Curtains muslin: de originele oplossing voor het interieur (24 foto’s)

Volgens de interieurontwerpers zijn de gordijnen van de mousseline niet alleen een nuttig object in elk huis, maar ook een exquise ding dat een heldere draai geeft aan het bestaande interieur. Kisei wordt voortdurend gebruikt in het dagelijks leven, maar heeft daarnaast een puur decoratieve functie, benadrukt de waardigheid van de leefruimte van de kamer en verbergt de tekortkomingen ervan.

Waar worden ze gebruikt?

Voor het oorspronkelijke ontwerp van ramen en deuropeningen worden, naast traditionele gordijnen en gordijnen, draadanalogen van gordijnen of mousseline gebruikt. Deze originele interieurdecoratie heeft oosterse wortels: ze waren vaak versierd met open deuropeningen, zodat de stralen van de felle zon niet in het interieur binnendrongen. Ook gebruikten de oosterse huisvrouwen muffin om de kamer te verbergen voor nieuwsgierige blikken, dus ik gebruikte oorspronkelijk gaas om de deuropeningen te omlijsten.

Beige gordijnen van mousseline

Witte gordijnen van mousseline

Geleidelijk veranderde het ontwerp van de mousseline. In het moderne interieur is de toepassing vrij breed. Kisei wordt gebruikt:

  • In plaats van de gebruikelijke gordijnen van dikke stoffen of zijden gordijnen;
  • voor het bestempelen van ruimte;
  • als modeaccessoire naast traditionele raambekleding voor textiel.

Afhankelijk van de bovenstaande doeleinden van de toepassing, is het noodzakelijk om in staat te zijn om correct het materiaal te kiezen waaruit de vezelgordijnen van de mousseline zijn gemaakt.

Dergelijke touwgordijnen passen perfect in het interieur van het pand waar mensen wonen, die helderheid en originaliteit waarderen in alles wat hen omringt. Meestal zijn ze een vreemde en onbegrijpelijke strikte, beknopte stijl van de gebruikelijke klassiekers, maar zelfs voor zijn aanhangers zal de mousseline helpen om een ​​onvergetelijke variëteit te maken in het creëren van absoluut nieuwe interieuroplossingen.

Briljante gordijnen van mousseline

Gordijnen van kralen

Tips voor gebruik

Het materiaal waaruit de mousseline wordt gemaakt, hangt af van de kamer in het appartement, die dit prachtige ding zal versieren. Zeer ongewoon uiterlijk gaas in combinatie met gordijnen van organza. Overlopend met veelkleurige tinten, de kralen en de dunne tule glinsterende in de zon maken de kamer meer licht, zonnig en vrolijk.

1

Voor de woonkamer is het aan te raden om goede gordijnen te kiezen die gemaakt zijn van natuurlijk linnen of zijden draden. Sierlijke gordijnen van mousseline met kralen geven de kamer een chique en uniciteit. In de vorm van volumetrisch svaga kan gaas van touwen mooi op een massieve kroonlijst worden geplaatst, terwijl het de kleur van de gekozen gordijnen goed zal verduisteren. Zoiets trekt noodzakelijkerwijs de aandacht van iedereen die minstens een keer in de woonkamer van de gastheren kijkt.

Verzadigde toon van mousseline met kralen is niet geschikt om in de slaapkamer te kijken. In deze kamer moet elk detail van het interieur bijdragen aan een goede nachtrust en een goede nachtrust. Lichte, doorzichtige tule en kiseya-pasteltinten zijn de beste keuze. Als de ramen van de slaapkamer uitkijken op een goed zonovergoten kant, dan is in de kamer onmisbaar mousseline en tule van donkere tinten. Het zal de felle zon verzachten en toevoegen aan de slaapkamer van romantiek. Het is interessant om de mousseline in de slaapkamer te gebruiken in plaats van de luifel. Hiertoe moeten draadgordijnen worden versterkt op een flexibel frame dat aan het plafond wordt bevestigd en de contouren van het bed herhaalt.

Zwarte draadgordijnen

Draadgordijnen met decor

Heldere en feestelijke looks in de kinderkamer mousseline-regenboogtinten en de originele tule, waarvan de kleur een van de tinten van de regenboog herhaalt. Ziet er effectief in de kamer naar kinderen die contrasterende strengen van heldere kleuren tegen de achtergrond van gordijnen of tule van delicate tinten. In een kamer met dergelijke gordijnen zal een persoon altijd een geweldige bui hebben.

De gordijnen van de mousseline zien er erg mooi uit in het interieur van de keukens. Dunne, stromende draden versieren de deuropening naar het balkon vanuit de keuken of hangen glinsterende kralen aan zijden linten, op de kroonlijst bij het raam. In tegenstelling tot textielgordijnen, schijn ik in het interieur van de keuken om veel praktischer te gebruiken. Kisei in de keuken absorbeert niet zozeer de geuren die achterblijven na het koken, het is goed gewassen en droogt erg snel. Voor de keuken kunt u elke kleur van de mousseline kiezen, afhankelijk van uw smaak, geselecteerd behang en meubilair.

Ontwerp van draadgordijnen

Gordijnen in het huis in het huis

Blinde gordijnen op de deur

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze voor draadgordijnen is vrij moeilijk. Een grote verscheidenheid aan verschillende materialen, waaruit de mousseline is gemaakt, kan de meest veeleisende klant verrassen.

De soorten materialen variëren:

  • door het type vezels waaruit het filament is gevormd, is de mousseline natuurlijk en synthetisch;
  • door de methode van het vormen van decoratieve draden - met kralen en andere materialen;
  • door de methode van het kleuren van draden - draadgordijnen zijn monofoon en veelkleurig.

Kiezen voor gordijnen Kiseyu van kralen, het is de moeite waard niet alleen te onthouden over de schoonheid van producten, maar ook over hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Om het ding al lang tevreden te stellen en zijn vorm niet te verliezen, moest het gebaseerd zijn op natuurlijke materialen: linnen, katoen, wol, bamboe. Vrij krachtig en sterk zijn mousseline gordijnen gemaakt van synthetische draden. Ze kunnen een jaar lang niet worden gebruikt en het is goed om hun oorspronkelijke uiterlijk te behouden.

Blauwe gordijnen van mousseline

Gordijnen van mousseline in de woonkamer

Gordijnmousseline met een verloop

Gordijnen van mousseline zijn niet alleen versierd met allerlei kralen van verschillende groottes, maar ook bij de vervaardiging ervan:

  • vreemde veren van vogels;
  • elegante glazen kraal;
  • gegoten in de zon pailletten;
  • toegevoegd aan de rode draad van het lurex-weven.

Draadgordijnen uit de vermelde materialen zijn niet alleen functioneel, maar ook effectief. Bij warm weer strooien de zonnestralen in de glinsterende materialen veel zonnestralen door de ruimte en geven hun eigenaars veel vreugde.

Draadgordijnen in hightech-stijl

Draadgordijnen in het interieur

Gordijnen op de kroonlijst

Hoe een gaas op te hangen?

Klanten hebben vaak een vraag: hoe mousseline gordijnen op te hangen. U kunt een dergelijk product op elke kroonlijst hangen: zowel met haken als met ringen. Meestal in winkels is de mousseline die een set van de afzonderlijke touwdraden vertegenwoordigt, bevestigd door een gebreide tape, te koop. Aan de rand van het gebreide lint worden kleine ogen genaaid, waarmee het gordijn aan de haken aan de kroonlijst wordt bevestigd. Afhankelijk van de toepassing van de draadgordijnen is de lengte ervan afhankelijk.

Als het gaas alleen een decoratieve functie heeft, worden de filamenten verzameld in een bundel en geselecteerd door speciale pick-ups of mooie klemmen. Als het gordijn als gordijn wordt gebruikt, moet de lengte ervan worden aangepast. De draden worden met een schaar op de gewenste lengte gesneden, extra bewerking van de randen is niet nodig.

Geschroefde korte gordijnen

Nitty rode gordijnen

Gordijnen met draad met oprapen

Zorg voor mousseline gordijnen

Ondanks het feit dat de mousseline geen merkproduct is, moet hij regelmatig worden onderhouden. Een goede huisvrouw zal bij het kopen noodzakelijkerwijs vragen: hoe een dergelijk product thuis te wassen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dunne, vliegende strengen niet met elkaar verward worden en niet in sterke knopen binden. Opdat de filamentgordijnen van de mousseline minder afhankelijk zijn van tocht, en hun lichte draden zich niet in verschillende richtingen ontwikkelen vanwege het open venster, is het mogelijk kralen of ophangingen te bevestigen die geschikt zijn voor de toon van de draden.

Steek gordijnen in de deuropening

Draadgordijnen in de slaapkamer

Tulle met mousseline

Zoals elk ander gordijn zou ik van tijd tot tijd moeten roddelen. Hiervoor wordt het gordijn voorzichtig van de dakrand verwijderd, waardoor de draden in drie delen worden verdeeld en tot een niet-rollende vlecht worden gevlochten. U kunt de draden op verschillende plaatsen ook verbinden met een verband, eerst door ze in meerdere gelijke delen te verdelen. U kunt de gordijnen in een wasmachine in een speciale tas wassen voor delicate items. Na het wassen wordt het product aanbevolen om op de kroonlijst te hangen, in de hangende toestand drogen de draden snel en zullen de gordijnen de gebruikelijke vorm aannemen.

Touwgordijnen

Groene gordijnen van mousseline

Gouden draadgordijnen met kralen

Gordijnen van goede kwaliteit worden altijd beschouwd als een integraal onderdeel van elk interieur.

Als je de ruimte wilt laten herleven, maak het stijlvol en origineel, dan moet je aandacht besteden aan een mooie en praktische mousseline. Het interieur, versierd met dit elegante stuk, wordt nooit zonder aandacht gelaten en zal iemand langer behagen dan dit of die modieuze designtrend zal duren.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

68 + = 78