Ruusut maisemasuunnittelussa (52 kuvaa): puutarhan oikea ja kaunis muotoilu

Mikä voi tyylikkäästi koristella puutarha-alue, ellei kukkien kuningatar - ruusu. Tämä kasvi näyttää hyvältä missä tahansa sivustossa - suuret ja pienet, tasainen ja kivinen. Ruusut maisemasuunnittelussa ovat aiheita, joista voidaan keskustella hyvin pitkään, mutta artikkelissa puhumme tällaisten puutarhankoristelun tärkeimmistä ominaisuuksista ja anna hyödyllisiä suosituksia niille, jotka haluavat kasvattaa näitä kauniita kukkia puutarhan juoniin.

Seinä, jossa ruusut maisemasuunnittelussa

Ruusun kaari maisemasuunnittelussa

Valkoiset ruusut maisemasuunnittelussa

Tee ruusut maisemasuunnittelussa

Kukkivat ruusut maisemasuunnittelussa

Edut sivuston koristelemisesta ruusuilla:

 • Nämä kukat ovat johtava asema kaikkien muiden värien joukossa. Rosea käytetään puutarhan koristamiseen useammin kuin kaikki muut kukat.
 • Rose sopii eri koostumuksia niiden mökillä, usein on tärkeä rooli niihin, mutta sen pieni kukinnot ja pienet lajikkeet voivat olla toissijaisia ​​rooleja. Oikein organisoitu mono-ruusuilla voi olla todellinen koristelu puutarhaan.
 • Erilaisten ruusujen lajikkeiden avulla voit noutaa niiden värejä ja pensaiden kokoa, jotta voit koristella puutarhaa paremmin. Tällöin pienellä alueella klusteri tai pienoisruusu näyttää kauniilta ja kauniilta.
 • Ruusut puutarhassa näyttävät hyvältä yhdistettynä puiden, pensaiden, vihannesten ja muiden kukkien maalaus.

Kukkapuutarha ruusuissa maisemasuunnittelussa

Ruusuja mökillä

Ruudut koristavat sivuston muunnelmia

Kiipeily kihara kukkalajeista sopivat koristamaan erimuotoisia tukia valmistettu lanka, koristeelliset obelisks jne. D. Jokainen, jopa pieni, tukea, umpeenkasvu ruusuja, näyttää hämmästyttävän koriste ja tyylikäs koristeluun maiseman suunnittelu puutarha.

Ruusuja mökillä

Ruusut maisemapuutarhassa

Ruusut kotona

1

Ruusuja pihalla

Riippumatta siitä, mikä on puutarha-tontti, on aina tilaa pienelle ruusutarhoille. Tämä on osa puutarhaa, jossa ruusut kukkivat - erilaisia ​​lajikkeita, värejä ja sävyjä, kokoisia - ja englantilaisia, leimaamalla ja puistelemalla. Tämä paikka on aina erittäin koristeellinen ulkonäkö, se on todellinen design-helmi. Jotkut kukkakaupat, joilla on erityisen hienostunut maku, pyrkivät usein kasvattamaan jonkun, erityisesti suosikkirannevalikoiman, ompelemia ompeleita. Tällainen kukkapuutarhikko-rukous, jos se on oikein suunniteltu, voi näyttää hyvin viehättävältä ja samalla tyylikkäältä, ilman vaihtelua ja vaihtelevuutta.

Kukkapenkit maassa
Ruusut koristeena sivuston aita

Violetti ruusut puutarhassa

Ruusut aidan sisustuksessa

Ruusunsuoja

reunus

Se ei ole kovin suuri suojaus, jota voidaan käyttää alueen kaavoittamiseen. Esimerkiksi valkoiset ruusut voidaan merkitä polkuilla, ja vaaleanpunainen koristelee paikkaa lehtipuutarhassa.

Erinomainen ulkokoristelu ruusuista pitkin polkuja puutarhassa, virkistysalueilla, räpylät, ja pitkin koriste patja sivustolla.

Aidat ruusut ja muut kukat

Ruusut kukkaruukussa

Kiinan nousi maisemasuunnittelussa

Maan talon ruusujen raja voi vaihtaa samoja rakenteita muilta kasveilta, joiden avulla on mahdollista erottaa oikein esimerkiksi puutarhan työalueet.

Pienikokoinen ruusu voidaan myös kehittää rajan - keltaiseksi tai punaiseksi - tällainen ruusu sopii täydellisesti leikkipaikkaan tai rentoutumisalueeseen.

Ruusuja, joissa elävä reunus on puutarhassa
Ruusut tontin ja aidan värjäämiseen

Hedge ja
kaaret

 • Erittäin tehokas tapa koristella sivustoa. Lisäksi elävä vaaleanpunainen pensas, toisin kuin pitkä tiili, näyttää aina sopivalta ja sivistyneeltä.
 • Kaari on yleensä pieni, neljä lankaa, jotka on kääritty ruusuihin. Puutarha, jolla on tällainen kaari, tulee erityisen romanttiseksi.
 • Kaaria varten käytetään kiharaja, jotka kukkivat runsaasti ja upeasti. Aseta myös koristeellisia postimerkkejä sekä Englanti ja puisto.
 • Halutessasi voit tehdä tämän kokoisia kaaria niin, että kukkien alla voit laittaa pieneen penkkiin - ja siellä on erinomainen syrjäinen paikka lepotaululle.
Ruutupiirros
Hirvi ruusuja sivuston suunnittelussa

Kukkapenkki ruusuista puutarhassa

Punaiset ruusut maisemasuunnittelussa

Pyöreä kukkapenkki ruusuista

Solo nousi

 • Ruusun yksinäinen pensaikko on myös kauniin kesämökin koristelu, joka soveltuu niille paikoille, joissa on mahdotonta istuttaa monia kukkia.
 • Yksinäytteistä sinun on valittava useimmat koristeelliset, parhaimmat lajikkeet ja noutaa istutettaviksi auki ja katsella mistä tahansa paikasta. Tällöin soolo-ruusu tulee puutarhan todeksi.
 • Yksittäiset pensaat kokonaan aloittivat Alppien kukkulat, kivi- ja tiiliseinät, herkät kukat näyttävät hyvältä helpotuskoostumusten rinnalla.
Ruusut ruusuja maisemasuunnittelussa
Ruusut ruusuja suunnittelussa sivuston

Ruusut ruusuissa puutarhassa

Maisemointi ruusuilla

Terry nousi puutarhaan

Puutarha kontteissa

 • Ruusuja ei voi istuttaa paikan päällä, vaan erityisissä säiliöissä sijoittaa ne, missä ne näyttävät sopivimmilta. Mitkä ovat paikat - katso sivustosi.
 • Portaikko tarkastelee taloa, jonka portaissa on tällaisia ​​säiliöitä ruusuilla. Tämä muotoilu tekee sisäänkäynnin taloon juhlava ja tyylikäs.
 • Pienikokoinen ruusu soveltuu erityisesti astioihin sekä Floribunda-lajikkeeseen. Leimaviljelmät - punainen ja valkoinen - myös näyttävät erittäin mukavilta. Mutta puistoa ja englantilaisia ​​lajeja käytetään tässä tapauksessa harvemmin.
Ruusuja potissa tontilla

Ruusut syksyllä puutarhassa

Pergola ruusuineen

Kiipeily nousi maisemasuunnittelussa

Ruusu puutarhassa tyyliin Provence

Vaaleanpunainen virta

 • Tämä virta, tietenkin, ilman vettä, koostuu kokonaan kukista. Sitä kutsutaan myös "kuivaksi". Itse asiassa tämä on sama kukkapenkki, joka on vain koristeltu.
 • Oikein suunniteltu virta yhdistyy vaaleanpunaisiin kaskadeihin ja jopa vesiputouksisiin. Nämä koristeelliset tekniikat tekevät sivustosta todella ylellisen paikan.
 • Tällaisten "vettä" sisältävien koostumusten viljelyyn kuuluu maanpinnanäytteiden käyttö yhdessä kivien, kivien ja soran kanssa.
Punaiset ruusut koristella aita

Vaaleanpunainen ruusu puutarhassa

Ruusut Garden Designissa

Garden Rose

Ruusut Välimeren puutarhassa

Alppihiihtäjä

Tämä on suosittu ja ylellinen versio maisemasuunnittelusta sivuston. Yhdessä herkkien, hienojen värien, massiivisten ja karkeiden kivien kanssa on erityisen tyylikäs. Alppihiihtäjät mökissä yleensä käyttää pienoiskoossa lajikkeiden kukat, näyttävät myös hyvältä maaperä ruusut maisema-suunnittelussa. Nämä kauniit lajikkeet ovat kykeneviä antamaan "yksinoikeus" ja tekijän käsinkirjoituksen sivuston suunnittelusta.

Alpine-kukkula ruusuilla ja muilla kasveilla maisemasuunnittelussa

Kirkkaat kukkaviljelmät yhdistyvät täydellisesti alppihiihtokylään valkoisilla kivillä. Jos aiot ajatella, millaisia ​​lajikkeita kannattaa käyttää, niin vastaus on tämä: eri tyyppejä voidaan käyttää - ja englantia, hienoja leimauksia ja vaatimatonta puistoa j
a jopa kihara-lajikkeita.

Kaunis alppihiihtäjä

Kaunis alppihiihtäjä

Jotkut maisemasuunnittelijat suosittelevat alppihiukkasten rikkoutumista sivustolla, johon osallistuu vain yksi ruusu ilman muita kasveja. Tämä yksivärinen koristelu ruusuilla näyttää epätavallisen tyylikkäältä ja kauniilta. Lisäksi joitain ideoita voidaan toteuttaa vain sellaisen tekniikan avulla, joka yhdistää eri muotoilutyypit.

Mobile alppihiihtäjä
Alpine mäki vesiputouksella puutarhassa
Tyylikäs alppihiihtokeskus paikalla

vinkkejä

Muista, että kukkien järjestely toistensa vieressä on viisaasti. Jos olet vielä aloittelija kukkakauppias, on parempi lukea asiaa koskevia sivustoja ja kirjallisuutta - ei kaikki lajikkeet näyttävät yhtä hyviltä puutarhan viereen. Kokeneet viljelijät suosittelevat aloittelijoita kasvattamaan useita teetä ylellisiä lajikkeita ja niiden hybridejä, ja maaperän kopiot kasvaa pienoislajilla. Nämä yhdistelmät ovat jo testattuja ja näyttävät hienolta. Ne edustavat käytännöllisesti veistoksellisia sävellyksiä, joissa on eri keinut ja portaat, jolloin ruusu on erittäin viehättävä. Kiipeilyn kiipeilyn lajikkeet näyttävät hyvältä sekä soololta että yhdessä muiden kasvien kanssa.

Suunnittele Alpine-liukumäki sivustolla

Kun koristat rukousta tai koostumuksia, kasvien kukat ovat melko lähellä toisiaan - niin istutus näyttää paljon upealta. Tiheä kukkapohja on myös koristeellisempi kuin harvinainen istutus.

Kaunis alppihiihtokohde paikan päällä

Tummanpunainen ruusu maisemasuunnittelussa

Ruusu puutarhassa

Ruusu aitaa pitkin

Keltainen ruusu maisemasuunnittelussa

Puutarhan pystysuoraa koristelua varten on käytettävä vahvoja kannattimia. Niiden muotoilu voi olla mikä tahansa muoto. Koristeiden avulla voit koristella sivuston epätavallisilla, joskus jopa upeilla sävellyksillä, jotka antavat sille yksilöllisyyden. Näyttää hyvältä, esimerkiksi spiraalikannen, joka on kääritty valkoisiin ja punaisiin tyylikkäisiin väreihin. Pystysuuntaisen maiseman suunnittelussa käytetään yleensä kiipeilyä. Sinun pitäisi tietää, että kylmällä säällä et voi poistaa ruoskaa tukista, mutta sinun on peitettävä pensaat tukien mukana.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 39 = 47