Matto makuuhuoneessa: miellyttävä välttämättömyys (25 kuvaa)

Pehmeä lattia tai seinäpinta on tärkeä osa useimpia taloja, etenkin alueilla, joilla on viileä ilmasto. Makuuhuoneen sisäpuolella olevat matot tekevät huoneesta mukavampaa, aamulla sijoittaa isännät positiivisiksi. Se ei ole halpa asia, sitä ostetaan pitkään, joten on valittava tieto tietoisesti.

väri

Makuuhuoneen tärkein tarkoitus - täydellinen lepo ja ääni uneen. Psykologit uskovat, että he pystyvät luomaan rauhoittavan beige-ruskea gamma. Hyvä kumppani voi olla mykistetty vihreä ja sininen paletti. Se lisää keväällä tuoreutta ja violetti aiheuttaa luottamusta.

Beige matto makuuhuoneessa

Valkoinen matto makuuhuoneessa

Nuori, aktiivinen ja avanturismin luonne, jopa makuuhuoneessa, valitaan punaiseksi. He uskovat, että tällä tavalla keho ladataan nukkumisen aikana. Älykkyys ja luovat ihmiset mieluummin pitävät oranssia inspiraation lähteenä.

Päättää, miten valita matto makuuhuoneessa väri, sinun täytyy harkita valaistus huoneen. Poistumisikkunat aurinkoisella puolella aiheuttavat maton kylmät sävyt, valon puutteella, lämpimät värit, kuten keltaiset tai vastaavat, ovat edullisia.

Nukkaamaton matto makuuhuoneessa

Musta matto makuuhuoneessa

muoto

Poissa ovat päivät, jolloin myynnissä oli yksinomaan suorakaiteen muotoisia mattoja. Nykyään valinta on paljon laajempaa: soikeat, pyöreät tai muut muodot eivät hämmästytä ketään.

suorakulmio

Perinteinen ratkaisu. Sitä käytetään useissa tilanteissa:

1
 • Niille, jotka ovat tottuneet tähän vaihtoehtoon, eivätkä halua muuttaa mitään.
 • Tiukat linjat ovat tarkoituksenmukaisia, jos haluat tasapainottaa makuuhuoneen liian pehmeän sisätilan.
 • Suorakulmio sulkee tilan mahdollisimman paljon, joten se valitaan, jos lattiapäällyste ei ole ihanteellinen.
 • Ainoa seinämalli.

On toivottavaa valita tämä tavallinen muoto ikääntyville: se imee heille tunteen rauhallisuutta ja vakautta.

Matto kukkien kanssa makuuhuoneessa

Matto, jossa on pitkä nappula makuuhuoneessa

soikea

Moderni ulkonäkö, jota käytetään myös makuuhuoneessa:

 • Jos kalusteet, varsinkin massiivinen kaappi, on suorakulmion muotoisia, on olemassa muita "kulmikkaita" elementtejä, tarvitset pyöreän maton tasapainoon.
 • Soikeat pehmentävät suoruutta, mikä tekee sisustuksesta enemmän intiimejä, mikä on psykologisesti tärkeä makuuhuoneessa.
 • Soikea matto herättää automaattisesti tunnetta onnellisuudesta ja mukavuudesta.

Epätyypilliset ovaalinmuotoiset matot antavat mahdollisuuden kokeilla tuttua tilaa.

kierros

Sisältää kaikki soikean mallin edut. Käytännöllisiä ja käteviä ovat pienet yöpöydän pyöreät matot. Pyöreä valkoinen matto, jolla on pitkä kasa, täyttää maitomaisen valkoisen tai pehmeästi pastellin makuuhuoneen, jolla on erityinen viehätys.

On mielenkiintoista tarkastella keskeistä suurta pyöreää mattoa, jota täydentävät pienet soikeat.

Matto, jossa kuvio joulukuusien makuuhuoneessa

koko

Makuuhuoneessa ei yleensä ole yhtä mattoa. Pienissä tiloissa voi olla kaksi: seinälle ja lattialle. Tämä on luonnollista, koska mikään ei voi luoda enemmän ymmärrystä kuin pehmeä pörröinen päällyste.

Suuri ja pieni matto tekevät erilaisia ​​esteettisiä ja käytännöllisiä tehtäviä. Pieneen tilaan riittää tavallisesti yksi kiinteä lattiamatto. Se sisustaa sisustusta ja toimii yöpöydän lisävarusteena. Tilavissa makuuhuoneissa, lukuun ottamatta keskeistä, on sijoitettu useita pieniä huoneita.

Suuret matot viittaavat välittömästi sisustuksen tyyliin, täydentäen huonekaluja. Lisäksi ne ovat toimivampia, älä liukastu.

Pienet yöpöydän matot joko sopivat yhteen värin kanssa pääkoneella ja muodostavat yhden kokonaisuuden, tai ne toimivat kirkkaina aksentina. Heidät sijoitetaan mielivaltaisesti, missä he ovat mukavasti omistajille.

Matto violetti makuuhuoneessa

Sileä matto makuuhuoneessa

materiaali

Värin, värin tai muodon monipuolisella valikoimalla materiaalien valikoima ei muutu: sama luonnollinen villa tai silkki sekä synteettiset materiaalit. Jokaisella on etuja ja haittoja suhteessa makuuhuoneeseen.

villa

Tämän segmentin standardi on ylellisyyttä Iranista, joka on upeita persialaisia ​​mattoja klassiseen tyyliin. Ne ovat tehdas- tai manuaalisia yksinoikeuksia, mutta ne ovat yhtä suuret, koska ne ovat korkeat kustannukset.

Sininen matto makuuhuoneessa

Intialainen matto makuuhuoneeseen

Niitä arvostetaan niiden esteettisen houkuttelevuuden, ehdottoman terveys- ja ekologisen turvallisuuden, korkean lämmön ja äänieristeen suhteen. He häivyvät hitaasti. Kaikki nämä ominaisuudet antavat sinun rauhallisesti laittaa ne makuuhuoneeseen tai ripustaa seinälle. Seinät näyttävät kiinteiltä, ​​hienostuneemmilta soikeilta mattoilta lattialta. Jos sinulla on kärsivällisyyttä tavalliselle puhdistukselle, on parempi valita mattoja. Nämä mallit ovat ihanteellisia makuuhuoneeseen: ne ovat yksinkertaisesti mukavia astua paljain jaloin.

Matto makuuhuoneessa takalla

Ruskea matto makuuhuoneessa

silkki

Kuten tuhansia vuosia sitten, luonnollista silkkiä pidetään luksusta. Materiaali liittyy voimakkaasti hienostuneisuuteen ja hienosäätöön. Matot ovat kestäviä ja upeasti kauniita, mutta ne eivät ole paksuja tai joustavia, joten ei ole mitään järkeä sijoittaa ne lattialle. Heitä harvoin nähdään lattialla toisesta syystä: ei kaikkia kaipaavat kaikkensa. Kun tällainen matto on ripustettu seinälle makuu
huoneeseen, voit luoda enemmän juhlavaa tunnelmaa kuin ymmärrystä. Luonnollisesta silkistä valmistettu matto kääntää kiiltävän makuuhuoneen keisarikammioon, ja yksinkertaisempi huone on sisustettu ja rikkaampi. Silkkimyystyön miettiminen heti heräämisen jälkeen takaa omistajalle korkean itsetunnon koko päivän.

synteettiset

Todellinen pelastus kaikille, jotka päättävät valita kunnollisen budjetin vaihtoehdon. Polyamidi, polyesteri, akryyli, muut keinotekoiset materiaalit ovat tullut arvokkaaksi korvaukseksi kalliista naturalismista.

Matto makuuhuoneeseen

Pyöreä matto makuuhuoneessa

Akryyli. Matot ovat samanlaisia ​​kuin villa: sama pehmeä, minkä tahansa pituuden nap, helppo puhdistaa. Vaikka säännöllinen puhdistus on tarpeen. Polyester on sopivampi valinta makuuhuoneeseen, koska se on vähemmän likainen.

Polyamidi - kaikkien synteettisten, hyvin puhdistettujen, kemikaaleja kestävien tuotteiden kulutuskestävyys voi kestää kauan.

Ainoa terveydelle haitallinen ongelma on tarpeeton, koska markkinoilla tarjottavien ehdotusten ehdoton enemmistö testataan turvallisuuden ja terveys- ja hygieniavaatimusten mukaisesti. Sisustuksessa oleva synteettinen matto on toinen plus: runsaasti erilaisia ​​kuvioita ja värejä.

Kaikki tällaiset matot eivät ole pitkät: polypropeenista - viisi vuotta, nailonista - 10-15. Kuitenkin tämä on käsissä rakastajia usein muuttaa muotoilua: on edullinen asia lähteä helposti.

Pastellin sävyjä makuuhuoneeseen

suunnittelu

Lattialla tai seinällä valitut tuotteet sopivat yhteen taustapaperin ja huonekalujen varjon kanssa: makuuhuoneessa on toivottavaa käyttää beige- tai muita pastellivärejä.

Tee pieni huone tilava ja tilavampi ulkona matot soikea muoto, jossa on vaalea tausta ja kirkas diagonaalinen kuvio. Suuri kuva on sopiva suurissa tiloissa, koska silmä sitä tarkasti. Huoneen tilavuus pienenee visuaalisesti. Tällainen kuva on hyväksyttävä korostettuna pienessä yksivärisessä sisätilassa. Samanlaista roolia pelataan matolla, jolla on eri paalun korkeus.

Huonekalujen kauneuden tai tyylikkyyden korostamiseksi makuuhuoneessa oleva matto on mieluummin monofoninen. Hän myös tasapainottaa kuohuviiniä, etenkin samaa väriä.

Persian matto makuuhuoneessa

Striped matto makuuhuoneessa

Nykyaikaiset trendit

Ne, jotka ovat kyllästyneet perinteisyyteen suunnittelussa, koristele sisustusta runsailla sävyillä, valitse vintage- tai provence-tyylejä, mutta mattoja on jäljellä. Riippumatta muotin hajuista, makuuhuoneessa on pitkät matot. On niin mukava astua heräämisen jälkeen ja sitten vain kävellä huoneen paljain jaloin.

Vihreä matto makuuhuoneessa

Bordeaux

Burgundissa on monia ihailijoita, mutta valitsemalla tämä aristokraattinen väri makuuhuoneessa, on oltava varovainen. Tällainen matto soveltuu valoisaan huoneeseen, jossa se näyttää hyvältä rauhallisen valkoisen, beigen, kerman, vaalean harmaan sävyin. Vaaleanpunainen sisustus ja viininpunainen matto - erinomainen yhdistelmä aikuiselle makuuhuoneelle, ja vaalea-burgundi, lähes punainen, yhdessä valopaletin kanssa tuo sisätilaan intohimoisen ja epäterveellisen rakkauden ilmapiiri.

Matto makuuhuoneessa Provencen tyyliin

Matto, jossa on kuva makuuhuoneessa

sininen

Toinen versio kaunis värillinen matto. Hän ei pidä mistään muusta sopivasta makuuhuoneessa, koska tieteellisesti todistettu: sinisellä on hyödyllinen vaikutus sydämen paineeseen ja työhön. Tällainen matto lattialla makuuhuoneessa on edelleen täynnä "viileitä" hyvin lämmitettyjä huoneita. Jos syvänsininen vaihtoehto ei ole kovin sopiva, voit ottaa hämmentävän sinisen. Ne ovat sopusoinnussa puukalusteiden kanssa, erityisesti klassisessa tyylissä, jossa on korkea veistetty sängynpää.

Matto, jossa on kuvio makuuhuoneessa

valkoinen

Valkeat matot makuuhuoneeseen äskettäin näyttivät uteliaisuudelta: liian kaarevat ja epäkäytännölliset. Ja tänään kukaan ei valitse niitä. Kuitenkin yhdistettynä samaan valkoiseen huonekaluun tummalla kerroksella, ne tekevät huoneesta hienostuneen. Neutraali valkoinen yhdistetään muihin väreihin, joita käytetään aksentteina. Erityisen mukava on valkoinen, matto ja pehmeä ääriviivat pitkällä nap.

Vaaleanpunainen matto makuuhuoneessa

Harmaa matto makuuhuoneessa

Provence

Maalaistalojen muuttaminen täysivaltaiseksi maakuntarakennukseksi on tehnyt Provence-tyylin suosittu, mutta tämä versio, joka muistuttaa vuosikerta, on yksinkertainen vain ensisilmäyksellä. Etelä-Ranskassa ei ole voimakasta kylmää, joten Provence-tyyliin sopivat matot ovat varsin tarkkoja:

 • pienet koot - se on enemmän kuin matot;
 • Älä ole paksut ja korkealla tai jopa keskipitkällä nappilla;
 • haalistunut ja tarkoituksellisesti nuhjuinen;
 • ei ole tarkoitettu seiniin;
 • usein muistuttaa käsityötaitoja.

Pelkästään näistä syistä ne eivät sovi tavanomaiseen asuntoon. Tämä on talon talon muunnelma, jota käytetään lämpimän kauden aikana.

Iho makuuhuoneessa

Lisäksi lähes aina on soikeita mattoja, joilla on monivärinen koriste, joten ne voidaan kirjoittaa yleiseen tyyliin vain asiantuntija. Jos voit luoda huoneen tai talon Provence-tyylistä huolella valituista lisävarusteista, siitä tulee todellinen yksinoikeus.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

62 + = 66