Gras in het binnenland: groenblijvende zomer (27 foto’s)

Een nieuw woord in het ontwerp van woon- en kantoorpanden is het gebruik van felgroene planten voor het regelen van kleuraccenten en het creëren van comfort. Laconic hightech, brute loft en romantische Provence kunnen niet zonder dit meubel. Het dient voor verschillende doeleinden:

  • zonering ruimte;
  • vermommen van probleemgebieden;
  • kleuraccent;
  • decoratie en tuinieren.

Bijzonder interessant is het dichte gras in het binnenland. Een korte grasveld of een hoge donkere zegge kan wonderen doen.

Gras binnen een privé huis
Gras in de inrichting van het huis

Zorg en voortplanting

Als dit niet je hobby en favoriete activiteit is, dan is het een moeilijke taak.

Groene tuin in het binnenland van een buitenverblijf
Gras in een milieuvriendelijk interieur
Interieur phytodesign

Tegenwoordig is het gemakkelijk op te lossen: kunstgras in het interieur is niet minderwaardig in schoonheid en charisma dan levende planten. Het belangrijkste is om een ​​kwaliteitsproduct te kiezen dat gemakkelijk te onderhouden is en zijn eigenschappen tijdens het gebruik niet verliest: het brandt niet in de zon, is niet onderhevig aan temperatuurveranderingen en hoge of lage luchtvochtigheid. Kortom, het behoud van alle decoratieve eigenschappen van echt levend gras.

Bij het kiezen van het belangrijkste criterium is de prijs, omdat de kwaliteitscomponenten niet te goedkoop kunnen zijn.

Gras in het interieur van de woonkamer
Gras op de muur van de woonkamer

Live gras, indien gewenst, kan op zichzelf worden verbouwd. Om dit te doen, zou u de capaciteit moeten kiezen afhankelijk van de stijl van de kamer. Denk aan dozen onbehandeld hout voor landelijke inrichting, transparante blikjes provence en keramische vazen ​​voor klassieke stijl.

Onderaan giet je de drainage (geëxpandeerde klei) en voeg je het grondmengsel toe voor het gras. Bevochtigen (kan worden toegevoegd met een wortelvormende samenstelling) en planten volgens het door de fabrikant aanbevolen zaadschema.

Kunstgras in het binnenland

Verticale landschapsarchitectuur op kantoor

Een tijdige besproeiing, vochtigheid en temperatuurregime zullen de zaailingen helpen om snel op te staan ​​en het oog lang blij maken. In een ruimte waar grassen en bloemen groeien, ruikt het naar frisheid en groen, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Gras in de originele potten
Gras in een decoratieve mand
Tapijt van gras in de woonkamer

Onverwachte beslissingen

Ideeën voor het gebruik van grasset. Nieuwe technologieën en kunstmatige materialen beperken de verbeeldingskracht van ontwerpers niet. Overweeg enkele originele incarnaties voor het interieur.

Naast traditionele dozen en potten vervangen slijtvaste synthetische planten vloerbedekkingen. De wintertuin, loggia, ontspanningsruimte, woonkamer en slaapkamer zien er luxe uit met een smaragd zacht tapijt.

Groen tapijt van levend gras in het binnenland
Gras in de keuken
Gras in het interieur van het appartement

Individueel meubeldesign kan nissen, zakken en groeven bevatten: ze zullen gras opnemen en kleine minigazons imiteren.

In de koffietafel, onder een perfect transparant tafelblad - een malachietweide. Voor degenen die dromen van de zomer het hele jaar door - lampenkappen, tapijten, schilderijen en andere niet-triviale oplossingen.

1
Decor van kroonluchtergras
Gras in een minimalistisch interieur
Mos in het interieur van de woonkamer

verticaal

Een ongelooflijk positieve indruk op bezoekers en bezoekers wordt geproduceerd door verticaal tuinieren. Regenboogstemming zal nog lang bestaan ​​van het soort donzige groene doek met afgewisselde wilde bloemen. Versieren muren met gras, mos en klimplanten is een andere modetrend in het ontwerp
. Het werd ontwikkeld met de vergroening van de gevels van gebouwen, en nu gedijt het in de huis- en kantoorgebouwen.

Landscaping de muren in het huis
Gras op de vensterbank van de keuken
Groen gazon in de slaapkamer

De essentie van de methode is om een ​​licht metalen frame aan de muur te bevestigen, er vervolgens een plastic frame op te plaatsen en het te vullen met een speciaal zacht biomateriaal dat lijkt op een dik vilt. Er worden snel groeiende zaden in geplant, het materiaal wordt bevochtigd en intensieve groei begint. Na een korte tijd wordt de muur niet herkend - het wordt een luxe huisgras en neemt geen meter kostbare ruimte in beslag! Het constante microgras van het gras handhaaft de normale vochtigheid in de kamer, waardoor een uniek microklimaat ontstaat, dat als een natuurlijke luchtbevochtiger fungeert.

Massief houten tafel met decoratief gras
Verticale landschapsarchitectuur in de eetkamer
Gras in het interieur van studio-appartementen

Jong - groen

Het gebruik van jong gras in het interieur is een modieuze trend voor altijd. In de 21e eeuw bereikte het een nieuw niveau dankzij nieuwe technologieën in de bloemisterij. Innovatieve fyto-sponzen, aqua-gommen en epiests (gerecycled plastic) lieten het natuurlijke ontwerp toe om minituinen en open plekken met zacht gras direct in de kamer te creëren.

Groenen in het interieur van de keuken
Gras in het badkamersbinnenland
Verticale landschapsarchitectuur in de badkamer
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

49 − = 42