Sivuston ornamentti (21 kuvaa): alkuperäiset ja kauniit ideoita

Jokaisella, jolla on takapihalla, haluaa nähdä hänen suunnitelmansa kauniin, mukavan, mukavan näköisen, ergonomisen ja toimivan. Siksi esikaupunkialueen ja talon parantaminen on varsin akuutti jokaiselle omistajalleen. Useimmat ihmiset tekevät tämän saavutuksen koko ajan, kuinka paljon tämä alue omistaa. Pysyvästi jotain paranee omilla kädillä, parannetaan, uusia säätöjä tehdään sivustolla, uusi sisustus tehdään, mielenkiintoisia ideoita tulee mieleen.

Kauniin sisustuksen tontti kasveja

layout

Jos aloitat sivuston kirjoittamisen "tyhjästä", mieti ensin ensin tarkkaan, missä kaikki löytyy. On suositeltavaa käyttää erityisiä tietokoneen 2D- tai 3D-ohjelmia, joiden avulla voit nähdä tontin ja talon asettelun perspektiivinä. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kaikkein järkevin ja harkittunutta järjestelyä kaikkien elementtien sisustus puutarhassa. Tarvittaessa käytä maisemasuunnittelijan neuvoja, joka ehdottaa uusia ideoita ja valita oikeat sisustuselementit, jotka sopivat tyyliisi juuri sinun alueellasi.

Sivuston suunnittelu on 10 hehtaaria
Sivuston suunnittelu 20 hehtaaria

raidat

Kun olet päättänyt tarkalleen - .. Jos siellä on huvimaja, kasvihuone, kasvihuone, wc, kukkaistutuksia, lampi, ja niin edelleen, se on aika rakentaa näiden tilat Puutarhapolkuja. Niiden suunnittelu on myös suunniteltava huolellisesti. Kappaleiden tulee olla riittävän laaja ja mukava kaikille. Määritä välittömästi millaista materiaalia ne ovat: kivi, betoni tai ehkäpä puukahvat omalla kädelläsi. Maisemasuunnittelijat suosittelevat polkujen tekemistä talon ympärillä sileillä, kaarevilla linjoilla - he korostavat kauniimmin puutarhan luonnollista estetiikkaa.

Kivi-tie juoniin

Jos valitset betonipolkuja, tässä tapauksessa voit suunnitella design hyvin kuvitteellisella tavalla. Betonilaatat voivat olla erilaiset - sydämet, lehdet, ympyrät. Tällainen lajike tekee kappaleista kauniimpaa ja kiinnostavaa. Kappaleita voidaan tehdä omillaan - jotkut käsityöläiset käyttävät jopa silikoniastioita kakkujen valmistukseen lomakkeena. Polkuja huvimajaan ja uima-altaaseen tulevat siten alkuperäisiksi ja yksilöidyiksi. Ja koristeltu kukilla reunalla, myös kaunis.

Kivien kulku paikan päällä

Tällaisia ​​ideoita, kuten koristepuutarhojen koristelu, jossa oli värillisiä ja läpinäkyviä muovipulloja, tulivat todennäköisesti kaikkiin. Tämä sisustus ei maksa mitään, mutta näyttää melko mielenkiintoiselta ja houkuttelevalta. Lisäksi se suojaa luotettavasti polkua mutaisesta kukkapenkistä ja sängyistä.

Matkan päällystyslaatat

Kukat ja kasvit

Tämä on erittäin tärkeä hetki maalaustyön koristelemisessa. Koristeiden koristelu kukilla on pakollinen, kukat tekevät sivuston kauniiksi ja esteettisesti houkutteleviksi. Ilman vehreyttä, pensaita ja kukkia, juoni, ei väliä kuinka sisustettu, ei näytä hyvältä. Siksi on huolehdittava etukäteen erilaisista kukkapenkkeistä, rosaryta, maljakoista ja muusta sisustuksesta. vastaanotot:

 • Erittäin kauniisti näyttää kukkien sisustuksen ampelnye-ripustuskoostumuksissa.
 • Vaseet ja kukkapenkit, jotka on valmistettu kädet - erinomainen ornamentti kentällä.
 • Jos haluat saada nopean tuloksen, kasvien vuotuiset kukat, jotka välittömästi miellytävät sinua kauneudellaan.
 • Saat enemmän pysyvää vaikutusta, on välttämätöntä istuttaa työmaalla ja jopa perennoja, jotka, vaikka "kypsyvät" pidempään, mutta kasvaa ja sitten yli vuoden ilman elinsiirtoa.
 • Vanhojen renkaiden kukkapenkit ovat jo klassinen kukkaviljelmien koristelu. Tietenkin sinun on maalattava mustat renkaat kirkkailla väreillä, jotta ne näyttäisivät kauniilta.
 • Ajattele, onko sivustolla vihreä nurmikko. Tällainen sivusto lähellä lyhyttä ruohoa, jolla ei ole kukkia, on hyödyllinen aurinkotuoleille ja auringonottoon kesäpäivänä.
 • Jos istutte oman murattiasi talon seinän vieressä, sen jälkeen jonkin aikaa rakennuksen tulee olemaan erittäin viehättävä ulkoasu, joka muistuttaa englantilaista kartanoa. Ivy kasvaa erityisen hyvin varren tai puiden varjossa.
Kauniita kukkia koristeluun sivuston
Kauniit kukkapenkit paikan päällä

Kauniit kiharat kukat kodin sisustuksessa

tekoaltaat

Muista pohtia, onko talossa, lampulla, suihkulähteellä tai kenties vesiputouksella. Jokainen lampi on erittäin miellyttävä kesällä lämpöä. Jos tontin koko sallii, niin tietysti on parasta rakentaa uima-allas, jossa voit uida kesällä. Tällöin dachassa käynti kääntyy työvoiman palvelusta lomaan ja iloisuuteen.

Suuri lampi talon kohdalla

Kauniisti näyttää koristeelliseksi lampi, jossa kalat elävät. Tällaisen viehättävän lampun rannalla voit järjestää kauniita kesämökkejä.

Koristepensaan tai -altaan muotoilu täydentää runsaasti rantatietä, jonka päälle voit laittaa lepotuolit kesäisin. Lisäksi ei ole kuumaa askelta puupaneeleihin, kun taas kivipeite on erittäin kuuma. Tämä lattia on muun muassa hyvä koristelu sivustolle.

Suuri vesiputous talon juoniin

Suuri vesiputous talon juoniin

Valaistustilanteet

Tämä on pakollinen ja erittäin tärkeä kohta alueen suunnittelun "pääsuunnitelma". On välttämätöntä, että voit liikkua talon ympärillä milloin tahansa päivästä. Siksi paikan yövalaistus, talo ja huvimaja on erittäin toivottavaa. Se voidaan tehdä pienten lyhtyjen tai lamppujen muodossa, jotka on asennettu maata pitkin raitoja, pitkin alueen kehua ja lähellä taloa. Voit toteuttaa omaperäisen muotoilun myös pienillä lyhdyt tai lamput.

Mökkialueen pätevä valaistus
Kaunis maaseudun yövalo

Puuelementit

Puu on hieno materiaali puutarhan koristelemiseksi. Sen avulla voit antaa sivustolle maaseudun makua. Vastaanotot ja ideoita:

 • Puun aidan - yksinkertaisin ja loogisin tapa koristella maa-aluetta puisilla elementeillä. Sen muotoilu voi olla erilainen, jopa epätavallinen. Esimerkiksi aidan muoto on aidattu ornamentti.
 • Puukori, joka on ehkä maalattu omin käsin miellyttävän silmien värissä, koristelee tonttia ihastuttavalla tavalla, varsinkin jos se rikkoo kukkapenkki ja kukkia.
 • Puusta valmistettua puutarhakoristereita voidaan käyttää myös koristeina, jos pieniä kukkaruukkuja asetetaan portaisiin.
 • Arbor puu - ihana koriste puutarha koristelu. Tällaiset gazebosista tulee romanttinen paikka yksinäisyydelle ja rentoutumiselle.
 • Lammen rannalla sijaitseva penkki on täydellinen rentoutumiseen, intiimiin keskusteluihin ja mietiskelyyn. Tällaisen levon jälkeen pää alkaa käydä mielenkiintoisilla ideoilla.
Puinen huvimaja paikan päällä
Puinen penkki tontille

hahmoja

Puutarha koriste-esineet hahmolle kesäasuntoon - huomattava vastaanotto ornamentti sivuston. Nämä luvut ja pienoiskuvat voivat olla mitä tahansa: siellä on tonttuja, sadunhahmoja, eläimiä ja jopa kopioita antiikkisten patsaiden. Valitse haluamasi malli ja sopii paremmin sivuston tyyliin.

Kirkas etanaispatsaat sivustolla
Kauniit maljakot ja metalli figurines sivustolla

varkain

Luminescent maali on erinomainen koriste ratkaisu puutarhan juoniin ja puutarhaan. Ottaa maalasi maalipurkit, hahmoja tai jopa seinät huvimajat, voit saada mukavan illan pimeässä maaginen vaikutus kun maali puutarhassa alkaa hehkua. Vieraasi on yksinkertaisesti hämmästynyt.

Kaunis kukka sisustus sivuston

Kromipäällysteisten autojen maalaus on ihana koristeellinen ratkaisu puutarhatilojen sisustamiseen. Tämä maali on peilivaikutus. Jos maalat omat kädet, esimerkiksi sileä kivi paikoilla tai muilla sileillä pinnalla, saat kiinnostavia kiiltäviä koristeelementtejä. Jos puutarha on sisustettu high-tech-tyyliin, tällaiset yksityiskohdat sopivat hyvin hänelle.

Kaunis maisemasuunnittelu sivustosta

Ei ole tarpeen taistella kaikkien luonnonvaraisten kasvien - talo lähellä talon voi näyttää hyvin viehättävä, kun kulttuuriset kukat ja kasvit leikkaavat luonnonvaraisten kasvien. Tämä antaa sivustolle erityistä charmia. Tietenkin, rikkaruohot ja haitalliset näytteet on poistettava.

Jos haluat nähdä sivustosi klassiseen tyyliin, niin tiedä, että tässä tapauksessa sen suunnittelussa tulisi seurata selkeä geometria ja symmetria. Suunnittelu improvisaatiolla ja spontaanisuudella ei ole tässä tapauksessa. Mutta tämä alue on erittäin siisti ja kaunis näköinen.

Kaunis maa-alue

Puutarha-alue voi olla koristeltu epätavallisin tavoin, jopa kaatopaikalle kauan aikaa. Kurssilla on jäljelle jääviä materiaaleja, puisia laatikoita, vanhoja tynnyreitä, jopa kuluneita ja rikki kenkiä. Palvelivat muovipullojaan ja muita säiliöitä - kaikki voidaan käyttää sivuston sisustukseen. Sinun tarvitsee vain näyttää hieman mielikuvitusta ja tehdä ponnistuksia. Nyt voit löytää erilaisia ​​ideoita vanhojen asioiden tekemisestä uusilla kädillä.

Maisemasuunnittelijat suosittelevat noudattamaan luonnonmaiseman idean koristelua. Eli jos sinulla on matala, se on täydellinen lampun laitetta varten tässä paikassa. On suositeltavaa, ettet kiistä sivuston luonnollista laitetta, vaan yritä vain voittaa sen ylimääräisesti kauniisti.

Alkuperäinen kukkapenkki sivustolla
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

83 − 81 =