Office head: de belangrijkste kenmerken van design (54 foto’s)

Gewone bezoekers zien alleen de "dekking" van het bedrijf, terwijl zakenpartners de directeur rechtstreeks bezoeken. Het stijlvolle managerskantoor is een soort visitekaartje van het bedrijf dat veel zegt, daarom moet het ontwerp van deze ruimte overeenkomen met de status van de eigenaar.

Kantoorhoofd in Engelse stijl
Witte meubels in het kantoor van de directeur

Witte meubels in het kantoor van de directeur

Interieurontwerp van het kantoor van de manager in Engelse stijl

Interieurontwerp van het kantoor van de manager in barokstijl

Interieurontwerp van het hoofdkantoor in het zwart

Interieurontwerp van het hoofdkantoor met een decor

Binnenlands ontwerp van het kantoor van de manager met een boom

Kenmerken van het interieur van het kantoor van de manager

Bij het inrichten van een appartementencomplex besteden ontwerpers aandacht aan gemak, maar het interieur van het kantoor van de manager moet volgens strikte principes worden uitgevoerd. De belangrijkste kenmerken - presentability, comfort en individuele stijl. Hier zijn er adviesmomenten en worden de belangrijke taken van het bedrijf opgelost, daarom zou de situatie moeten zijn aan de aangegeven acties.

Kast hoofd in een klassieke stijl

Decor op kastmeubilair

Binnenlands ontwerp van het kantoor van de uitvoerende macht met een bank

Interieurontwerp van het hoofdkantoor van eik

Interieurontwerp van het kantoor van de manager in een industriële stijl

1

Interieurontwerp van het hoofdkantoor rood

Interieurontwerp van de loft op het hoofdkantoor

Kleuroplossingen voor kast

Het kantoor van de uitvoerende macht is de plaats waar u uw aandacht zo veel mogelijk moet richten op het oplossen van problemen.

Ontwerpers bevelen natuurlijke kleuren aan: bruin, beige en grijs. Dergelijke tinten maken het moderne kantoor van de regisseur niet alleen stijlvol, maar ook de aanwezigen op het werk.

Het effect zal het tegenovergestelde zijn bij het kiezen van pasteltinten - ze introduceren in ontspanning, en je wilt niet denken aan werkproblemen. Bij het kiezen van meubels uit massief hout met donkere wenge-kleur, kunt u de wanden van de kast in beige tinten versieren. Comfortabele stoelen en stoelen voor gasten, gemaakt in zwarte tint, passen perfect in het speelcontrast.

Glanzend meubilair op het kantoor van het hoofd
Hoofdkantoor in hightech-stijl

Interieurontwerp van het hoofdkantoor met kroonluchter

Interieurontwerp van het kantoor van de manager uit de array

Interieurontwerp van het kantoor van de manager in Art Nouveau-stijl

Interieurontwerp van het hoofd zwart-wit kabinet

Interieurontwerp van het kantoor van de manager in de open ruimte

Zoning kantoor

Het ontwerp van het kantoor van de manager impliceert een indeling in zones. Visuele verdeling van de ruimte bevordert de orde. Om elk van de zones te ontwerpen, moet u op dergelijke nuances letten:

  • Het onderhandelingsgebied is uitgerust met een lange tafel en een overeenkomstig aantal stoelen. Vaak wordt het naast de directiestoel geplaatst, maar u kunt het afzonderlijk regelen - in een ander deel van de kast.
  • Het werkgebied van de directeur is zijn plaats van het dagelijkse werk. Dit is een zeer comfortabele stoel uit een betrouwbaar stofferingmateriaal. In de buurt van de tafel zijn rekken en archiefkasten. Het is wenselijk om de plaats van de regisseur dicht bij het raam te plaatsen - natuurlijk licht zal bijdragen aan minder oogvermoeidheid.
  • Het recreatiegebied bevindt zich in een apart deel van de ruimte en kan visueel worden gescheiden. Voor het interieur op het kantoor gebruikte vaste stoelen met comfortabele armleuningen, kleine salontafels.

Het is belangrijk om het licht in het werkgebied correct te organiseren: naast de hoofdkroonluchter zijn spotvlekken die voor elke ruimte afzonderlijk kunnen worden ingesteld niet overbodig. Elegante staande lampen moeten zich in een recreatiegebied bevinden waar u kunt ontspannen in een gematigd lic
ht.

Directiekantoor met open haard
Contrasterende kleuren in kastontwerp

Interieurontwerp van het kantoor van de manager met een panoramisch raam

Interieurontwerp van het kantoor van de uitvoerende macht met een vergadertafel

Het interieur van het kantoor van de uitvoerende macht is ruim

Interieurontwerp van het hoofdkantoor Provence

Interieurontwerp van het hoofdkantoor met een gebeeldhouwde tafel

Als de leider een vrouw is: de stijl van het ontwerp van de kast

Veel vrouwen hebben te maken met de plichten van de directeur, niet slechter dan de man. Het maken van een manager kantoor voor een zakelijke dame betekent niet dat het gebruik van rode tinten. Ideeën voor een interieur set, het belangrijkste ding - de juiste combinatie van tinten.

Mahonie in de inrichting van het kantoor van het hoofd
Gelakt meubilair in het kantoor van de directeur

Interieurontwerp van het hoofdkantoor met een glazen tafel

Interieurontwerp van het hoofdkantoor met planken

Het interieur van het hoofdkantoor is helder

Interieurontwerp van het kantoor van het hoofd van de Wenge

Interieur ontwerp van het kantoor van het hoofd van de zebrano

Een van de principes is de toevoeging van een hoogtepunt, dat wil zeggen dat de eigenaar van het kabinet een vrouw is. Om dit te doen, kunt u de volgende regels volgen:

  • Gebruik meubels met gebogen vloeiende contouren;
  • decorobjecten moeten niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn;
  • voeg een beetje vegetatie toe aan de kamer;
  • om de opeenhoping van details te voorkomen.

Voor een leidinggevende vrouw is het belangrijk om te zorgen voor comfort op de werkplek, dus stoelen, tafels en andere meubels zijn beter om te kiezen in lichte kleuren met behulp van glas. Relevant zal het bureau zijn - het neemt niet alleen minder ruimte in, maar ziet er ook eleganter uit dan een massieve houten tafel.

Kantoorhoofd in loftstijl
Kantoormeubilair

Wandlampen zijn geschikt als lichtbronnen en decoratieve accessoires voegen harmonie toe aan de kast.

Kantoor van mannelijke leider

Interieurontwerp van het hoofd van het kabinet van de vrouw

Interieurontwerp van de kop van het gouden kabinet

Kabinet voor de mannelijke leider

Als het vrouwenkantoor elegantie en elegantie is, dan zijn de kenmerken van het kabinet van de man striktheid, prestige en stabiliteit. Luxe meubels gemaakt van hoogwaardige materialen zullen de consistentie en uitstekende smaak van de eigenaar aangeven.

Ontwerpers raden aan om de kast in de geest van de klassiekers te versieren - deze stijl zal altijd hoog in het vaandel staan ​​en om het interieur individueel te maken, is het de moeite waard om decoratieve elementen toe te voegen die de hobby's van de eigenaar aangeven. Als wanddecoratie kunt u reliëfbehang met een structuurpatroon gebruiken.

Meubels van walnoot voor kast
Grieks ornament op kastmeubilair

Het ontwerpproject van het hoofdkantoor moet samen met de eigenaar van het pand worden gemaakt. Tegen de achtergrond van donkerbruin behang, stoelen met witte bekleding, een houten tafel uit een map met walnoot, grote panelen of schilderijen aan de muren zien er geweldig uit.

Lichtpanelen op de muur op kantoor
Directiekantoor met panoramisch raam

Op de vloer kunt u een laminaat van contrasterende kleurkasten leggen. Voor verlichting wordt het aanbevolen om zowel schansen als plafondluchters te gebruiken, geschikt voor de gegeven stijl van de kast.

Kantoorhoofd in pastelkleuren
Gesneden meubels voor de kast

Hoe een klein kantoor uit te rusten?

Met ontwerpoplossingen kunt u zelfs de kleinste kamers ontwerpen. Als de ruimte niet toestaat dat de fantasie vervaagt, is het de moeite waard om zich te baseren op de basisregels voor het arrangeren van kleine kamers. Een klein kabinet zal hoogstwaarschijnlijk alleen uit de werkplaats van de directeur bestaan.

Boekenkast op het kantoor van het hoofd
Hoektafel in het kantoor van het hoofd

De voordelige oplossing is het gebruik van een hoek massieve tafel voor werk, die zich bij voorkeur in de buurt van het raam bevindt. In een deel van de tafel kunt u het werk doen, en aan de andere - gasten meenemen.

Licht meubilair in het kantoor van het hoofd
Kantoorhoofd in felle kleuren

Als de afmetingen van de kamer dit toelaten, is het noodzakelijk om een ​​ladekast te plaatsen voor documenten op het oppervlak waarvan accessoires kunnen worden geplaatst: foto's, beeldjes. Voor het interieur van een kleine kast is het gebruik van puntlichtspots passend - ze nemen weinig ruimte in beslag en zullen uitstekend werk verrichten.

Groen ontwerp van het kantoor van de directeur
Het kantoor van de leider-vrouw

Door bepaalde regels na te leven, kunt u zelfstandig een kantoor voor de manager regelen. De juiste kleurkeuze, de selectie van meubels en de organisatie van de ruimte zijn belangrijke stappen op weg naar het succesvolle ontwerp van het kantoor van de directeur.

Vrouwelijk kantoor
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 4 =