Foto’s in het interieur: hoofdtypen (24 foto’s)

Tot op heden zijn er veel soorten raamdecoraties uitgevonden, waaronder foto-jaloezieën. Foto-jaloezieën in het interieur creëren een sfeer voor de kamer. Als onderdeel van het textiel voegen ze comfort, harmonie en volledigheid toe aan de stijl van de kamer. Alle gordijnen verschillen in kleur, textuur, grootte en uiterlijk.

Gordijnen met zwart-witte print
Gordijnen met bloemen van fotoprint

Methode om een ​​afbeelding te tekenen

Ondanks de overvloed aan gordijnen op de markt, is het soms moeilijk om de juiste afdruk of patroon voor een bepaald interieur te vinden. En als u het vindt, kunt u het zelf toepassen door UV-afdrukken te bestellen. Deze zegel is een milieuvriendelijke afbeelding met behulp van speciale inkt. Ze zijn zo onschadelijk dat bij elke vorm van reinigingsbehandeling de verf niet vervormd is en dezelfde verzadiging en contrast behoudt. Zulke foto-jaloezieën voor een kinderkamer met een print van animatietekens zullen een prachtig detail van de kamer worden.

Fotoprintboom op gordijnen
Babygordijnen met fotoprint

Bovendien kunt u met de technologie afbeeldingen afdrukken met een 3D-effect. Foto-afdrukken met een afdruk van 3D-afbeeldingen verschillen in de diepte van het beeld, vanwege deze schilderachtige landschappen, panoramische uitzichten of geanimeerde karakters zien er natuurlijker en natuurlijker uit.

Gordijnen met een fotoprint in de kinderkamer
Paarse gordijnen met een fotoprint

Een van de misvattingen is dat 3D-fotokleuren niet kunnen worden gewist. Dit is echter niet het geval. De applicatietechnologie is zo ontworpen dat gordijnen in de toekomst gemakkelijk kunnen worden blootgesteld aan niet alleen herhaaldelijk wassen, maar ook aan stomerijen. De kleurverzadiging en de initiële afmetingen zijn niet vervormd, ondanks de thermische behandeling, zodat hun oorspronkelijke uiterlijk nog lang aanhoudt.

Fotoprint in de vorm van kranten op gordijnen
Gordijnen met photoprint-stad

Innovatieve applicatietechnologieën maken het mogelijk aan de eisen van elke klant te voldoen, omdat het mogelijk is om absoluut elke afbeelding toe te passen. Dit zal de situatie van de ruimte doen herleven en een uniek ontwerp creëren.

Gordijnen met een fotoprint in het interieur van de woonkamer
Fotoprint op gordijnen

Typen fotoshoot

De wereld van gordijnen is divers en de types photoshorts bewijzen het.

Romeinse PhotoShorts

Hun mechanisme wordt vertegenwoordigd door een elektrische aandrijving en vouwen van het materiaal zelf, dat boven het venster wordt verzameld. In dit geval is het beter om een ​​herhalend element te kiezen om vervorming van de figuren te voorkomen als gevolg van het constant omhoog en omlaag gaan van de gordijnen.

Fotolichten

Ook bekend als Japanse foto-jaloezieën. Alle zijn bekende blinds, maar met de toepassing van een fotoafbeelding. Ze herhalen de bevestiging op het plafond, waar de reling van de rail is geïnstalleerd. De vervorming van de figuur is volledig uitgesloten, omdat er onbuigzame inserts zijn aan de zijkanten van het canvas. Dankzij hen kunt u materiaal van dun papier of zelfs papier opnemen. Opgemerkt moet worden dat het element toegepast op het canvas alleen zichtbaar zal zijn in de gesloten toestand van de jaloezieën.

Fotoprint-afbeelding op de gordijnen

Gordijnen met foto's printen

Het klassieke gordijnmodel kan eenvoudig worden getransformeerd door een afbeelding toe te passen. De hoofdfunctie van de gordijnen op hetzelfde moment wordt bewaard, alleen nu te beschermen tegen zonlicht of de donkere tijd van de dag zal een gordijn met een afbeelding van een landschap van dieren in het wild worden.

Roller foto shakers

Bekend als foto-jaloezieën, ze zijn gemaakt van speciale lichtdichte stof. Het belangrijkste effect wordt bereikt door verschillende lagen materiaal van polyestervezels. Net als in de versie met jaloezieën, kan een kleurrijk beeld van de toegepaste afbeelding alleen in geopende toestand worden gezien, in een gevouwen versie vormen rollerfotokleuren een nette bundel boven het venster. De meest geschikte plaats voor hen is de keuken, omdat hun locatie bij het raam vrij compact is en de vezels, waaruit het materiaal bestaat, bestand zijn tegen vuur.

1
Gordijnen met bladprint

Fotoshoots voor de kamer zijn ook ander materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Praktisch alle rol-jaloezieën zijn gemaakt van gordijnstof. Voor andere soorten photoshorts zijn ook gabardine, satijn en black-out geschikt.

Romeinse fotoshoots: moderne keuze

Romeinse photoshorts vormen een uniek afwerkingsakkoord in het interieur. Ze geven het luxueuze interieur nog meer chique en prestige. Bovendien verbergen dergelijke brede foto-jaloezieën de gebreken in de afwerking betrouwbaar. Romeinse photoshorts - een van de meest praktische en slijtvaste opties, het zonlicht verlicht het canvas niet en de kleuren blijven verzadigd en helder, net als na het schilderen.

Gordijnen met een fotoprint van Londen

Deze optie maakt het mogelijk om met stoffen te spelen, omdat Romeinse photoshorts kunnen worden gemaakt van zowel transparant als kanten materiaal en dichte ondoorzichtige. Ze verschillen niet in de verzorging van anderen, indien nodig kunnen ze worden gewassen op een temperatuur van 30 graden en kloppen in de modus van "zijde".

Gordijnen met klaprozen

Brede fotoscreens zijn de beste optie in het geval van een grote, solide afbeelding. Op een dergelijk canvas is het beeld met hoge resolutie duidelijk en duidelijk zichtbaar tot aan individuele details. De toegepaste afbeeldingen kunnen binnenshuis worden gecombineerd met een ander soort fototextiel. Dit kunnen tafelkleden, kussens, bedspreien en schilderijen zijn.

Gordijnen met een fotoprint in Art Nouveau-stijl

Brede foto-jaloezieën in de kamer zullen een uitstekende optie zijn voor liefhebbers van lambrequins. De inrichting van de fotolijst kan worden gemaakt van dezelfde stof als het hoofdmateriaal en de geometrische vorm ervan zal de stijl van de toegepaste afbeelding aanvullen. De parameters van de gordijnen worden individueel geselecteerd en zijn maximaal 2,5 meter breed en maximaal 3 meter hoog.

Afdrukken op gordijnen
Gordijnen met een fotografische afdruk van het landschap

Foto-jaloezieën voor de keuken: een mooie en veilige keuze

Fotoshtory stijlvolle keuken dat een deel van het interieur, dat zal altijd de aandacht trekken op de monotone achtergrond van potten zal zijn. Fotoshtory Keuken (namelijk, Roman of fotozhalyuzi) - het is ook een veilige keuze, omdat ze goed passen bij het raam ruimte in tegenstelling tot de klassieke versie. Dit betekent ook dat ze minder contact zullen maken met andere objecten en als gevolg minder vervuiling.

In het geval van langdurig gebruik fotoshtory keuken gemakkelijk kunnen worden gewassen of chemisch gereinigd te passeren en krijgen dezelfde kwaliteit materialen en rijke put tekenen, net als in de dag van aankoop.

U kunt een lichtgewicht materiaal om fotoshtory keuken overdag was gesloten en het doorgelaten licht te kiezen of, omgekeerd, zodat ze uitsluitend uit dicht materiaal en gesloten alleen 's nachts.

Turquoise gordijnen met print
Gordijnen met een afbeelding

Tips om te kiezen

Op het eerste gezicht is het kiezen van stijlvolle foto-jaloezieën een heel eenvoudige zaak, omdat het voldoende is om gewoon te kiezen wat u wilt. Houd er echter rekening mee dat de gordijnen harmonieus in het interieur passen. Dat is de reden waarom voor aanvang van de selectie van gordijnen enkele belangrijke punten moeten worden behandeld.

Rolluiken met print

Identificeer met de kamer

Om door te gaan met de selectie, moet u precies weten in welke kamer de fotoblinds worden verholpen. Hang niet dezelfde rolgordijnen in de slaapkamer, keuken of kinderkamer. Brede fotoclips kunnen harmonieus in de slaapkamer of woonkamer lijken en tegelijkertijd een verliezende optie in de kinderkamer zijn. Voor elke kamer moeten brede foto-jaloezieën afzonderlijk worden geselecteerd.

Overweeg de afmetingen van het raamdecor en de kamer

Vergeet niet de hoogte van de plafonds, de breedte en diepte van het raam, evenals de grootte van de kamer. Als de hoogte van de plafonds klein is, rekt een verticaal ornament of een oplopend patroon visueel de wanden van de kamer uit. Als de kamer klein van breedte is, is het noodzakelijk om uitsluitend gordijnen te selecteren met een horizontaal gericht beeld of ornament.

Grijze fotografische afdruk op gordijnen

Begrijp kleur

Kleur speelt een belangrijke rol in de perceptie van raamtextiel. Warme en koude kleuren creëren de juiste sfeer, ze moeten worden gecombineerd met de kleur van muren, meubels, vloer en plafond. Een eenvoudige oplossing is om gordijnen te kiezen die lichter of donkerder zijn dan de kleur van de muren of meubels. Vergeet niet dat kleuren zoals paars, blauw en blauw de kamer visueel de kamer koud maken, en rode, oranje en gele kleuren verwarmen de kamer.

Gordijnen met fotoprint in de slaapkamer

Selecteer een afbeelding

Het ontwerp van foto-jaloezieën moet overeenkomen met het hoofddoel van de kamer. Voor de ruimte van een kind, bijvoorbeeld, de personages zijn animatieserie fit, leuke zveryata of helden van sprookjes. Fotoshtory slaapkamer zullen voordelig uitzien met landschappen, zonsopkomsten en zonsondergangen, terwijl fotoshtory voor het leven beter met de steden, en de keuken zal zijn - met bloemstukken. De keuze van de afbeelding hangt af van de smaakvoorkeuren, maar het is de moeite waard om het algemene plan van de hele kamer te onthouden. Rollende fotozonneblinden maken het mogelijk om de afbeelding alleen in de gesloten toestand te zien.

Fotoprint"восход" на шторах

Van de correct geselecteerde photoshort in de vorm zijn kleur, materiaal en het afgebeelde beeld afhankelijk van de visuele weergave van het gehele interieur van de kamer. Foto-jaloezieën voor de slaapkamer of voor de hal bepalen niet alleen de stemming in de kamer, maar ook het karakter van de persoon die de keuze heeft gemaakt.

3D-gordijnen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 + = 69