voor de woonkamer

Als je kracht wilt, energie wilt rijden, iets lichts en dynamischs in de gang, kies dan een cognac, zwart of chocoladerek voor pastel interieur. Natuurlijke tinten geven natuurlijkheid en speciale luxe aan de kamer, charme en fascineren iedereen. Een intrigerend idee voor een open rek is het creëren van een ongewoon heldere muur erachter. En iedereen zal er aandacht aan schenken.

Stijlvolle ingebouwde rekken in het interieur van de keuken

Opbergrek voor moderne woonkamer

Rekken voor woonkamer

Plank voor woonkamer buiten

Wandplank voor woonkamer

Rek voor woonkamer ongebruikelijk

Rek voor woonkamer met nis

De plank voor de woonkamer is laag

Rek voor woonkamer in eenkamer appartement

Wil je de meest harmonieuze en stille kamer creëren? Vervolgens moeten de stellingen en afwerking in één kleur worden uitgevoerd, maar in verschillende tinten. U kunt de schoonheid van deze oplossing alleen waarderen wanneer u het rek installeert. Denk echter niet aan de belichting bij het spelen met kleur. De gang is geen ruimte waar voldoende natuurlijke zonnestralen zijn (met zeldzame uitzonderingen). Markeer in dit geval sommige cellen van het rack meer, minder. En waardeer de richting van de stroom van licht en de uniekheid van de gecreëerde decoratie.

Modieuze rekken in het interieur van de badkamer
Witte rekken in de zonering van het appartement
Witte rekken in de woonkamer-kast

Legplank voor woonkamer origineel

Rekken voor een open woonkamer

Mobiele rekken voor de woonkamer

Schapverdeling voor woonkamer

Verschillende functies

Dus, de stellingmuur is de meest harmonieuze en effectieve oplossing in de woonkamer, waarin er een massa van allerlei dingen is. Je kunt boeken en vazen ​​op zijn grondgebied boeken met bloemen, levende planten in potten, accessoires, foto's, een muziekcentrum en zelfs een tv. Daarnaast is voor een aantal van de dingen die je kunt planken te kiezen met deuren, voor anderen - een ruimte zonder achterwand, een deel van het rek en schik de bar om uw favoriete outfits hangen, sommigen - zelfs de achterwand en lade, het openen van een speciale manier. De ontwerpoplossing heeft geen einde - kies voor uzelf een alternatief voor een saaie en saaie kast of een dia.

Zwart en wit rekken in de woon-eetkamer

Legplanken voor woonkamer, kunststof

Rekken voor de woonkamer

Legplanken voor woonkamer met planken

Halfronde woonkamerplank

Rekken voor gerechten in de woonkamer

De plank staat buiten in de woonkamer

Ruimte in zones - een andere "directe" benoeming van de rekken in de woonkamer. Het is een open rek dat u toelaat om het werkgebied en het grondgebied van de receptie van gasten te verdelen of om de plaats voor actieve spelen van kinderen van de eetzaal te scheiden. Tegelijkertijd ziet het interieur er luxe, passend en interessant uit.

Zwarte rekken in het interieur in de loftstijl

Een rek rond de opening in de woonkamer

Rek in de woonkamer kleurrijk

Rek in de woonkamer

Rek in de woonkamer retro

Rekken in de woonkamer grijs

Rekken in de woonkamer blauw

Een plank die uitsluitend dient voor decoratie en het opslaan van alleen kleine items is een speciaal meubelstuk in uw gebied. Het kan elke vorm en kleur hebben. Originele decoraties van een eerbiedwaardige ontwerper of met de hand gemaakte decoratie geven hem de stijlrichting waarover u droomde. En uw standaard woonkamer zal exclusief zijn!

Ronde rekken in het interieur
Rekken
Groot rek in de gang

Rekken in de woonkamer is staal

Rek in de woonkamer met glas

Rekken in de woonkamer in de muur

Schappenwand in de woonkamer

Rek voor woonkamer van pijpen

Rek voor woonkamer met tv

Rek voor hoekige woonkamer

Planken voor woonkamer wenge

Rekken voor woonkamer in oosterse stijl

Ingebouwde plank voor woonkamer

Lade voor woonkamer met lade

Rek voor woonkamer goud

Rekken voor zonering in de woonkamer

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 2 =