Puutarha-teltta: suunnitteluominaisuudet ja keskeiset säännöt onnistuneelle valinnalle (25 kuvaa)

Kokenut ihminen voi helposti eksyä kaikkien telttojen lajien monimuotoisuuden taustalla. Tuottajat mainostavat kaikin tavoin tavaroitaan, eivät aina antavat tarvittavaa tietoa. Siksi potentiaalisten ostajien pitäisi itse olla hyvin suuntautuneita näihin asioihin, valitsemaan omat ihanteelliset teltta virkistäytymiseen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa.

Teltta ja markiisi: tulkita ehdot

Ensinnäkin on tarpeen erottaa juuri ne käsitteet, jotka sinun on kohdattava valitessaan tuotetta. Markiisi on helppo katos, joka suojaa auringolta, sateelta ja tuulta, laadukkaista kankaista. Puutarhaväline on nopeasti rakennettu rakenne, joka koostuu kehyksestä ja suorasta suojakankaasta. Rakenne katsotaan tilapäiseksi, nopeasti pystytettäväksi ja se voidaan purkaa mahdollisimman nopeasti.

Beige puutarhan teltta

Valkoinen puutarha teltta

Itse asiassa teltta on sama teltta, mutta sitä täydennetään luotettavalla kehyksellä. Tämä on olennainen osa alumiinista, metalliprofiileista tai vahvoista putkista valmistetusta rakenteesta. Runko on jo vakio, kaikki valmistajat käsittelevät vettähylkiviä yhdisteitä.

Teltan päätehtävänä on tarjota mahdollisimman mukava katu. Puutarhan teltat, jotka antavat muutaman minuutin kuluttua, mahdollistavat minkä tahansa tontin pihalla tai pihalla mobiilikoneeseen, ruokasaliin, huvimajaan tai muuhun kohtaan, jossa he työskentelevät tai lepoavat.

Tällaisten suojien toiminnalliset ominaisuudet johtuvat suurelta osin materiaalin laadusta ja ulkonäöstä, josta ne on valmistettu. Esimerkiksi kevyt kankaat pystyvät suojaamaan vain tuulta auringolta ja tuulen kevyiltä tuulilta. Vesitiivis vahva kangas suojaa ilmakehän sademäärästä ja muista sääolosuhteista.

Puutarha teltta teltta

Puutarha teltta mustalla värillä

Tyypit teltat tähän tarkoitukseen

Teltat, markiisit ja teltat, joita ihmiset ovat käyttäneet hyvin kauan. Tällaiset sopeutukset ovat mukavampia, ja ne antavat sinun tuntea olonsa luonnolliselta suojattuna säähän. Suurten telttojen suosio mahdollisti, että mallit muuttuivat ajan myötä ja muuttuivat menestyksekkäästi. Nimikkeellä voit valita useita malleja.

1

Taitettava teltta-awning

Taitettava puutarha teltta teltta on yksinkertaisin versio suojarakennuksesta ulkona. Kompakti rakenne edustaa rungon teltta, jossa on neljä kulmaa ilman seiniä.

Tärkeimmät edut:

 • Helppo koota;
 • Hän painaa hyvin vähän;
 • Mahdollisimman pienet kustannukset koko riviltä;
 • Menee kompaktiin laukkuun ja kätevästi varastoitu.

Monet kesän asukkaat mieluummin puutarhan teltta teltta, jossa asukkaat talon yleensä viettää vapaa-aikaa. Laite voidaan sijoittaa lasten leikkialueiden tai hiekkalaatikoiden läheisyyteen niin, että se on myös kuumimmissakin päivissä lasten suojelemiseksi auringonvalolta.

Puutarha teltta säätiöön

Puutarha teltta metalli runko

Puutarha teltta kesäasuntoon

Puutarha-teltta-huvimaja on vanhempien lajien parannettu versio. Tärkein ero: monien lisäysten esiintyminen:

 • Hyttysverkot;
 • seinään;
 • Mahdolliset ikkunat;
 • Ovien läsnäolo;
 • Osioita.

Teltan omistaja, hänen harkintansa mukaan, asettaa teltan korkeuden, ikkunoiden määrän, oven koon ja asentaa tarvittaessa väliseinän. Tällaisten lisäominaisuuksien läsnäolo on äärimmäisen hyödyllinen ja parantaa merkittävästi rakenteen ergonomisia ominaisuuksia.

Esimerkiksi kuumalla säällä voit avata kaikki ikkunat sateessa ja sulkea kaikki aukot vettähylkivällä kankaalla. Illalla on riittävä vain hyttysristi, joka suojaa kauhistuttavia hyönteisiä vastaan.

Teltta-huvimaja on erinomainen ratkaisu niille, jotka viettävät paljon aikaa dachassa lämpimässä kaudella, mutta ei ole aikaa tai tilaisuutta rakentaa täysimittaista kiinteää puurajaa talon lähellä. Useimmat mallit ovat samankaltaisia. Muuta vain kokoa, ikkunoiden määrää sekä tämän rakenteen tekemiseen käytettyjen materiaalien tyyppiä.

Ruskea puutarhateltta

Teltta Pavilion

Teltta-paviljonki on suunniteltu järjestämään paikka raitisessa ilmassa erilaisissa juhlallisissa tapahtumissa. Se voi olla häät, syntymäpäivät, merkkipäivät, vain miellyttävät kokoukset luontoon.

Tämäntyyppistä rakennetta pidetään kaikkein ulottuvimmaksi rakenteeksi, samoin kuin vaikeaksi asennuksen aikana. Aseta teltta omiin käsiinsä alle jokaisen aloittelijan voima. Vankimpia malleja täydentää staattinen metallipohja, joka tarvittaessa kuljetetaan paikasta toiseen.

On hyvin monimutkaisia ​​rakenteita, joita ei ole helppo liikkua paikasta toiseen, mutta ne kykenevät kattamaan melkoisen suuren määrän ihmisiä ja tarvittavia laitteita. Vahva kehys voidaan asentaa vain sivustoihin, jotka on valmisteltu aiemmin huolellisesti.

Matkailuteltta

Teltta-teltta käyttää turisteja marssiolosuhteissa. Tällaisten laitteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä siirrettävyys sekä erinomaiset suojaavat ominaisuudet.

Tällainen teltta pystyy piiloutumaan tuulesta ja sateesta. Tarvittaessa vahva liina voidaan aina korvata kevyillä hyttysverkoilla. Tämä pätee lämpimät kesäyöt, kun vain hyönteiset voivat ärsyttää matkailijoita.

Taotut puutarha teltta

Puutarha teltta kupulla

Telttojen muotoilu ja muut ominaisuudet

Ergonominen, laadukas ja kestävä teltta - takuu mukavasta lepoajasta. Valitse se huolellisesti, jättäen huomiotta kaikki parametrit.

Teltan muoto

Kaikki teltan muodot eroavat toisistaan, itse asiassa vain kulmien lukumäärän mukaan. Yksinkertaisin ja suosituin vaihtoehto on nelikulmainen muotoilu. Tällainen tila on helpoin järjestää sisäisesti ja myös löytää paras paikka asentamiseen sivustoon.

Asianmukaisen muodon valinnassa tärkeä rooli on tavan, jolla telttakattila aikoo varustaa uuden tilan. Suorat seinä
t laajentavat aina tilaa. Kalteva kangas, kun "leikkaa" vapaata tilaa, mutta antaa koko rakennetta kestävyyttä.

Katon käyttö

Tällaisten rakenteiden katto on aina kalteva. Näin voit luoda normaalit olosuhteet veden tyhjentämiseksi sateisessa säässä. Joissakin rakenteissa on lisäksi useita lisäyksiä:

 • Aukko ilmanpoistolle;
 • Ilmanvaihtopuristimet lämmön ja savun poistamiseksi pähkinästä;
 • Ikkuna, joka nopeasti poistaa tupakansavun.

Tällaiset mukautukset eivät luonnollisestikaan aina ole olennaisia. Siksi kun valitaan tällainen monitoiminen teltta, on tarpeen miettiä, tulevatko kaikki rakenteelliset lisäykset käytettäviksi rakenteen aktiivisen toiminnan prosessissa.

Puutarha teltta pieni

Puutarha teltta ikkunoilla

Perustamisen valinta

Tänään valmistajat käyttävät synteettistä alkuperää olevia materiaaleja telttojen, telttojen ja telttojen valmistukseen. Taloudellisin vaihtoehto on kudottu polyesteri.

Kalliimmat ja siksi kestävämmät erilaiset aggressiiviset tekijät perustuvat polyuretaanikuituihin. Löydät usein malleja vahvistetuista polyesterikuiduista.

Tärkeä rooli on telttakattila vedenpitävä impregnointi. Jos näin ei ole, (mikä tapahtuu malleissa, joissa on helppo asentaa ja suhteellisen alhainen laatu), malli on ehdottomasti kielletty käytettäväksi sateisella säällä.

Puutarhan telttateltta

Puutarhateltta kannettava

Tietoja materiaaleista

Toimittajakonsultteja käytetään yleensä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, mutta paketin tietoja on parempi lukea itsenäisesti. Valmistajat ilmoittavat kaikki tarvittavat tiedot tavaroiden asianmukaisesta käytöstä sekä ilmoittavat kunkin mallin keskeiset ominaisuudet.

Läpinäkyviä muokkauksia varten käytä hienoa silmäverkkoa, joka suojaa aurinkoa ja hyönteisiä. Tämä on halpa vaihtoehto, jota käytetään päivällä kuivalla, lämpimällä säällä.

Yhdistetyissä malleissa kangasrainaa täydennetään verkkokerroksilla. Suunnittelu tässä tapauksessa suojaa jo ja kosteudelta.

Puutarhaväli puoliympyrän muotoinen

Puutarhaväline on läpinäkyvä

Epävarmat edut puutarha-teltoissa esikaupunkialueella

Puutarhateillä on paljon etuja, ja menestyksekkään toiminnan aikana talon asukkaat voivat löytää monia arvokkaampia lisäyksiä. Mallien edut riippuvat suuresti siitä, kuinka hyvin mobiili huvimaja on oikein varustettu.

Puutarhan teltta

Joka tapauksessa useimmat tällaisten laitteiden omistajat kutsuvat niin kiistattomia etuja liikkuvista kesämökistä:

 • Mahdollisuus siirtää mobiili huvimaja sekä esikaupunkialueella että muissa suunnissa;
 • Asennus on yksinkertainen, asennus on mahdollista myös kokemattomille aloittelijoille;
 • Tavaroiden suhteellisen alhainen arvo, joka mahdollistaa maatilan kohtuullisen ja laadullisen varustelun;
 • Kyky muodostaa liikkuvia paviljonkeja, ruokaloita ja keittiöt paitsi puutarhassa tai mökkialueen pihalla, mutta myös luonnossa, poissa kotoa;
 • Se ei vaadi erityisiä hoitokustannuksia intensiivisen toiminnan aikana;
 • Suojaa paitsi tuulelta, auringolta tai saostukselta, myös hyönteisiltä;
 • Kun se on tallennettu, se ei vie paljon tilaa, ei vaadi erityisiä ehtoja.

Nykyään teltat, teltat ja teltat on esitelty mihin tahansa muotoon. Matkailijat voivat löytää universaalin "naamiointi". Puutarhaan ja lepää luonnossa yksi väri värit luonnolliset värit sopivat. Suosituimmat sävyt: vihreä, smaragdi, oliivi.

Lasten leikkikenttien tai hiekkalaatikoiden suunnitteluun on aina helppo löytää kompakti malli kirkkaista väreistä. Jos teltta tai teltta asennetaan lähelle kodin uima-allasta, tai valitaan merihuvastuksen muotoilu, on parasta valita kosteutta kestävät siniset ja siniset värit.

Puutarhainen teltta verkolla

Puutarhan teltta verhoilla

Puutarhainen teltta pylväillä

Menestyksekkään ostoksen salaisuudet

Ennen kuin ostat teltta kesämökille, on selvää, mikä on täsmälleen tässä rakennuksessa. Esimerkiksi teltassa olevien neljän hengen pöydän ja tuoleja varten muoto olisi 2,5x2,5 metriä.

Lisäksi on tärkeää tutkia sivustoa huolellisesti ja valita sijainti, jossa rakennelma sijaitsee. Mobiilin huvivenemän muoto ja mitat riippuvat valitusta paikasta. Lisäksi ostettu teltta tulisi sovittaa sopivasti ympäröivään ympäristöön ja tuoda mukanaan.

Puutarhan telttatupa

Puutarhan telttakangas

Puutarhaston teltan asennus

Suunnittelu ja materiaalit, joita käytetään suojaamaan ennalta ennalta suorituskykyominaisuuksia. On tärkeää päättää mihin tavoitteisiin mobiili huvimaja ratkaisee: suojata sitä auringolta tai sateelta, piilottaa sen hyönteisiltä, ​​suojata sitä luonnoksilta tai kylmältä.

Puutarhayritys teltta

Puutarha teltta verannalla

Puutarhan teltta vettä hylkivä

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

83 − = 81