Makuuhuone Hhrushchevka: mielenkiintoisia ideoita pienille huoneistoille (25 valokuvaa)

Asettaessasi makuuhuoneessa haluat saada mukavan, kauniin sisustuksen. Makuuhuoneen katsotaan olevan paikka, jossa keho lepää, ja ajatukset tulevat järjestykseen, mutta huoneissa on tilaa, joka rajoittaa fantasian lentoa. Niinpä makuuhuoneen suunnittelu Hruščovissa ehdottaa sen ominaisuuksia ja vivahteita.

Pienten huoneiden sisätilat

Hruščovin huoneissa on huoneita, joiden pinta-ala on 12 m² ja pinta-ala 10 m². Ideoita tällaisten pienhuoneiden järjestämisessä on tarkoitus luoda toimiva huone. Kun valitset huoneen tyyliin, sinun pitäisi keskittyä tietyntyyppisiin sisätiloihin:

 • Minimalismin tyylillä on yksinkertaisia ​​sisustuselementtejä. Makuuhuoneen ulkoasu edellyttää suorakulmaisten osien, luonnonmateriaalien läsnäoloa. Tämän tyylin sisäinen väri valitaan pehmeäksi tai mustavalkoiseksi.
 • High-tech - suunta tarkoittaa sävyjen kirkkautta ja tiukimpien esineiden läsnäoloa.
 • Parvi - suuntaan kuuluu sisätilojen luominen karkeiden pintojen ja rikkaiden elementtien kontrastia.
 • Fusion-tyyliin on ominaista sekoitus erilaisia ​​sisustuksia.

Hruščovin alueen makuuhuoneen sisätilojen ei tulisi olla klassisia, koska huoneen pinta-ala on pieni. Raskaiden verhojen käyttö ei ole sallittua. Värikokoonpanoon kuuluu lämminvalon värien yhdistelmä tilan lisäämiseksi. Tummia sävyjä voidaan käyttää korostamaan yksityiskohtia.

Makuuhuone Hruščovin tyyliin antiikkityyliin

Beige makuuhuone Hruščovissa

Kapeassa huoneessa on parempi käyttää erilaisia ​​tapetteja seinillä. Pitkät seinät on liimattu kylmien väreillä ja lyhyillä - lämpimillä sävyillä. Tämä vaikuttaa huoneen parhaaseen visuaaliseen käsitykseen.

Katto koristelu

Hruššovin makuuhuoneen enimmäismäärän valitseminen kannattaa harkita rajallisesti, joten alueelle on tehtävä visuaalinen nousu. Nykyaikaisen kattorakenteen säännöt:

 • Ei ole suositeltavaa käyttää monitasoista kattoa, koska se vie suuren tilan. Laaja-alainen venytyskatto tai tapetit tapetilla vinyyli, ei-kudotut pohja, joka tulevaisuudessa voidaan maalata vaaleilla väreillä.
 • Kun korjaat, käytä menetelmää liimaamalla pitkin kehän katon reunaa diodin taustavalolla. Tämä antaa korkean katon vaikutuksen.
 • Pimeän lattiapinnoitteen läsnä ollessa on parempi tehdä kiiltävä katto vaaleissa väreissä (valkoinen, kerma, vaalea beige). Heijastuksen seurauksena korkeus nousee.
 • Kun seuraat hiusteknologian tyyliä makuuhuoneessa, on suositeltavaa valita katon väri monivärisissä tai mustissa sävyissä.
 • Ajatus katon valitsemisesta kuvioon merkitsee toisen viimeistelyn suorittamista yksivärisessä muodossa.
 • Pinnan värivyöhykkeellä ratkaistaan ​​puutteellisen valon ongelma huoneeseen.
 • Maisema katolla visuaalisesti lisää tilaa.
 • Kun valitset katon tyypin ja värin, sinun on myös harkittava omia toiveitasi.

Valkoinen makuuhuone Hruščovissa

Makuuhuone Hruščovin kanssa mustat seinät

Lattiakoriste

Pieni makuuhuone Hruščovkassa ei vähene, jos valitaan tumma tai kirkas sävy. Kattavuuden etsintä on suositeltavaa luoda lattia, joka ei ole kylmä ja liukumaton.

Esimerkinomaisia ​​suoritusmuotoja:

1
 • laminaatti;
 • parketti;
 • aluksella;
 • Korkki materiaali;
 • Nestemäisen teknologian kattavuus.

Marmorin ja keraamisten laattojen kattavuus ei ole paras käyttää.

Pieni makuuhuone, 10 neliömetriä, visuaalisesti laajenee, jos laminaatti tai parketti asetetaan vinottain. Puulattiat lisäävät ympäristön sisustusta ja puhtautta.

Musta ja valkoinen makuuhuone Hruščovissa

Lastenhuone Hruššovissa

Makuuhuoneen suunnittelu Hruščovissa

Korkin materiaalin kattavuus arvostetaan kykyyn saada talteen fyysisen vaikutuksen jälkeen. Ja myös se on läpäisemätöntä nesteille ja sille on tunnusomaista hyvä äänieristys.

Valittaessa irtolattiaa huoneessa on kestävä pinnoite. Tämän tyyppistä pinnoitetta voidaan käyttää itsenäisenä pinnoitteena tai pohjana muille lattiatyypeille. Pienissä Hruščovin huoneissa kiiltävä lattia antaa häiritsevän vaikutelman huonekalujen heijastumisesta johtuen.

Seinän koristelu

Korjaus makuuhuoneessa Hruščovka ei voi tehdä ilman koristelu seinät. Kun käytät kipsilevyä, kun seinät koristellaan, voit menettää osan tilasta. Vanhan täyteaineen poistamisen jälkeen on parempi käyttää uutta ohut, sileä kerros. Epätasaiset seinät nopeasti näkevät. Tyypit seinäkoristelu:

 • Valo-sävyjä ympäröivät makuuhuoneet ovat usein käytettyjä ja sopivia eri tyyleille.
 • Jos haluat monipuolistaa seiniä, voit tehdä sängyn modernilla tyylillä. Seinämä voi olla tummempi tai sisältää kuvioita.
 • Parvekkeen tyylit ja minimalismi, jotkut seinät on koristeltu kivi tai tiili. Kun järjestät kapean huoneen, se on parasta tehdä pienellä seinällä. Jos huone on neliö, voit lopettaa kaikki seinät, paitsi ikkunan tilan.
 • Sisustusholkin läsnäolo yksinkertaisella koristelulla lisää ylellisyyttä huoneeseen.

Älä unohda jalusta kattopinnalla makuuhuoneessa. Kapea yksivärinen jalkalista, joka sopii katon väriin, on ihanteellinen valinta.

Makuuhuone Hruščovissa ranskalaisen ikkunan kanssa

Makuuhuone Hruščovin kanssa tiiliseinä

Ruskea makuuhuone Hruščovissa

Huonekalut ja sen järjestely makuuhuoneessa

Kuinka koristella makuuhuone Hruščovissa? Tämä kysymys kiinnostaa monia Hruščovin omistajia. Kun valitset huonekaluja ja muita esineitä, sinun on harkittava niiden kokoa ja läsnäoloa 12 neliömetrillä. Huonekalujen oikea järjestely merkitsee haitan poistamista.

Kruhrushkovan kapean makuuhuoneen suunnittelu viittaa tällaisiin kalusteisiin:

 • Bed - on välttämätön osa makuuhuoneeseen. Valittaessa kannattaa keskittyä pieniin sänkyihin, jotka eivät sisällä suuria esineitä
  . Salialustan vaihtelu, jossa on laatikko, jossa on laatikoita, jotka toimivat push-out-toiminnolla, säästää huoneen tilaa.
 • Cabinet - liittyy asioiden varastointiin. Ihanteellinen vaihtoehto on kaappi. Peilien ovien läsnäolo tällaisessa kaapissa visuaalisesti laajentaa tilaa ja antaa peilin. Pienen makuuhuoneen suunnittelu Hruščovissa sulkee pois suuren vakiomallin vakiohuonekaapin.
 • Yöpöytä ja lipasto - näitä kohteita ei voi ostaa Hruščovin asuntoon. Pienien neliömetrien läsnäolo merkitsee pienen määrän huonekaluja. Varsinkin coupe-kaappi-version ollessa läsnä, omistajalla on varastointipaikka useimmille asioille.
 • Älä ripusta telineitä makuuhuoneen seinille Hruščovin asunnossa. Voit käyttää pieniä hyllyjä, jotka sopivat nukkumaan.

Laminaatti makuuhuoneen seinällä Hruščovissa

Makuuhuone Hruščovka parvi tyyli

Pieni makuuhuone Hruščovissa

Zoning Space

Miten pieni makuuhuone mukava ja tilava. Koska pieni huone on 12 neliömetriä tai vähemmän, ei järkevää vyöhykkeiden erottelua ole helppoa. Huhushovin makuuhuoneen suunnittelu edellyttää seuraavien vyöhykkeiden läsnäoloa:

 • Asioiden säilytysalue - tämän vyöhykkeen läsnäolo ei sisällä kalustetun huoneen sotkua. Tähän vyöhykkeeseen käytetään pääosin kaappia ja laatikoita sängyn alla. On hyvä käyttää pieniä sisäänrakennettuja hyllyjä.
 • Lepoalue - pääosa tästä tilasta on sänky.

Huonekalut makuuhuoneessa Hruščovissa

Huhushovikan makuuhuone minimalismissa

Makuuhuone Hruščovin jugendtyylisessä tyylissä

Sukellus makuuhuoneessa edellyttää useita ajatuksia sen tarkoituksesta:

 • Olohuoneen makuuhuone - sängyn sijaan vuodesohva käytetään.
 • Makuuhuoneen kaappi - tämä huoneen 12 neliömetrin vaihtoehto on hyödyllinen, jos sänky myös korvaa sohvan. Huoneessa on myös pöytä. Työtilan erottamiseksi voit käyttää osiota, hyllyä tai kirjahyllyä.
 • Makuuhuoneen boudoir - nukkumispaikka yhdistetään paikkaan, jossa nainen käyttää "naisten temppuja" tuoda kauneutta. Vyöhykkeiden kauniiseen erottamiseen käytetään peiliä tai pukeutumispöytää.

Alueellistaminen voidaan toteuttaa eri huoneiden alueilla. Läsnäollessa 1-huoneen huoneisto ei sulje pois mahdollisuutta järjestely makuutila. Miten järjestää vyöhykkeiden erottaminen tässä tapauksessa? Tämä voidaan tehdä tiheillä verhoilla, väliseinillä vaneri, kipsilevy. 12 neliömetriä voidaan jakaa kaapissa tai telineessä.

Yhden huoneen Hruščovin makuuhuoneen kalusteet on valittu ottaen huomioon, että tilan sijoittaminen on hyvin vähäistä. Varusta tällaiset huoneet taitettava sänky, joka voidaan sijoittaa päivällä seinätilaa. Podiumin käyttö näyttää hyvältä. Alle altaan voi sijoittaa sängyn, jossa on sisäänvedettävä mekanismi.

False-katto makuuhuoneessa Hruščovissa

Makuuhuone Hruščovka retro-tyylillä

Vaaleanpunainen makuuhuone Hruščovissa

1 makuuhuoneen huoneisto vaatekaodina tarkoittaa nurkassa olevan vaatekaapin läsnäoloa.

Joskus ennen kuin huoneistojen omistajat, joiden huoneet ovat 9 neliömetriä ja parveke, herää kysymys - kuinka varustaa makuuhuone tällaisessa huoneessa. Parvekkeen pinta-alaa voidaan käyttää työalueen tai pehmeän kulman järjestelemiseen. Tällöin huoneen ja parvekkeen alue yhdistetään ikkunan ja sen väliseinän puhdistusmenetelmällä.

Jos sinulla on 2 huoneen huoneisto, jonka pinta-ala on 9 neliömetriä tai vähemmän, haluat tilata suuren makuuhuoneen, jossa on suuri varastotila. Tässä tapauksessa voit tehdä pukuhuoneen ruokasalissa.

Closet makuuhuoneessa Hruščovissa

Makuuhuone Hruščovka Skandinavian tyyliin

Taulukko Hrusovin makuuhuoneen ikkunassa

Valaistus makuuhuoneessa

Kuinka koristella pieni makuuhuone valaisin. Tilava kattokruunut ja lattiavalaisimet eivät ole hyväksyttäviä, koska ne korostavat rajoitettua tilaa.

On suositeltavaa asentaa sellaiset lamput:

 • piste;
 • Seinätelineet;
 • Tyylitelty.

Ikkunoissa on tarpeen ripustaa läpikuultavat verhot, jotta päivällä olisi enemmän valoa huoneessa.

Makuuhuone Hruščovilla omilla käsillään järkevällä toiminnallisuudella tehdään kvalitatiivisella lähestymistavalla. Mukavuus ja mukavuus on luotu oikealla värimaailman ja sisustuksen yhdistelmällä.

Kruunaa makuuhuone Hruščovljassa

Makuuhuoneet vihreässä Hruščovissa

Mirror seinä makuuhuoneessa Hruščovissa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

80 − = 70