Have telt: design funktioner og nøgle regler for vellykket valg (25 billeder)

En uerfaren person kan nemt gå tabt på baggrund af alle de forskellige slags telttyper. Producenter på alle mulige måder annoncere deres varer, ikke altid giver de nødvendige oplysninger. Derfor bør potentielle købere selv være velorienterede i sådanne spørgsmål, vælge deres eget ideelle telt til rekreation i hvert enkelt tilfælde.

Telt og markise: dechiffrere vilkår

Først og fremmest er det nødvendigt at skelne mellem de meget koncepter, som du skal stå over for, når du vælger et produkt. Markise er en let baldakin, der beskytter mod solen, regn, vind, lavet af stærke kvalitetsstoffer. Haven teltet er en hurtigt konstrueret struktur, der består af en ramme og den direkte mest beskyttende klud. Strukturen betragtes som midlertidig, hurtigt opført og kan demonteres så hurtigt som nødvendigt.

Beige have telt

Hvidt have telt

Faktisk er teltet det samme fortelt, men suppleret med en pålidelig ramme. Dette er en integreret del af designet, lavet af aluminium, metalprofiler eller stærke rør. Rammen er allerede standard, alle producenter håndterer vandafvisende forbindelser.

Teltens hovedopgave er at give maksimal komfort på gaden. Have telt for at give om et par minutter vil gøre det muligt at vende ethvert plot i haven eller værftet i et mobil køkken, spisestue, lysthus eller andet punkt hvor de vil arbejde eller hvile.

Funktionelle kvaliteter af sådanne beskyttelsesrum skyldes stort set kvaliteten og udseendet af det materiale, de er fremstillet af. For eksempel er lette stoffer kun i stand til at beskytte kun fra vindens brænde sol og vindstød. Vandtæt stærkt lærred beskytter mod atmosfærisk nedbør og andre vejrproblemer.

Have telt arbor

Have telt i sort farve

Typer af telte til formålet

Telt, markiser og telte folk har brugt i meget lang tid. Sådanne tilpasninger bærer trøst, de giver dig mulighed for at føle sig beskyttet i naturen mod enhver vejr "luner". Teltens popularitet gjorde det muligt for designerne at udvikle sig over tid og med succes omdanne. Ved udpegning kan du vælge flere modeller.

1

Foldning telt-markise

Telt-teltet med foldet have er den simpleste version af en beskyttende struktur til udendørs rekreation. En kompakt konstruktion er repræsenteret af et telt på en ramme med fire hjørner uden vægge.

Vigtigste fordele:

 • Let at montere
 • Han vejer meget lidt;
 • Den mest minimale pris fra hele linjen;
 • Går ind i en kompakt taske og gemmes bekvemt.

Mange sommer beboere foretrækker at have et telt telt i haven, hvor beboerne i huset plejer at bruge deres fritid. Enheden kan placeres i nærheden af ​​legepladser eller sandkasser, så selv i den varmeste dag at beskytte børn mod sollys.

Have telt på fundamentet

Have telt på metalramme

Have telt til sommerhus

Have telt-lysthus for hytter er en forbedret version af de tidligere arter. Hovedforskellen: udseendet af mange tilføjelser:

 • Myggenet;
 • væg;
 • Mulige vinduer;
 • Dørens tilstedeværelse;
 • Skillevægge.

Teltens ejer fastsætter efter eget skøn højden af ​​teltet, antallet af vinduer, størrelsen på døren, installerer partitionen om nødvendigt. Tilstedeværelsen af ​​et sådant antal hjælpeattributter er yderst nyttigt og forbedrer strukturens ergonomiske kvaliteter signifikant.

For eksempel i varmt vejr kan du åbne alle vinduerne i regnen, lukke alle hullerne med en vandafvisende klud. Om aftenen er det tilstrækkeligt kun at etablere et mygkors, som vil beskytte mod generende insekter.

Telt-lysthuset vil være en glimrende løsning for dem, der bruger meget tid på dacha i den varme årstid, men har ikke tid eller mulighed for at opbygge en fuldverdig stationær arbor i nærheden af ​​huset. De fleste af designerne ligner hinanden. Ændre kun størrelsen, antallet af vinduer, samt typen af ​​materialer, der bruges til at gøre denne struktur.

Brunt have telt

Telt Pavilion

Teltpavillonen er designet til at arrangere et sted i frisk luft ved forskellige højtidelige begivenheder. Det kan være bryllupper, fødselsdage, jubilæer, bare hyggelige møder i naturen.

Denne type struktur betragtes som den mest dimensionelle struktur, såvel som vanskelig i færd med installation. Sæt teltet med egne hænder under ikke enhver nybegynder. De mest solide modeller suppleres af en statisk metalbase, som om nødvendigt transporteres fra sted til sted.

Der er meget komplekse strukturer, der ikke er nemme at flytte fra sted til sted, men de kan dække et forholdsvis stort antal mennesker samt det nødvendige udstyr. En stærk ramme kan kun installeres på websteder, der er blevet omhyggeligt forberedt før.

Turist telt

Et telt-telt bruges af turister i marcheringsforhold. De vigtigste egenskaber ved sådanne anordninger er god transportabilitet samt gode beskyttelsesegenskaber.

Et sådant telt er i stand til at skjule sig fra vind og regn. Om nødvendigt kan en stærk klud altid udskiftes med lette myggenet. Dette gælder for varme sommernætter, når kun insekter kan irritere turister.

Smedet have telt

Have telt med kuppel

Klassificering af telte i form og andre egenskaber

Ergonomisk, høj kvalitet og holdbart telt - en garanti for behagelig hvile. Vælg det omhyggeligt uden at ignorere nogen af ​​parametrene.

Form af telte

Alle former for telte adskiller sig fra hinanden, faktisk kun ved antallet af hjørner. Den enkleste og mest populære mulighed er et firehjørne design. Et sådant rum er nemmest at organisere inde, og også at finde det bedste sted for dets installation på stedet.

Ved at vælge den rigtige formular spilles en vigtig rolle af, hvordan telt ejeren planlægger at udstyre et nyt rum. Rette vægge udvider altid rummet. Skrånende lærred, mens "cut" det frie rum, men give hele strukturen ekstra holdbarh
ed.

Betjening af taget

Tag af sådanne strukturer er altid skrånende. Dette giver dig mulighed for at skabe normale forhold for dræning af vand i regnvejr. Nogle konstruktioner er desuden udstyret med forskellige tilføjelser:

 • Blænde til luftudladning;
 • Ventilationsstrøg for at fjerne varme og røg fra brazeren;
 • Vinduerne, der hurtigt fjerner cigaretrøg.

Sådanne tilpasninger er naturligvis ikke altid relevante. Det er derfor, når man vælger et sådant multifunktionelt telt, det er nødvendigt at tænke på, om alle de strukturelle tilføjelser vil blive anvendt i processen med aktiv drift af strukturen.

Have telt lille

Have telt med vinduer

Valg af basis

I dag bruger fabrikanterne materialer af syntetisk oprindelse til fremstilling af telte, telte og telte. Den mest budgetmæssige løsning er flettet polyester.

Dyrere og derfor mere modstandsdygtige over for forskellige aggressive faktorer er baseret på polyurethanfibre. Du kan ofte finde modeller af forstærkede polyesterfibre.

En vigtig rolle spilles af vandafvisende imprægnering af markisen. Hvis dette ikke er tilfældet (som sker i modeller af nem montering og forholdsvis lav kvalitet), er designet strengt forbudt at bruge i regnvejr.

Have telt telt

Have Telt Portable

Om materialerne

Leverandører konsulenter normalt deployed til at besvare alle spørgsmål, men med oplysninger om pakken er bedre at læse uafhængigt. Fabrikanter angiver alle de nødvendige data om korrekt brug af varerne, samt angiver nøgleegenskaberne for hver enkelt model.

Til gennemsigtige modifikationer anvendes et fint net, der beskytter solen og insekterne. Dette er en billig løsning, der bruges om dagen i tørt, varmt vejr.

I de kombinerede modeller suppleres kludbanen med indsatser fra masken. Designet beskytter i dette tilfælde allerede og fra fugt.

Have telt halvcirkelformet

Haven teltet er gennemsigtig

Ubetingede fordele ved havtelt i forstæderne

Have telt har mange fordele, og i løbet af en vellykket operation, kan beboerne i huset opdage mange mere værdifulde tilføjelser. Fordelene ved designet afhænger i vid udstrækning af, hvor godt den mobile havepavillon er ordentligt udstyret.

Have telt

Under alle omstændigheder kalder de fleste ejere af sådanne enheder sådanne ubestridelige fordele ved mobile sommerhuse:

 • Mulighed for at transportere et mobil lysthus, både i forstadsområdet og i andre retninger;
 • Installationen er enkel, installationen er mulig selv for uerfarne nybegyndere;
 • Relativ lav værdi af varerne, som giver mulighed for komfortabelt og kvalitativt at udstyre landplottet;
 • Evnen til at danne mobile pavilloner, kantiner og køkkener, ikke kun i haven eller i gården på sommerhusområdet, men også i naturen, væk fra hjemmet;
 • Det kræver ikke særlige udgifter i plejen under den intensive operation;
 • Beskytter ikke kun vind, sol eller nedbør, men også fra insekter;
 • Når de opbevares, tager ikke meget plads, kræver ingen særlige forhold.

I dag er telt, telte og telte præsenteret i ethvert design. Turister kan finde en universel "camouflage". For en have og hvile på naturen vil enfarvede modeller af naturlige farver passe. De mest populære nuancer: grøn, smaragd, oliven.

Til design af legepladser eller sandkasser kan du altid finde en kompakt model af lyse farver. Hvis der er valgt en markise eller et telt i nærheden af ​​en pool, eller et design til hvile på kysten er valgt, er det bedre at give præference for fugtbestandige blå og blå farver.

Have telt med mesh

Have telt med gardiner

Have telt på søjler

Hemmeligheder for et vellykket køb

Før du køber et telt til sommerhus, er det nødvendigt at tydeligt afgøre, hvad der præcist vil blive placeret i denne bygning. For eksempel, for at kunne rumme et bord og stole til fire personer i et telt, ville formatet være 2,5x2,5 meter.

Derudover er det vigtigt at studere webstedet omhyggeligt og vælge, hvor strukturen skal placeres. Formen og dimensionerne af den mobile havepavillon vil afhænge af den valgte placering. Derudover skal det købte telt harmonisk passe ind i det omgivende miljø og medføre hygge.

Have telt markise

Have telt stof

Installation af haventeltet

Design og materialer, der bruges til at skabe husly, forudbestemmer præstationsegenskaberne. Det er vigtigt at afgøre, hvilke mål den mobile havepavillon skal løse: Beskyt den mod sol eller regn, skjul den fra insekter, beskytt den mod udkast eller fra kulde.

Have fest telt

Have telt på verandaen

Have telt vandafvisende

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 2