Mitkä puutarhatyökalut tekevät työtä parhaiten?

Yksityinen talo on erinomainen paikka levätä, mutta takapihallaan tarvitaan paljon työtä. Tarve leikata jatkuvasti ruohoa, leikata puita ja pensaita. On olemassa työkaluja, jotka voivat tehdä näistä toiminnoista helppoa ja nautittavaa. Nämä ovat puutarhavasarat eri muunnelmia.

Ladattavat puutarhatyökalut

Puutarha leikkurit puita

Puutarhan sakset ja perusvalintakriteerit

Ruohonleikkurit ovat mekaanisia ja sähköisiä. Niitä käytetään:

 • Hoito kukkapenkereille, ruohojen leikkaaminen.
 • Muodostaa suoja ja hoitaa sitä.
 • Murskaa nurmikoita ja yrttejä.

Miten valita oikea malli? Eri tyyppisiä töitä varten tarvitaan erilaisia ​​puutarhasahat. Nurmikon ruohon ja käärmeiden havupuiden leikkaamiseen sopivat käsiakset, joissa on aaltomaista leikkausreunaa. Pehmeiden lehtien ja haarojen kohdalla on tynkä terä. Suojuksen muodostamiseksi on parempi käyttää saksia ja vaivaa.

Myyntiin löydät eri valmistajien puutarhatyökaluja. Suosituimmat niistä ovat:

 • Fiskars;
 • GARDENA;
 • Yato;
 • intertool;
 • Felco;
 • verdi;
 • Verano.

Sakset ovat pitkiä

Sähköiset sakset

Mekaaniset sakset tulevat useisiin eri tyyppeihin:

 1. Tavanomaiset sakset;
 2. oksasakset;
 3. leikkurit;
 4. pole oksasakset;
 5. pyörivä;
 6. Vipuaseman avulla.

Sekoittajat ovat suosittuja kuin muut puutarhatyökalut. Tämä johtuu siitä, että ne voivat usein korvata sakset. Leikkurit ja mutterit ovat vähemmän suosittuja. Leikkauksen suosituin halkaisija on 21-30 mm.

1

Monilla työkaluilla on lisäominaisuuksia ja ominaisuuksia:

 • Palautusjousi helpottaa mekaanisten saksilla työskentelyä ja palauttaa terä automaattisesti alkuperäiseen asentoonsa.
 • Terien lukitseminen tekee työkalun säilytyksestä ja kuljetuksesta turvallisen.
 • Irrotettavien siipien läsnäolo mahdollistaa työkalun käyttöiän pidentämisen.
 • Veitset ja säätimet säätämällä voit säätää laitetta toimimaan tietyissä olosuhteissa.
 • Sormen silmukka auttaa pitämään laitetta turvallisesti.
 • Räikkämekanismi jakaa kuorman koko terän pituuden yli ja helpottaa leikkaamalla suuria halkeamia.
 • Teleskooppikahva mahdollistaa tunkeutumisen paikkoihin, jotka eivät ole tavanomaisten saksilla, erityisesti korkealla maasta.

Useimmat puutarhurit ostavat koko joukon saksia ja metsikköjä. Loppujen lopuksi kukin vihreänhoidon toimenpiteistä on omat ominaisuutensa ja vaatii tiettyä lähestymistapaa. Osa työkaluista yhdistää useita toimintoja.

Lukkolevyt

Nurmikontakoneet

Puutarhansekoittimet pensaille

Sakset puutarhan mekaaniselle

Mekaaniset sakset ovat yleensä kevyempiä kuin sähköiset sakset, mutta sinun on paljon enemmän työskenneltävä heidän kanssaan. Lisäksi ne ovat halvempia kuin sähkökäyttöiset. Vaikka eri valmistajien mekaanisten saksien mallit voivat vaihdella suuresti hinnalla. Se riippuu myös materiaalista, josta sakset on tehty, ja joukko lisätoimintoja.

Käsisakset Fiskars 1020478: llä on lohkareita, joiden pituus on 25 cm. Ne eivät vahingoita käsiteltyjä oksia kudoksia. Sahojen kahva on valmistettu iskunkestävästä muovista, joten ne voivat työskennellä millä tahansa säällä, jopa sateessa.

Pihdit ja ruohonleikkurit Leikkurit ja ruohonleikkurit Fiskars PowerLeverTM 113710 on suunniteltu suojaamaan pensasaita ja ruohoa. Niiden leikkausosaa voidaan säätää kääntämällä oikeaan kulmaan, joten on helppo leikata ruohosakset, älä taipua alhaalla. Terät on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tallennuksen aikana ne ovat estettyjä. Kahva - vahvistettu lasikuitu. Kahvat pitkä, 90 cm, työkaluleveys 20 cm, paino 1,4 kg.

Fiskars 113690: n pitkänomainen ruohosakset on varustettu servojärjestelmällä, joka estää puristusta leikkaamalla paksuja oksia. Voit työskennellä heidän kanssaan jopa yhdellä kädellä. Älä myöskään taivuta maahan. Kahvan pituus on 1 m. Leikkuulaite pyörii 360 °. Saksin paino on vain 600 g. Leikkaa sakset nopeasti ja tehokkaasti. Työ on vieläkin parempi käsineissä. Kädensija, vaikka se on mukava, voidaan painaa käsiin pitkäkestoisella käytöllä. Mallissa on lukko.

Sormet Greenmill Classic, joka painaa vain 90 grammaa, on suunniteltu kukkaviljelytuotteiksi. Ne on helppo pitää kädessä teräskahvien muovisuojusten ansiosta. Terät on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta teräksestä. Kuitenkin käyttäjät huomata, että sakset kahvat ovat liian joustavia, älä pidä muotoa, joten niiden avulla voit vain leikata kukkia, leikata haalistuneita silmuja, piikkejä, piikkejä. Leikkurit kukkia varten, niin sakset jakavat leikkauksen, joten ne ovat kauniita pitkään.

Pyörivät puutarhatyökalut mahdollistavat leikkuulaitteen kääntämisen 180 °: lla. Tällöin se voidaan kiinnittää useisiin asentoihin, esimerkiksi 45 °, kuten pyörivässä saksissa Centroinstrument (0240). Niiden teflonipäällysteiset siivet ovat aaltomaisia, jotka estävät kasvien varret ja puun oksat. Laitteen kahvat suojaavat kädet haavoittuvilta oksilta. Työkalu on suunniteltu muodostamaan pensasaidetta, joka koostuu 4 mm: n paksuisista oksista ja leikkausruohosta. Saksien leike suojaa vammoista, kun terät ovat suljetussa tilassa. Työkalun pituus 33 cm, kärki 13 cm, paino 400 g.

Puutarhakoneet, mekaaniset

Pyörivät leikkurit

Puutarhakoneet

Kaavinterän vääntökoneella varustettu rakenne koostuu kahdesta vaihteistomekanismista. Yksi niistä jakaa tasaisesti voimaa, toinen auttaa stabiloimaan työtä leikkaamalla voimakkaita puiden oksia. Viputoimilaite jakaa puutarhan käyttämät voimat pitkin koko terän pituutta. Näiden saksilla on kätevää leikata pensaita, leikata puita ja muodostaa suoja.

Puutarhaakseleiden luokitus vipuvälillä ajetaan suomalaisella Fiskars HS52 -mallilla. Laitteen pituus on 54 cm. Paino 0,6 kg. Terät ruostumattomasta teräksestä.

Puolan valmistajan Flo, mallin 99301 ruohosakset, joiden kokonaispituus on 32 cm ja terän pi
tuus 13,8 cm, mahdollistaa kukkapenkkien, terassien tai nurmikenttien käsittelyn helpon käsittelyn. Terät ovat helppokäyttöisiä teflonpinnoitteen ansiosta. Se suojaa metallia korroosiolta, ruohonjäämiä ja likaa ei tartu työpintaan.

Sähköiset leikkurit

Ne, jotka haluavat leikata nurmikon mekaanisilla saksilla, näyttävät liian raskalta, on parempi ostaa sähköisiä leikkureita. Tällöin johdon läsnäolo pistorasiaan ei ole tarpeen. Ne toimivat litiumioniakkuilla. Työaikaansa, kun ne ladataan täyteen 45 minuuttia. Tämä varaus riittää käsittelemään pienen alueen. Jotkut valmistajat kertovat nurmikon reunan likimääräisen pituuden, joka voidaan käsitellä yhdessä latauksessa.

Useimmissa ladattavien puutarhatyökaluilla on veitsiä ruohon ja pensaiden leikkaamiseen. Ne on valmistettu voimakkaasta karkaistusta teräksestä. Tällaisten puutarhakahkien avulla voit tehdä erityisen leikkauksen nurmikosta ilman paljon vaivaa. Sitten vaihdetaan veitsi, muodostavat pensaiden kruunun, antaen heille halutun muodon. Langattomat sakset ovat melko kevyitä ja niiden paino on mallista riippuen 0,5-1 kg. Sotojen korvaaminen nykyaikaisissa malleissa on enintään minuutti. Tämä tapahtuu ilman lisävälineitä ja laitteita.

Saksin luokittelua johtaa saksalainen malli AL-KO Multi Cutter GS 3,7 Li. Sen paino on 550 g. Ruohonleikkureiden pituus on 16 ja 8 cm, ja ne on suunniteltu nurmikon ruohon leikkaamiseen ja muodostavat siiven.

Reunaleikkuri

Puutarhansekoittimet vipuvyöllä

Puutarhakoneet teleskoopilla

Malli oksasakset GRUNTEK AS-3 on myös varustettu kahdella veitset :. leikkaamiseen ruoho pituus 11,58 cm ja pituus on 8 cm pensaiden Li-ion-akun kapasiteetti 1,3 Ah 3.6V jännite eivät päästä varastoinnin aikana ei ole muistin vaikutus. Työkalun paino 1 kg.

Ladattavat leikkurit leikkaamalla ruohoa BOSCH ISIO litiumioniakulla, jonka kapasiteetti on 1,3 Ah. Mallin erityispiirre on nopeiden veitsenvaihdon järjestelmä BOSH SDS. Maksimi latausaika on 5 tuntia. Yksi lataus voidaan käsitellä n. 600 m nurmikon reunasta.

Laukku kerätyn ruohon keräämiseksi mahdollistaa hiusten leikkaamisen puhdistamalla paikan. Samanaikaisesti rakenteen paino nousee hieman. Sekoittimen kahva pehmeällä kumilla auttaa työskentelemään, mikä ei salli laitteen liukua käsissä.

Tällaisten laitteiden haittapuoli on se, että:

 • He tarvitsevat säännöllisen latauksen, joka kestää noin 5 tuntia.
 • Niitä ei voida käyttää sähköverkkojen ulkopuolelta.

Yleensä jokaisessa talossa on virtalähteitä, joten on hyvin vähän paikkoja, joissa niitä ei voi käyttää.

Sakset nurmikolle

Pystysakset

oksasakset

Jyrsimet on suunniteltu poistamaan pienikokoiset haarat. Niissä voi olla irrotettavat terät, viiranleikkurit, avauslukot ja alasimet. Voidaan käyttää pensasaiden leikkaamiseen ja pensaiden muodostamiseen.

Fiskars P90 PRO 111960 -työkalulla on ergonominen muoto. Sen terät on valmistettu vahvoista ruostumattomasta teräksestä, jossa on Teflon-pinnoite, kahvat on valmistettu polyamidista, joka on vahvistettu lasikuidulla. Yläterä on irrotettava. Laitteen pituus on 23 cm, halkaisijan maksimi halkaisija on 2,6 cm.

Berger 1110 Reunaleikkuri pituus 22 cm tarkoitettu oksien leikkaamiseen korkeintaan 2 cm: n läpimittainen terät on valmistettu taotusta teräksestä korroosion kestävällä pinnoitteella, kahva -. Muokatut alumiini. Karanpainon paino on 230 g. Lisäksi se on varustettu irrotettavilla teriöillä, koukulla, jossa on uria juuston napauttamiseksi. Laippa on lankana, lukko turvalliseen kuljetukseen.

Saksalaisen valmistajan Original LOWE -työkalulla varustetut lasit, joissa on alasimet, on teräksestä valmistetut terät, joissa on teflonpäällyste. Suunniteltu oksojen leikkaamiseen halkaisijaltaan 2,5 cm. Työkalun paino 270 g.

Räikkämekanismilla 99-010 oleva Miol-salpaaja voi leikata halkaisijaltaan 3 cm: n oksia, työkalun pituus on 20 cm.

Puutarhakoneet,

Leikkurit ja leikkurit

Ylivuoto on korkea korkeus (korkeus) Acapulco CI 0937 (valmistajan Centroinstrument) käytetään oksojen oksentamiseen korkealla korkeudella. Sarjaan kuuluu sisäänvedettävä alumiinikahva, jonka pituus on 235 cm ja joka mahdollistaa oksojen leikkaamisen jopa 363 cm: n korkeudella. Voit leikata oksat työkalulla. Tätä tarkoitusta varten on suunniteltu puoli metrinen saha. Korkean nousun paino on 2,2 kg. Käyttäjät väittävät, että pitää käsi ei ole helppoa. Lisäksi he haluaisivat kahvan taittamisen olevan lyhyempi.

Teleskooppikahva, joka on valmistettu polyamidista Fiskars 115562, on säädettävissä 2,3-4,1 metriä. Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jonka halkaisija on 3,2 cm ja leikkuuosa 230 °. Korkean nousun paino on 1,1 kg.

Kun valitset työkalun sivuston hoitoon, huomioi puiden läsnäolo, korkeus, nurmikoiden määrä, nurmikot, kukkapenkit. Päätä, tarvitsetko puutarhan leikkureita nurmikoiden, koristepensauksien ja pensasaittojen niittämiseen, tai voitte hoitaa yksin. Oikein valittu työkalu tekee sivuston ylläpitämisestä helpon ja miellyttävän työn, ja tulos tyydyttää isännät ja heidän vieraansa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

61 − = 53