Koristepensaat (51 kuvaa): puutarhan maiseman suunnittelu tai juoni, kauniit yhdistelmät

Jos puutarha välilehti tulee joka taitavan, luomalla pysyviä kukkapenkkien kukkia, yksivuotisia ja monivuotinen, ikivihreä pensas tulee joka emäntä. Loppujen lopuksi jokainen uusi kevät miellyttää? Smaragdinvihreä lehdet, tuoksu ja maku, järjestäytyneesti nurmikot, prim linja rabatok tiukat muodot oma asema. Kuitenkin se ei vain auttaa niitä pensaita, joita käytettiin jopa isoäidit - lila ja nousi, orapihlaja, piikki, mutta myös koristepensaat, kasvatetaan viime vuosina, erityisesti koristeluun alueelle. Miten valita - riippuu halusta!

Kaunis koostumus pensaiden lähellä portaita talon

Valkoinen koristeellinen pensaat

Kukinta koristepensaat

Koristepensaan kukkia

Koristeellinen pensaat maassa

Aloitus alkoi tai kokeilu mökillä

Valitse koristeellisia pensaita, jotta saat luettelosta tai myyjän vihje paikallisilla markkinoilla - se on yksinkertainen asia. Tietoja toimivaltaisesta istutuksesta, kastelusta, ruokinnasta ja jopa leikkauksesta voidaan "kokeilla" kokeellisella ja kokeellisella tavalla. Kuitenkin, jotta kaikki kasvun hienovaraisuudet voivat olla, jos hoidat kasvin pari vuotta. Vain silloin tiedät tarkalleen sen vaatimukset maaperälle, "tarkistukset" lannoitteille kemiallisilla ja orgaanisilla lannoitteilla, lehdet kukinnan tai pudotuksen alueella. Mitä se antaa? Päätös optimaalisesta sijainnista pensas haluat! Loppujen lopuksi tavoitteesi on luoda maiseman harmonia, liittää virkistysalueet lampiin tai uima-altaaseen, grillipaikkaan ja lasten liikkuvien pelien paikkaan. Se on koriste-pensaat, jotka tulevat yhdistäviksi elementteiksi!

Ylellinen pensaat ja kukat paikan päällä

Kukkivat puu puutarhassa

Koristeelliset pensaat talon edessä

Koristeellinen pensaat pihalla

1

Elävän pensaslehdet

Koristeellinen kaktus puutarhassa

Koristeellinen pensaat kivipuutarhassa

Kun haluat valita haluamasi lajikkeen ja tyypin pensaan, kannattaa kiinnittää huomiota:

  • juurtajärjestelmän kehittäminen. Kaikkien juurien on oltava hyvin repeytyneitä, ei saa olla sairaita eikä vahingoittuneita. Jälkimmäisten leikkauspisteitä ei tule nähdä, heidät on parannettava paremmin. Vain tällä tavoin voit olla varma, että tietyntyyppinen pensas sopii täydellisesti sivustoosi;
  • smaragdinvihreät lehdet, rouhit ja muut läiskät, säikeet ja kiilto lehdien ulkopinnasta. Tämä merkitsee todella terveellistä kasvia, joka itse asiassa tarvitsee. Varovasti kaapia naulan kantaan lehtiä: häikäilemättömät valmistajat kasveihin ruiskutettiin vahaa, jotta se näyttää terve, kaunis, hyvin hoidettu. Löytyi raati Puolassa omenoista? Kieltäytyä ostamaan!;
  • eräänlainen laadunvarmistus, joka ilmoittaa maatilalla tai lastentarhassa, joka kasvoi pensas, ikä ja muut asiaankuuluvat tiedot. Tämä "tarjoaa" pensas oikean paikan omalle sivustolle ilman kokemusta ja kokeita.
Pensaan keltaisia ​​kukkia, kehystetty kivillä
Suuri pensas keltaisilla kukilla
Pyöreät vihreät holkit

Koristeellinen pensaat punaisia ​​kukkia

Kukkivia viiniköynnöksiä puutarhassa

Koristeelliset lehtipuut pensaat

Koristepensaat syksyllä puutarhassa

Oikean paikan valinta pensaalle

Nämä tai muut koristepensaat mökeille - se on toinen asia. Tehtävä numero yksi on paikan paikka. Täällä paljon riippuu maisemakuvan ja olemassa olevien istutusten suunnittelusta. Jos tiettyä tyyliä ei jäljitellä sivustossa, voit valita 2 vaihtoehtoa:

  • tehdä pensaasta tai koko ryhmästä tietyn tonttialueen maisemankoristelun alkupiste. Ehkä pensaat koristelevat alueen lähellä huvimajaa tai tulevat nurmikon keskipisteeseen talon edessä. Jälkimmäisessä tapauksessa pensaiden tulisi olla mahdollisimman puhtaita, tyylik
    käitä ja terveitä saadakseen kiinnittämään huomiota paitsi perheenjäsenten lisäksi vieraisiinkin;
  • orgaanisesti päästä halutut pensaat olemassa olevaan maisemaan, tehdä ne osaksi tiettyä koostumusta, johon voi kuulua puita ja monivuotisia kukkia ja vuosikerta. Tällaisessa koostumuksessa tärkein "siru" on istutusten kokoa ja muotoa. Klassisessa englantilaisessa istutustyypissä - ohut viivat, joiden välissä kulkee kävelyä. Tämä idea on optimaalinen suurille alueille. Siinä tapauksessa, että pensaat muodostavat labyrintin, niiden oikean kunnossapidon edellytys on karsiminen ja niiden välinen siirtymisvapaus.
Kaunis iso persikka maisemasuunnittelussa

Koristeellinen kämmen

Koristeellinen rehevä persikka

Vaihtoehto "yksinäinen" seisova pensas on bambua. Paikalliset tuottajat tarjoavat lajikkeita, jotka ovat parhaiten sopeutuneet sääolosuhteisiinmme ja jotka eivät ehdottomasti vaadi hoitoa. Istutetaan keväällä siemenistä tai taimista ja vain kastellaan. Tällöin holkin lankojen korkeus voi olla jopa 2 metriä ja paljon suurempi, kuten ekseekupu. Naapurusto - kukaan, koska siro, hoikka, ainutlaatuinen bambu on sinänsä itsenäinen. Hän - luonnonvoimien personointi ja jopa eräänlainen talisman kasvi, joka antaa perheellesi terveyttä ja pitkäikäisyyttä. Optimaalinen haku niille puutarhurijoille, joilla ei ole merkittäviä alueita.

Höykkien maisemointi ikkunan alla
Kaunis puiden ja pensaiden yhdistelmä sivustossa
Pensaat paikan päällä

Koristepensaan vaaleanpunaiset kukat

Koristeellinen ruusupuikko

Koristepensaat puutarhassa

Koristepuutarhan pensaat

Topiari ja valaistus: harmoninen tandem

Erityinen idea, kun koristeltu tontti pensaat on valaistus illalla. Maisemointihankkeet valaistukseen ovat todellinen varasto talon isälle. Yövalot eri muodoissa, LED-nauhat pystyvät paitsi korostamaan tietyn alueen pimeässä, mikä tarjoaa turvallisen ja mukavan polun kautta sivuston ilman vammoja ja vahinkoja. Tällainen kattavuus korostaa kauneutta, ihmisarvoa, parvekkeen täydellistä muotoa tai yksittäistä yksinäistä seisovaa pensaata pihalla, mutta jolla on tietty rooli. Valoisa tai kirkas valo, sen suunta ja jopa väri - ja uuden "asukkaan" sisäpihasta tulee todellinen ruumiillistuma harmoniaa ja kauneutta!

Kaunis yhdistelmä pensaita sivustolla

Koristeellinen pensaat pallon muodossa

Koristeellinen sininen pensaat

Koristeelliset pensaat kukintoineen

Koristepensaan leikkaaminen

Tärkeä asia on valaistuslaitteiden valinta. Sitä olisi annettava ammattilaisille, jotka ottavat huomioon lämpötilan muutokset, kosteuden lisääntymisen ja purkamisen helpottamisen talvella. Pätevä ja selkeä käsky - ja sinä jo rakennat maisemavalaistusta itsellesi.

Valoisa "siru" - pensaiden leikkaaminen. Tehtävän opettamisen on, että se käyttää enemmän kuin yhden päivän ja käsitellä yhtä sekateurata, vaan luoda todellinen ihme, tällainen satu. Samaan aikaan "oikean" holkin valinta on olennainen asia. Kasvimassan suuri kasvuvauhti on tärkeä koko kesän ajan. Tietenkin tätä voidaan auttaa erityisillä lannoitteilla, mutta geenit on aluksi määriteltävä. Vain niin koristekasvit pensasaitolle näyttävät tyylikkäältä, ylellisiltä ja lumoavilta. Vaihtoehtona puutarhureiden alkuun - holly crenate, kaikki lajikkeiden boxwood.

Kauniisti sisustetut pensaat talon lähellä

Kukinta Succulent

Tee omat tonttisi mökillä tai maatilan alueella harkitse kaikkien perheenjäsenten toiveita. Tee hiustenleikkuun pensas - tyylikäs, siisti ja hillitty, jos niin vaaditaan, kirkas ja luova - tarvittaessa lasten, romanttinen, lyyrinen - jos on omistaa himo. Piirrä paperille paperi, jonka haluat päästä lopulta. Aloita leikkaaminen suurilla äänenvoimakkuuksilla ja siirry sitten vain hienoihin viivoihin ja huolellisiin yksityiskohtiin. Jos jotain ei toimi, sillä ei ole väliä. Muutaman päivän kuluttua on mahdollista korjata!

On huomattava, että pensaiden koristeellinen valaistus on hämmästyttävä tapa koristella juhlaa juhlitaan luonnossa. Hieman enemmän valoa ja voimaa, värikkäitä seppeleitä ja lyhtyjen värejä, jopa yhdistettyä musiikkia - ja grillipaikka, uima-allas, tee-juominen on erikoista. Hah
motut pensaat antavat sille mysteerin, maagisen, epäterveellisen charmin.

Epätavallinen bush sivustossa
Mahdollisuus rekisteröidä pihvejä sivustolla

Trooppiset koristeelliset pensaat

Koristeellinen koristepensaat

Kosteutta rakastavat koristepensaat

Koristeelliset pensaat marjoilla

Koristeellinen pensaat: suositeltava vaihtoehto

Pensaat taivaalle ilman tiettyä selkeää muotoa on upotettu unohduksiin. Nykyään ne korvataan kääpiö koristekasveilla, jotka ovat tulossa yhä enemmän vuosittain. Samalla ne eivät ole vain maisemasuunnittelun perusta, vaan myös alue, joka jakaa alueen osat tai kehystää sivuston. Vaihtoehtona on naapureiden ikivihreä aita, vyöhykkeen jakaminen veteen. Tämä "naapuruus" on viihtyisä kukkainen varjo kesän lämpöä, miellyttävää tuoksua illalla, teetä, erityinen aromi.

Kaunis valaistus ja koostumus pensaat

Koristepensaat japanilaiseen tyyliin

Koristepensaat aitauksessa

Vihreä koristepensaat

Keltaiset koristepensaat

Kuitenkin lajin lyhyt taso ei ole nykyaikaisten koristepensaiden tärkein etu. Jokaisella puutarhalla on mahdollisuus valita ikivihreä havupuiden, koriste-lehtipuiden pensaiden tai kukkivien pensaiden malli. Toinen vaihtoehto on kaikkien rakastama, vaikka monivuotisen pensaan kukinta-aika vaihtelee useista päivistä useisiin viikkoihin. Ja sitten - vain lehdet.

Tontti, jossa on suihkulähde ja kaunis maisemasuunnittelu

kuvaston - kuten kukinnan koristepensaat varten omalla alueellaan, voit valita hienostunut ja ylellinen ryppyinen ruusu tai mieluummin vaatimaton ja hillitty hanhikki tai hämmästyttää monia pitkiä ripsiä värin Heather joka suosii runsasta kastelua tai ... Kymmeniä vaihtoehtoja. Tämä on - valintasi bush korkeudesta sen leviämisen, kukinta-aika, fluffiness ja kukkien väri. Pelaa sitä rohkeaa kokeilua!

Ryhmittelyn silmiinpistävä ominaisuus on kyky selkeästi tunnistaa ja tukea pensaiden kasvua, kun taas kunkin valitun lajikkeen kukinta tapahtuu peräkkäin. Tässä tapauksessa on parempi istuttaa tällaiset pensaat ryhmään, pitäen vähimmäisvarat hoidon välille. Nautit kukista päivittäin, toukokuusta elokuuhun!

Havupuut ja lehtimäiset kasvit sivuston suunnittelussa

Jos haluat koristekasvien lehtipuut, niin heidän valintansa ei ole helppoa. Vaihtoehtoisesti - suitsuketta ja kamelia Kalifornian, convolvulus ja erica, eslonia ja fatsia, garria ja laventeli. On tärkeää harkita pensaiden kokoa ja aikaa, jolloin ne "muuttavat" lehdet. On tärkeää poimia pensaita monivärisellä lehtineen. Tämä tekee syksyjaksosta rikas, ystävällinen ja romanttinen.

Koristeelliset pensaat - puutarhan erityinen tunnelma, toiveet ja tunteet. Löydä parhaat lajit ja lajikkeet, hoitaa heistä, huolehtikaa heistä. Paluu ei anna odottaa kauan!

Kaunis iso persikka vaaleanpunaisilla kukilla
Yksittäiset pensaat sivustolla
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 3 =