Geldboom in het interieur (19 foto’s): wij brengen welvaart in huis

De plantenwereld is onafscheidelijk van de sfeer van het menselijk leven. Het interieur van de kamer, waar er ten minste één groene plant is, wordt getransformeerd en gevuld met positieve energie. Onder de vele kamerplanten is er een uniek - een vet- of een geldboom.

Geldboom

Dikke afgeronde vellen, zoals munten, werden de bron van de populaire naam van de geldboom, en in de botanische wetenschap wordt het Redwood genoemd. Het is vaak te vinden in kantoren, en de doctrine van Feng Shui zegt dat de geldboom de eigenschappen heeft om financieel succes en succes aan te trekken, echt energie geld te brengen en het welzijn te bevorderen. Om de plant permanent in het huis te laten wonen, moet je weten wat de nuttige eigenschappen, de inhoudelijke regels en plaatsing in het interieur zijn.

Soorten geldboom

Tolstianka draagt ​​in de wetenschap de naam Crassula (Crassula Ovata) en behoort tot het geslacht succulent, de familie Tolstyankov. Crassula groeit in Zuid-Afrika, Australië, in het zuiden van Arabië, op het eiland Madagaskar en heeft meer dan 350 soorten. De plant voelt zich gewoonlijk in omstandigheden van droog klimaat en tropische regenbuien.

De geldboom heeft een boomvormige stam met vlezige groene of donkergroene bladeren van ronde vorm. Rassen van vet kunnen bloeien, de bloem heeft een lichtroze of witte kleur, met een sterke zoetige geur. Propagaten redula met bladeren en stengelstekken.

Geldboom in een pot
Bloei van dikke honden

Little Crassula

Het belang van planten op feng shui

De doctrine van Feng Shui bevat een verscheidenheid aan technieken voor een positieve impact op dergelijke gebieden van het leven als gezondheid, emoties, financiën en gezinswelzijn. Feng Shui-methoden zijn interessant en ongebruikelijk, hun praktische toepassing met het geloof in succes maakt het mogelijk de kwaliteit van iemands leven naar een nieuw niveau te tillen. Feng Shui-experts adviseren over welvaart en rijkdom voor bedrijfsleiders, bedrijven en banken over de hele wereld.

Crassula"Храм Будды"

Onder de talrijke symbolen van toenemende geldstromen en het aantrekken van de rijkdom van de meester van feng shui, is speciaal belang gehecht aan de huisplant - de geldboom. Het geheim van de unieke eigenschappen van de vetzuren zit niet zozeer in de ronde muntachtige bladeren, als in de unieke energie van de plant. Het heeft het eigendom van interactie met de eigenaar en het verhogen van de energie van de geldstromen die naar zijn huis gaan.

Een driedimensionale geldboom in een witte pot

Crassula Capitella

Hoe een dikke vrouw op de juiste manier te planten en te laten groeien om financieel succes te behalen

Je kunt een geldboom kopen in een bloemenwinkel, maar volgens de regel van Feng Shui, zou je het niet moeten doen. De plant moet niet worden gekocht, maar af en toe alleen worden geplant en geplant. De eenvoudigste manier om dit te doen is door een stokje of blad af te breken van een volwassen bloem van je vrienden of vrienden, de eigenaar te bedanken voor hulp in zijn ziel. Dan zal de plant in staat zijn om zijn gunstige eigenschappen te tonen.

Drie geldbomen in het binnenland

Als u voor het eerst spruiten, meestal gedurende één of twee weken, moet u een bak met water in de pot doen en wanneer het schilapparaat wortel schiet, kunt u het verpotten in een pot.

Volgens de leer van Feng Shui, moeten bij het planten van een geldplant verschillende belangrijke factoren worden overwogen:

 1. Kies het juiste moment voor het planten van de geldboom en de juiste plaats. Dit is correct en onmiskenbaar kan alleen een meester van Feng Shui maken, gezien de invloed van de tijd van het jaar, het terrein, de energie van het huis en anderen.
 2. Het is noodzakelijk om de bloem in het binnenland te plaatsen in de zone die verantwoordelijk is voor de rijkdom - in de zuidoostelijke sector.
 3. Aan de onderkant van de pot met een mollige moet een paar munten of een gouden ding om de plant te nemen de energie van rijkdom geabsorbeerd en deze stroom doorgegeven aan het huis, en de eigenschappen verkrijgen van monetaire kracht.
 4. Geloof in de magische eigenschap van een monetaire talisman is de belangrijkste factor. Dus denk aan de meester van Feng Shui: als je vast geloof in de eigenschappen van een dikke vrouw en haar vermogen om financiële problemen op te lossen - dit zal gebeuren. Immers, positieve gedachten, gevoed door gunstige energie, helpen een boom te laten groeien en geluk te bevorderen.
 5. De geldboom kan een miniatuur bonsaisoort hebben, een kleine bloeiende plant of een grote boom. Als de bloem opgroeit, kun je een rood lint op de tak leggen - dit stimuleert de geldvoorraad verder.
Geldboom spruiten
Florarium met een geldboom

Hoe thuis te verzorgen

De regels voor het zorgen voor een geldboom zijn eenvoudig en eenvoudig, maar ze moeten regelmatig worden geobserveerd, zodat de plant niet vervaagt of stof wordt. Om voor een boom te zorgen, volgt u, rekening houdend met drie factoren - water geven, licht en transplantatie.

 1. Water geven is noodzakelijk neobylny, zonder overmeesteren, in de winter, minimaal 1-2 keer per maand water geven, een dikke vrouw komt immers uit droge gebieden.
 2. De temperatuur in het huis moet gematigd zijn, in de zomer is de b
  loem goed in de lucht geplaatst of in de tuin uitgevoerd.
 3. Tolstyanika houdt van licht, maar verdraagt ​​slecht de brandende eigenschappen van de zonnestralen. Het wordt aanbevolen om de plant bij het raam te plaatsen, maar niet op de vensterbank.
 4. In 2 jaar na het planten en vervolgens regelmatig moet de geldboom worden overgeplant. Hiervoor is een brede, kleine pot geschikt. Grond kan worden gekocht in de winkel, het toevoegen van een beetje zand, as en humus. Op de bodem van de pot gelegd met geëxpandeerde klei voor drainage of kiezels.
Mooie contant geldbomen in een pot
Een lange geldboom in een pot
Geldboom met een dikke kroon in een pot

Waar de plant in het huis te zetten

Een sierlijke bloem siert het interieur en trekt geluk en welvaart naar het huis. Liefhebbers van bloemen binnenshuis regelen kleine groene gebieden thuis, waar de geldboom kan passen in de samenstelling van bloeiende planten, ficusen en palmbomen, waar het gemakkelijk te verzorgen is.

Het is beter om de huisboom dichter bij het licht te plaatsen, maar naar de plek waar de directe heldere zonnestralen niet vallen. Enige tijd kan de plant in de schaduw staan, maar voor een lange tijd op een schaduwrijke plaats zetten is het niet waard.

1
Geldboom in een grote pot

Om de plant niet scheef te laten groeien, is het noodzakelijk om van tijd tot tijd licht aan de ene of de andere kant te plaatsen. Een hoge boom valt niet onder het gewicht van takken met vlezige bladeren als hij aan een kleine pen is vastgemaakt. Zet geen geldboom naast de cactussen - hun naalden halen de energie van het dikke meisje weg, het groeit slecht en vermenigvuldigt zich, en het zal moeilijk worden om voor de plant te zorgen.

Geldboom tijdens de bloei
Een kleine geldboom

Handige Money Tree-functies

Tolstyanika thuis dient als een uitstekende luchtreiniger, doodt bacteriën en microben binnenshuis, decoreert het interieur en vrolijkt op. Op energieniveau is de boom verbonden met de mens en absorbeert negatieve energie. Opgemerkt wordt dat de toestand van de rosula afhankelijk is van de omstandigheden van de huiselijke sfeer en de gezondheid van de mensen die in het appartement wonen: het verdort als iemand ziek wordt en opnieuw tot leven komt wanneer de persoon herstelt.

Geldboom en andere vetplanten

Nuttige eigenschappen van een vette vrouw in de volksgeneeskunde worden met succes gebruikt: het zal helpen om thuis veel gezondheidsproblemen van het huishouden op te lossen. Ook hier is er een relatie: een man zorgt voor een boom en een boom kan voor hem zorgen. Kan worden genezen:

 • Verschillende soorten wonden, snijwonden, krassen. Verschillende bladeren van de vette vrouw worden gemalen en op een schoon verband gelegd. Bedek het mengsel op de top met een laag verband en breng het aan op de wond. Houd het verband ten minste 3 uur, dan kan het worden vervangen door vers.
 • Herpes op de lippen. Het sap van de bladeren van de plant om de 1-2 uur wordt besmeurd met de plaats waar het virus is aangetast.
 • Angina, tonsillitis, acute luchtweginfecties. Sapvruchten van vet worden opgelost in een glas afgekoeld gekookt water, met behulp van zowel regelmatig spoelen.
 • Bijt van insecten - wespen, muggen, bijen, muggen. De plaatsen van aanbeten worden meerdere keren per dag met sap van de bladeren van de rosula ingesmeerd.
 • Likdoorns. Breng een blad zonder de bovenste folie aan op de maïs en laat de nacht inwerken, plak met een pleister of pribintovav.
 • Ingegroeide teennagel. Breng op een pijnlijke nagel een gesneden blad van een vette vrouw aan en fixeer het met een pleister. Het kompres wordt tijdens het drogen vervangen door een nieuw en de verzachte nagelplaat wordt voorzichtig verwijderd.
 • Gewrichts- en spierpijn. Een pot van een halve liter is bedekt met bladeren en groene twijgen met een dikke vrouw. Sta een maand lang op wodka onder een strak deksel in het donker. Kompressen met infusie moeten op zere plekken worden geplaatst.
 • Aambeien. Het is noodzakelijk om een ​​zalf te bereiden op het sap van de bladeren van de geldboom en vaseline, verkregen met zalf doorweek het wattenstaafje en breng gedurende 30 minuten aan op de aambeien. De procedure moet 2-3 keer per dag worden herhaald.
Vet in een zwarte pot

Home-redulk-fatstick is winterhard en pretentieloos, en de zorg voor haar in huis is eenvoudig, maar het moet gevuld zijn met liefde. Voel hoe de energie van de dikke dame zachte gesprekken met haar zal helpen: volgens de regels van feng shui in de ochtend, de geldboom besproeien, is het nodig om een ​​paar woorden tegen hem te zeggen, mentaal sterker te willen worden en om hulp te vragen. En dan in het appartement waar de geldboom leeft, moet het welzijn tot rust komen. Tolstyanka helpt echt om de financiële situatie te verbeteren en geld naar het huis te trekken, waar ze met zorg en liefde voor zorgt.

Mooie geldbomen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

76 − 75 =