Niche i soveværelset: originale løsninger og værdifulde anbefalinger (23 billeder)

Niche i soveværelset - den oprindelige løsning, et interessant element, der giver dig mulighed for at skygge skygge stilen af ​​interiøret, samt gøre layoutet af selve rummet eksklusivt. Gipspladefinishen giver dig mulighed for hurtigt og nemt at omdanne soveværelset som krævet af konceptet.

Fordele ved nicher fra gipsplader

Gipsplader niches i soveværelset er normalt dannet i hovedet af sengen. Det er også at foretrække at placere alle slags indretning: ure, gadgets, malerier, figurer, souvenirs, bløde legetøj, selv potter eller blomsterpotter med blomster. Interiøret ser mere afbalanceret ud, udviser hygge og speciel charme.

Niche lavet af træ i soveværelset

Niche i børnenes soveværelse

Den mest vindende er sammensætningerne, hvor hele væggen er involveret. I siden af ​​nichen kan du placere andre funktionelle enheder eller komplekse dekorative strukturer. For eksempel et "tørt" akvarium, hylder med bøger, flere hylder til forskellige tilbehør.

De vigtigste fordele ved indbyggede gipsplader:

 • Attraktiv pris, acceptabel for den gennemsnitlige person;
 • Økologisk kompatibilitet (gipsplastekonstruktioner bærer ingen fare for en person);
 • Spektakulært udseende, kombineret med noget ascetisk eksklusivitet.

Garderobe i soveværelset niche

Niche fra gipsplader i soveværelset

Hovedet af sengen i soveværelset niche

Uovervindelige løsninger

Faktisk kan alkiven være af to typer: dyb rille eller indbygget dekorativt design. Jo dybere nichen, jo mere funktionelle og dekorative tilføjelser kan du bruge. Men for at misbruge gipsokartonnymi konstruktioner også det er ikke nødvendigt. Ellers kan det elegante element i interiøret omdannes til en uskadelig vulgær "sarkofag".

1

Udover smukke attributter, souvenirs, kan det nedre segment udrustes ikke med åbne hylder, men ved hjælp af lukkede celler til opbevaring af ting. I betragtning af at en niche i væggen er anbragt i soveværelset lige ved siden af ​​sengen, opbevares sengetøj og diverse tøjtilbehør i lukkede beholdere.

For at de massive strukturer skal kunne se let og raffineret, er skabet og gipspladerne suppleret af spejle, såvel som LED-belysning og andre lignende elementer. Hvis hylder er placeret i en niche, er nogle af dem lavet af glas, hvilket gør konstruktionen vægtløs.

Et komplekst niche design indebærer brugen af ​​en række dekorative elementer og dekorationsmaterialer. De mest populære muligheder: teksturerede gips, wallpapers, 3D trellises, indsatser fra forskellige materialer.

Niche lavet af sten i soveværelset

Niche over pejsen i soveværelset

Niche i soveværelset i landstil

Funktionelt potentiale

Dekoration af nichen i soveværelset tager ikke meget tid, men i praksis tillader denne egenskab fuldt ud sin tilstedeværelse og spiller en vigtig rolle i interiøret. Den enkleste løsning indebærer placering af møbler eller apparater i en alkove. For eksempel kan en niche over sengen tjene som en hvælving til baldakinen, hvilket gør soveværelset hyggeligt, afsondret og intimt.

Designet under tv'et muliggør om nødvendigt at "skjule" teknikken i de indvendige kompositioner, hvor alle former for tekniske enheder indgår æstetisk dissonans med andre elementer. Vi taler om alle landsbyens stilarter (land, provence, dyre klassiske retninger (rococo, barok), design med økotrends.

Under alle omstændigheder kan en nis lavet af gipsplader løse en række vigtige opgaver:

 • Eliminere alle mulige fejl og uregelmæssigheder i et bestemt område
 • Et veldesignet soveværelse design med en niche vil betydeligt udvide rummet af selv den mindste boudoir;
 • Skab en usædvanlig butik til forskellige husholdningsartikler.

Det skal huskes, at gipsvæggen selv ikke er så hård at klare en betydelig vægt. Hvis sammensætningen af ​​hylder og lukkede celler er ret solid, tager meget plads i højde og bredde, er elementerne af gipsplader suppleret med et skelet af profiler. Styrkelse af konstruktionen ved hjælp af ribber af stivhed opmuntres.

Bog hylder i soveværelset niche

Niche i børnenes værelse

Seng i soveværelset niche

Originale løsninger

Seng i nichen - ganske almindelig og podnadoevshy modtagelse, samt at danne en rille under tv'et. Gipsvæg er praktisk i alle sanser materiale. Forskellige designs kan bruges i følgende formater:

 • Ekstravagant loftet på flere niveauer;
 • Dekorativ pejs;
 • Opbevaring til et "tørt" akvarium;
 • Podium til at sove.

Fed, tankevækkende, stilfulde design kan dramatisk ændre soveværelset. Muligheden for gipsplader i kombination med moderne efterbehandling materialer gør det muligt at realisere designens mest dristige ideer. Standardriller er dekoreret med åbningsskillevægge, danner komplekse piedestaler (kun i rummelige soveværelser) under et tv-apparat eller andet dimensionelt udstyr.

Niche i soveværelset på loftet

Niche over sengen i soveværelset

Vindues niche i soveværelset

Monteringsfunktioner

Selv uden at vide, hvordan man designer en niche i soveværelset, kan bogstaveligt talt nogen prøve deres hånd i denne sag. I første omgang er det nødvendigt at overveje designet af de
t fremtidige design nøje. Så markeringen er færdig, rammen er monteret af aluminiumsprofiler.

Klem alle elementerne sammen med en perforator og dowels. Det er bedre at først lave de vandrette profiler på loftet og i nærheden af ​​gulvbelægningen. Så begynder de at arbejde med lodrette dele. For at give den ønskede stivhed til strukturen anvendes yderligere profiler.

Omklædningsbord i soveværelset niche

Niche under tv'et i soveværelset

beklædning

Fra gipsplader ved hjælp af stik stik eller specielle knive, skar de nødvendige elementer ud. Hvis alkoven er dannet under et tv eller andet udstyr, er det nødvendigt at lægge ledningerne på forhånd og skjule ledningerne inde i strukturen.

Så er nichen puttied. Ved leddene anvendes et specielt tape, som styrker strukturen. I hjørnerne anbefales det at anvende specielle elementer, der sikrer justering.

Skruer af skruer og andre specifikke elementer er patched med særlig pleje. Før overfladen påføres, er hele overfladen af ​​rillen grundigt grundet.

Niche med belysning i soveværelset

Hylder i soveværelset niche

Indbyggede nicher frysere i soveværelset

dekoration

Det sidste stadium - dekorere designet - kan kaldes det mest spændende og interessant fra designens placering. De mest populære materialer til dekoration:
Traditionel tapet (fleece, vinyl, papir, ris klud, samt bambus);

 • Væske tapet;
 • Dekorative gips;
 • maling;
 • plast;
 • Træ;
 • Kunstig sten;
 • Spejl mosaik;
 • Glaselementer;
 • Stucco støbning.

Også ved hjælp af dygtigt udvalgte overflader (både i farve og tekstur) er det praktisk at forbedre kvaliteten af ​​belysningsenheder. Dette gælder både generel belysning i lokalet og lokal belysning.

Udvælgelse af efterbehandling materialer udføres under hensyntagen til det generelle interiør koncept. Også vigtig er størrelsen af ​​strukturen. Store massive gipsplader nicher er bedst lavet ved hjælp af lys tapet. Miniature design kan generøst dekoreres med "tunge" efterbehandling materialer: en mursten, glasperler, en kompleks mosaik.

Den øvre niche i soveværelset

Bøjle til tøj i soveværelset niche

Spejle niche i soveværelset

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 3 = 7