Mukava mökki wc: miten rakentaa omalla kädelläsi (22 kpl)

Muu maa-tontti kuin talossa on muita rakennuksia. Yksi näistä rakennuksista on wc. Se kuuluu päärakennuksiin, etenkin esikaupunkialueilla. Ilman sitä et voi tehdä rakentamisen ensimmäisessä vaiheessa, ja päärakennuksen rakentamisen jälkeen se auttaa purkamaan kodin wc etenkin kesällä. Kun rakennat WC: tä, herää kysymys siitä, miten kesämökki-wc voidaan varustaa, koska se riippuu rakennuksen mukavuudesta ja mukavuudesta.

Maa kompostointi WC-kulhoon

WC-kulho

Laitteen ominaisuudet ja toiminta

Halujen ja mahdollisuuksien osalta dachan omistaja voi valita haluamansa wc. Voit ostaa valmiin vaihtoehdon tai tehdä sen itse varustamalla kadun wc.

Suosittu hygieniatuotteet kuuluvat suora WC. Se voidaan sijoittaa tietylle alueelle tai siirtää tarvittaessa. Työn ydin on prosessi, jossa käsitellään jätettä kemiallisen tai turpeen komponentin vaikutuksesta.

Suoran laitteen alatyyppi on bio-wc. Sitä käytetään usein ilman viemäröintiä. Turpeella, joka vaikuttaa jätteeseen, muuttaa ne lannoitteiksi, jotka voidaan sitten kaataa vuoteiksi. Tällaisen WC-kulhoon kuuluvat tällaiset osat:

 • WC-istuin on ylhäällä;
 • Säiliö sijaitsee pohjassa, edustaa säiliötä, jossa jätettä vastaanotetaan ja jossa sitä käsitellään.

Toinen vaihtoehto on WC-kulho, joka on kiinnitetty altaaseen. Tässä tapauksessa wc voidaan valmistaa eri materiaaleista.

Maa puinen wc

Mökki WC laudoista

Vaatteiden WC-kulhoon

Kun asetat wc-kulhoa kadun WC: lle, esitetään seuraavat vaatimukset:

 • Yksinkertaisuus ja helppo asennus tekevät asennustyöt itse.
 • Kätevä muotoilu, joka asennetaan pieneen rakennusalueeseen ja ei-vahvistettuun käyttöön.
 • WC-altaan on oltava edullinen, sillä talvella on välttämätöntä jättää tontti vartioimatta.
 • Mukavuus kaikille perheenjäsenille, koska sitä ei käytä pelkästään aikuiset vaan myös lapset. On hyödyllistä tarjota lasten kiinnittyminen.
 • Kestää eri sääolosuhteita, nimittäin lämpötilaa, tuulta ja kosteutta.

Tietenkin monet eivät varusta wc: tä wc: llä, vaan yksinkertaisesti tehdä reiän rakennuksen lattiaan. Henkilökohtaista hygieniaa ei kuitenkaan kunnioiteta. Kuitenkin, jos laitat miellyttävän lattiarakenteen, huolehditaan henkilökohtaisesta hygieniasta ja mukavuus viihtyessä kasteessa kasvaa.

1

WC-hytti

Maa WC maalaistyyliin

Edut ja haitat

WC-kulhossa on useita etuja:

 • Kyky vastaanottaa säännöllisesti vapaata kompostia, jota voidaan käyttää puutarhaviljelyn lannoitteena.
 • Kesäkaudella, kun työskentelet usein puutarhassa ja vastaanotettaessa vieraita, sinun ei tarvitse mennä taloon, mutta on parempi käydä tontille rakennetulla wc: llä.
 • Talon WC: n tyhjennys, joka vaikuttaa saostussäiliön kuormituksen tai muuntyyppisen jätevesialtaan.
 • Voit monipuolistaa sivuston maisemasuunnittelua, koska se on antanut rakennuksen epätavallisella tavalla.

On olemassa tiettyjä haittoja eri maataloustyyppien osalta. Joten muoviset laitteet eivät kestämään alhaisia ​​lämpötiloja ja voivat halkeilla. Metallituotteet ja puiset rakenteet istuimella ovat hankalia talvella. Keraamiset ja posliiniset mallit vaativat tietyn summan rahaa.

Mökissä on keraaminen wc-kulho

Metalli wc mökillä

Missä suorituskyvyssä voi olla WC-kulho?

Kauppaan ostettavan sokerin wc-kulho voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista: keramiikka, posliini ja muovi. Posliini- ja keramiikkatuotteet eroavat kauniista ulkonäöstä ja helppokäyttöisyydestä, mutta keraamista WC: tä ei voida asentaa yksinkertaiseen puurakenteeseen. Sen sijainnin kannalta on välttämätöntä tehdä betonirakenne, joka kestää rakenteen raskautta. Toinen tämäntyyppinen haitta on kustannus. WC mökissä, jossa on wc-kulho keramiikka maksaa omistaja kalliimpaa. Joskus jopa rakennus itse vaatii vähemmän rahaa.

Mökki-WC: n muovinen wc-kulho pidetään taloudellisena ja toiminnallisena vaihtoehtona. Tämän lajin edut ovat runsaasti:

 • Erilaisia ​​väriratkaisuja. Voit noutaa ruskeaa WC-kulhoa maan WC: lle, joka yhdistetään puuhun tai muuhun viimeistelyaineistoon.
 • Rakennuksen helppous, joka ei vaadi kiinteää perustetta.
 • Mukavuus käytössä.
 • Voima ja hygienia.
 • Edullinen.

Muovirakenne mahdollistaa mukavan ja käytännöllisen WC: n sijoittamisen ilman paljon rahaa. Voit valita kiinteän tyypin tai kannettavan mallin. Jälkimmäinen on ämpäri istuimella.

Maalaistalossa ikkuna

Muovinen WC-kulho

Kotitekoisilla malleilla tarkoitetaan WC-kulhon järjestämistä kadun WC: lle improvisoitujen materiaalien avulla. Yhteinen muotoilu on puinen laskuri, jossa on muovinen istuin. Tämä vaihtoehto on nopea asennus ja edullinen.

Toinen mahdollisuus, joka voidaan tehdä omalla kädellä, on metallirakenne. Yleensä wc-WC asetetaan wc-tilaan. Se eroaa halvalla ja kestävyydellä. Tuotannossa voit käyttää materiaaleja, jotka löytyvät mistä tahansa dcha-osasta. Näiden laitteiden ulkonäkö ei eroa kauneuden näkökulmasta, mutta sinun ei tarvitse käyttää rahaa materiaalien hankintaan.

Asennusprosessi

Miten tehdä wc maassa - kysymys, joka kiinnostaa monet kesämökkien omistajat. Erilaisilla malleilla on omat asennusperiaatteensa.

Keraaminen WC-kulho

Jos haluat asentaa keraamisen wc: n, sinun on otettava huomioon, että useimmissa tapauksissa ei ole juoksevaa vettä, joten voit kaataa vettä säiliöön tai laittaa kauhan (vesisäiliön) laitteen viereen. Sitten valmistele letku ja liitä se tyhjennysastialla.

Rakenteen kiinnittämiseksi on tarpeen tehdä reikä valmiiksi valmistetulla kiinteällä pohjalla. Reiän halkaisija vastaa poistoputken halkaisijaa. Aukon jälkeen kiinnityspisteet on kirjattava ja tiivisteen levitys on suoritettava. Sen jälkeen voit ruuvaa vesijohtoverkon.

Muovimökki wc-kulho puuhun

Suora dacha-wc

Dacha-WC-astia, jossa on pesuallas

Muovinen WC-kulho

Muovinen WC-kulho kannettavaan näkymään ei vaadi manipulaatiota. Se on asennettu juuri oikeaan paikkaan. Jos ostat kiinteän näkymän, sinun on otettava huomioon, että voi olla vaikea liittää rummun tyhjentämiseen. Tämä johtuu reikien erilaisesta muodosta. Asennusvaiheet:

 1. Valmistetusta metallilevystä kartion muodostamiseksi.
 2. Karan alaosa asetetaan tynnyriin ja yläosa asetetaan lattiatasolle.
 3. Levitä mastikerros liitoksille.
 4. Kun poistat osan lattiasta wc: n tulevaan paikkaan, merkitsemme rakenteen asennuspaikan.
 5. Tee sähkösinkitty tyhjää kohdetta, johon laite sijaitsee.
 6. Kiinnitä työkappale ja asenna WC-kulho.
 7. Levitä mastia sidosalueiden sisäpuolelle.
 8. Viimeisen lattiapinnoitteen varustaminen.

Mastikan sijaan voit käyttää tavallista silikonia.

Country wc maalaismainen tyyli

Puutarhan wc

Puutarhan wc valmistettu sivuraide

Metal tuoli

Valmistuksessa käytetään galvanoitua putkea, metallilevyä tai kauhaa. Yleensä korkeus on 40 cm, halkaisija on 30-35 cm. Rakenteen yläosassa on oltava istuin. Tee näin leikkaamalla sakset metallilankojen muodossa kamomilla, ja asenna vanhoista istuimista valmistettu sivu. Seuraavaksi rakenne sijaitsee viemärin yläpuolella. Tämä wc ei ole koskaan koskaan poissa käytöstä.

WC-kulho, jossa viemäri

Maa-WC: n rakentaminen

Peat dacha wc-kulho

Puinen hylly

Miten rakentaa yksinkertainen WC-muotoilu käyttämättä paljon rahaa? Vastaus tähän kysymykseen on puisen hyllyn sijainti. Tällaista maa-WC-kulhoa voidaan kutsua pakkaseksi. Se on vaiheen muoto. Tee se yleensä levyiltä. Järjestelytapa:

 1. Aseta puolet kerroksesta rakennukseen.
 2. Keskitä poikkipalkki korkeudeltaan 40 cm.
 3. Palkin ja lattian välinen etäisyys on peitetty levyillä.
 4. Yläosassa myös levyt.
 5. Leikkaa reikä, jossa istuimen päällä.

Jos tällainen rakenne sijaitsee kaivon yläpuolella, sinun täytyy tehdä ilmanpoisto poistaa hajuja. Putken korkeuden on oltava vähintään kolme metriä.

Pesuhuone, jossa on pesuallas

Lämmin eristetty wc

Maa WC kuopassa

Jos talossa on kalustettu kylpyhuone, kadun wc, jossa on wc-kulho, ei ole tarpeeton, koska kesällä on helpompi käydä sitä kuin juosta taloon. Ja myös hän on avustaja, jos toimiva viemäriverkko ei ole tehty. Voit valita haluamasi vaihtoehdot ja käytettävissä olevat varat, ja voit varustaa kätevästi kadun wc kaikille ilman paljon vaivaa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 1 =