Maljakko hedelmille: koristelu tai hyödyllisiä välineitä (26 kuvaa)

Omenat, banaanit ja avokadot ovat kaikkien rakastama. Hedelmiä tarjotaan yleensä jälkiruokana, ja jokainen emäntä haluaa järjestää tämän toiminnan arvokkaalla tavalla.

Fruktovnitsa: kolme kerrallaan

Hedelmä (kuten nimikin merkitsee) on erityinen ruokalaji, jota käytetään hedelmä- tai vihannesastioina ja palvella niitä pöydällä. Se on tavallista, jalalla tai useilla kerroksilla. Sitten tämä on hylly hedelmille. Tässä tapauksessa se suorittaa useita toimintoja:

  • säästää tilaa pöydälle;
  • voit palvella jälkiruokaa mukavimmalla tavalla;
  • toimii upeana sisustuksena.

Hyvin valittu hedelmä maljakko sisustaa sisustuksen olohuoneen, keittiön tai ruokasalin, varsinkin jos se on valmistettu kirkkaasta lasista. Hedelmäkasveihin ei sisälly ainoastaan ​​hedelmiä vaan myös makeisia, pieniä leivonnaisia, maljakkoja, pähkinöitä.

Valkoinen Fruit Basket
Kulho hedelmille

Mitkä ovat maljakoita hedelmille?

Markkinat tarjoavat nykyään niin runsaasti materiaaleja, muotoja ja tyylejä, että on todella vaikeaa valita oikea vaihtoehto. Hedelmävala voidaan valita sisätiloihin seuraavien kriteerien mukaan:

  • yhdenmukaistaa värin mukaan;
  • tulee valopilkku yksivärisessä sisätilassa;
  • täydentää huoneen tai pöydän ruokia tyylikkäästi.

Kaksi- tai kolmiportainen rakenne on hyvä esimerkki "ruokailuhergonomia". Tierrakenteita suoritetaan usein lampaannahkona, toisin sanoen useista osastoista yhdellä tasolla.
Luokittelu suoritetaan myös hedelmävalaisuuden tapaan: baarille, juhlapöydälle tai jokapäiväiseen käyttöön.

Maljakko hedelmille sisustuksella
Puinen kulho hedelmille
Hedelmäpuu puusta

Päivittäiseen käyttöön sopii hyvin maljakko puusta, muovista tai voimakkaasta metallimallista valmistetuista hedelmistä. Vaatii tällaisia ​​vaihtoehtoja kodeissa, joilla on ikääntyneitä lapsia.

Hopea maljakko hedelmille tai korkealaatuisesta posliinista, jossa on puolijalokivet upotekoristeinen, korostaa omistajien aineellista hyvinvointia, sillä se on status, kuva rooli. Se on koristeellinen toiminto.

Alkuperäinen hedelmänhyytelö
Kaksikerroksinen fruktovnitsa

Maljakko on tärkeä. Pienimpiä, halkaisijaltaan korkeintaan kymmenen senttimetriä, sopii erikseen jokaiselle (etenkin lapsille) tai pienimmille hedelmille, pähkinöille tai makeisille. Tavallinen ja kätevin on suuri maljakko, jonka läpimitta on 25-35 senttimetriä.

Reunat ovat myös erilaisia: aallotettu, tarkasti sileä tai kihara. Jälkimmäiset säilyttävät sisältöä paremmin kuin toiset.

Hedelmien varret ovat helppoja koota ja purkaa, joten ne eivät tule taakaksi varastoituna.

Elastinen hedelmäkori

Hedelmänauha
Maljakko hedelmille, joissa on jäätä

Sweet Candy

Hedelmäkandien maljakon sisältö naapurustossa ei tarkoita sitä. Mutta yksitellen sitä ei suljeta pois, ja materiaali riippuu itse makeista. Jos ne on kääritty paperiin, maljakko voi olla mikä tahansa. Jos sinulla ei ole kääriä makeisia, tarvitset lasi, jossa on kansi.

1

Monitasoisessa mallissa voit asettaa karkkia tyypin mukaan - se on käytännöllinen ja tehokas.

Savi maljakko hedelmille
Vase hedelmille korkean teknologian tyyliin
Crystal maljakko hedelmiä varten

materiaali

Suosituimmat materiaalit hedelmän valmistajille ovat posliini, lasi, kristalli, muovi. Innostus ekologiaan on lisännyt kysyntää puusta valmistetuista tuotteista, pajusta viiniköynnöksistä, eksoottisista tavoista, kuten bambusta tai rottinkista. Ne valitaan huoneen tyylin mukaan, missä maljakko seisoo.

keramiikka

Tällaisen esineen kuin hedelmäkulho, posliini tai muu keramiikka ovat osa parhaita ja perinteisiä materiaaleja. Tärkein edellytys on, että niiden väri ja tyyli ovat sopusoinnussa pöydän ruokia. Valkoisen valkoisen hedelmän tilaan kovasta posliinista. Ja vanha, joka on saanut perinnöksi tai ostettu huutokaupassa, on tarkoitettu ainoastaan ​​koriste-kuva-tarkoituksiin.

Paljon käytännöllisiä edullisia keraamisia maljakoita hedelmille: he voivat turvallisesti asettaa hedelmiä tai marjoja, viipaloidun vesimelonin tai melonin. Materiaali on helppo puhdistaa, turvallinen puhtaanapitoon ja ekologiaan. Valoisa sisustus tekee niistä esteettisesti houkuttelevan, miellyttävän silmään.

Koristeellinen maljakko hedelmille
Maljakko hedelmiä maalaistyyliin

Puu, viini, rottinki

Orgaanisesti näyttää maalaustyylin, eko, minimalismin sisätiloissa; verannalla, maalaistalossa, mökillä tai piknikillä. Mutta maljakko ei ole suunniteltu marjoille, hyvin kypsille ja mehukkaille hedelmille - mehu imeytyy maljaan, minkä jälkeen se voidaan hylätä.

Pajuttamoissa kannattaa arvioida tangon välinen etäisyys: sen ei pitäisi olla sellainen, että pienet hedelmät putoavat. On järkevää ostaa malleja, joiden reunat ovat riittävän korkeat, jotta sisältö ei murene.

Keraaminen maljakko hedelmille
Yhdistetty hedelmä maljakko

Lasi, kristalli

Upea juhlallinen versio. Kauniit lasiset tai kristallimalasiat hedelmille - todellinen juhla-pöydän koristelu. Läpinäkyvä lasi tai kristalli täydentävät kirkkaita hedelmiä. Värillinen lasi maljakko Bohemian hedelmistä näyttää hyvältä lumivalkoisesta pöytäliinoista.

Astiat edullisista kristallilajikkeista voidaan laittaa olohuoneeseen, jotta voit ottaa suosikki trooppisen hedelmän milloin tahansa ja piristää itseäsi. Lasi on kuitenkin hauras, joten sen käyttö on suljettu pois tai vaatii enemmän varovaisuutta huoneistoissa, joissa on pieniä lapsia.

Metal maljakko hedelmiä varten

metalli

Saniteetti- ja hygieeninen vastaa laadullinen koostumus ruostumattomasta teräksestä kiillotettu peilipinnoitteella pinta. Tämä poistaa kemialliset reaktiot hedelmillä ja varmistaa, että niiden mehu ei johda metallin hapettamiseen.

Kestävä luotettava materiaali, turvallinen käyttää missä tahansa tilanteessa. Kun valitset ekstravagantin mallin, varmista, että reunat eivät ole teräviä tai huonosti kiillotettuja.

Maljakko hedelmille jugend-tyyliin

hopea

On selvää, että tämä ei ole päivittäisen käytön kohde. Kiillotettu tai hieno filigraaninen musta hopea osoittaa selvästi talon hyvinvointia, omistajien asemaa ja niiden esteettisesti kehittynyttä makua. Joka päivä sellaista maljakkoa voi vain ihailla ja laittaa pöytään vain erityisissä tilaisuuksissa. Esimerkiksi korostamalla tällä tavalla erityistä kunnioitusta tietylle vieraille, joka arvostaa tätä.

Tuotemerkki ei ole vain kannattava investointi. Se pystyy luomaan perinteen hankkia todella laadukkaita asioita, jotta heistä tulee perherakente.

Hopea - materiaali on kestävä, joten antiikki maljakko hedelmille, jolla on historia ja korkea hinta, ei ole harvinaista. Se on myös puhtaasti kuvatoimintoja.

Fruktovnitsa varrella

muovi

Vaihtoehto lapsiperheille. Voit laittaa kauniita hyllyjä lastenhuoneeseen, jotta lapsi voisi ottaa hedelmää useammin. Se on hyödyllinen myös piknikille tai kesäasunnolle. Ihanteellinen mehukkaisiin hedelmiin ja marjoihin, sillä vaikka mehu pääsee pinnalle, se on helppo pestä. On parempi ostaa todistettuja tuotemerkkejä tai tuotteita, joilla on todistettu ympäristö-, hygienia- ja hygieniavaatimukset.

yhdistelmä

Design-fantasian paluu. Yhdessä tuotteessa olevien eri materiaalien yhdistelmä näyttää epätavalliselta ja tuo perinteisen valikoiman lajikkeita. Esimerkiksi maljakoita hedelmäposliinille tasoilla plus kromattu tangot. Tai puinen pohja, jossa on metalliset sivut.

Fruktovnitsa alkuperäisessä suunnittelussa

Epätavalliset näkymät

Mallien tavanomaisten geometristen muotojen lisäksi suunnittelijat ovat kehittäneet kaikkein outoin malleja, jotka sopivat eri tyyliin, ikäryhmiin ja mieltymyksiin.

Kauppasi epätavallisia maljakoita hedelmien muodossa antiikki amforaeja, lehtiä, eläimiä, puuta haara-sauvoja, joihin ripustaa hedelmiä. On televisiolevyjä, hedelmäpohjaisten hedelmien, seinämuunnosten ja banaanien pyöreitä aukkoja ja paljon muuta.

Muovihyljykori

Valikoimaan hedelmäkasvi

On huomattava, että koon vuoksi tämä kohde on väistämättä kohdistettu. Pöydällä istuvien vieraiden huomiota herättävät korkea design, joten sen pitäisi näyttää arvokkaalta. Kun päätät hankkia tämän hyödyllisen kohteen, kannattaa selvittää, mihin tarkoitukseen se on tehty. Yleensä hedelmäkasvua käytetään juhlan jälkiruokaosassa.

Muista, mitä väriä ja mitä materiaalia teen tai kahvin palvelu on tehty, ja muita välineitä on pöydällä. Kaunis hedelmä maljakko olisi sopusoinnussa heidän kanssaan tyyliä ja väriä, eikä voittaa.

Esimerkiksi klassisen posliinisen kallis palvelu ei todennäköisesti sovi hedelmän tai muovin metallimaskaan.

Maljakko metalliverkosta valmistetuille hedelmille

Kirkkaat muovivaihtoehdot soveltuvat lasten tapahtumiin - juhlat ja turvalliset.

Jäätelöä sisältävä maljakko on kätevää, jos tarjolla on suuri määrä ruokia. Pöydälle suoraan paikkaa käytetään vain jalka. Edullisesti malli on riittävän leveä pohja, niin että maljakko on stabiili. On parasta, jos jalka ei ole yksi - se vie vähän tilaa, mutta vakaus lisääntyy.

Teräs maljakko hedelmille

Monipuolisempia vaihtoehtoja:

  • Kaksi tai kolme tasoa vähentävät hedelmäpöydälle varattua tilaa saman verran;
  • eri tasoilla on mahdollista saada hedelmiä kovuuden mukaan niin, ettei tällaisesta naapurista pehmeämpi ja juicier vaikuta;
  • kaikki on selvästi näkyvissä ja haluttu hedelmä tai pala on helppo saada.

Puhtaasti perhe-aterioita varten yksi keruuhedelmä maljakko tai tavallinen kantta on optimaalinen. Jos pöytä on pitkä, on järkevää ostaa kaksi tai kolme samanlaista hedelmää. Raznomastnye nollaa kaiken suunnittelun ja näyttää masentavalta.

Kun ostat
kirjahyllyn, arvioi rengas tangon yläosassa. Sen pitäisi olla kätevä kuljetettaessa kirjahyllyä.

Muinainen maljakko hedelmille

Miten palvella pöytää?

Ensinnäkin sinun pitäisi määrittää pöydän hedelmäpakkausten määrä. Se johtuu sen muodoista ja koosta. Pienessä ympyrän tai neliön keskellä laittaa kolmikerroksinen maljakko hedelmiä tai kahdella tasolla. Pidennetty muoto vaatii vähintään kaksi maljaa, eri päistä tai kolme, jos taulukko on suuri. Joten vieraiden ei tarvitse tavoittaa houkuttelevaa hedelmää koko tilan, joka on valmistettu astiat.

Lasi maljakko hedelmille

Hedelmät pinossa ovat kokoisia, suurimmat - omenat, granaattiomena, ananas, appelsiinit - alemmassa "lattiassa" ja sitten laskevassa järjestyksessä hedelmien koko. Jos mahdollista, trooppisia hedelmiä palvelee erikseen muusta. Varmista, että jokaisella maljalla on taulukossa samanlainen valikoima.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 24 = 26