Moderni variksenpelaaja puutarhassa on tyylikäs elementti maisemasuunnittelussa, jonka tehtävänä on kasvinsuojelu (22 kuvaa)

Scarecrow (scarecrow) on alttiina puutarhoissa / puutarhoissa ja on tarkoitettu pelottamaan höyhenpeitteisiä ja haukkumattomia kasveja. Useimmiten visuaalisesti tuote muistuttaa miestä ja on rakennettu vanhoista vaatteista, jotka on täytetty heinää tai ruohoa. Joskus lujittaa pelottavaa vaikutusta pikkulasten puutarhaan ja keittiön puutarhaan kiinteisiin levysoittimiin tai meluisimpiin laitteisiin.

Scarecrow puutarhaan

Scarecrow mökillä

Englanniksi sana "variksenpelkku" kuulostaa "pelottavalta", mikä tarkoittaa kirjaimellisesti "pelottavia varisanoja". Iso-Britannian keskiajalla pojat pelasivat lumilautailua - he kulkivat kenttien ympärillä ja raahasivat kivet täynnä. Lintujen parvien nähtäessä lapset heiluttivat kätensä ja heittivät kiviä varikolle. Ranskalaisen 1400-luvun alkupuolen epidemian jälkeen Ison-Britannian väestö väheni merkittävästi ja lapset muuttuivat harvoiksi. Sadonkorjuun turvaamiseksi maanomistajien oli täytettävä eläimiä: pussit täytettiin olkilla ja niistä rakennettiin päitä, jotka oli tehty kurpitsasta tai nauriin. Nämä mallit olivat sidoksissa tikkuihin, jotka asetettiin kenttiin ja hylättiin linnut.

Kaksi maanpesäpajaa

Scarecrow farkuissa

Nykyään puutarhavarikko voidaan luoda mistä tahansa improvisoituneesta materiaalista - tarpeettomia keittiötarvikkeita, vanhoja vaatteita, muovipusseja, kantoja ja oksia.

Scarecrow kanssa hattu

Scarecrow ulos oljesta

Uskotaan, että linnut pelkäävät tiettyjä esineitä / asioita:

1
 • meluisat ja terävät äänet, jotka tarkoittavat lintujen pelkoa. Tämä tekijä voi olla erilainen dacha-linnuille, sillä kaupunkilaiset ovat pääsääntöisesti tottuneet kovisiin ääniin;
 • kiiltävät esineet, jotka liikkeessä kirkkaasti vilkuttavat pelottavat linnut, jotka eivät ymmärrä, mitä odottaa aiheesta, niin vanhat tietokonelevyt soveltuvat hyvin pelottavan sisustamiseen;
 • polyeteeniä tai magneettinauhoja, jotka on kiinnitetty suoraan puuhun. Tällainen menetelmä on tehokas, sillä kun tuuli on voimakas, nauhat ovat epätavallisen hankaavia ja ne sijaitsevat lähellä puiden oksia;
 • käsitys on muodostunut, että sinisen väriset esineet myös repivät lintuja. Tämä johtuu siitä, että sinisiä sävyjä esiintyy harvoin luonnossa ja linnut välttävät samankaltaisten kohteiden sijainnin.

Pelottavan vaikutuksen lisäämiseksi on toivottavaa tehdä puutarhasta linnunvartija, joka kääntyy tuulen tuulelta. Tai se pitäisi säännöllisesti järjestellä puutarhan aukiolla. Voit myös vaihtaa säännöllisesti vaatekaapin variksenpelät (vaatteet, poista / liitä kiiltävät CD-levyt, tyhjät tölkit).

Scarecrow savesta

Scarecrow potista

Kuinka tehdä tavallinen variksenpelaaja omalla kädelläsi?

Kun luodaan perinteinen pelottava ihminen, voit käyttää kaikkia menetelmiä ja esineitä, jotka pelottavat lintuja. Aluksi on tarpeen määrittää tilat, jotka ovat tarpeettomia maatilalla.

Scarecrow puutarhassa

Scarecrow in the shirt

Materiaalit soveltuvat: vanhat puserot / housut, housut / housut (mieluiten sininen), hattu tai korkki, lapaset, kangas tai kangaskassi pään jäljitelmään. Rakentamiseen täytettyjä myös: kahden metrin napa ja mittari palkki, olki / kuiva ruohon pakkaus runko ja pää, tapit ja neula ja lanka, langan, merkki. Se on hieno, jos on tarpeetonta CD-levyjä, tölkkejä, nauhaa.

Scarecrow on runko

Scarecrow kuivalle lehdelle

Scarecrow-kokoonpanon vaiheet

 1. Tulevan kuvion rakennustekniikka on muodostumassa: pitkittäisen pylvään pituus on noin 160-170 cm, joka toimii olkana / kädessä.
 2. Rakennamme pään: kangaskassi on täynnä olkea / ruohoa, ja pallo on tehty kiristämällä erityisiä ompeleita.
 3. Pää istutetaan tangon päähän ja kiinnitetään tiukasti kiinni tikuun. Pussi on vedetty markkereiden avulla. Ei ole suositeltavaa käyttää merkkejä, koska linjat nopeasti palavat auringossa tai "virtaavat" sateessa.
 4. Straw luo eräänlaisen hiusneulan ja kiinnitetään pussin kanssa nastat.
 5. Pusero / paita on kulunut rakenteella ja täytetty oljella / ruoholla. Tiheästi pakattu paitsi variksen vartalo, myös hihat. Vaatteiden reunat ommellaan tai kiinnitetään tappuilla niin, että täyteaine pysyy vaatteissa.
 6. Rukkaset / käsineet on myös täynnä ruohoa ja ommeltu hihaan tai päällystetty ristipalkin päähän.
 7. Rumpuihin / käsineisiin kiinnitetyt levyt ja tölkit. Niinpä on tarpeen tarkkailla, että aiheet voisivat vapaasti kiertää ja liittää toisiinsa (häikäisyä ja kohinan vaikutuksen aikaansaamiseksi).
 8. Housut on pukeutunut napaan ja ommeltu hihnan lähelle. Sitten housut ovat myös täynnä ruohoa tai olkia, ja sinun pitäisi täyttää housujen yläosa. Täyte on hieman kiinnitetty vaatteiden yläosaan, ja housujen pohjan pitäisi olla vapaasti kehittymässä tuulen tuuletuksesta - tämä luo hullunvammojen liikkumisen illuusion.
 9. Hattu on kiinnitetty päähän. Äärimmäisissä tapauksissa voit yksinkertaisesti sitoa ilmapallo, joka on täytetty, joka heiluttaa tuulta.

Lohikäärme istutetaan hedelmäpuiden joukkoon. Shest kaivaa maahan syvyyteen, joka estää rakentamisen putoamisen, ja samalla se näkyi selvästi
puutarhassa.

Little Scarecrow

Scarecrow from nuken

Kuinka tehdä ei-standardin variksenpelasta

Ei ole välttämätöntä, että lohikäärme on koristeltu perinteisessä humanoidisessa muodossa. Voit tehdä muistiinpanoja luovuudesta ja kerätä linnunpesä esimerkiksi linnun muodossa. Tällöin linnut hylättävät ominaisuudet pysyvät, ja tuote saa epätavallisen mielenkiintoisen ilmeen.

Scarecrow auringonkukasta

Scarecrow vehnästä

Tarvittavat materiaalit: tumma kangas (edullisesti musta polyesteri), lasten shortsit musta tai tumma raidallinen polvi sukat ja musta vaahto, musta ja hinata Nitron. Tarvitset myös: liimaa, langoja, neuloja, lankoja ja nastat, merkinnän, palkit ja napa, jossa on poikkipalkki (pituus 1,5 m ja 0,5 m vastaavasti).

Scarecrow

Scarecrow muodossa merirosvo

Scarecrow in Cloak

Työnkulun tilaus

 1. Polyesteri läppä on leikattu neliö, jonka sivu on 50-55 cm. Keskellä pala kangasta leikataan aukko kiinni, ja leikatun reunan kangassuikaleiden, pituus noin 5 cm.
 2. Poikkipuu naulattu napa korkeus on suunnilleen 135-140 cm. Kangas on taitettu vinosti ja laittaa napa, niin että pisin sivu on kolmion makaa poikkipalkkiin.
 3. Nauhojen yläpuolella olevan kankaan reunat on ommeltu ja kolmionmuotoinen pussi on täynnä nitronia. Ristipalkkiin päin oleva kangas on paksun (pakli) ommellut linnun siipien jäljitelmä. Ja mitä pidempi päivä, sitä helpompi kehittyy tuulessa.
 4. Musta tylppä täynnä nitronia. Tämä näennäinen pää asetetaan kiinni ja kiinnitetään tiukasti. Vaahtomuovista muoviset mukit silmien muodossa leikataan ja liimataan päähän. Ympyrä-silmän keskellä merkkilanka piirtää mustia pisteitä.
 5. Samalla tavalla nokan hartsi-beikki leikataan ja liimataan päähän. Pään yläosassa on myös kiinteä pakli-nippu, joka on kara.
 6. Shortsit ommellaan pussiin ja täytetään nitroneilla. Raidalliset golfarit ovat myös täynnä nitroniä ja ommeltu lyhytsärmien reunaan. Leikkaa vaahtopoolit ja ompele golfin sukkia.
 7. Säkkikappaleen pohjassa napaan kiinnitetyllä nipulla - siinä linnu visuaalisesti "istuu".
 8. Koloihin sidottu oksia. Rakenne kaivaa maahan puutarhan tai puutarhan lähellä.

Lohikäärmeiden luomisessa ei ole standardeja, joita on ehdottomasti noudatettava. Nykyään tällaiset mallit tekevät pelkästään lintujen pelottelua. Scarecrow saattaa olla maisemasuunnittelun koristeellinen elementti. Ja aurinkokunnan silmille voidaan antaa joitain perheen muistiinpanoja tai kuvitella kuvitteellisessa kuvassa rakastetun sarjakuvan sankari. Luomalla varikkovartija omilla käsillään puutarhassa ja puutarhassa voi osallistua koko perheelle.

Scarecrow on improvisoitu väline

Scarecrow alkaen kurpitsa

Hauska Scarecrow

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 5 =