10 manieren om te besparen op keukenkosten

10 manieren om geld te besparen bij het bestellen van een keuken

Aankoop van de keuken - dit is een serieuze genoeg en gefactureerd in termen van materiële aankoop, dus in eerste instantie Het is noodzakelijk om alle subtiliteiten en nuances te doordenken in de inrichting van deze kamer.

Als u op zoek bent naar waardige opties voor uzelf, zal onze opmerking nuttig voor u zijn, omdat we u laten zien wat u kunt besparen en zonder welke dat niet mogelijk is.

Manieren van economie

Geloof me, wat op het eerste gezicht essentieel lijkt, in het proces van uitbuiting, heb je misschien niet nodig.

Maar het lijkt erop dat kleine nuances een sleutelrol kunnen spelen, waardoor uw verblijf in de keuken handiger en comfortabeler wordt. Dus, waar kun je in prijs winnen?

Gevelmateriaal

10 manieren om te besparen op keukenkosten

In wezen kunt u geld besparen als om dure gevels uit te sluiten. Hout, metalen elementen, glas verhogen de kosten van de headset aanzienlijk. Geef de voorkeur aan de gevels van spaanplaat en MDF. De meest budgettaire optie is de coating van spaanplaat met film.

Indien echter, DSP-gevels bedekken met gelamineerd plastic, dan zullen hun kosten aanzienlijk stijgen en zullen ze absoluut niet tot de economy class behoren.

MDF - duurzamer, esthetisch en duur materiaal.

De uiteindelijke kosten van dergelijke gevels zijn ook afhankelijk van het soort materiaal dat ze dekken: PVC-folie, verf- en lakmaterialen of plastic.

Om de beste optie voor jezelf te kiezen, is het de moeite waard om je niet alleen te concentreren op de kosten, maar ook op hoe praktisch het geselecteerde materiaal zal zijn tijdens het gebruik.

Stel uzelf deze vragen:

  • Heb je genoeg ijver om constant de glans af te vegen met vingerafdrukken, waterspatten en koken?
  • Hoe ga je bepaalde gebreken aan de gevels behandelen, terwijl je de keuken blijft gebruiken?
  • Hoe snel ben je van plan nieuwe meubels te kopen?

Lees voor meer informatie over de voor- en nadelen van de bovengenoemde materialen: "Wat is de beste manier om een ​​gevel voor de keuken te bestellen?"

Ontwerper "dingen"

Als u wilt besparen op keukenmeubilair, gooi overtollige beautifulnesses weg: aluminium frames, glas in lood op gevels en dergelijke.

Het is beter om niet te stint en het ontwerp van de keuken te bestellen, en dan niet te puzzelen over de zoektocht naar een combinatie van de kleur van de muren, gevels en decor.

Radiuselementen

Elk radiuselement maakt uw keuken duurder met gemiddeld 10%, omdat ze tijdens het productieproces arbeidsintensiever zijn, bovendien zijn ze gemaakt van duurdere materialen.

Winstgevend om het einde van de headset te voltooien, zal helpen bij het openen van planken, kasten met schuine hoeken, bar tellers. Je kunt gewoon een koelkast in deze hoek zetten.

Schuifdeuren

Deuren die opengaan op gasliftsystemen zien er echt indrukwekkend en stijlvol uit, maar ze maken meubels duurder. Wilt u opslaan - geef voorkeur aan conventionele zwaaistructuren.

Bovendien kun je nog verder gaan. Door een paar deuren te verwijderen en open schappen de voorkeur te geven, bespaart u niet alleen een aanzienlijk bedrag, maar creëert u ook een stijlvolle ontwerpoplossing.

Afmetingen van modules

Merk op dat een ruime module op zijn kosten u minder dan twee kleine kost. Het gaat allemaal om meer materialen, inclusief fittingen. Bovendien zal de montage duurder zijn.

Werkblad materiaal

10 manieren om te besparen op keukenkosten

Het tafelblad speelt een uiterst belangrijke rol in de esthetische perceptie van de keukenset. Het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, heeft een enorme invloed op de waardevorming.

De duurste zijn agglomeraat, natuursteen, massief hout, staal.

Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in ons artikel over het kiezen van een aanrecht voor de keuken.

Spaanplaat bekleed met gelamineerd plastic - meer budgettair materiaal, bestand tegen mechanische schade en hoge temperaturen. Hij heeft ook een verscheidenheid aan texturen, kleuroplossingen. Gelamineerde spaanplaat kan ook worden geclassificeerd als economy class.

Uittrekbare planken

Intrekbare planken zijn in toenemende mate gebruikt bij de vervaardiging van keukensets, waardoor het gemak van toegang tot diepe, hoge of vice versa lage schappen wordt verschaft.

Het is niet nodig om een ​​dergelijke innovatie volledig te weigeren, maar het zal voldoende zijn om een ​​of twee exemplaren te beperken, waarbij u de items plaatst die u het vaakst gebruikt.

Roterende structuren

Draaiende planken of zogenaamde "carrousels" zullen de exploitatie van hoekkeukens aanzienlijk vergemakkelijken.

Met rationele planning kunt u het aantal van dergelijke accessoires tot één, maximaal twee stuks beperken. Om ze uit te sluiten is ongewenst, ze zullen u immers helpen een voldoende ruimte voor hoekkluisjes te gebruiken.

bevindingen

Laden, zwaaiende of heffende deuren zullen niet werken zonder geschikte fittingen.

U hoeft er niet op te besparen als u niet wilt botsen met luid sluitende gevels, tijdens het gebruik van serviesgoed vallen of met nauwelijks bewegende kisten.

Organisatoren voor dozen

Een verscheidenheid aan trays, voeringen, verdelers, dozen met containers en zelfs flessen zullen de gastvrouw in staat stellen keukengerei op orde te houden.

Overigens, u kunt meer lezen over dergelijke opslagsystemen in dit artikel.

Als je organisatoren kiest, kun je niet langer stoppen met dure metalen of houten producten, maar met goedkopere analogen van plastic.

Met behulp van onze aanbevelingen kunt u een stijlvolle en mooie keuken van uw dromen maken tegen een betaalbare prijs.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

93 − 86 =