Sängyn pään luominen (66 kuvaa): kaunis verhoilu ja koriste-esineet

Menemme makuuhuoneeseen. Sävyt ja värit, valaistus ja pehmeät tekstiilit, energia kahdelle ja ... hänen Majesteettinsa, sängynsä. Se on sänky on tärkein, lähtökohta, keskipiste makuuhuoneessa. Kun se alkaa huoneen koristeluun ja se päättyy. Mutta mitä voit muuttaa siinä? Kuinka lisätä charmia ja keveyttä, luovuutta ja hienostuneisuutta? Se ei ole mahdollista? Kaikki on mahdollista! Ja sängyn pään muotoilu kiehtoo, kiehtoo, houkuttelee kuin magneetti ...

Kaunis valkoinen harmaa pääty sängylle, jossa kuvio
Sängyn pää
Sängyn pää

Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää

Päätylevyn koristelu puulla

Päätylevyn koristelu levyillä

Sängyn päätyrakenne ekosysteemissä

Päätyrakenne maalaistyyliin

Sängyn pää kirjojen kanssa

Selkänoja: 2 päätoimintoa

Sängyn pään mielenkiintoinen muotoilu on ainutlaatuinen ja tilava prosessi. Jotta voisimme nähdä täsmälleen, mitä sisustuksen alussa tarkoitettiin, kannattaa ottaa huomioon kymmeniä hienouksia / yksityiskohtia / vivahteita. Ja se on helpompi tehdä, kun hän on nimittänyt tehtävät, joilla sängyn pää on selviytyäkseen täydellisesti.

Nämä ovat:

 1. Koristeellinen toiminto. Jopa vanha vuode, jossa on leveä pää, joka voi muuttua kanssanne useita vuosia, jos koristelet selkää pehmeillä tai kovilla materiaaleilla. On välttämätöntä tarkkailla tyylitietoa ja sovittaa sisätilojen päälevy sopusointuisesti "ilman repimättä" sitä yleiseen koristeluun. Tässä tapauksessa älä unohda, että jokainen selkänoja pystyy laajentamaan / kaventamaan huoneen tilaa, visuaalisesti lisäämään kattoja. Ainutlaatuinen ja yksinkertainen koristeellinen liikkua!
 2. Käytännön toiminta. Esimerkiksi sängyn pehmeä pääty sopii mukavasti lukemaan kirjoja; sängyn tukeva selkä suojaa seinää mursilta, epätäsmällisestä ulkoasusta ajan myötä, vähäisistä mekaanisista vaurioista. Voit helposti maksaa makuuhuoneen lumivalkoisen värin tai minkä tahansa pastellisävyisen sängyn, kun olet huolehtinut sängyn päästä.
Sängyn veistetty pää
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää

Sängyn pää on maalattu

Sängyn pään valmistus laminaatilla

1

Sängyn pään muoto jugend-tyyliin

Pehmeä tyynyliina

Sängyn pajujen tekeminen

Joten, laadullinen suunnittelu pään sängyssä - se on harkittuja pieniä asioita. Eli valitsemalla sängyn takaosa mieleisesi, koristelemalla tiettyjä materiaaleja makuuhuoneessa, ota huomioon:

 • omaa tuntuvia tunteita. Sängyn takaosa, jonka kosketat, tulisi olla viihtyisä, lempeä, miellyttävä ja lämmin;
 • yleinen tyyli makuuhuoneeseen. Tietyt tyylikohtaiset materiaalit, väripaletti, mahdollisuus / tarve kuvasta tai ornamentista;
 • valaistus. Alueella sängyn vieressä - erityinen, joten kattavuus on kiinnittänyt huomiota: sen pitäisi ol
  la riittävä, jotta lukea lehdistölle ennen nukkumaanmenoa ja muffled-tilavuus - yksityisyyttä. Pääty voi toimia alueeksi upotettavia valaisimia tai vauvoja-rintaliivit, on syytä harkita valitessaan koristeluun;
 • turvallisuuden ja kätevyyden. Kiinnitä huomiota vain varusteiden laatuosiin, turvallisiin materiaaleihin, ergonomiseen muotoon, jos sängyn takana on kovia materiaaleja. Kukaan ei saa vahingoittaa teräviä kulmia tai huonosti kiinnitettyä sisustuselementtiä. Sängyn takana on oltava tylsää, ympäröitynä kuin kotelo;
 • ääni- ja lämmöneristyskriteerit. Lämmön pään pitäisi antaa viileä, talvella kylmä - lämmetä. Tämän saavuttamiseksi on yksinkertaista valita luonnolliset materiaalit rekisteröintiin;
 • kyky huolehtia päätylevystä. Irrota kansi ja pese se, puhdista kuivapesu tai hankaa pinta sienellä - eikä mitään vaivaa!
Korkea epätavallinen pääty pyöreälle sängylle
Pehmeän verhoilun sänky

Sängyn pääty ja tyynyt

Sängyn pään sijoittaminen hyllyille

Sängyn pään koristelu Provencen tyyliin

Retro-sängyn design retro-tyylillä

Veistetyn sängyn pääty

Sängyn pääty: ilo itsenäisestä työstä tai suunnittelijan ennustettavuus

Tavallinen parivuode, joka on valmistettu lastulevystä, yhtenä massiivipuuta, muita vaihtoehtoja ei eroteta niiden hienostuneisuudesta ja omaperäisyydestä. Valmistaja tarjoaa vankan, kestävän ja luotettavan vaihtoehdon. Siksi on syytä ottaa yhteyttä suunnittelijaan esimerkiksi sängyn, jossa on korkea pääty tai esimerkiksi päätynauha veistetty.

Mutta suunnitteluvaihtoehto ei ole kaikille. Onko syytä lopettaa haluamasi makuuhuoneessa sängyn pehmeällä päällyskehyksellä, joka on valmistettu ekologisesta nahasta tai tekstiileistä? Tietenkään ei! Valitsemalla yhden monista ideoista voit tehdä sen itsestään. Luovan prosessin mielikuvitus ja erinomaiset tulokset ovat varmoja!

Suuri pehmeä raidallinen sängyn pääty
Valkoinen sängyn pääty iso sänky
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää

Yöpöydän muotoilu kuvioilla

Sängyn pään muodostaminen näytöllä

Sängyn pää on itämainen tyyli

Päätyseinäpeilin tekeminen

Sängyn pääty ja erottuva tyylejä

Ainutlaatuinen sänky, jossa on korkea pääty tyyliin Provence, eco tai etno - on ennen kaikkea tyynyjen tai tekstiilien suunnittelu. Pehmeä pääty epäilemättä korostaa samettisen ja romanttisen tyylin, jonka avulla voit virittää lyric-tilan ja rentoutua täysin.

Puinen sängyn pääty sängylle skandinaavisessa makuuhuoneessa
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää

Tyynyt sängyn takana - kirkas ja ei-uskomaton. Niiden tyynyliinat on valmistettava luonnonmateriaaleista, joissa on kukka kuvio tai koriste. Sävyt ovat lila ja turkoosi, koralli ja vaaleanpunainen, sininen ja terrakotta. Tyynyjen kiinnitys suoritetaan silmukoiden tai siteiden takia, kun se on kiinnitetty seinätangolle. Et näe mitään mistään!

Luonnol
liset takatyypit sopivat kaikkiin tekstiilimateriaaleihin. Selkäranka voi perustua lastulevyn päälle, sitten - tiivistysmateriaali, yläkerros - koristeellinen. Yksivärinen sävy tekevät tilaa autio instant korostavat kontrastia sävyjä saatavilla, ja kuvio tai kankaan kuvio täyttää makuuhuoneen taikuutta, keiju, liikkua.

Valitsemalla sängyn, jossa on korkea selkänoja yhdestä luonnollisesta tyylistä, voit käyttää sisustustekstiilejä. He antavat makuuhuoneen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta, arkuutta ja tuoksua. Valoisa idea on erikoinen laastarikuvio, joka on luotu yksittäiselle päätyvälitilalta useista paneeleista.

Kun valitset selkänojan materiaaleja, harkitse valitun materiaalin laskua. Hän voi korostaa tiettyjä yksityiskohtia, korostaa niitä ja korjata ne tietoisuudessa tai ottaa silmät pois huoneen esineestä ja lähettää heidät toiseen.

Sängynpääty levystä
Sängyn pää
Sängyn pää

Huomio: väri! Päätylevyn sävyn valinta on melko tärkeä hetki. Sen on oltava ominaisuuksiltaan luonnollinen tyyli, eli täytyy olla sellainen, joka esiintyy luonnossa pilvettömältä aamulla kuumana iltapäivällä tai illalla, kun on sade. Värin oikein valitsemalla voit tehdä jopa pienen makuuhuoneen tilaa entistä tilavammaksi, syvemmälle ja tilavammaksi ja vapaammaksi. Pieniin tiloihin, joissa on vähintään parivuode paitsi huonekaluja, valitse sävyjä pastelli, läpikuultava kangas, sisustus muodossa pitsi, kirjonta, kenties - sovelluksia. Tilavat makuuhuoneet eivät pidä mielikuvituksettasi!

Wicker sängyn pääty sängylle
Kaiverrettu valkoinen pääty sänkyyn
Sängyn pää
Sängyn pää
Sängyn pää

Aito maalaistyyli, maalaismainen ja vastaava: vain luonnonmateriaaleja

Sängyn päätyjen oikea muotoilu yhdessä näistä tyypeistä merkitsee valintaa puun tai metallin päämateriaalina. Ehkä muotoilun avulla tekstiilejä, mutta tämä ajatus on entistä tarkempia alkuperäisiä tyylejä.

Valoisa vuode takana on aina houkutteleva. Erityisesti jos selkänoja ei ole vakiomuotoinen, malli on koristeellinen, ainutlaatuinen ja salaperäinen, päällikön taitoa voi nähdä paljaalla silmällä. Tässä tapauksessa on tarpeen ottaa huomioon metallilankojen paksuus ja miettiä väriä. Pronssi, hopea ja muut klassiset sävyt antavat jonkin verran lujuutta, kiinteyttä ja monumentaalisuutta koko sängyssä. Vuodevaatekaappi tulee huonekaluista, joka houkuttelee jokaisen huoneen sisäänkäynnin huomiota, esittelee luonnollisen, ehtymätöntä energiaa.

Puinen sängynpää linnuilla
Sängyn pää
Sängyn pää

Puinen koristelu - kymmeniä vaihtoehtoja ja ideoita. Varten Rustic tarpeeksi tippuu yhdessä ja useita noin esipuhdistettava levyt, esimerkiksi muille sitä voidaan käyttää eräänlaisena paneeleiden ja rimat tai veistetty osat / komponentit kootaan yhdessä sijoitettu lastulevy. Erityinen ylellisyys on puuta, jota käsitellään Craquelure-tekniikan avulla (huonekalujen keinotekoinen vanhentaminen). Tällainen päätylauta tulee todellinen tunne, mestariteos, joka ei kuitenkaan ole kannattavaa tehdä itsenäisesti!

Huomio: ruutu ja verhot! Jokainen luonnollisista tyyleistä koristelee sängyn päätä, joka on luotu kangaspyyhkeellä omalla makusi tai paperi / tekstiilisuojalla. Tämä idea on eräänlainen taloudellinen vaihtoehto siinä tapauksessa, että sielu pyytää muutoksia, mutta lähitulevaisuudessa et suunnittele niitä. Sinun tarvitsee vain käyttää näyttöä tai kangasta.

Tummanruskea sängyn pääty
Nahkapäällysteinen maalaistyylinen sänky

Moderni ja klassikot: päätykudos kudoksissa

Modernin miehen sisustustyöt - sisustusvaatimukset, käytännöllisyys, kylmyys, toimivuus. Siksi sängyllä, jossa on korkea pääty, kun kyseessä on hi-tech-tyyli tai minimalismi, on ennen kaikkea hyödyllinen käyttö hyödyllisen tilan käyttämiseen. Ja siksi - hyllyt ja ristikot musta, suklaa, harmaa sävyjä kaiverrettuja muotoja. Ei mitään tarpeetonta.

Tumma pääty neoklasic-tyyppiselle sängylle

Vaihtoehtona - mosaiikki- tai koriste-laatat kuuluisan valmistajan uusimmasta kokoelmasta. Tällöin voit valita ei vain laudat takapuolelle, vaan myös kynät, reunukset ja paneelit. Lihavointi ja epätavallinen, vain uudistaja!

Uskomaton ajatus - sängyn takana, peitetty nahka, sen ekologinen versio laadukkaasta korvikkeesta. Se on tyylikäs, kirkas
ja korostaa huomiota, lisäämällä karismaa ja hienostuneisuutta huoneeseen. Jäljellejäämisessä ja täydellisessä harmoniassa muiden huonekalujen kanssa.

Harmaa pehmeä pääty sängylle
Valkoinen pääty sängylle musta runko

Tärkeä asia, tai unohtamatta muotoa

Sängyn muoto - sovittaa tyyliin ottaen huomioon huoneen alueen. Valitsemalla epätyypillisen vaihtoehdon, kun otetaan huomioon eksoottinen ajatus, korreloi ne koristelu makuuhuone ja sen väri täyttö, tyyli muut kohteet makuuhuone asettaa, tekstiilit ikkunat. Kun otetaan huomioon tiettyyn tyyliin liittyvät muodot, valitse:

 • luonnolliset tyylejä soikea / puolipyöreä pääty sileillä linjoilla, ilman kulmia. Se korostaa makuuhuoneen tunnelmaa ja sitoo kaikki kalusteet ja sisustus yhteen;
 • historialliset tyylit koristeltu (esimerkiksi monogrammit), epäsäännöllisen muotoinen selkä. Se, joka on tehty hopea, bordeaux tai kulta, korostaa ylellisyyttä makuuhuone, tyylikäs ja pretentiousness, välittää täydellinen vaatimus muinaisen aikakauden;
 • Nykyaikaisia ​​tyylejä selkeän muotoisia ja oikeita viivoja. Tällainen taustalevy antaa makuuhuoneelle dynaamisen, luovan liikkeen. Pysähtymättä.
Mukavat yläpuoliset selkänoja istuimen päähän
Sängyn pää
Sängyn pää

Vain sanoa, että valintasi on kiinteä, ripustettu, kiinnitetty pääty. Asetusten mukaan. Ensimmäinen vaihtoehto on osa sängystä, joten sen muuntamiseksi on välttämätöntä purkaa ja sen jälkeen - yhdistää uudelleen nukkumallin pääkohde.

Puoli vaihtoehto on leveys sängyn itsensä ja voi edustaa paitsi selkää, teloitettiin tekstiilejä, luotu metallista tai puusta, mutta erillisiä, mutta luodaan samaan tyyliin sänky, huonekalu. Se voi olla peili, lipasto, reunakivi. Suspendoitu versio - muunnelma teema "yläpuolella", jonka avulla voit visuaalisesti säätää huoneen kokoa. Ja sinä ymmärrät, että sängynprosessin pään koristelu on jännittävää ja laajempaa kuin sinä ajattelit alussa.

Korkea beige-sängyn pääty sängylle
Kangaspään pää
Harmaa pääty ja verhoilu
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 − = 70