Kukat makuuhuoneeseen: arvokkaat suositukset viherrakentamiseen huoneeseen (23 kuvaa)

Talot sisustuttavat kasvit pystyvät antamaan huoneelle enemmän mukavuutta. Lisäksi monista sisätiloista kukista tulee todellista apua. Muistamalla myös "Feng Shuin" muinaiset opetukset ja harkitsemaan kasveja tietyn energian kuljettajina tai lähteinä, käy ilmi, että tämä ei ole vain koriste tai kaunis harrastus. Ikebana, herbaria ja keinotekoiset kukat ovat negatiivisia, joten asuinpaikka olisi koristettava "elävällä" energialla.

Aloe makuuhuoneessa

Valkoisia kukkia makuuhuoneeseen

Valitsemalla "vihreitä ystäviä", ensinnäkin, ihmiset ajattelevat, mitä kukkia voidaan säilyttää makuuhuoneessa, ja jota ei voi laittaa millään tavalla. Yksinkertaisin ja luotettavin tapa on laittaa taloon kasveja, jotka voivat puhdistaa luontotyypit ja luoda erittäin suotuisan ilmapiirin ainakin yhdessä talossa.

Bonsai makuuhuoneessa

Huone kukkia makuuhuoneeseen

Geranium makuuhuoneessa

Kotimaisten kasvien päätyypit

Kun valitset parhaan huoneiston, kannattaa ensin tutkia sisäkukkien päätyyppejä. Uskotaan, että jokaisella "vihreällä ystävällä" on erityinen energianlaatu, joka vaikuttaa erityisesti ihmisen fysiologian lisäksi myös sen energiatilanteeseen. Tämän ominaisuuden vuoksi kaikki talon laitokset voidaan jakaa seuraaviin luokkiin:

 • avunantajien
 • vampyyrit;
 • taikakaluja;
 • Avaruuspuhdistimet;
 • neutraali;
 • huumaavien;
 • Myrkyllisiä.

Itse asiassa sama kukka voi kuulua useisiin luokkiin. Epäsuotuisat yhdistelmät johtavat siihen, että kukkia ei voi pitää makuuhuoneessa, lapsen huoneessa tai toimistossa.

Chlorophytum makuuhuoneessa

1

Rowleyn konna makuuhuoneessa

Perusohjeet sisäkasvien valintaan

Valitsemalla kukat, jotka voit laittaa makuuhuoneeseen, on tärkeää selvittää tarvittavista tiedoista halutut muodot. On selvitettävä, onko kasvi vapautuu yöllä enemmän happea tai imee sitä. Jotkut sisätilojen kukka-kasvien edustajat voivat olla myrkyllisiä tai toimivat aggressiivisina allergeeneina.

Makuuhuone on paikka, jossa henkilö on heikoimmassa asemassa. Unen aikana hänen on rentouduttava, upotettava syvälle uneen, palauttamaan voimansa kokonaan. Näiden ominaisuuksien vuoksi kaikkia kasveja ei voi pitää makuuhuoneessa.

On vältettävä ostamasta tuntematonta lajia, liian eksoottinen kukka. Hämmästyttävä, kasvien epämiellyttävien aromien antaminen häiritsee täydellistä lepoa ja voi merkittävästi pahentaa henkilön hyvinvointia.

Älä laita liikaa ruukkuja ja kattiloita huoneeseen, kääntämällä makuutilaa pseudo-kasvihuoneeksi. Feng Shui -käytäntöjen mukaan vain hyödyllisiä kukkia, joilla on vakaa energia, soveltuvat boudoirille. Ne kasvavat hitaasti, harvoin kukkivat ja sopivat sopivasti sisätiloihin.

Älä myöskään laita keinotekoisia kukkia huoneeseen. Tällainen sisustus on menneisyyden reliikki. Se kirjaimellisesti houkuttelee pölyä ja tekee sisustuksesta halvan ja mauton. Keinotekoiset kukat - tabu nykyaikaisten sisustusten koostumuksille.

Laurel makuuhuoneeseen

Maranta makuuhuoneeseen

Ihanteelliset kasveja makuuhuoneeseen

Suotuisat kukat makuuhuoneessa feng shuin toimivat aktiivisina esineinä, joilla on suora vaikutus talon itse energiaan ja talon asukkaiden energiatilanteeseen. Se, että oikein valittuja kasveja kuluttaa oikean hyvän tehon, heidän kunnonsa on seurattava. Kukat sopivat makuuhuoneeseen, pitäisi pitää hyvin hoidettuja, terveitä.

Sick green ystävät voivat roikkua, keltainen, tehdä väärässä muodossa. Tämä negatiivinen muutos vaikuttaa haitallisesti kaikkiin niihin, jotka ympäröivät niitä. Harkitse päätyyppejä, edullisimpia ja mielenkiintoisempia, korostaen makuuhuoneen kodikas muotoilu sekä parantamaan asunnon vuokralaisten hyvinvointia.

Ivy makuuhuoneessa

Kauniit kukat makuuhuoneessa

aaloe

Aloe on sisätiloissa käytettävä kasvi, joka on erityisen arvokas parantavan komponentin monien vaivojen hoitoon. Potin, jolla on todellinen "parantaja", voidaan sijoittaa makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Se edistää hyvää mikroilmastoa.

Tiedetään, että aloe voi absorboida jopa 90% formaldehydiä. Ei hiukan korkealaatuisia lastulevyn tuotteita voi vapauttaa nämä myrkylliset aineet ilmaan, jotka ovat erittäin vaarallisia ihmisten terveydelle. Ainutlaatuinen kasvi absorboi paitsi vaarallisia myrkyllisiä aineita, myös vähentää merkittävästi hiilidioksiditasoa ilmassa ja päivittää happea aktiivisesti. Jos tällainen kukka asennetaan huoneen ikkunaluukkuun, siellä on aina erityinen puhdas ja miellyttävä ilma.

On syytä muistaa, että aloe on erittäin "vaatimaton" kasvi. Se ei pidä liian suurta huomiota itselleen. Asunnon omistajien tehtävänä on sijoittaa pannut aloella niin, että he eivät näy lainkaan.
Periaatteessa boudoirin eristäytynyt ilmapiiri suojaa herkkiä "vihreitä ystäviä" liialliselta jännitykseltä. Uskotaan, että aloen sijoittaminen makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen voi suojata talon asukkaita onnettomuuksilta ja poistaa ilman kielteisen sähköistyksen.

Palma makuuhuoneessa

Fern makuuhuoneessa

Umbra Violet

Sisäkasvat makuuhuoneeseen voi olla paitsi paranemista, mutta myös hyvin kaunis. Erityisen huomiota ansaitsee violetti violetti. Tällainen upea kasvi korostaa makuuhuoneen suunnittelua, mutta se ei tuo levinneisyyttä boudoirin rauhalliseen tai rentouttavaan
ilmapiiriin.

Uskotaan, että kaunis kukka pystyy vaikuttamaan ihmisten psykoemotionaaliseen tilaan. On uteliaisuutta, että nämä kukat makuuhuoneeseen riippuen väristä voivat vaikuttaa eri tavoin talon asukkaiden tietoisuuteen tai hyvinvointiin:

 1. Valkoiset kukat kykenevät säätelemään voimakkaita tunteita, intohimoja hiljentyä, psyko-emotionaalista lämpöä vähennetään minimiin. Violetin sijoittaminen makuuhuoneen nukkumaan, henkilö voi pelastaa itsensä hermoromaisuuksista, vähentää jännitystä, joka aiheuttaa huomattavaa epämukavuutta;
 2. Violet kukinnot edistävät hengellisen yhtenäisyyden muodostumista perheessä. Violet auttaa neutraloimaan suurimmat negatiivisen energian virrat.

Punainen tai vaaleanpunaiset kukat sopivat ihmisille, joilla ei ole tarpeeksi iloa. Violettihuoneen kukat makuuhuoneessa auttavat paljastamaan henkilön erityisen lahjakkuuden - iloita kommunikoinnista ihmisten kanssa, saadakseen tyydytyksen tyydyttämästä työstä.

Kukat ikkunan ikkunassa makuuhuoneessa

Kukkia riipus potissa makuuhuoneessa

spatifillyum

Spatifilliemi - parhaita huonekasveja niille paikoille, jotka sijaitsevat teollisuusalueilla. Haitalliset aineet voivat tulla huoneiston läpi ikkunan tai ikkunan avaamisen kautta. Vihreä ystävä neutraloi asetonia, ammoniakkia, bentseeniä ja ksyleeniä. Uskotaan, että se on spathiphyllum, joka voi antaa henkilölle rauhallisen ja pitkittyneen unen.

Shade-rakastavia ja vaatimattomia kasveja ovat erinomaisia ​​hapen tuottajia milloin tahansa päivällä. Laitos kykenee jopa kostuttamaan ilman, joka mahdollistaa paremman lepoajan. Makuuhuoneessa on suositeltavaa laittaa 2-3 spatifillumia. Muuten, "lily of the world" pidetään perinteisenä naaras kukka, joka tuo onnea tytöille.

Chlorophytum

Chlorophytum tai "hämähäkki" on arvostettu sen vaatimatonta, kaunista esteettistä ulkonäköä, merkitystä missä tahansa sisätiloissa. Sisäkukka sopii hyvin haitallisten kemiallisten yhdisteiden, typen oksidien kanssa. Vähentää sähkömagneettisten laitteiden päästötasoa. Vain 4 sisätilojen kukkia voi tyhjentää alueen 10-15 neliömetriä.

Ilma on kostutettu, puhdistettu, tuore. Jotkut asiantuntijat suosittelevat lisäämällä aktiivihiiltä kukkaruukkuihin. Tämä yksinkertainen temppu antaa useita kertoja parantaa klorofyytin positiivista vaikutusta.

Sansevieria makuuhuoneessa

kurjenpolvi

Makuuhuoneen sisäpuolella olevat kukat ovat toissijaisia, mutta upea kukinta aina kiehtoo ja houkuttelee silmiä. Geranium-astiat soveltuvat mihin tahansa huoneeseen. Tämä kirkas kaunis kukka pystyy neutraloimaan stafylokokit ja streptokokit. Kasvien tuottamat fytokondit auttavat henkilöä rauhoittumaan, selviytymään nopeammin siirrettyjen rasitusten kielteisistä seurauksista, voittamaan unettomuus.

Geranium on erittäin hyödyllinen naisille. Kukka toimii erityisellä tavalla hormonaalisella taustalla. Kuitenkin millaisia ​​geraniumia kotiomistajat ovat valinneet, on tärkeää muistaa, että kaunis kukka voi tulla allergiakomponentin syylliseksi.

Pelargonium - negatiivisten ionien generaattori, joka vahvistaa ihmisten terveyttä. Uskotaan, että geranium tehokkaasti poistaa päänsärkyä, normalisoi verenpainetta ja vahvistaa koskemattomuutta.

Spathiphyllum makuuhuoneessa

Makkarat makuuhuoneessa

lahti

Kun otetaan huomioon kysymys, mikä huone kukkia voi sijoittaa suoraan sängyn lähellä, kannattaa kiinnittää huomiota talon ns. "Klassisiin" kasveihin. Home -urheilua pidetään yhtenä parhaista koti-vihreistä ystävistä, joka auttaa normalisoimaan unen.

Muinaisista ajoista lähtien vauvojen päällä sijoitettiin lehtisarjoja niin, että lapsi nukkui voimakkaasti ja rauhallisesti. Kasvi puhdistaa ilman, vaikuttaa ihmisen hermostoon, poistaa migreenin ja kefalalgian, parantaa aivojen toimintaa.

Shadow-rakastavia kukkia makuuhuoneeseen

Umburian violetti makuuhuoneessa

Mitä sisätiloja pitäisi hylätä?

Aiemmin mainittiin jo, mitä kukkia ei voi sijoittaa makuuhuoneeseen. Jotta tämä asia voitaisiin täysin suunnata, kannattaa harkita useita havainnollistavia esimerkkejä:

 • Tekokukat edustavat kuollutta energiaa. Tämä on äärimmäisen negatiivinen elementti kodin sisustuksessa. Ei ole yllättävää, että monet liittävät tekokukat yksinomaan hautausmaan sisustukseen;
 • Dieffenbachia on mahtava trooppinen asukas, moni ihastuttaa lehtien alkuperäistä väriä ja vaatimatonta. Talonrakentaja kykenee jopa puhdistamaan sisäilman, mutta myrkyllinen mehu tekee siitä huonosti asuintiloissa, joissa on pieniä lapsia ja lemmikkieläimiä;
 • Kaikenlaiset liljat aiheuttavat liian paljon happea yöllä. Lisäksi liiallinen määrä hiilidioksidia, joka vapautuu yhdessä pakkomielteisen päihtyvän aromin kanssa, johtaa päänsäryn kehittymiseen;
 • Orkideat jätetään pois makuuhuoneesta samasta syystä kuin liljat. Niiden aromi on liian houkutteleva ja hapen kulutus on tarpeettoman suuri. Lisäksi orkidea pidetään huonona laitoksena muille paikoille. Uskotaan, että se kuluttaa negatiivista energiaa, ja se on myös energia vampyyri.

Luettelo siitä, mitä kasveja voi tuoda taloon ja mitä ihailla kodin seinien ulkopuolella, voit jatkaa loputtomiin. Pääsääntö on, että kukaan haluamasi kukka on tutkittava ensin, kerrottava siitä mahdollisimman hyödyllisistä tiedoista ja koristele sitten vain "vihreän uutuutesi" talosi kanssa.

Zamiokulkas makuuhuoneessa

Vihreä kulma makuuhuoneessa

Jasmine makuuhuoneessa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

17 − = 11