Vælg et moderne spisebord til et lille køkken

Spisebord til et lille køkken - et billede af forskellige muligheder

Det centrale og mest anvendte element i ethvert køkken er spisebordet. For et lille område af muligheder, ved første øjekast, ikke så meget, men faktisk mere end nok.

Lad os analysere de mest praktiske og egnede forslag. Vi har samlet for dig et udvalg af fotos med de bedste moderne ideer til små køkkenborde.

Transformerbord

bord til et lille køkken

Transformatorbordet er en moderne løsning til et lille køkken.

Fordelen ved sådanne tabeller er selvfølgelig deres evne til det rette tidspunkt at bevæge sig frem og flytte. Med en minimal indsats kommer et sådant bord ud af headsettet, nedbrydes og nu er alt tilberedt til aftensmad.

Efter at have spist, kan det "returneres" til stedet, og køkkenet bliver meget mere plads.

et attraktivt bord til et lille køkken

Som du kan se i de præsenterede fotos, kan bordet faktisk sidde i nichet på headsettet og glide ud, hvis det er nødvendigt. I den foldede tilstand adskilles denne hele konstruktion absolut ikke fra det generelle facade mønster i dit køkkenaggregat.

bord transformer

Hvis en sådan tabel i udfoldet tilstand ikke er udstyret med et ekstra understøtningsben, bør det ikke overbelastes. Med det blotte øje er det mærkbart, at det er ret praktisk, når køkkenstolene også får samme princip.

folde

Foldningstabeller af rund og halvcirkelformet form er også meget praktisk løsning.

I modsætning til den ovenfor beskrevne variant har et sådant bord en permanent beliggenhed på køkkenområdet. Halvcirkelformede modeller er bekvemt placeret med en lige side til væggen i ethvert hjørne af rummet.

Hvis modellen af ​​dit halvcirkelformede bord er foldet, kan det blive en mere miniature kvadratisk visning.

foldebord til et lille køkken

Små runde borde, især dem, der ikke er lagt ud, er mindre praktiske. Deres fordele er miniature dimensioner og æstetiske faktor. Desværre er det for en sådan tabel usandsynligt at passe mere end to personer.

Et vigtigt punkt, som bør være opmærksom ved valg af runde modeller, er deres stabilitet. Sørg for at sørge for, at bordet ikke forskydes og er temmelig stabilt ved græsning eller jostling. Dette er vigtigt, som i et lille køkken, ofte ved et uheld gribe møblerne i det.

folde

foldning lille spisebord

Sammenfoldelige spiseborde til et lille køkken kan blive et ideelt møbel. Ved deres princip og formål er de meget lig de modeller-transformatorer.

Som regel lægger de sig tilbage fra en vertikal overflade, såsom en væg, hylde, kabinet. I de billeder, der følger, kan du se en række meget originale løsninger, hvor der opnås fantastiske pladsbesparelser.

Vælg et moderne spisebord til et lille køkken

Vælg et moderne spisebord til et lille køkken

Vælg et moderne spisebord til et lille køkken

Hovedbelastningen i sådanne tabeller opgøres ved hjælp af de passende fastgørelsesdele og sløjfer. Når du vælger en bestemt model, eller når du bestiller individuelt, skal du sørge for at høre om kvaliteten af ​​disse dele.

Svage vægmonteringer kan føre til afmontering af bordet fra væggen og sløjfer af dårlig kvalitet - til faldet på bordets arbejdsflade og alt der var på den.

mobil

En anden type bord til små køkkener kan kaldes mobile borde. Disse modeller er små i størrelse, som kan flyttes rundt om rummet eller køkkenets omkreds.

mobil køkken ø

På facaden af ​​kabinens nederste række, f.eks. Under bordpladen, er der monteret en speciel guide. Det fungerer som en skinne, hvor du kan flytte et bord i vandret plan.

Disse tabeller er typisk udstyret med ekstra støtteben, der kan foldes.

Bar tæller

Den sidste mulighed vi overvejer er udførelsen af ​​spisepladsen i form af en såkaldt bar tæller. Denne løsning implementeres ganske let og hurtigt.

Vælg den ønskede arbejdsflade og fastgør den til den tilsvarende væg eller mellem væggene, hvis den passerer foran vinduet.

bar tæller til et lille køkken

Denne løsning passer bedst til smalle og aflange småkøkkener, hvor på den ene side er et sæt, og på den anden side - en væg. Som regel er spisepladen fastgjort på bordet.

Både æstetisk og funktionelt, for et sådant spiseplads, er der store barstole med eller uden ryggen godt.

Næsten ingen køkken kan ikke undvære tilstedeværelsen af ​​et spisebord i det. Som erfaringerne viser, såvel som det ovenfor beskrevne materiale, kan en optimal løsning findes for ethvert område og form.

Til dato har du mulighed for at vælge mellem snesevis af færdige løsninger, der passer bedst til dit lille køkken.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

34 − = 24