Bloemenbehang in het interieur (53 foto’s): mooie voorbeelden en combinaties

Wat zijn de enige ontwerpopties nu. Met inbegrip van een groot aantal manieren om de muren in het appartement te versieren. Hoe de mode ook verandert en ongeacht welke nieuwe muurbedekkingen worden uitgevonden, het traditionele behang in de bloem was en is nog steeds een uitstekende manier om het uitzicht op de kamer gezelliger en eleganter te maken, het interieur te verfraaien en het stijlvol en modieus te maken. Ze zijn geschikt voor de keuken, voor de slaapkamer en voor de hal. In dit artikel zullen we de kenmerken van het behang met een bloemenprint beschouwen als een optie voor wandbekleding.

Grote heldere bloemen in het ontwerp van behang in de woonkamer

Beige bloemenbehang

Wit bloemenbehang

Wallpapers met grote bloemen

Papier bloemenbehang

kenmerken

Er zijn veel verschillende soorten behang met verschillende ontwerpen in de winkels, maar de meeste van hen worden genomen door het bloemmotief als de meest relevante, populaire, mooie en elegant ogende muur - zowel de slaapkamer als de hal. Het is nogal moeilijk om de juiste keuze te maken.

Dus laten we eens kijken naar welke functies u op moet letten bij het kiezen van behang met bloemen:

Mooi bloemenbehang in de woonkamer

Zwart bloemenbehang

Bloembehang in de kinderkamer

Denk niet dat het versieren van de muren met bloemenbehang een exclusief vrouwelijk, "girly" voorrecht is. De juiste kleurencombinatie kan het interieur van een modern herenhuis perfect inrichten en volledig harmoniëren met de rest van de ruimte in de ruimte. Een bloem is zo universeel dat hij in elke ruimte kan worden gebruikt. Bovendien zijn de bloemen anders. Natuurlijk, zachte aquarel is een vrouwelijk thema, maar hier is een donker, groot figuur van geometrische vormen die heel geschikt zijn voor een "mannelijk" interieur. Onlangs wordt donkerbruin behang vooral populair in een grote, en soms in een kleine, bloem. Rood behang kan ook het interieur van een man versieren.

1
Bloemenbehang in het interieur van de gang
Grote heldere bloemen in het ontwerp van behang

Violet bloemenbehang

tips

Handige nuances die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste achtergrond voor uw interieur:

Als je kiest voor felle kleuren met grote, felrode of andere pakkende kleuren, dan heb je de rest van de situatie in de kamer nodig om kalm te zijn. In dit geval zal het behang het stilistische centrum in het interieur zijn, waarop de nadruk ligt. Omgekeerd, als het interieur van de woonkamer of slaapkamer fantasievol, licht meubilair en interieurartikelen, grote lichte of zwarte gordijnen, te donkere afbeeldingen is, dan is het in dit geval beter om te stoppen op het rustige behang met een fijne tekening. Ze zullen een uitstekende rustige toon creëren voor de omliggende kamer.

Zilverzwart bloemenbehang in de woonkamer

Bloem muur stickers

Bloemenbehang in blauwe kleur

Bloemenbehang in de woonkamer

Bloemenbehang met een grafisch patroon

Als de kamer klein is, gebruik dan de achtergrond in een grote bloem is ongewenst. Ze zullen de ruimte visueel nog kleiner maken. In dit geval zijn een fijne, elegante bloemenprint en elke combinatie daarvan het beste. Bruin en ander donker behang om een ​​kleine kamer appartementen passen ook niet.

Let bij het gebruik van bloemenbehang van verschillende kleuren op hun harmonieuze compatibiliteit. Onjuist geselecteerde achtergronden, kleuren en tinten die niet bij elkaar passen, kunnen de indruk van een stijlvol ontwerp bederven. Bruine tinten zien er bijvoorbeeld slecht uit naast de rode.

Bloembehang in de badkamer

Geel bloemenbehang

Achtergronden met gele bloemen

Het is belangrijk dat het behang wordt gecombineerd met de stijl van het omliggende interieur. Een zacht fijn bloemenpatroon van bloemen is dus geschikt voor de stijl van de Provence en Shebbi-chic, en grote bloemen met contrasterende of heldere kleuren - voor modern design. Dit geldt voor het ontwerp en de keuken, en de hal en slaapkamers.

Als u het interieur modern wilt maken, kunt u behang met bloemen gebruiken. In dit geval zullen de bloemen zeer realistisch, mooi en helder zijn. Maar het ontwerp met dergelijk behang ziet er alleen goed uit in ruime kamers met mo
derne meubels. Bruin, zwart en andere donkere achtergronden worden steeds populairder.

Mooi behang in de bloem in de slaapkamer

Bloemenbehang in landelijke stijl

Groot bloemenbehang

Bloemenbehang in de keuken

Behang in een kleine bloem

Kleur keuze

Op welke schaduw van een enorm palet van alle mogelijke kleuren te stoppen, zullen we overwegen:

Als u een muurbedekking van rode tinten kiest, vult u uw kamer met positieve, maar licht agressieve energie, geeft u activiteit en dynamiek. Voor een slaapkamer is de muurbekleding van dergelijk behang ongewenst, maar het is perfect voor een hal of woonkamer.

Harmonische combinatie van bloemenbehang en meubels in het interieur

Wasbaar bloemenbehang

Bloemenbehang in pastelkleuren

Als je een kamer wilt ontwerpen voor een meisje of een jong meisje, dan is het behang met roze tinten perfect. Kies het interieur van de kamer en de bijbehorende gordijnen.

Pastelkleuren zijn goed omdat ze er geweldig uitzien in de meeste interieurs, vooral in klassiek en antiek. Voor het ontwerp van een modern appartement is dit niet de meest geschikte combinatie. Pastelkleurige tinten perfect kalmeren, dus geschikt voor de slaapkamer. Ook zien ze er geweldig uit op kantoor of in de werkkamer, omdat ze de concentratie van de aandacht helpen.

Veelkleurige composities benadrukken de pomppatiteit en plechtigheid van de inrichting van het appartement. Ziet er goed uit in de woonkamers en eetkamers.

Rood en grijs bloemenbehang met een grote print in de woonkamer

Bloemen behang in de gang

Kleurrijke print wallpapers

Functies van het verfraaien van kamers met bloemenbehang

De slaapkamer

Zie er geweldig uit in de bloemenpatronen van de slaapkamer in lentetinten. Het kan een lichtgroene, zachtgele, lichtroze-lila combinatie zijn. Deze slaapkamer wordt luchtig en licht.

Het is niet aan te bevelen dat de slaapkamer de muren bedekt met behang met heldere, grote kleuren, omdat een groot beeld altijd een bepaalde agressie en uitdaging met zich meebrengt.

Wit behang in een kleine bloem in de slaapkamer
Beige-grijs behang in de bloem in de slaapkamer
Delicaat bloemenbehang in het interieur van de slaapkamer

Bloemenbehang in de stijl van de Provence

Achtergronden met een rood bloemmotief

kwekerij

Heldere muurbedekking met bloemen is perfect voor een kinderkamer, het creëert een positieve en vrolijke sfeer.

Als er een meisje in de kinderkamer is, kun je geen beter behang met bloemen vinden. Als ze al van bewuste leeftijd is, kan ze zelf het juiste materiaal kiezen. Meestal geven meisjes de voorkeur aan bedekkingen op een muur met roze tinten, grote grappige karakters, dieren.

Gebruik geen behang voor de slaapkamer van uw kind of bedek grote voorwerpen niet. Het is het beste om af te drukken met middelgrote bloemen.

Helder rood-blauw bloemenbehang voor kinderen
Mooi bloemenbehang in de kinderkamer
Geel-blauw bloemenbehang in de kinderkamer

Bloemenbehang in de stijl van een cheby chic

Zijden bloemenbehang

keuken

Voor de keuken is het beter om een ​​muurbedekking van lichte tinten te kiezen. Donkere muren in deze kamer worden zeer zelden gebruikt.

Wit-blauw bloemenbehang in de keuken

Decoratief behang met bloemen

Achtergronden met roze bloemen

Roze bloemenbehang

Grijs bloemenbehang

Voor keuken is het wenselijk om een ​​muurmateriaal met warme tonen te kiezen. Koude tinten zijn ongewenst, omdat ze het interieur van het appartement minder gezellig en "smakelijk" maken. Zwart is ook beter om niet te gebruiken.

Heldere en kleurrijke bloemen zijn het beste om niet te gebruiken, de keuken zal het best uitzien met een monochrome bloemencoating. Onthoud dezelfde regel en wanneer u gordijnen gaat kiezen.

Het neutrale palet past in bijna elke keukenstijl. Maar de zwarte omslagopties zijn alleen geschikt als de keuken in een bepaalde minimalistische stijl wordt ondersteund.

Behang in bloem in de eetkamer

Bloemenbehang in de stijl van chinoiserieën

Leeftijd bloemenbehang

Bloembehang in de slaapkamer

Stof bloemenbehang

Woonkamer

In de grote kamer van uw appartement kunnen de bloemen zo worden gekozen dat ze de plechtigheid van de situatie benadrukken, of de ernst ervan, vintage of, omgekeerd, de moderniteit van de woonkamer.

Bloemenbehang kan worden ingesteld op een bepaalde algemene toon, waartegen het meubilair in de woonkamer al zijn beste decoratieve kwaliteiten zal tonen. Gordijnen helpen ook in deze kwestie.

Woonkamer met helder geel-lila bloemenbehang
Smaragdgroen bloemenbehang in de woonkamer
Bruin-grijs behang in een bloem in de woonkamer
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

84 + = 85