Hulpstukken voor keuken Blum

Meubelbeslag Blum - Moet ik kopen?

Fittingen - dit is wat een moderne keuken kan bieden met meer comfort, ergonomie, functionaliteit en gebruiksgemak.

Dankzij het is het mogelijk om elke vrije centimeter van het gebied te gebruiken, en ook om unieke varianten van opstelling van dozen en compartimentenhoofdtelefoons te gebruiken.

Hulpstukken voor keuken Blum

Producten van Blum zijn een van de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen op het gebied van accessoires voor suites en meubels.

De fabrikant heeft veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat moderne huisvrouwen de opslag van voedsel, het gebruik van de keuken en het kookproces optimaal konden organiseren.

Hulpstukken voor keuken Blum

Basis systemen

De technologieën die door deze fabrikant worden gebruikt, zijn niet alleen gebaseerd op vele jaren ervaring, maar ook op tal van praktische tests en onderzoek.

Hulpstukken voor keuken Blum

Dit alles stelt u in staat om ergonomische, betrouwbare en functionele oplossingen te krijgen.

Innovatieve componenten zorgen voor laden en deuren met een soepele opening en sluiting, zorgen voor de meest ergonomische indeling van het beschikbare werkgebied.

Dankzij dit zal elk item dat in de keuken is opgeslagen zijn plaats hebben en aangenaam zijn om te gebruiken.

Onder de verscheidenheid van technische oplossingen Blum in afzonderlijke categorieën zijn ingedeeld:

 • Hijssystemen (AVENTOS);
 • Hulpstukken voor keuken Blum

 • mechanismen voor de uitbreiding van vakken (METABOX, LEGRABOX, AVENTOS, TANDEMBOX, enz.);
 • Hulpstukken voor keuken Blum

 • gidsen;
 • Hulpstukken voor keuken Blum

 • lus;
 • Hulpstukken voor keuken Blum

 • accessoires voor het vullen van de keuken.
 • Hulpstukken voor keuken Blum

Al deze hardware is van de grond af ontwikkeld door ingenieurs van een Oostenrijks bedrijf. Het was het resultaat van talrijke tests die zowel in het laboratorium als onder reële bedrijfsomstandigheden werden uitgevoerd.

Ze zijn ontworpen om het dagelijkse kookproces beter georganiseerd en attent te maken.

Hijs mechanisme

Hulpstukken voor keuken Blum

Hefmechanismen AVENTOS maken openslaande deuren niet alleen veel handiger, maar ook veel veiliger in vergelijking met standaard vier scharnierogen.

Open gevels hangen nu niet over je hoofd, dus je kunt vrij door de keuken bewegen, zonder bang te zijn dat je een hobbel krijgt.

Mechanismen van laden

Hulpstukken voor keuken Blum

De systemen van de eminente Oostenrijkse fabrikant, geïnstalleerd op laden, vallen niet alleen op door hun betrouwbaarheid en functionaliteit, maar ook door benijdenswaardige decoratieve.

Intivo-serie is uitgerust met originele laterale inserts voor dozen, gestileerd onder glas, leer of hout.

Hulpstukken voor keuken Blum

De Antaro-lijn vertegenwoordigt laconieke en eenvoudige oplossingen met een nadrukkelijk rechtlijnige vorm, waardoor ze ideaal zijn voor keukens die zijn gemaakt in de stijl van minimalisme en hi-tech.

Hulpstukken voor keuken Blum

Voor keukens gemaakt in de klassieke interieurrichting, is een uitstekende oplossing het meubilair, de binnenkomende in de Plus-serie.

Hulpstukken voor keuken Blum

In de rij METABOX u zult goedkope producten vinden. Tegen een betaalbare prijs, is het begiftigd met benijdenswaardige functionaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid. De externe oplossing is het meest eenvoudig en discreet.

Hulpstukken voor keuken Blum

gidsen

Een onderscheidend kenmerk van de gidsen uit de serie MOVENTO is dat al deze mechanismen de laden in staat stellen volledig te worden uitgebreid.

Bovendien zijn ze veilig verborgen, dat wil zeggen, onzichtbaar voor het oog bij het openen.

Hulpstukken voor keuken Blum

Hun analogen, die ook volledige extensie bieden, zijn de TANDEM-gidsen, maar ze zijn zichtbaar.

Hulpstukken voor keuken Blum

Zoek naar een goedkope, maar betrouwbare oplossing - bekijk de accessoires STANDART eens van dichterbij. Dit zijn zichtbare rolgeleiders, die een onvolledige uitbreiding van de dozen bieden.

Hulpstukken voor keuken Blum

Ongeacht welke optie u kiest, u kunt er zeker van zijn dat deze componenten de verplichtingen die aan hen zijn opgelegd volledig zullen dragen, waardoor een gemakkelijke, langdurige en betrouwbare werking wordt gegarandeerd.

loops

Hulpstukken voor keuken Blum

Een conventionele vierscharnierlus is ook beschikbaar in het Blum-productgamma.

Een dergelijke technische oplossing kan niet geavanceerd en innovatief worden genoemd, omdat het praktisch onmogelijk is om iets fundamenteel nieuws te creëren op dit gebied.

Maar de fabrikant slaagde erin dit product betrouwbaarder en praktischer te maken. De periode van zijn werking is praktisch onbeperkt.

Hulpstukken voor keuken Blum

Deuren uitgerust met dergelijke lussen openen en sluiten meer soepel en gemakkelijk, wat de sleutel is tot meer gemak tijdens gebruik.

Accessoires "tweede plan"

Iedereen is het erover eens dat zonder de manden, carrousels, trays, houders voor messen en schotels, scheidingswanden en andere soortgelijke componenten, de functionaliteit van zelfs de meest doordachte keuken tot een minimum wordt beperkt.

Hulpstukken voor keuken Blum

Ingenieurs van het Oostenrijkse bedrijf ontwikkeld lijn ORGA-LINE, inclusief alle relevante accessoires. Dankzij dit wordt de keukenwerkruimte ergonomischer, attenter en functioneler.

Hulpstukken voor keuken Blum

voordelen

Laten we de belangrijkste voordelen van het Oostenrijkse meubilair Blum samenvatten, omdat ze een antwoord zullen zijn op de vraag of het de moeite waard is om het te kopen.

Hier zijn slechts enkele van hen:

 • op basis daarvan is het mogelijk geavanceerde moderne oplossingen te creëren die zijn voorzien van verbeterde ergonomie en betrouwbaarheid;
 • het vermogen om het gebruik van ongebruikte vierkante centimeters te maximaliseren;
 • hoge esthetiek en multifunctionaliteit;
 • gebruiksduur, zelfs bij intensief gebruik.

Hulpstukken voor keuken Blum

Dit alles, gecombineerd met talrijke feedback van consumenten die al in hun eigen praktijk alle voordelen van dit product hebben kunnen evalueren, maakt het mogelijk om met zekerheid te stellen dat accessoires voor keuken Blum - dit is een van de meest doordachte, innovatieve en geavanceerde oplossingen.

Hulpstukken voor keuken Blum

Misschien is het de moeite waard om deze progressieve oplossingen toe te passen in uw keuken?

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 4