Behang in de loftstijl: we maken een trendy interieur (23 foto’s)

Een van de meest onvoorspelbare en tegenstrijdige interieurstijlen is de loft. Hij zorgt ervoor dat binnenhuisarchitectuur dergelijke elementen gebruikt, die in andere stijlen meestal verborgen zijn. Betonnen dekvloer, metselwerk, zwarte draden - dit alles is noodzakelijk aanwezig in interieurs in de loftstijl. En als u het meest gewone appartement wilt ombouwen tot een ruime opslagruimte of zolderruimte, dan is dit behang in de stijl van het hok.

Abstract Loft Wallpaper

Beige Loft Wallpaper

Kenmerken van de "zolder" -stijl

In het Engels betekent "loft" "loft", dus deze richting in het ontwerp wordt ook "zolder" genoemd. De loftstijl verscheen in het midden van de vorige eeuw in de VS. In New York en Boston werden vervolgens fabrieken en fabrieken uit de stad gehaald en de eigenaren van het lege industriële pand begonnen ze te verbouwen tot woonruimte en te huren voor symbolisch geld. Mogelijkheden of wensen om dure afwerking te maken voor nieuwe huurders waren dat niet, daarom waren muren en een vloer bijna niet versierd. In de loop van de tijd werden enorme kamers met hoge plafonds gekozen door kunstenaars en beeldhouwers.

Wit behang in de loftstijl

Behanghok voor beton

Behang loft voor een boom

Hier bemoeiden ze zich niet met het creëren van iets. Er was dus een loftstijl, die wordt gekenmerkt door:

  • hoge plafonds;
  • grote ramen;
  • Niet-gesloten balken en andere ondersteunende structuren;
  • niet-gesloten waterleidingen en -draden;
  • minimum aantal partities;
  • gebrek aan interieurafwerkingen.

De eerste eigenaren van pakhuislokalen schilderden geen bakstenen muren en betonnen muren, ze naaiden geen steen met een boom. Als het interieur was een boom, zijn of gelakt of monochroom verf - zwart, wit, grijs, maar de verf is toegepast, zodat zelfs in zijn laag zichtbaar textuur van het hout en ijzer nagels cap. Tegenwoordig zien niet alle appartementen zonder afwerking er stijlvol en voortreffelijk uit als de gebouwen van oude Amerikaanse fabrieken en magazijnen.

Behang loft in het huis

1

Fluffy behang loft

Behanghok met een geometrisch patroon

Behang voor onafgewerkte muren

Het belangrijkste kenmerk van het interieur in de loftstijl is de "kale muren". Maar als de onafgewerkte muren in uw appartement er afschuwelijk uitzien, kunt u behang gebruiken onder de bakstenen, betonnen en onverwerkte platen. De muur met dit behang ziet er zowel netjes als zorgeloos uit.

Dat in het interieur was nog comfortabeler, kunt u behang combineren, het nabootsen van verschillende texturen, want als alle vier de muren zijn beplakt met behang onder een baksteen of beton onder een dergelijke interieur zal lijken saai en zal binnenkort beginnen onderdrukken.

Blauwe loft behang

Behangvliering in de woonkamer

Behang loft voor een baksteen

Deze achtergronden kunnen worden gecombineerd met andere texturen. In het binnenland kan bijvoorbeeld aan één muur een echt metselwerk rood of geschilderd in elke kleur aanwezig zijn, en aan de andere - een voering, geopend met vernis. Ook kan conventioneel papier worden gecombineerd met vloeibaar behang. Dit speciale mengsel wordt verdund met water en een spatel wordt aangebracht op de muur. Op de textuur kan het vergelijkbaar zijn met een cementdekvloer, en de schaduw van deze achtergronden kan elk zijn.

Idealiter moet het hok baksteen, hout en steen, maar als in de kamer met deze wallpapers je ongemakkelijk zal zijn, is het mogelijk af te wijken van de gevestigde canons en kies helderder opties voor het versieren van de muren.

Behangvliering in de keuken

Behanghok voor houten mozaïek

Behanghok voor tegels

Wandschilderingen in loft-stijl

Als je ooit in de bouw van een verlaten fabriek zou zijn geweest, zou je daar veel interessante dingen hebben gevonden, want uiteindelijk beginnen lege en vergeten huizen hun leven te leven. Op het metselwerk, zijn er heldere graffiti of scènes uit strips. Er hopen stapels kartonnen dozen en houten kisten, draadspoelen en soms oude stoffige boeken op de grond. Het is dit alles en er kan nog veel meer op behang worden getekend in de loftstijl.

Een van de wanden van de woonkamer kan bijvoorbeeld een behang met felle graffiti maken. Om deze pakhuizen, die woonwijken zijn geworden, kunstenaars, graffiti uit te nodigen, maar om de muren te versieren in een gewoon stadsappartement, pasvorm en behang.

Behang loft in de gang

Behanghok met print

Behanghok met een afbeelding

Om de ruimte groter en dieper te laten lijken, kunt u behang op de wanden in de woonkamer en slaapkamer plakken, die planken met boeken of oude houten kisten tonen. Met dergelijk behang lijkt de kamer meteen een extra gebied en lijkt de ruimte uit te breiden. Voor dezelfde doeleinden kunt u plakken en behang met een afbeelding van het venster, waarachter zichtbare wolkenkrabbers van een grote stad zichtbaar zijn.

Dit past ook in het behang in een rustig kleurenschema met geometrische patronen of zelfs striphelden. Strips verschenen rond dezelfde tijd in Amerika, toen het hok verscheen.

Interieur in de loftstijl is het interieur van een moderne persoon die niet bang
is om te creëren, te experimenteren en fouten te maken. Daarom is een combinatie van achtergronden met verschillende afbeeldingen, maar in hetzelfde kleurenschema, hier toegestaan.

Grijze Loft Wallpaper

Leeftijd behang loft

Eenvoudige achtergrond voor een eenvoudige loft

De stijl van het hok werd door velen geliefd vanwege zijn speciale eenvoud en spontaniteit. Het lijkt op minimalisme, omdat het geen speciale, vergezochte decoratie vereist, dus eenvoudig single-tone behang past in het interieur in loft-stijl. Dit kunnen alle grijstinten zijn: grijs, bruin, baksteen, zwart en wit. Papieren monofonisch behang kan een ideale achtergrond vormen voor behang, het imiteren van steen en baksteen.

Ook met hun hulp kun je heldere accenten aanbrengen, omdat de stijl van de loft - het betekent niet saai en arm. Style loft - het is origineel, interessant en een beetje brutaal, zo zwart-grijze ruimte kon gemakkelijk lijken oranje, geel of groen muur en op de vloer - over de felle kleuren op de bank - kussens in dezelfde kleurstelling.

Met de hulp van monochrome achtergrond kunt u eenvoudig de ruimte segmenteren. Dus als u het interieur van het hok in het studio-appartement maakt, kunt u monochroom behang van verschillende kleuren gebruiken om de eet-, slaap- en gastenruimtes te versieren. Scam-stijl is toegestaan ​​en zelfs verwelkomd.

Behang loft in de slaapkamer

Behang in een loftstijl

Aanbevelingen voor het maken van interieurs

Er zijn veel behang in de loft-stijl, en degenen die besloten om zichzelf te repareren kunnen snel in de war raken en vinden hun ideaal niet, dus ontwerpers stellen voor om universele en lang bewezen oplossingen te gebruiken.

Voor de keuken is een behang geschikt dat metselwerk en hout nabootst. In zo'n kamer zal het aangenaam zijn om 's ochtends en' s avonds te zijn. Als het naar de zonnige kant gaat, kun je de muren in grijze tinten schilderen, maar dan moet je het interieur verdunnen met heldere accessoires: een geel tapijt, oranje borden, blauwe kussens op stoelen. Voor een complete onderdompeling in het verleden, kunnen huishoudelijke apparaten in de jaren 60 van de vorige eeuw op de voorgrond worden geplaatst, maar alleen modern.

De woonkamer is de plek waar alle vrienden en familieleden vaak samenkomen, dus het moet ruim zijn. Breid de ruimte visueel uit met behang, gips of baksteen simulerend, wit geverfd. Dergelijk behang zal worden gecombineerd met behang voor een cementdekvloer of gewoon grijs. Het is ook nodig om accenten te plaatsen met behulp van zwart of een felle kleur. In dit geval kunt u zowel monofoon behang als andere coatings gebruiken - verf en gips. In de loftstijl is een combinatie van verschillende texturen toegestaan.

Ook in de woonkamer kan worden gelijmd aan een van de muren van behang met graffiti, abstractie of stedelijk landschap. Het is ook acceptabel behang te gebruiken met een strikt geometrisch patroon. Als alles opzettelijk is ontworpen, zal de woonkamer absoluut terecht het middelpunt van uw appartement worden.

Behang loft in het studio appartement

Slaapkamermeubels moeten altijd in een rustig kleurenschema zijn, want hier ontspannen en rusten we na een zware dag, dus wordt het voor haar aanbevolen om behang in de loftstijl te selecteren in een grijs-wit kleurenschema. Ook toegestaan ​​om te gebruiken voor binnenhuisarchitectuur blauw, blauw of rust groen. Het bed moet comfortabel zijn en u kunt oude houten kisten gebruiken als nachtkastjes en een tafel.

In de stijl van het hok kunt u de gang en de gang versieren - dit is ook geschikt behang voor een baksteen. In de badkamer mag het behang niet worden geplakt - zelfs de hoogste kwaliteit door de hoge luchtvochtigheid begint al snel achter de muren achter te blijven. In de toiletwanden kan worden versierd met behang met een afbeelding van boekenplanken en een baksteen of een boom. De badkamer ziet er origineel uit, de muren zijn bedekt met behang voor een cementdekvloer.

Stof Loft Wallpaper

Loft-stijl is alleen gebouwd op contrasten. Als het interieur verschillende behangsoorten gebruikt, moeten ze van elkaar verschillen in kleur en textuur, een patroon hebben en monofoon zijn. Meer achtergronden mogen niet samenvloeien met het plafond en de vloer. Als er een duidelijke grens is, lijkt de ruimte groter en groter. Je kunt elke muur op je eigen manier versieren, maar in alles wat je moet weten, hoef je niet alle muren helder of te donker te maken. Ideaal voor het interieur in deze stijl is het overwicht van gedempte tonen.

In de huidige markt biedt een verscheidenheid van behang, die verschillen in kleur en patroon dat ze kunnen worden gebruikt om een ​​loft te maken: hoe schokkend en definitief, en rustig, dicht bij de klassiekers. In het interieur in deze stijl moet niet bang om een ​​fout te maken, het combineren van verschillende texturen en kleuren, als in de vorige eeuw waren er niet waaghalzen die pakhuizen remade en draaide ze tot gezellige woningen, loft stijl zou vandaag de dag was zeker niet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

46 − 41 =