Hvordan male mure uden skilsmisse: små tricks

Maleri mure på egen hånd er et fantastisk kreativt arbejde for udførelsen af ​​dine fantasier og skaber trøst i huset. Malede overflader - det er praktisk, hvis de bliver beskidte, kan du vaske dem sikkert. Selv med mekanisk beskadigelse kan du altid male over den beskadigede del af væggen.

Original maleri af vægge

Hvordan male mure i lejligheden med egne hænder? Det er vigtigt at forberede overfladen korrekt og følge en bestemt rækkefølge. Før du maler, skal du sørge for at have købt de nødvendige farvningsværktøjer og materialer.

Vælg hvilken maling

De mest almindelige er alkydmal og vandemulsioner.

Til vandbaserede maling er:

 • Akryl - godt dække væggene, meget vedholdende, uden den ubehagelige lugt;
 • Vinyl - giver væggene en behagelig matskærm kombineret med forskellige overflader. Ulemper: vanddamp er dårlig passeret, og overfladerne der er dækket af dem er let forurenet;
 • Akryl-vinyl maling - har egenskaberne af de to tidligere typer;
 • Latex - meget holdbar, har fremragende coating egenskaber, hurtigt tør. Ulempe: karakteristisk lugt;
 • Akryl-latex - meget holdbar, de bruges til maleri med høj luftfugtighed. Ideel til korridorer og trapper.

Typisk er vandfarverne hvide. For at få forskellige farver tilføjer de farve.

Nogle foretrækker mineralvandsdispersionsemulsioner. De er:

 • Kalk (baseret på slakket kalk) - de overflader, de malet kan ikke vaskes, så nu bruges de sjældent, selvom de har en budgetpris;
 • Silikat (baseret på kalk og flydende kaliumchlorid). Belægningen er holdbar, nem at rengøre og har en dampgennemtrængelighed. Disse malinger anvendes oftest til malerier af facader;
 • Cement (bindemiddel - cement). Dækket bliver stærkt, men farven falder hurtigt.

En separat gruppe består af alkyd emalje maling. I modsætning til vandige emulsioner fortyndes de med acetone eller specielle opløsningsmidler. Disse farver skjuler perfekt pletterne. Normalt maler de trævægge. Disse omfatter:

 • Olier eller chlorerede gummi maling. Belægningerne er slidstærke, skinnende og godt vaskbare.
 • Akryl emaljer - modstandsdygtige over for sletning, tillader væggene at "trække vejret".
 • Strukturelle er innovative farver, de giver væggene en dekorativ struktur. Til anvendelse af en tykk, duktil masse anvendes specielle værktøjer. Disse farver giver dig mulighed for at realisere enhver dekorationside.
Ualmindeligt maleri af væggene i børnehaven

Forberedelse af vægge til maling

Korrekt forberedelse giver dig mulighed for at male interne vægge uden skilsmisse og undgå fejl, der kan tage flere timers kedelig rengøring. Det forberedende arbejde hjælper også med at sikre kvaliteten og holdbarheden af ​​den malede belægning.

Hvordan male væggene med vandbaseret maling? Først forberede plads til reparation. Tag alle dekorative genstande ud, fjern gardinerne. Ideelt set er det bedre at fjerne stikkene, kontakterne, knapene og låserne fra dørene, eller forkæle dem.

Møbler kan ikke stå, men blot flytte væk fra væggene og dække. Gulvet er dækket af papir eller plastfolie.

Her er et par vigtige trin, der skal tages, når man forbereder mure til maleri:

 • Rens først overfladen af ​​væggene. Med en hård børste skal du fjerne dråberne og sprøjte gipsopløsningen. Nyt og fugtigt gips kan have alkalier, så du kan ikke bruge maling, der er lavet på opløsningsmiddelbasis. Dette gælder for alle slags vægge.
 • Hvis overfladen er malet, skal du forsigtigt skrabe af skrælmalingslaget og udfylde uregelmæssighederne.
 • Derefter niveau overfladen med fint sandpapir.
 • Helt primuntuyte hele væggen, for at få en flad overflade uden dårlige pletter på de behandlede områder.
 • En tidligere malet mur, i god stand, kan simpelthen vaskes eller støvsuges.

Hvis du beslutter dig for at male på tapetet, skal du kontrollere, hvor godt de er limet. Hvis de ikke ligger bag væggen overalt, er det tilladt at male over tapetet.

1

Før maling af væggene er det nødvendigt at tørre det så godt som muligt. Når du har helt forberedt væggen og rummet, kan du begynde at male væggene.

Usædvanligt maleri af væggene i stuen

Malepræparation

Før brug blandes malingen grundigt. Du kan bruge en elektrisk boremaskine til dette. Akrylmaling sælges sædvanligvis tykt, inden de påføres det første lag, de kan fortyndes med rent vand. Oplysninger om de krævede proportioner findes på pakken af ​​denne maling.

Hæld den færdige maling i en spand eller malingbakke. Hvis malingen er tilbage i krukken, skal du forsigtigt lukke krukken, så malingen ikke tørrer ud.

Vælg kun farver til indvendige arbejder, fordi huset skal være miljømæssigt sikkert. Oplysninger om forbrug og det krævede antal lag, malingenes tørretid er på pakken.

Smukt maleri af vægge

Hvordan male en væg med en rulle

Hvis du beslutter dig for at påføre malingsrullen, må du først male med en børste i nærheden af ​​udgange og kontakter, bag batterierne og ved bordpladerne. På spanden sæt trådnet, med det kan du fjerne overskydende maling. På malkebrættet er der allerede en ribbet del, efter at du har nedsænket rullen i malingen, glider den op og ned i den ribbe del af bakken, hvilket vil hjælpe med at fjerne overskydende maling og opnå en ensartet fordeling. Hvordan male en betonvæg? Maleri af væggene starter fra vinduerne og slutter tæt ved dørene. At male væggene med vandbaseret maling uden striber, skiftevis rulle og lodrette strimler. Valsen holder jævnt til flyet og fordeler malingen selv.

Til maling af vægge med vandbaserede maling er filtrullen mest velegnet. Hvis du bruger en ny rulle, rul den over klæbende side af klæbebåndet for at rydde bunken.

Hvordan male murstensvægge

Blegede murvægge er blevet en populær og moderne indretning af interiøret. Hvordan male en murvæg? Når du maler det, skal du overveje flere vigtige detaljer:

 1. Rengør overfladen med en metalbørste og skyll væggen med sæbevand. Til al fugt kom ud af porerne, skal du vente mindst en uge.
 2. Spank store fejl.
 3. Vælg maling: Akryl eller olie maling er god til maling af mursten.
 4. Forbered murstenen, vælg en primer under hensyntagen til valg af maling. Påfør et tykt lag primer. Må ikke begynde at male, før det er helt tørt og vil skabe en stærk vandafvisende film.

Teglsten eksperter anbefaler at male med en pensel. Retning af farvning - vandret. Du kan male og rulle for at få en fashionabel effekt af et uforsigtigt rullet lag.

For at opnå effekten af ​​det gamle murværk anbefales det at anvende malingen med en svamp. Ved hjælp af en svamp kan du tilføje pletter af kontrastfarve til
væggen.

Maling af væggene på badeværelset

Badeværelset med malede vægge ser smukt ud, men på grund af den store luftfugtighed kræver maleriet af badeværelset vægten særlig opmærksomhed. Hvordan male mure i badeværelset? Det er vigtigt at vælge den rigtige maling, der er egnet til maling af vægge i våde områder og eliminere fugt og svamp.

På sådanne steder er der altid en grund til overmodernisering, som skal fjernes, før maleriet begynder. Tilstedeværelsen af ​​meldug eller svamp på væggene kan skyldes vedvarende farvning eller på grund af manglende ordentlig ventilation i rummet samt på grund af hydrauliske problemer.

For at fjerne skimmel kan du bruge en svamp, en klud eller en børste. Efter mekanisk behandling, tør forsigtigt dette sted og behandl med et antiseptisk middel. Lav fremtiden fri luftcirkulation i badeværelset, så formen ikke kommer igen. Maling af væggene i badeværelset med egne hænder er bedre med en rulle.

Malede vægge i badeværelset

Maling vægge i køkkenet

Hvordan male mure i køkkenet? Den bedste maling til køkkenvægge, som ikke vaskes i lang tid og er nem at rengøre. Køkkener, som badeværelser, tåler op hurtigt nok, så de er bedre til at male latex- eller akryl-latex maling, der helt modstår fugt og fedt, er nemme at rengøre. Disse maling absorberer fugt godt og forhindrer udseendet af mug.

Alkydnye male væggene, hvis du vil have en blank glans af væggene. De er ikke bange for overdreven fugtighed, men når de tørres, giver de af en ubehagelig lugt, så de kan kun males i et godt ventileret rum.

Malede vægge i køkkenet

Maling af vægge i et planteskole

Hvordan male mure i børnehaven? For børnenes værelse skal du vælge den rigtige vandbaserede maling med mærket på KID-pakken eller "til børns værelser". De er meget praktiske at bruge, hurtigt påført overflade, absolut uskadelig og giftfri.

Hvis dit barn er allergisk, køb særlige hypoallergeniske maling, de omfatter sølvioner. Malet af sådanne malinger absorberer overfladen ikke forurening og har en bakteriedræbende virkning.

At vide nogle tricks, hvordan man korrekt male væggene inde i rummet, vil du være i stand til at opdatere dit hus og få resultater ikke værre end professionelle.

Malede mure i børnehaven
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 33 = 36